badblueboylivno je napisao/la:Ajmo Juve i Lever po gol.

I još Cardiff i još jedan na toj tekmi.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
badblueboylivno je napisao/la:Ajmo Juve i Lever po gol.
Isto. Stavim gg3+ da pojacam kvotu.badblueboylivno je napisao/la:badblueboylivno je napisao/la:Ajmo Juve i Lever po gol.![]()
0-2, ajmo još Cardiff i slavimo.bluearmy je napisao/la:Isto. Stavim gg3+ da pojacam kvotu.badblueboylivno je napisao/la:badblueboylivno je napisao/la:Ajmo Juve i Lever po gol.![]()
Ne gledam, ali mogu mislit. Yebemti, koliko sam puta pao na Newcastleu ove sezone, svaki put su primili gol. Danas kad sam siguran u nekakvih 4-4, pobijede bez primljenog gola.bluearmy je napisao/la:@badblueboylivno
Gledas li sta mase.
arelinho je napisao/la:Pa hajde Cork golovi. Prvi pao u 10-oj minuti i kasnije ništa.
Gol gol golSteph je napisao/la:arelinho je napisao/la:Pa hajde Cork golovi. Prvi pao u 10-oj minuti i kasnije ništa.
Hvala druže. Kada bi nekako ovaj Guimaraes došao 2+ onda bi bilo baš fantastično. Bilo bi i za zajedničkog večeras da odigramo. Toliko utakmica ljudi 2+ i večeras stali.badblueboylivno je napisao/la:Marš.
Sve iz liga petice odg3+, ja nađem ove čobane. Fuj, fuj, fuj.
Bravo, arelinho.
Ma teško drug jer evo ima par šansi, ali nikako da ga zabiju. Još sada sudija nije svirao čist penal za Setubal.bluearmy je napisao/la:@ arelinho Doce to 2+ ide para na paru.![]()
btw Ma okrenuli vas ******** jedni Velški. Pa da sam igrao 2 bilo bi 4:4. Onaj žućo 13 neka dodje igrati za GOŠK kad ne moze pogoditi gol sa 3 metra.
arelinho je napisao/la:Ma teško drug jer evo ima par šansi, ali nikako da ga zabiju. Još sada sudija nije svirao čist penal za Setubal.bluearmy je napisao/la:@ arelinho Doce to 2+ ide para na paru.![]()
btw Ma okrenuli vas ******** jedni Velški. Pa da sam igrao 2 bilo bi 4:4. Onaj žućo 13 neka dodje igrati za GOŠK kad ne moze pogoditi gol sa 3 metra.
Edit: evo 0:1, kakva akcija![]()
![]()
![]()
hajmo sadaaa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.