FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nukleusmember
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 28 apr 2017, 15:09

@skoroalen
uzimaš odredjenu sumu novca ali u panjevima prijaško,za kup slovom i brojem dobijaš 0 maraka,još budeš extra loš jer moraš premije podijeliti igračima uz pretpostavku da si već obezbjedio evropu a mi jesmo,ne interesuju me nikakva druga utješna takmičenja osim prvenstva pa taman da ih imamo 15

@ar2007

bojim se da me nisi razumio a bio sam sasvim jasan

VVVBK

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 28 apr 2017, 15:13

nukleusmember je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:ne kontam čemu ložiona na to smiješno takmičenje?prije bih odmarao ekipu protiv lištice i fokusirao na prvenstvo sve dok imamo teoretske mogućnosti

VVVBK
To je jedino validno takmicenje pored lige, cuj smijesno..
presmiješno,posebno za velike klubove u ligama evrope,za male klubove ok,to im je jedina vadiona,jedino što me interesuje je titula i samo titula,sa vrapcem u ruci nikada neću biti zadovoljan

VVVBK
Kup zemlje je masovnije takmičenje od lige i ima knock-out fazu, nema potrebe potcjenjivati nijedno takmičenje u kojem su se takmičile sve ekipe iz vrha lige za koje se dobija pehar i automatski izlazak u evropu... pogotovo ne trebaju potcjenjivati ekipe koje nemaju ni 10 osvojenih a postoje skoro stoljeće.... ;) :wave: :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 28 apr 2017, 15:25

ne pričam o masovnosti takmičenja niti o brojnosti nekih takmičenja nego o relevantnosti istih,još bih i shvatio da ganjamo taj kup ako nismo obezbjedili evropu ali ovako fkt ne mogu,nikad se u životu nisam prepirao sa nekim navijačem suprotnog tima koliko ko ima kupova a prepirem se skoro svaki dan☺

VVVBK

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 28 apr 2017, 15:27

nukleusmember je napisao/la:ne pričam o masovnosti takmičenja niti o brojnosti nekih takmičenja,još bih i shvatio da ganjamo taj kup ako nismo obezbjedili evropu ali ovako fkt ne mogu,nikad se u životu nisam prepirao sa nekim navijačem suprotnog tima koliko ko ima kupova a prepirem se skoro svaki dan☺

VVVBK
Suprotnosti misljenja, ne vidim razlog zasto se raspravljate o tome sta je kome vazno ili ne. Sto se mene tice, ja se slazem sa vecinom i mislim da je kup isto vazan kao i prvenstvo. Nista ljepse od novog trofeja u vitrini :)
Amer Dupovac!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 28 apr 2017, 15:28

Kup je utjesna nagrada. Jedno prvenstvo je vrijednije od 3 kupa, da se ne lazemo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 apr 2017, 15:30

Evander je napisao/la:Kup je utjesna nagrada. Jedno prvenstvo je vrijednije od 3 kupa, da se ne lazemo.
Vaznije je ali nije vrijednije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 28 apr 2017, 15:31

i još nešto,možda sam kompleksaš ali bi mi bilo 3 puta draže da vasi pokvarimo planove za titulu nego da uzmemo kup☺

VVVBK

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 28 apr 2017, 15:31

Kup je toliko nebitan da ce listica uzme li ga ravnopravno nastupati u Evropi kao i mi,ili kao viceprvak zemlje,ko god to bio. A,vrlo lako se moglo desiti da budemo na njihovom mjestu,i sta bi u takvim okolnostima sad pisali o tom takmicenju :!: :?:

Kup je takmicenje koje donosi trofej,prica kako je to manje bitno u odnosu na prvenstvo je presmijesna.
Apsurd je reci da imas neuspjesnu sezonu a pokupio si trofej. :salut:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 apr 2017, 15:32

Imali bi 6 kupova, najviše u BiH, ali hajmo mi popišati kup unaprijed! :puke:
Bahati, bahati Željkan!
1946

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 apr 2017, 15:33

Evander je napisao/la:Kup je utjesna nagrada. Jedno prvenstvo je vrijednije od 3 kupa, da se ne lazemo.
Možda, al' budući da mi nismo klub koji osvaja prvenstva il' trofeje općenito svake sezone... i ovo nije loše. Zadnji put smo 7 godina čekali na trofej, sad smo u dobroj prilici da uzmemo treći u četiri sezone. Evo primjer u Srbiji, Zvezda ima titulu više od Partizana al' i 11 kupova više. Samim tim su daleko trofejniji od Partizana. Mi da imamo 8 kupova i 5 liga bili bismo najtrofejniji klub u ligi tako da... ja sam zadovoljan i sa kupom.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 28 apr 2017, 15:33

ma i 5 puta da se ne lažemo,još će nam ove analfabete iz kluba time oči zamazati ako ga uzmemo

VVVBK

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 28 apr 2017, 15:34

Rahma je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:ne pričam o masovnosti takmičenja niti o brojnosti nekih takmičenja,još bih i shvatio da ganjamo taj kup ako nismo obezbjedili evropu ali ovako fkt ne mogu,nikad se u životu nisam prepirao sa nekim navijačem suprotnog tima koliko ko ima kupova a prepirem se skoro svaki dan☺

VVVBK
Suprotnosti misljenja, ne vidim razlog zasto se raspravljate o tome sta je kome vazno ili ne. Sto se mene tice, ja se slazem sa vecinom i mislim da je kup isto vazan kao i prvenstvo. Nista ljepse od novog trofeja u vitrini :)
drugačiji format takmičenja, nema neriješeno, jedan ide dalje, jedan ispada i sve tako do trofeja...po meni ako nisi nešto prekucao a moje mišljenje je da nismo ništa prekucali ni ligu ni kup(bar 10 trofeja tog takmičenja smatram nekom dominacijom) ne bih trčao sa izjavama da je nešto bezvrijedno jer očigledno je izazov za nas ako ga u 70 godina ne uzmeš bar 10 puta...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 apr 2017, 15:34

joker90 je napisao/la:Imali bi 6 kupova, najviše u BiH, ali hajmo mi popišati kup unaprijed! :puke:
Odnosno 11 trofeja sto bi bilo odlicno. Ovo je samo jedan lik, uvazavam ja njegovo misljenje ali mi nije jasno.. vise zeljeti nekome drugom zlo nego dobro svom timu..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 28 apr 2017, 15:36

MortemHz je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Imali bi 6 kupova, najviše u BiH, ali hajmo mi popišati kup unaprijed! :puke:
Odnosno 11 trofeja sto bi bilo odlicno. Ovo je samo jedan lik, uvazavam ja njegovo misljenje ali mi nije jasno.. vise zeljeti nekome drugom zlo nego dobro svom timu..
Ma sigurno je bez razmisljanja to napisao, ne vidim razloga da mu tako bude kao sto je naveo.
Amer Dupovac!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 apr 2017, 15:38

Septerra je napisao/la:Treba biti realan, što znači imati realna očekivanja.

Znamo kakve efekte na igrače ima ritam "srijeda-subota" i kampanjski pristup jurišanja na oba trofeja se jednostavno ne isplati. Vidjeli smo to svi prošle godine na primjeru Slobode.

Ako je cilj trofej onda sve podredi tom cilju. Pošto je trofej u kupu izvjesniji nego u prvenstvu koncetrirati se na kup i podrediti mu takmičenje. To jest, u prvenstvu odmarati igrače a u dvije preostale kup utakmice dati svoj maksimum. Ta formula se pokazala najboljom. Ponavljam, biti realan i pragmatičan.
Upravo tako,a u prvenstvu maksimalno davati sansu akademcima ako nista da stekno neko iskustvo u ovih preostalih 5 utakmica. Bar u svakoj ubaciti po 2-3 akademca mozda se djeca dokazu jer sumnjam da mogu biti losiji od velikog brojq 'prvotimaca'.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 28 apr 2017, 15:39

Kup je najvažnije takmičenje od kako se nabavila i donijela prva lopta na ovim prostorima.
-Majkl
Daleko od toga da je kup 'bezveze'. Istina, titula je titula, ali ni kup nije loš, trofej je trofej. Titula - Kup | 60 - 40
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 28 apr 2017, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 28 apr 2017, 15:39

MortemHz je napisao/la:
pa kako ti nije jasno prijaško?ja tu ne vidim nikakvog dobra za moj klub,čak naprotiv,napećemo se k'o žabe za to smiješno natjecanje i još se povaliti para a ovamo izgubiti i teoretske šanse za titulu i vasi je predati najvjerovatnije

VVVBK

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 28 apr 2017, 15:48

ako mi neko na ovom forumu iskreno kaže da se prepirao sa vasama ikada u životu ko ima više kupova povlačim sve što sam rekao☺

VVVBK

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 apr 2017, 15:54

Jest ko ima više trofeja. Ako se oni mogu qrčit sa nekim superkupom koji se igrao 3-4 godine, i ubrajat ga u regularna takmičenja, možemo i mi kupovima. Njihova priča je isto priča navijača Barce, kako su najjači jer imaju najviše kupova Katalonije (@Mokes oprosti :D ). A brate i ti si malo previše opterećen Željom, nemoj se ljutit al' izjede te razmišljanje o njima. Sezona u kojoj uzmemo jedan trofej je za moj klub uspješna, a iskreno mi se yebe da li će oni ili ne osvojit titulu. Kakvo suđenje imaju, čudo bi bilo da ne uzmu. A yebo takvu titulu iskreno, al' eto.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 28 apr 2017, 15:56

E sta sve neces na ovom nasem pdf procitati, cuj bolje Zelji eventualno s.**** titulu nego uzeti trofej osvajaca KUP -a, normalno da je titula vaznija, ali i kup je vrlo bitan, posebno sto bi ovo bio rekordni sesti. A za titulu prvaka svakako imamo jos samo teoretske sanse, ne pobjedis Krupu i Radnika kuci, ali ocekujes do kraja sve pobjede u preostalih 5 kola.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, ebi46, Oerde, Sazg i 55 gostiju.