FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
realno na kosevu tesko da cemo primiti go
imamo odbranu dobru ali ako krenemo kao protiv krupe naj.ebali smo
ja mislim da ce biti 1:0 ovdje a dole 1:1
ili obje 0:0 pa na penale
samo da budu dobri termini tekmi
imamo odbranu dobru ali ako krenemo kao protiv krupe naj.ebali smo
ja mislim da ce biti 1:0 ovdje a dole 1:1
ili obje 0:0 pa na penale
samo da budu dobri termini tekmi
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
-
- Kontakt:
ako zelimo trofej, moramo dati vise od protivnika.
kao i svaki iskreni navijač, nadam se osvajanju kupa.
zapazih...
od silnog borda direktora, predjsednika skupstina, direktora klubova, itd...mi na izvlacenje za finale kupa poslali oficira za vezu. kao da smo nosac aviona, a ne fudbalski klub.
kao i svaki iskreni navijač, nadam se osvajanju kupa.
zapazih...
od silnog borda direktora, predjsednika skupstina, direktora klubova, itd...mi na izvlacenje za finale kupa poslali oficira za vezu. kao da smo nosac aviona, a ne fudbalski klub.
Stipu se suplje.BosnianKingdom je napisao/la:Nije džaba namjesteno gdje se igra druga i gdje se slavi trofej. Pametnom dosta, volio bi i ja da ce biti drugačije, ali čisto sumnjam, nije ovo takva država i savez.
Ako ne uzmemo kup, uzet ce ga ekipa koja je bolja od nas. Sve drugo su samo izgovori.
Kod nas uvijek neke teorije zavjere.

Je li onda namjesteno bilo protiv Celika da se druga utakmica finala igra na Kosevu?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To govore ljudi bez mozga/ koji znaju slabo u fudbalu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
10.05. Sarajevo - Široki Brijeg
17.05. Široki Brijeg - Sarajevo
17.05. Široki Brijeg - Sarajevo
-
- Kontakt:
ne kontam čemu ložiona na to smiješno takmičenje?prije bih odmarao ekipu protiv lištice i fokusirao na prvenstvo sve dok imamo teoretske mogućnosti
VVVBK
VVVBK
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je jedino validno takmicenje pored lige, cuj smijesno..nukleusmember je napisao/la:ne kontam čemu ložiona na to smiješno takmičenje?prije bih odmarao ekipu protiv lištice i fokusirao na prvenstvo sve dok imamo teoretske mogućnosti
VVVBK
MortemHz je napisao/la:To je jedino validno takmicenje pored lige, cuj smijesno..nukleusmember je napisao/la:ne kontam čemu ložiona na to smiješno takmičenje?prije bih odmarao ekipu protiv lištice i fokusirao na prvenstvo sve dok imamo teoretske mogućnosti
VVVBK

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sto li nasi nisu nigdje postavili da smo prvu mi domaćini?
Najbolje bi bilo da ih pobjedimo ukupnim rezultatom 4:3 

- TobeYarabi
- Kontakt:
pokusati izvuci remi na kosevu(1-1 naravno), pa ih natrpati u listici 2-4
Treba biti realan, što znači imati realna očekivanja.
Znamo kakve efekte na igrače ima ritam "srijeda-subota" i kampanjski pristup jurišanja na oba trofeja se jednostavno ne isplati. Vidjeli smo to svi prošle godine na primjeru Slobode.
Ako je cilj trofej onda sve podredi tom cilju. Pošto je trofej u kupu izvjesniji nego u prvenstvu koncetrirati se na kup i podrediti mu takmičenje. To jest, u prvenstvu odmarati igrače a u dvije preostale kup utakmice dati svoj maksimum. Ta formula se pokazala najboljom. Ponavljam, biti realan i pragmatičan.
Znamo kakve efekte na igrače ima ritam "srijeda-subota" i kampanjski pristup jurišanja na oba trofeja se jednostavno ne isplati. Vidjeli smo to svi prošle godine na primjeru Slobode.
Ako je cilj trofej onda sve podredi tom cilju. Pošto je trofej u kupu izvjesniji nego u prvenstvu koncetrirati se na kup i podrediti mu takmičenje. To jest, u prvenstvu odmarati igrače a u dvije preostale kup utakmice dati svoj maksimum. Ta formula se pokazala najboljom. Ponavljam, biti realan i pragmatičan.
-
- Kontakt:
presmiješno,posebno za velike klubove u ligama evrope,za male klubove ok,to im je jedina vadiona,jedino što me interesuje je titula i samo titula,sa vrapcem u ruci nikada neću biti zadovoljanMortemHz je napisao/la:To je jedino validno takmicenje pored lige, cuj smijesno..nukleusmember je napisao/la:ne kontam čemu ložiona na to smiješno takmičenje?prije bih odmarao ekipu protiv lištice i fokusirao na prvenstvo sve dok imamo teoretske mogućnosti
VVVBK
VVVBK
mozemo mi uzeti njih na Kosevu dva razlike,mislim da je to sve do Sš i kako ce oni odraditi ove utakmice do prve finalne !
- bordoakapitar
Mozes ti njih odmarati koliko god hoces, ali nakon pola sata jezici vise ko kravate a onda od umora pad koncentracije i greska za greskom. O opcem fudbalskom znanju ekipe necu ni da govorim.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Re: RE: Re: FK Sarajevo
gdje ti gledas te evropske ekipe?...mozda u 5-6 godina da se uvali u kupu neka slabija ekipa,a inace u svim drzavama u finalu ekipe od 5-6 iz prvenstva. Barca ,Real,Bayern,Dortmund,Ajax,Juve,Napoli,Chelsea,Man utd...ne pamitim da po drzavama nije jedna od ovih u finalunukleusmember je napisao/la:presmiješno,posebno za velike klubove u ligama evrope,za male klubove ok,to im je jedina vadiona,jedino što me interesuje je titula i samo titula,sa vrapcem u ruci nikada neću biti zadovoljanMortemHz je napisao/la:To je jedino validno takmicenje pored lige, cuj smijesno..nukleusmember je napisao/la:ne kontam čemu ložiona na to smiješno takmičenje?prije bih odmarao ekipu protiv lištice i fokusirao na prvenstvo sve dok imamo teoretske mogućnosti
VVVBK
VVVBK
Smiješno je možda kad ti ekipa ima 5 takmičenja u sezoni, pa je kup kao najmanje bitan. Al' ako imaš dva takmičenja, onda nije smiješno. Pobjedom u tom "smiješnom takmičenju" uzimaš određenu svotu novca od saveza, uzimaš novi trofej u vitrinu i postaješ najtrofejniji u datom takmičenju sa 6 trofeja. Nije svejedno.nukleusmember je napisao/la:presmiješno,posebno za velike klubove u ligama evrope,za male klubove ok,to im je jedina vadiona,jedino što me interesuje je titula i samo titula,sa vrapcem u ruci nikada neću biti zadovoljanMortemHz je napisao/la:To je jedino validno takmicenje pored lige, cuj smijesno..nukleusmember je napisao/la:ne kontam čemu ložiona na to smiješno takmičenje?prije bih odmarao ekipu protiv lištice i fokusirao na prvenstvo sve dok imamo teoretske mogućnosti
VVVBK
VVVBK
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Dzaba pricate i lomite se kalkulacijama. Taktika je da ce preostalih 7 tekmi izgurati 12-13 istih igraca.
Ja ne znam kako vam vise nije jasno da je to jedina strategija,i da sam Cala jedva ceka kraj ove stresne sezone. Nikome se necemo naguziti,pa il' bos, il' hadzija.
Ja ne znam kako vam vise nije jasno da je to jedina strategija,i da sam Cala jedva ceka kraj ove stresne sezone. Nikome se necemo naguziti,pa il' bos, il' hadzija.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Uz hrabar pristup kako igraca tako i strucnog staba ici iz tekmu u tekmu po pobjedu pa sta bude i naravno s Nedimom Hadzicem u spicu!
1946~
E čuj kup smiješan, kao da smo mi englezi pa igramo ligu prvaka, prvenstvo, FA cup, League cup, pa možeš bataliti jedno! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, bosnas_, InatSilniBosanski i 52 gosta.