zasto ne. i tice na grani znaju da se bajern ne moze odrzati bez vrh.kvalitetne krvi.imamo ozbljne pretedente na nasu poz.jube,patetiko,sledece szone celski vrlo lakoharden je napisao/la:Da je bar ostatak foruma optimistican kao i Karlo... Gdje bi nam kraj bio.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Ako se podijeli minutaža i ako se osmisli efikasniji sistem koji uključuje Mullera u igru, koji pravi bolje pozicije za krila i koji ne radi ubačaje kad se napravi višak na krilu nama za iduću godinu niko ne treba osim bekap napadača ili beka ako se Kimmich ne planira tu. Igrati sa Mullerom na mulerovskoj poziciji i Thiagom umjesto Alonsa, bez 10ke. Igrati 4-1-4-1 koja se šalta u 3-5-1-1 ili 3-4-3 ili nešto slično. 5 igrača, formacijski, mora biti u ofanzivi nasuprot sadašnjih 4.
Bayern ce sigurno dovesti pojacanja i biti konkurentan na svim poljima
Mene brine i volio bi da neko iz uprave obavi razgovor sa ancelozijem da se napokon omrenu i mladim igracima i da im se da prilika pa za comana i sanchesa smo dali 60 mil sad za sulea 20 za te pare smo mogli uzeti top igraca a ako oni presjede jos jednu sezonu na klupi onda nema nista od njih a bayern ima bacene pare .....
Mene brine i volio bi da neko iz uprave obavi razgovor sa ancelozijem da se napokon omrenu i mladim igracima i da im se da prilika pa za comana i sanchesa smo dali 60 mil sad za sulea 20 za te pare smo mogli uzeti top igraca a ako oni presjede jos jednu sezonu na klupi onda nema nista od njih a bayern ima bacene pare .....
Ili eventualno HazardKarlo je napisao/la:momci kaj se tice svih ovih spekulacija ja mislim da ce na koncu biti ovako costa odlazi dolaze sancez, verati ii grizman eventalno mesto ove dvojive mrtvi modric ii to je to kimi postaje nazalost d.bek

Ljudi problem s Carlom je sto mu ekipa crkne uvijek u aprilu jer mu konstantno igra isti sastav. Za takvo nesto je potrebna brutalna fizicka sprema i vrlo mladi veznjaci i krila. Sto vi nazalost nemate. Isto se njemu desilo u Madridu, samo sto je imao te prve sezone vrlo mlad sastav koji je mogao to izdrzati, ali je zato opet ligu popusio.
Pep je to bolje rotirao, samo problem s njim je sto su mu konstantno igraci bili povrijedjeni, prvenstveno krila. Davao je sansu mnogim mladim igracima. Kupili ste Sanchesa , a covjek nikad ne igra, imate sa njim veznjaka za sljedecih bar 10 godina, klasu i talenat ima ali nikad ne igra. Kod Pepa bi on igrao bar 70 % utakmica.I sad hocete Verrattija- nema od tog nista. Verratti ako bude napustao PSG ice ili u Barcu ili u Real Madrid, to je jasno ko dan.
Druga stvar, sa Thiagom- talenat je uvijek imao, ali realno covjek se izgubi u velikim utakmicama, tako je i u Barceloni bilo. Zbog toga za mene nikad nece biti klasa jednog Modrica ili Verrattija. Sabija u ovim manjim tekmama, ali kad dodje Real Madrid, Dortmund i takve ozbiljnije ekipe pojede ga vezni red. Jednostavno imas osjecaj da lopta kod njega nije sigurna, gubi je previse, mislim da je protiv Rejala izgubio najvise lopti.
27.10.2020
leorey je napisao/la:Ili eventualno HazardKarlo je napisao/la:momci kaj se tice svih ovih spekulacija ja mislim da ce na koncu biti ovako costa odlazi dolaze sancez, verati ii grizman eventalno mesto ove dvojive mrtvi modric ii to je to kimi postaje nazalost d.bekMozda i Messi dodje da sabije u Bundesici
![]()
Ljudi problem s Carlom je sto mu ekipa crkne uvijek u aprilu jer mu konstantno igra isti sastav. Za takvo nesto je potrebna brutalna fizicka sprema i vrlo mladi veznjaci i krila. Sto vi nazalost nemate. Isto se njemu desilo u Madridu, samo sto je imao te prve sezone vrlo mlad sastav koji je mogao to izdrzati, ali je zato opet ligu popusio.
Pep je to bolje rotirao, samo problem s njim je sto su mu konstantno igraci bili povrijedjeni, prvenstveno krila. Davao je sansu mnogim mladim igracima. Kupili ste Sanchesa , a covjek nikad ne igra, imate sa njim veznjaka za sljedecih bar 10 godina, klasu i talenat ima ali nikad ne igra. Kod Pepa bi on igrao bar 70 % utakmica.I sad hocete Verrattija- nema od tog nista. Verratti ako bude napustao PSG ice ili u Barcu ili u Real Madrid, to je jasno ko dan.
Druga stvar, sa Thiagom- talenat je uvijek imao, ali realno covjek se izgubi u velikim utakmicama, tako je i u Barceloni bilo. Zbog toga za mene nikad nece biti klasa jednog Modrica ili Verrattija. Sabija u ovim manjim tekmama, ali kad dodje Real Madrid, Dortmund i takve ozbiljnije ekipe pojede ga vezni red. Jednostavno imas osjecaj da lopta kod njega nije sigurna, gubi je previse, mislim da je protiv Rejala izgubio najvise lopti.
samo se vi zafrkavajte

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
Ta ce Verati,Sebastian Rudy igra od sledece sezone.
Nema od velikih transfera nista,puste zelje simpatizera Bayerna.Bit ce krpljenja jos malo,i to je to.
Nema od velikih transfera nista,puste zelje simpatizera Bayerna.Bit ce krpljenja jos malo,i to je to.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sta ce ti SuperStar? Bolje da ga sami 'naprave'
A to se mora igranjem, a ne drzanjem na klupi Kimmicha, Renata, Comana...Eto novog beka, veznjaka i krila. Samo ih treba oblikovati... 
Dati im da igraju u ligi, da budu nosioci, za LP koristiti ove iskusnije, i mislim da Carlo ne bi trebao da ima problema...samo da pocne da ih koristi (ikako).

Dati im da igraju u ligi, da budu nosioci, za LP koristiti ove iskusnije, i mislim da Carlo ne bi trebao da ima problema...samo da pocne da ih koristi (ikako).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Svaki vezni igrač, pogotovo zadaće koju ima Thiago mora imati kontekst u koji će biti stavljen da daje najbolje i sistem koji će ga štititi. Nema tog veznjaka koji neće biti pojeden od iole dobrog defanzivca ili presinga ukoliko je prepušten samo svojoj individualnoj kvaliteti. Jedini igrač koji to može je Messi ali ni radi pozicije niti radi kvalitete mislim da nema smisla ta uporedba. Protiv Darmstadta Thiago može igrati u oba pravca, ponavljam, u oba pravca ali protiv većih ekipa to je samo igrač manje jer osoba koja ima najviše presječenih lopti, blokova u ekipi ne može to raditi u isto vrijeme sa organizacijom i kreiranjem. Ili jedno ili drugo. Trener ga mora staviti u jedan kontekst, prvi ili drugi.leorey je napisao/la: Druga stvar, sa Thiagom- talenat je uvijek imao, ali realno covjek se izgubi u velikim utakmicama, tako je i u Barceloni bilo. Zbog toga za mene nikad nece biti klasa jednog Modrica ili Verrattija. Sabija u ovim manjim tekmama, ali kad dodje Real Madrid, Dortmund i takve ozbiljnije ekipe pojede ga vezni red. Jednostavno imas osjecaj da lopta kod njega nije sigurna, gubi je previse, mislim da je protiv Rejala izgubio najvise lopti.
Pa protiv Madrida je igrao iskljucivo prednjeg veznog, tj AMF. Jer Xabi je svakako DMF, a Boga mi i Vidal je vise cistio , kreirao nije sigurno. I onda ga porede neki s Iniestom, pa Barca fakticki igra sa jednim DMF, samo Busquets pa smo vidjeli sta radi madjionicar. Ne govorim striktno za ovu sezonu nego mnogo prije.sljivo je napisao/la:Svaki vezni igrač, pogotovo zadaće koju ima Thiago mora imati kontekst u koji će biti stavljen da daje najbolje i sistem koji će ga štititi. Nema tog veznjaka koji neće biti pojeden od iole dobrog defanzivca ili presinga ukoliko je prepušten samo svojoj individualnoj kvaliteti. Jedini igrač koji to može je Messi ali ni radi pozicije niti radi kvalitete mislim da nema smisla ta uporedba. Protiv Darmstadta Thiago može igrati u oba pravca, ponavljam, u oba pravca ali protiv većih ekipa to je samo igrač manje jer osoba koja ima najviše presječenih lopti, blokova u ekipi ne može to raditi u isto vrijeme sa organizacijom i kreiranjem. Ili jedno ili drugo. Trener ga mora staviti u jedan kontekst, prvi ili drugi.leorey je napisao/la: Druga stvar, sa Thiagom- talenat je uvijek imao, ali realno covjek se izgubi u velikim utakmicama, tako je i u Barceloni bilo. Zbog toga za mene nikad nece biti klasa jednog Modrica ili Verrattija. Sabija u ovim manjim tekmama, ali kad dodje Real Madrid, Dortmund i takve ozbiljnije ekipe pojede ga vezni red. Jednostavno imas osjecaj da lopta kod njega nije sigurna, gubi je previse, mislim da je protiv Rejala izgubio najvise lopti.
Thiago- vjecni talenat, vrlo dobar u manjim utakmicama, dok u velikim nije sposoban diktirati tempo kao Modric, Xavi, Iniesta, Verratti. Jos je i staklen ko i buraz mu. Slicna stvar mu je i s bratom, vidi se ipak ta brazilska krv, talenat, ali to je sve. Pa protiv PSG-a je igrao krilo a nista nije napravio a konstantno je ostajao sam jer je Neymar sve odvlacio. Da smo imali jednog Robbena desno tu utakmicu dali bi 10 komada, ako me razumijes.
27.10.2020
Mogu ti odgovoriti ali će opet na kraju ispasti - to je vječni talenat.
Danas ujutro je Rummenigge rekao da se o treneru uopće neće diskutirati jer on ima važeći ugovor. Sad je Hoeness izjavio da se problemi ne mogu riješiti isključivo transferima i da ne zna koliko ćemo biti aktivni na tržnici.
Jutros sam pročitao da se Hoeness žalio da su igrači u nikad goroj fizičkoj formi i da su neki sami vježbali, a onda im je to Ancelotti zabranio.
http://www.abendzeitung-muenchen.de/inh ... 05cb8.html
Jutros sam pročitao da se Hoeness žalio da su igrači u nikad goroj fizičkoj formi i da su neki sami vježbali, a onda im je to Ancelotti zabranio.
http://www.abendzeitung-muenchen.de/inh ... 05cb8.html
decki jedno pitanje ,ovi koji su upuceni detaljno .Decki posto sledece sezone stupa na snagu novi ugovor u pogledu prava prenosa tekmi bl i klubova ,tv stanica interesujem me ,posto vidi da ce po novom ugovoru prihodi bl porasti za 85% po tom novom ugovoru
,sad me interesuje kolko ce od tog procenta i koliko u parama bajern dobijati s obzirom da cemo opet osvajati bl ,kup i tako to .kolko bi nama u konacnici trebalo pripasti para 

Prosle godine smo dobili 40 miliona od domacih tv prava. Sad se ocekuje povecanje za jedno 30tak miliona. Nista previse ali primjeti se.
sljivo je napisao/la:Prosle godine smo dobili 40 miliona od domacih tv prava. Sad se ocekuje povecanje za jedno 30tak miliona. Nista previse ali primjeti se.
h nije to mala svota taman za transfera

Tacnije, 56 mil iz domaca tv prava a 50 mil internacionalna tv prava. Domaca su su na raspodjelu od 800 i nesto miliona s tima da cvajti ide oko 20%. Sad ce to ici na milijardu i 200tinjak godisnje. S obzirom da smo ranije ispali iz evrope sad ce ova int.incifra cifra bit manja i bit ce manji iznos od nagrada. Na kraju nece to bit aman neke pare.
sljivo@ brate
nije to mala svota to je drasticno povecanje ,znaci jel sa trenutnih 40 trebali bi jos dobiti 56 miliona sveukupno 96 mil,ili umjesto 40 do sada od sledece sezone cemo pimati 16 miliona vise i iznosit ce 56 miliona sveukupno ispravi me ako gresim.ovo govorim za bl .to za internacionalna prava je manje vise isto neki standard ,ispravi me ako gresim ili ce i ona biti povecana nekim novim ugovorom 

Ne, pogrešno sam se izrazio jer pišem sa mob pa teško pisati u detalj. Za prošlu sezonu smo dobili 56+50 za 800 i nešto mil na raspodjelu u BL i BL2 i što smo dogurali do 1/2 LP. Za ovu sportsku godinu Tv prava su po starom režimu, tj za ovu godinu ne očekivati više od 60-70 dok tek one tamo sezone kad bude isplata ide povećanje. Internacionalna su LP i slično, to UEFA vodi brigu, to ne znam kako ide već.
sljivo@ 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
ahahah, nisam ni primjetio, "šljivo" ludi a - kako je zamoto ovo, genijalnoBesic je napisao/la:sljivo@

sljivo je napisao/la:Ne, pogrešno sam se izrazio jer pišem sa mob pa teško pisati u detalj. Za prošlu sezonu smo dobili 56+50 za 800 i nešto mil na raspodjelu u BL i BL2 i što smo dogurali do 1/2 LP. Za ovu sportsku godinu Tv prava su po starom režimu, tj za ovu godinu ne očekivati više od 60-70 dok tek one tamo sezone kad bude isplata ide povećanje. Internacionalna su LP i slično, to UEFA vodi brigu, to ne znam kako ide već.
dobro to kolko cemo dobit sledece sezone kada stupi na snagu novi ugovor
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.