FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

harden
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la harden » 28 apr 2017, 00:39

Besic je napisao/la:Ovo je onako.

Hardene, pogledaj triplet ekipu,oklem je većina igrača stasala :kafa:
Neuer, Alaba,Dante,Boa?, Lahm, Basti , Kroos, Gustavo?, Muller, Gomez,Mandžukić itd
Osim Bilala,Robbena i Martineza ja se ne sjećam nekih žestokih auslandera.
In Bundesliga trust :kafa:
Glavni igraci sadasnje ekipe, tj. Robbery, Lahm pa i Alonso umiru, za njih se mora naci dostojna zamjena. Previse mi gledamo tu 2013 i tripletu, tad nam se sve poklopilo, Robbery u primeu itd.
Vecina nas zeli klempu po cijenu lige i kupa, Brandt i slicni ne mogu nam donijeti klempu u skorijoj buducnosti. Dok mi docekamo talente, Neuer, Vidal, Lewa, Boa, Hummels itd ce biti pred penzijom.
I naravno, Carlov rad sa talentima ne treba spominjati. Vidjelo se po ovoj sezoni koliko on racuna na mlade igrace, bas bi se ti koje vi nabrajate naigrali kod njega.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Gigabyte
Kontakt:

Post Postao/la Gigabyte » 28 apr 2017, 01:40

leorey je napisao/la:
Gigabyte je napisao/la:------------------------------------Neuer (Fruchtl)----------------------------------
----?????---------Boateng (Sule)------ Hummels(??)-----------Alaba (Kolasinac)---
----------------------------J. Martinez( Ruddy)----------------------------
---------------Vidal( Kimmich)-----Thiago( Renato S.)------------------
Griezman1 (Robben).............................Hazard2 (Coman-Ribery )
-------------------------------Lewa (Selke)-----------------------------

E ovo je ekipa za najvece domete, ili 1 ili 2 se moraju dovesti.. a sa pravom rotacijom za par godina imas 5 pozicija top igrace, onda se ganja Brandt, Gnabry, Werner i ostali.. Bayern ima pare da dovede bilo koga na svijetu ali problem je sto treba šamar sezona da se to uradi..
Trebo si stavit jos Verrattija i Coutinha i Suareza cisto da bude zamjena Lewatu :lol: Bolan nebio nije ovo FIFA MANAGER. :damn:
O cemu ti pricas? Prvo pogledaj sta pise pa onda komentarisi.. Od svega napisanog samo bi Kolasinac (Ko moze bolje uzeti free igraca nego Bayern? Dokaz lewa ;) ) Opcija 1 ili 2 tj ili Griezman ili Hazard ( jedno top krilo mora doci jer vidimo sta se postiglo sa kvazi pojacanjima na tim pozicijama, citaj Costa ;) ) Rezervni napadac Selke zato sto je Nijemac a sjedi na klupi u RB, moze to biti bilo koji ;) Svi ostali su u klubu vec ili su dogovoreni Sule i Ruddy, naravno mladi golman Fruchtl je vec u klubu ;) Jel Fifa manager bolan nebio??

Gigabyte
Kontakt:

Post Postao/la Gigabyte » 28 apr 2017, 01:44

Scholl je napisao/la:Sta se smijete momku, Upravu je.Samo ovakvi potezi mogu ostaviti Bayern u top 3 kluba u Evropi.
Inace nam je cilj bundesliga i ganjanje sa Zutaljima i RB, pa ne trebaju top pojacanja.. Ovako su se smijali i na pocetku sezone kaoo najjaci smo sa sastavom koji imamo pa na kraju jao sta bi.. Cuj fifa manager dovesti Free igraca, i jedno top krilo ja bolja od Hazarda i Griezmana ne vidim trenutno. Ah da Hazard je rekao nece nigdje samo u Real, koliko se sjecam mnogi su se kleli da nece nigdje pa evo ih u Bayernu gledamo odavno.. Nece druze ljudi da shvate da poslije ove pljuske, koja moze biti jos jaca ako RB stigne treba nesto TOP odraditi kao svojevremeno Ribery i Robben sto su dosli

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 28 apr 2017, 09:06

Kalle je rekao da se ne očekuju čuda. Mislim da neće biti nekih aman super transfera. Pogotovo više od jednog. A da se pitam odmah bih keširo Keitu iz Lajpciga.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 28 apr 2017, 09:20

Gigabyte je napisao/la:------------------------------------Neuer (Fruchtl)----------------------------------
----?????---------Boateng (Sule)------ Hummels(??)-----------Alaba (Kolasinac)---
----------------------------J. Martinez( Ruddy)----------------------------
---------------Vidal( Kimmich)-----Thiago( Renato S.)------------------
Griezman1 (Robben).............................Hazard2 (Coman-Ribery )
-------------------------------Lewa (Selke)-----------------------------

E ovo je ekipa za najvece domete, ili 1 ili 2 se moraju dovesti.. a sa pravom rotacijom za par godina imas 5 pozicija top igrace, onda se ganja Brandt, Gnabry, Werner i ostali.. Bayern ima pare da dovede bilo koga na svijetu ali problem je sto treba šamar sezona da se to uradi..
kakav Griz i krilo, on je SS/CF
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 28 apr 2017, 09:34

slika

i odmah posaljite sve trofeje u Munchen :kafa:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 28 apr 2017, 09:38

phily je napisao/la:slika

Pa ovo ni Pep ne bi izveo :D Preofanzivno do bola, i Carlo ovo ne moze 'ukrotiti' na terenu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 28 apr 2017, 09:44

muhamedhulk je napisao/la:
phily je napisao/la:slika

Pa ovo ni Pep ne bi izveo :D Preofanzivno do bola, i Carlo ovo ne moze 'ukrotiti' na terenu.

igramo samo napadacki :kafa:

jos kako ubaciti robbena umjesto kimmicha :mrgreen:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

samir1909
Kontakt:

Post Postao/la samir1909 » 28 apr 2017, 10:23

Svi spominjete Grizmana,a niko ne spominje Carasca po meni top igrac plus mlad samo 23 god.
On bi se savrseno uklopio u Bayin sistem.

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 28 apr 2017, 10:34

phily je napisao/la:...
Odlično! :thumbup:

Čak i bez Griezmanna Bayern je sposoban igrati u ovakvom sistemu. Robbenu je u ovoj fazi karijere lakše igrati iza napadača nego na krilu. Ako se sjećate SP-a sa Van Gaalom, upravo je tu igrao za Holandiju u sličnom sistemu. Mullera bi se svelo na čisto lutanje u čemu je najbolji. Kimmichu bi se pomoglo prikriti nestabilnu defanzivu ofanzivnijom ulogom, treći štoper bi djelimično sakrio Thiaga. Puno benefita gledajući ovako na papiru.

Sa Carlom teško da će Bayern ovo dočekati, ali Tuchel i Nagelsmann bi sigurno imali ovakvu opciju u vidu.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 28 apr 2017, 10:38

Nije odlično, nema Sule-a. kava
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 28 apr 2017, 11:18

Sule ceka da Javi predje na dmf, onda on uskace :kafa: U medjuvremenu, Vidal ide u Englesku za cca 50 mil funti :kafa:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 28 apr 2017, 11:27

u Besicu nikada neće prestati da tinja nada o full njemačkom Bayernu i Borussiji :kava:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 28 apr 2017, 12:57

leorey je napisao/la:
Karlo je napisao/la:Znači kako bi to moglo izgledat :

4-3-3 (CA formacija) :

-----------------------Neuer -------------------
Kimmich--Boateng-- Hummels----Alaba---
-------------------Thiago-----------------------
---------Vidal---------------Sanchez( Modrić)
Robben.............................Costa( Alexis)
-----------------Lewa-----------------------------

klupa- Martinez,Coman, Ribery, Muller, (Gomez)

Zamislite da dovedemo ove u zagradi, team bi bio das Sex. Al opet nije zagarantirano da bumo bolji i više toga uzeli nek ove sezone.

decki kaj mislite o ovom
Thiago ne moze nikad igrat na toj poziciji. Ma imate problem kao i mi, siroka ali tanka klupa. Nemate igrace koji dostojno mogu zamijeniti prvotimce i to je to. Jednostavno prevelika je razlika u kvaliteti izmedju prvih 11 i ostalih igraca. Lewa npr nema konkurenciju, covjek je uz Suareza najbolji napadac svijeta, a zamjena mu Muller, koji se ipak tu ne snalazi vec malo iza njega.

Zato Karlo i forsira 13 tih igraca, npr Rejal ima na klupi jednog Isca, Jamesa, Kovacica, sve sami kreativci. To sve govori, zato im npr druga postava i atraktivnije igra od ona 3 balvana u napadu.

znam to braco ali sam eto tek tako stavio,znamo da je tiago dominatno ofanzivniji vezni ,nego def.na toj pozicijuii moze igrati samo tata javi i niko vise :beba:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 28 apr 2017, 13:16

Nakon tragicne sezone 2012 se isto najavila velika rekonstrukcija međutim do nje nije doslo.Dosli su tek manđukic kao zamjena gomezu,martinez i dante kao zamjena badstuberu i boatengu.Nesto slicno ocekujem i ove godine a tako je najavio i rummenigge govoreci kako nece gubiti razum u prijelaznom roku vec uciniti ono sto je potrebno
Kljucno je vidjeti sto se planira sa martinezom i kimmichom.Ako se s njima planira na beku odnosno zadnjem veznom onda nece biti puno ulaganja u momcad eventualno krilni igrac umjesto coste koji ce vjerovatno napustiti klub kao i rezervni napadac i vratar.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 28 apr 2017, 13:22

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 28 apr 2017, 13:54

Karlo je rekao da nece mijenjati stil i da nema nezadovoljnih (igraca). Znaci ista prica i iduce godine sto se tice mladih, i inace. Za sve se optuzile sudije i nesreca sa povredama (a to sto ne mozemo trcati nema veze).

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 28 apr 2017, 14:03

sljivo je napisao/la:Karlo je rekao da nece mijenjati stil i da nema nezadovoljnih (igraca). Znaci ista prica i iduce godine sto se tice mladih, i inace. Za sve se optuzile sudije i nesreca sa povredama (a to sto ne mozemo trcati nema veze).
onda veliki jazuk za predatora i comana ,kao i kimica ,jbg dvioe godine stagnacije nije malo .ne bi me cudilo da bar 2 od ovog 3 trojca potrazi nove sredine.

Ruku na srce predator nije imao dostojne prilike da pokaze sta zna i umije ,istina iako je nedovoljno za neki veci sud ,ali u meni je posadjeno malo sjeme sumnje u pogledu njegove buducnosti u bajernu.Ne znam ali mirse mi nekako na novog gecea ne znam ,ruku na srce treba mu pruziti sansu u sledecoj sezoni
velika bi nepravda bila ne dati mu je .pa da mozemo imati neki sud na cemu smo sa njim

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 28 apr 2017, 14:16

momci kaj se tice svih ovih spekulacija ja mislim da ce na koncu biti ovako costa odlazi dolaze sancez, verati ii grizman eventalno mesto ove dvojive mrtvi modric ii to je to kimi postaje nazalost d.bek
Zadnja izmjena: Karlo, dana/u 28 apr 2017, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 28 apr 2017, 14:19

Da je bar ostatak foruma optimistican kao i Karlo... Gdje bi nam kraj bio.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.