FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jako bitno je ne primiti gol na kosevu , ja bi bio zadovoljan sa 0 0 na Kosevu
-
- Kontakt:
Ma treba dobit prvu tekmu bilo kojim rezultatom , ne treba nesto stvarati sebi pritisak da moramo dobit 2-0 ili 4-1 treba odigrati dobru tekmu i pobjediti. Revans ce odluciti onda je pritisak na njima tako da mislim da i u sirokom mozemo zabiti neki gol . protiv slobode odmarati ovi sto su dosad stalno igrali malo omladince gurnuti .
Puno bi bolje bilo ne primit gol nikako a sta se uradi u napadu uradibordobijeli je napisao/la:Ma treba dobit prvu tekmu bilo kojim rezultatom , ne treba nesto stvarati sebi pritisak da moramo dobit 2-0 ili 4-1 treba odigrati dobru tekmu i pobjediti. Revans ce odluciti onda je pritisak na njima tako da mislim da i u sirokom mozemo zabiti neki gol . protiv slobode odmarati ovi sto su dosad stalno igrali malo omladince gurnuti .

Taman ce ovo dobro doci ovoj ekipi,igras na Kosevu a nemoras "napasti" protivnika po svaku cjenu,ovdje ce se nigrati na na 0 0 ako sta uleti dobro i jeste.Taman po volji nasoj igri kakva se igra.
U nekim drugim okolnostima rekao bih da ovo nije dobro,iz ugla kako djeluje ova ekipa,dobro je da druga nije ovdje i da se ovdje mora ganjati neki rezultat jel evo vidimo kako se vadimo kuci kad igramo.
U nekim drugim okolnostima rekao bih da ovo nije dobro,iz ugla kako djeluje ova ekipa,dobro je da druga nije ovdje i da se ovdje mora ganjati neki rezultat jel evo vidimo kako se vadimo kuci kad igramo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- muhamedhulk
- Kontakt:
odmoriti protiv slobode djelimicno igrace, ali protiv laznih sve 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Da al tesko je igrati na nulu kod kuce u finalu kupa . zato kazem bitno je dobiti a u sirokom onda malo zatvorenije na kontre sto nasoj ekipi odgovara , puno teze igramo kad moramo stvarati igru .hrn je napisao/la:Puno bi bolje bilo ne primit gol nikako a sta se uradi u napadu uradibordobijeli je napisao/la:Ma treba dobit prvu tekmu bilo kojim rezultatom , ne treba nesto stvarati sebi pritisak da moramo dobit 2-0 ili 4-1 treba odigrati dobru tekmu i pobjediti. Revans ce odluciti onda je pritisak na njima tako da mislim da i u sirokom mozemo zabiti neki gol . protiv slobode odmarati ovi sto su dosad stalno igrali malo omladince gurnuti .
E munafiće jedanmuhamedhulk je napisao/la:odmoriti protiv slobode djelimicno igrace, ali protiv laznih sve

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Ići na to da se osvoji kup, bez komplikovanja. Imamo glupu ekipu, treba im reć samo da su loši ali da igraju protiv lošije ekipe. Ko bude više zapinjo' taj će uzeti kup. Ova ekipa ne zna ganjati rezultat, napadni, pobjedi, uzmi kup i yebi lišticu.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Nesto imam osjecaj da koliko god mi njima na Kosevu damo, oni ce nama dole nekako dat gol vise... nadam se da me osjecaj vara
1946~
+1ThrillerHz je napisao/la:Nesto imam osjecaj da koliko god mi njima na Kosevu damo, oni ce nama dole nekako dat gol vise... nadam se da me osjecaj vara

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema mjesta pesimizmu! 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ako ga ne primimo na kosevu uzimamo....sto je SF ali moze biTi vrlo slatko ako ga uzmemo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bolje prva kući, da možemo dole nadoknaditi. 

Nista dole necemo napravit, ofsajdi i kartoni samo....BelminM23 je napisao/la:Bolje prva kući, da možemo dole nadoknaditi.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kako bih volio da uzmemo ovaj yebeni kup, da začepimo usta svima koji tvrde da se "sve zna" i "sve štima''. Zamislite ishod, uzmemo mi kup, mađari ligu, a kurvica iz komšiluka ostane (ponovo) bez obraza, s pričom da su pustili Lišticu jer su lafo morali. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Uzet kako god, da li je bolje prva kući ili vani dalo bi se raspravljat. Moramo biti bolji u dvije tekme i to je to.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- bordoakapitar
Ja nemam povjerenja u ovu ekipu ni promil jedan. Titilu sam davno prekrizio a sad poslije zrijeba krizam i kup. Interesuje me samo ljetni prelazni rok i eventualni remont a od ovih 15-ak amatera i **** od igraca ne ocekujem vise nista. Na utakmice cu naravno otici ali samo zbog navike i ljubavi prema klubu a sva nadanja i ambicije prebacujem u narednu sezonu...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Nije džaba namjesteno gdje se igra druga i gdje se slavi trofej. Pametnom dosta, volio bi i ja da ce biti drugačije, ali čisto sumnjam, nije ovo takva država i savez.
Sabrine mi moje!
Ne nadaj se puno za iducu sezonu,samo ces se vise razocarati,jer tesko da ce se nesto drasticno promijeniti.bordoakapitar je napisao/la:Ja nemam povjerenja u ovu ekipu ni promil jedan. Titilu sam davno prekrizio a sad poslije zrijeba krizam i kup. Interesuje me samo ljetni prelazni rok i eventualni remont a od ovih 15-ak amatera i **** od igraca ne ocekujem vise nista. Na utakmice cu naravno otici ali samo zbog navike i ljubavi prema klubu a sva nadanja i ambicije prebacujem u narednu sezonu...
Ocito je da je Tan digao ruke,a sami vidimo koliko su ovi u upravi strucni i sposobni da nesto urade.
Zato,manje ocekivanja-manje razocarenja