FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 28 apr 2017, 00:49

braco je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Uvenula tema ko ruža , tmurno i kiselo.
Usrala se raja jer znaju kakvoj instituciji iz Bosanske Gradiške idemo na megdan.

slika
Nismo im trebali reci o kakvom fudbalskom strucnjaku je rijec. Vladex i njegove kamikaze. Treba se moliti Bogu za sto bolji rezultat.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 28 apr 2017, 01:08

Merhaba je napisao/la:Nikako da prezalim sto Salko nije izveo drugi sastav :crazy: Ja sam jedan od onih sto su psovali , nazalost. Pretjerao sam , ali sta da radim dodjem na GRBAVICU i nakon deset minuta igre gledam kako nas uskobrijezani vode dva nula :facepalm: Sta uraditi u tom momentu , kako ostati smiren? Ni trava ne pomaze :crazy:
Lahko je brate za Zelju navijati kad se pobjeđuje treba biti uz ekipu i kad ne ide. Tu moramo pokazati razliku u odnosu na ostale i pokazati zasto smo najbolji navijaci u drzavi kako se volimo hvaliti. Al moram reci da 90% onih psovki su uputili ljudi koji nisu na Grbavici tako cesto a ne oni ljudi koji su uz Zelju bili i kad smo se borili za opstanak.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 28 apr 2017, 01:09

MocMahale444 je napisao/la:
braco je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Uvenula tema ko ruža , tmurno i kiselo.
Usrala se raja jer znaju kakvoj instituciji iz Bosanske Gradiške idemo na megdan.

slika
Nismo im trebali reci o kakvom fudbalskom strucnjaku je rijec. Vladex i njegove kamikaze. Treba se moliti Bogu za sto bolji rezultat.
Ne da je samo riječ o ogromnom treneru, mnogi ne znaju kakav je igrač bio. On je imao "magični prah" u kopačkama jednostavno znao je sve sa loptom i na koju god poziciju ga staviš da igra bio bi najbolji na terenu. Da ne bude da lažem evo i dokaz sa wikipedije. Vladika je igrao i centarfora i štopera ljudi moji! Da, dobro vidite, koji je to fudbaler u historiji fudbala mogao da igra???

slika

A evo i dokaz da je čovjek za velike utakmice, kada je zabio u finalu kupa RS 1995. godine za Borac! Pogledajte na 12:17

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 28 apr 2017, 01:35

Mozda sam mlad , ali ja se ne sjecam da nas je neka ekipa na Grbavici nakon deset minuta vodila dva nula.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 apr 2017, 01:42

Ja nemam obicaj da psujem na utakmicama,a i inace. Ako se i desi to je ono "za sebe" da ne cuje niko oko mene. Jucer sam nakon drugog gola samo molio Boga da nam se ne desi kakva katastrofa jer sam vidio da ga necemo zabiti ni da tri dana igramo. Bilo mi je krivo zbog svih onih psovki pa me onda i ponasanje nekih igraca me bas razocaralo. Sreca prodje i ta noc. Noc kad je sve izgleda sudjeno bilo da bude negativno. I na terenu i na tribinama nazalost.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 28 apr 2017, 01:46

braco je napisao/la:Ne da je samo riječ o ogromnom treneru, mnogi ne znaju kakav je igrač bio. On je imao "magični prah" u kopačkama jednostavno znao je sve sa loptom i na koju god poziciju ga staviš da igra bio bi najbolji na terenu. Da ne bude da lažem evo i dokaz sa wikipedije. Vladika je igrao i centarfora i štopera ljudi moji! Da, dobro vidite, koji je to fudbaler u historiji fudbala mogao da igra???

slika

A evo i dokaz da je čovjek za velike utakmice, kada je zabio u finalu kupa RS 1995. godine za Borac! Pogledajte na 12:17

Hvala druže aferim, nisam znao za to. Vidis to samo govori da geni ALexa F nisu laž.
Bože hvala ti sto PLBIH ima trenera kao Vladex.

Ali jarane centarfor i stoper :bow: sigurno bez problema je mogao igrati i dmf kao i amf.
I mi pored ovog ljudine dovodimo onog skijaša i kamion novih stvari za trening.
Janez nas ukopao ko niko do sada, koji je to bio buđavi truhlo.
Kakva golcina Vlade, mase rukama ko da ga napadaju pcele. Pokrio dresom glavu i tad podize ruke u vis.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 28 apr 2017, 08:24

Malo se lakše diše jutros, valjda nam nije bilo suđeno da odemo u finale, ko ga ebe idemo dalje. Sekunde se ne bojim nedelje, definitivno smo i ovakvi puno bolji od njih, više me brine iduće kolo i Zrinski, oni su definitivno najkvalitetnija ekipa u BIH i biće yebeno do bola. Ali ima vremena do tada, idemo rješiti ovo u nedelju abd.
Biće Željo opet šampion :bih:

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 28 apr 2017, 09:02

Ja ne znam za Vas, ali ja na utakmice idem navijati za Želju, a nikada ne znam da li ću uživati, biti opušten, strepiti do zadnje minute, ili se razočarati kao u srijedu. Jbg tako je to cijeli život sa Željom nikada ne znaš na čemu si. Ja ga valjda zbog toga i volim, nikada nije dosadno :). Ovo govorim iz razloga što mi je neshvatljivo da se može psovati, sviždati, yebavati od do, u momentima kada ekipa na terenu (ma kakva bila naša je) treba maksimalnu podršku. Imali smo mi par pjesmica za ovakve situacije, ali na žalost očito je da smo ih zaboravili. Indijanaca, posebno na istoku, ko u priči. Valjda na drugim tribinama nisu smjeli ovako psovati jer bi po njušci dobili, pa iskoristili priliku. Više neće siguran sam, jer im (nadam se) više nikada neće biti dozvoljeno da sjede na istoku za 5 km. Jbg, svako iskustvo se skupo plaća, pi ova negativna atmosfera i odnos prema pojedinim igračima trenutno. Valjda se ohlade i smire glave do Tuzle, treba nam to koa rijetko kada.
I još jedna stvar, kao da nam kao navijačima i preveliki broj utakmica na Grbavici u kratko vrijeme ne godi. Posebno jakih. Iako je cijena karte bila fakat smiješna (sjever i istok) fine raje baš malo, okupirali indijanci, pa s toga definitivan zaključak da cijena karte malo ili nikako utiče na posjetu.
Još za Tuzlu. Sigurno na tribinama prava ekipa, solidan broj Maijaka,i očekujem sjajno navijanje i atmosferu. Nadam se da i domaći navijači neće bojkotovati, i očekujem dobru atmosferu, gomilu vrijeđanja glavnog grada,i da ih mlatnemo.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 28 apr 2017, 09:06

Pitanje za raju koja se voli baviti statistikom, zanima me broj asistencija i golova Markovića, a posebno Blagojevića. Kakav je njihov doprinos u našoj ofanzivi. Nekako imam osjećaj da su oni jedan od glavnih razloga zašto smo nekreativni, nemaštoviti bez izrađenih akcija i sa malo golova. U stvari pridodao bi i Zajku zajedno sa njima. Iskreno ne oduševljava me ni on nešto posebno, iako je par ključnih golova dao (Jajce, Radnik)

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 28 apr 2017, 09:37

Monci je napisao/la:Pitanje za raju koja se voli baviti statistikom, zanima me broj asistencija i golova Markovića, a posebno Blagojevića. Kakav je njihov doprinos u našoj ofanzivi. Nekako imam osjećaj da su oni jedan od glavnih razloga zašto smo nekreativni, nemaštoviti bez izrađenih akcija i sa malo golova. U stvari pridodao bi i Zajku zajedno sa njima. Iskreno ne oduševljava me ni on nešto posebno, iako je par ključnih golova dao (Jajce, Radnik)
Potpis.....Meni se u zadnje 3-4 utakmice čini da konstantno imamo igrača manje.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 apr 2017, 09:59

braco je napisao/la:Ne da je samo riječ o ogromnom treneru, mnogi ne znaju kakav je igrač bio. On je imao "magični prah" u kopačkama jednostavno znao je sve sa loptom i na koju god poziciju ga staviš da igra bio bi najbolji na terenu. Da ne bude da lažem evo i dokaz sa wikipedije. Vladika je igrao i centarfora i štopera ljudi moji! Da, dobro vidite, koji je to fudbaler u historiji fudbala mogao da igra???

slika
E čuj striker/defender :lol: :lol: :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 apr 2017, 10:06

Tacno je ovaj Vlado napacen. Fuj. Slavko nije rekao da je Sloboda mali klub vec da su utakmice protiv Radnika,Krupe i Slobode "male" jer se oni bore za 4 mjesto za razliku od utakmica sa Zrinjskim i Sarajevom. Jadan si Vlado.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 apr 2017, 10:07

Joj kako će ih Vladika naložiti, polomiće nas :lol:

Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 apr 2017, 10:45

Hercegovački mediji su počeli kampanju protiv nas.
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 28 apr 2017, 10:47

Virtu4l je napisao/la:Hercegovački mediji su počeli kampanju protiv nas.
?????

Virtu4l
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 28 apr 2017, 10:49

LjoZee je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Hercegovački mediji su počeli kampanju protiv nas.
?????
http://www.blj.esak.info/rubrika/sport/ ... uli/196046
https://www.her.cegovina.info/vijesti/s ... #news_view
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 apr 2017, 10:53

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

Sad se sjetimo svi kakvo sudjenje je imao Zrinjski prosle sezone i ko im je pomogao da se odvoje od Slobode.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 apr 2017, 10:57

Ima Zrinjski i ove sezone suđenje, samo nikome nisu zanimljivi pa nisu pod lupom. Vidjeli smo protiv nas u Mostaru kakvo im je suđenje.
Voli te tvoje Sarajevo.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 28 apr 2017, 11:04

Merhaba je napisao/la:Nikako da prezalim sto Salko nije izveo drugi sastav :crazy: Ja sam jedan od onih sto su psovali , nazalost. Pretjerao sam , ali sta da radim dodjem na GRBAVICU i nakon deset minuta igre gledam kako nas uskobrijezani vode dva nula :facepalm: Sta uraditi u tom momentu , kako ostati smiren? Ni trava ne pomaze :crazy:
Mozda nastaviti navijati za SVOJ klub i pokusati podrzati igrace SVOG kluba u pretesko zadatku da to stignu? Je li slucajno na ulaznici pisalo da ce Zeljo sigurno pobjediti, da se takvi kao ti ne sekiraju i ne nerviraju. :roll: :facepalm: Kome je pomoglo tvoje vrijedjanje i prozivanje sa tribine? Osim tebi i slicnima da se malo oslobodite nekih frustracija iz 'stvarnog' zivota.
Yebes taj navijacki mentalitet gdje ljubav i podrska zavisi od rezultata na terenu. To se zove pitarstvo, i ja se svaki put kad odem na Grbavicu i slusam urlikanje, sve vise uvjerim koliko smo ustvari slicni njima, bez obzira koliko volimo sebi tepati da nismo.

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 28 apr 2017, 11:16

narodniheroj je napisao/la:Malo se lakše diše jutros, valjda nam nije bilo suđeno da odemo u finale, ko ga ebe idemo dalje. Sekunde se ne bojim nedelje, definitivno smo i ovakvi puno bolji od njih, više me brine iduće kolo i Zrinski, oni su definitivno najkvalitetnija ekipa u BIH i biće yebeno do bola. Ali ima vremena do tada, idemo rješiti ovo u nedelju abd.
Biće Željo opet šampion :bih:
Nasim igracima je lakse odigrati na gostovanju, imam osjecaj da cemo Slobodu pregaziti ko plitak potok,bez obzira na Sir Vladu :D , problem su domaće utakmice nazalost kad bi svi trebali uzivati i da nam to predstvlja praznik fudbala,ono postaje patnja prava. I onda se dese ovakve stvari ko protiv Širokog.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.