I sta onda ako ga United sukne?Struya je napisao/la:City iduci go za sve pare

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
I sta onda ako ga United sukne?Struya je napisao/la:City iduci go za sve pare
Nisu ni protiv Bayerna 99e opepelili do gola do 89e minute pa 2 zabili!Struya je napisao/la:Ne mogu prici golu
Konji ba. Odigrao sam sada 2. set Kozlova sa 4.golom na Bogotu. Ima 85 na 10 uloga. Ako go ne padne na ove nema veze odmah ce ici gradjenje pola dobitka na Kozlova treci set. Stvarno nisam raspolozen za spekulisanje i kalkulacije. Nicemu ne vjerujem vise osim Bilbau!josipmusa je napisao/la:ja mislim da ga city nece dat, ovi su s e zabunkerisali,
a taj drugi ako je sa t a 3 para, varira ti mala isplata radi tenisa, guremaju se , spasava kruger bl
Effenberg je napisao/la: Ljudi ne samo da znaju kad ce i za koga pasti go u sekundu, vec i kako ce ga dati hocel glavom nogom itd. itd.
hahah jesi isplatio il si s e ukenjo kad ga isus zavuce a sudija mase oPsajd hahahahaEffenberg je napisao/la:Konji ba. Odigrao sam sada 2. set Kozlova sa 4.golom na Bogotu. Ima 85 na 10 uloga. Ako go ne padne na ove nema veze odmah ce ici gradjenje pola dobitka na Kozlova treci set. Stvarno nisam raspolozen za spekulisanje i kalkulacije. Nicemu ne vjerujem vise osim Bilbau!josipmusa je napisao/la:ja mislim da ga city nece dat, ovi su s e zabunkerisali,
a taj drugi ako je sa t a 3 para, varira ti mala isplata radi tenisa, guremaju se , spasava kruger bl
Manchu sam prodao za 60 jbg strah me!
krmpotich je napisao/la:Effenberg je napisao/la: Ljudi ne samo da znaju kad ce i za koga pasti go u sekundu, vec i kako ce ga dati hocel glavom nogom itd. itd.![]()
![]()
Krene Kolumbija, primi ga Bilbao!josipmusa je napisao/la:ma junajted je ekipa nesposobna ikom da zabije go, osim celziju, a i ono je bilo vise srecno nego iole spretno
a i to bog pogledo napacenog bosnju, imali skup navijac a iz BiH taj dan pa veli ajd nek celzija otresu, svakako je nebitna utakmica hahaha
ma gruhni da bilbao daje go za 3-1. ili bos ili hadzijaEffenberg je napisao/la:Krene Kolumbija, primi ga Bilbao!josipmusa je napisao/la:ma junajted je ekipa nesposobna ikom da zabije go, osim celziju, a i ono je bilo vise srecno nego iole spretno
a i to bog pogledo napacenog bosnju, imali skup navijac a iz BiH taj dan pa veli ajd nek celzija otresu, svakako je nebitna utakmica hahaha![]()
Kozlov 2 set lopte ne iskoristi na srecu! Kolumbija gotova sta sad ciniti u pm!
30 ulozeno za 160, 10 bacio vec na osiguravanje gola ?
Krueger servira za mec. Ali ja vec 18 unita na 4.2 osiguro Kozlova. Jbg bice opet 100 unita plusa samo nek izdrzi Bilbao. Moracu i sl. go Betisa. Jbg sigurno je sigurno! Ili obicni over pa moliti boga za 3:1 da sve uleti!josipmusa je napisao/la:
ma gruhni da bilbao daje go za 3-1. ili bos ili hadzija
ovaj kozlov je nestabilan lik, mogo bi on sad popusit 5-7 nakon sto je ovo izmasio
eto ga zavrsi, uh st a betis promasi hahhaha, trese li se guzaEffenberg je napisao/la:Krueger servira za mec. Ali ja vec 18 unita na 4.2 osiguro Kozlova. Jbg bice opet 100 unita plusa samo nek izdrzi Bilbao. Moracu i sl. go Betisa. Jbg sigurno je sigurno! Ili obicni over pa moliti boga za 3:1 da sve uleti!josipmusa je napisao/la:
ma gruhni da bilbao daje go za 3-1. ili bos ili hadzija
ovaj kozlov je nestabilan lik, mogo bi on sad popusit 5-7 nakon sto je ovo izmasio
Ocekati ovog prvo da odservira inshallah!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.