FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samir_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samir_tm87 » 14 avg 2010, 22:45

Abrofemi je napisao/la:Hehe, neznam kako vise niste navikli na grubu igru kada igramo na strani, pa makar to bilo od strane Travnika, Zrinjskog, Veleža ili bilo koga, mislim čast izuzetcima, ove klubove navodim samo radi primjera. Sjetite se protiv Slavije kad Regoje udara sudiju i dobija žuti karton :roll: Tada sam stvarno skonto da na nasim utakmica covjek se stvarno moze svega nagledati.

i to sve za 300 KM + moze davit sopstvene igrace :P

Abrofemi
Kontakt:

Post Postao/la Abrofemi » 14 avg 2010, 22:46

Hehe, dobro si, kod nas moš izvrsit pokusaj ubistva na utakmici dobiješ žuti :mrgreen:
The biggest small club, with a best supporters in England!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 14 avg 2010, 22:48

Blagoje Bratić je napisao/la:E ti mi reci za koga se navija i kako,ja nisam manijak ja sam navijač realan,i nisam pjandura ni drogiraš,pa da neznam šta pričam i galamim po utakmici,ej molim te izgubit od travnika ljudi imali 10 igrača,a pišete tu nebuloze,i još onaj komentator fino kaže bez imalo srčanosti mirna utakmica ko da nam rezultat odgovara,pa ko je tu lud boga ti :x
papak jedan nisi bio u mesari pa tako zacepi..ti naso suditi po komentatoru :roll: e blago nama s takvim kao sto si ti :twisted:
1921-2011

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 14 avg 2010, 22:48

LudLo je napisao/la:oj bgm vise mi levati na ovoj temi pokvarise dan nego poraz od travnika
poraz pa sta ni prvi ni zadnji idemo dalje TUZLA AWAY !
i jel' vama djeco(cast izuzecima) treba crtati da se ne raspravljate sa debilima koji dolaze na Željinu temu !
Manite ih se ! :roll:
Pa dodjite slobodno, cuvajte se !!!! 8-)
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 14 avg 2010, 22:51

u travniku smo izgubili jer smo se kao picke postavili citavih 90 min,ko misli u travniku igrati fudbal izgubit ce glat ,jadno je gledati bilo danas startove varupe i sarajcica nad nasim igracima pri cemu su nasi igraci trazili zastitu od sudija koje nije bilo ,kako travnik je igrao danas 1 pol ono je strasno i kriminalno jer se nije ni igralo ,u trvaniku nam trebaju igraci tipa kerle ,culuma ,bajre spahica ako hocemo rezultat jer tamo ne mogu igrati colic ,visca ,stanic ,rovcanin pri cemu im je svaki start pazljivo biran da im neko nogu ne otkine,2 pol mesari dobijaju crveni a nasa igra se zasniva na dodavanja sehica i stopera nemaju muda iznijeti loptu na polovinu travnika koda je 2/0 za nas a ne da smo u zaostatku,savic i svraka 0 smetaju jedan drugom i prespori sa loptom ,colic o isto ,lazo jednostavno nezna ali trudi se bar i dans mu je svirano jedno 15 faulova u 2 pol .od nasih danas jedino zeba solidan iako su ga ubili startovima ,bekova kao da nismo ni imali danas jednostavno nesmiju preci na polovinu travnika ,uglavnom nisam razocaran sto smo izgubili nego kako smo izgubili ko picke najvece ,ono sto treba istaci kao najbolji dio ove utakmice su manijaci ,kavez predvidzen za gostujuce navijace se popunio tako da je dosta navijaca moralo stajati u hodniku stadiona pirote jer nisu mogli stati ,navijanje odlicno zadnjih 10 minuta STRASNO ,tribina poludila bukvalno i tad sam se osjecao ponosan sto navijam za ovaj klub bez obzira na desavanja na terenu

tm_ludak
Kontakt:

Post Postao/la tm_ludak » 14 avg 2010, 22:53

cassanova je napisao/la:
AdisManiacZ je napisao/la:Ko je bio igrać utakmice?
Midhat Sarajčić. :mrgreen:
jes po lupanju zajka zebe :/

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 14 avg 2010, 22:56

slike tribina i navijačke klipove nemojte postavljati na ovaj forum.

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 14 avg 2010, 22:57

Igrali ljudi ko i uvijek sto igraju - preostro, jer oni samo tako mogu i pobjediti, a na piroti im se to i dopusta, pogotovo sto su bili bez bodova u prva 2 kola. Ali to je uvijek tako i nekontam sto se pojedini iscudjavaju. Meni je jedino nejasno kako smo mi mogli onako lose odigrati pogotovo 2 pol. isto ko prije kad smo isli na gostovanja ko da su se unaprijed pomirili sa porazom, skroz bezvoljno. Ja iskreno prije utakmice nisam ni ocekivo pobjedu, ali uz onakvu podrsku i igraca vise morao se bar bod uzet.
Isto ce biti i protiv slobode, gruba igra, par sansi i ako se to ne iskoristi ( kao sad rovcanin i savic), tesko je sta ocekivati...
Ali opet treba znati da ce tamo bilo ko tesko uzeti bod.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 avg 2010, 23:04

Ljudi, šta vam je, nismo ni mogli pobijediti, oni se udaraju! Džaba i crveni karton i toliki žuti kad igraju grubo!
Jeste da ovi što su bili kažu da ni naši nisu nešto odigrali, i da su igrali k'o p...., ali to nije bitno, oni su mesari i njima se ne uzimaju bodovi! Mislim, ono, zalomi se nekad da dole pobijedimo, i da uzme i Zrinjski, Široki, odigraju neriješeno i Leotar, Laktaši, pa opet mi... Ali to je slučajnost! U Travniku se bodovi ne mogu osvojiti!
Nije bitan ni način kako su izgubili, ali se sada vidi ko ne voli ŽELJU kada se kritikuje nakon ovakvog poraza! Porazi su sastavni dio igre, moja ljubav je neupitna, zaboravili smo kako je gubiti, nikad ranije ni nismo ništa uspjevali u Travniku, oni su nam donijeli titulu, gdje vam je zahvalnost, oni su nam toliko sreće donijeli, imaju pravo da se u jednoj utakmici ne zalažu! Varupa i Sarajčić imaju zajedno 74 godine i naše mlade supertalente uzimaju na iskustvo.
Ko išta dalje ružno kaže, NE VOLI ŽELJU! 8-)

ŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 14 avg 2010, 23:14

admin je napisao/la:slike tribina i navijačke klipove nemojte postavljati na ovaj forum.
ajde onda molim vas postajte te danasnje slike i ako ima klipova na temu 'Navijaci'..da se nagledam ;)
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 14 avg 2010, 23:29

Željovac je napisao/la:Ljudi, šta vam je, nismo ni mogli pobijediti, oni se udaraju! Džaba i crveni karton i toliki žuti kad igraju grubo!
Jeste da ovi što su bili kažu da ni naši nisu nešto odigrali, i da su igrali k'o p...., ali to nije bitno, oni su mesari i njima se ne uzimaju bodovi! Mislim, ono, zalomi se nekad da dole pobijedimo, i da uzme i Zrinjski, Široki, odigraju neriješeno i Leotar, Laktaši, pa opet mi... Ali to je slučajnost! U Travniku se bodovi ne mogu osvojiti!
Nije bitan ni način kako su izgubili, ali se sada vidi ko ne voli ŽELJU kada se kritikuje nakon ovakvog poraza! Porazi su sastavni dio igre, moja ljubav je neupitna, zaboravili smo kako je gubiti, nikad ranije ni nismo ništa uspjevali u Travniku, oni su nam donijeli titulu, gdje vam je zahvalnost, oni su nam toliko sreće donijeli, imaju pravo da se u jednoj utakmici ne zalažu! Varupa i Sarajčić imaju zajedno 74 godine i naše mlade supertalente uzimaju na iskustvo.

ŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
nisam bio na utakmici, ali bih da prokomentarisem ovu pojavu (koja traje od kad postoji nsbih) mesarstva i ciganluka.

proslu utakmicu protiv zvijezde sam popizdio na ona valjanja i provociranja. kaze mi jaran, treba igrati i protiv sudije, treba im zabit go pa ce igrat normalno. stoji to, al j... vise igranje protiv sudija! pun mi je toga. iscrpi brate, sto drugi ne igraju protiv sudija.

kako ce se npr. visca razviti u igraca kao sto je dzeko, kad prvo mora misliti hoce li nakon te utakmice karijeru zavrsiti ili ce nastaviti igrati? nebitno za ovaj travnik, nisam bio pa necu da komentarisem, ali samo kao primjer: ne bi mi bilo sekunde zao da je travnik igrom doso do 3 boda. da su ljudi odigrali i da se tu pokazao neki dobar igrac (kojeg bi mi možda poslije mogli dovesti). kao npr. kad bochum uzme bayerna pa oni tu skontaju nekog jakog napadaca koji bi se mogao razviti. super.

al ovo je ciganluk, ljudi te uzmu a uopste ne igraju fudbal. nama je daleko bolje da igraju iskusni igraci tipa beslije jer se oni znaju snaci u ovakvim uslovima, nego mladi igraci koji treba da se razvijaju. i naravno, da bi osvojio titulu ti trebas dosta iskusnih igraca, pa cak i nekoliko mesara koji ce odraditi poso na ovakvim utakmicama. a takvi igraci su ti smijesni i nepotrebni u evropi! i naravno, kad nas svi ovi seljaci polome i krvi nam se napiju dok ih pobjedimo, onda ce se sutra nasladjivati nasim porazima u evropi. koga mi da pobijedimo u evropi poslije ovakvih uslova za igru tipa zvijezda i travnik?

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 14 avg 2010, 23:36

Izgubili jesmo i šta sad? :?: necemo se sad svađati između sebe radi toga u p.m. :twisted:
Sam sam sebi naredio da se ,od sad pa nadalje i ubuduce, necu svađati i raspravljati niti sa jednim željovcem :!: - necu da se svađam sa ljudima koji se nerviraju kao i ja oko istih stvari ili kad je dobro slavimo zajedno oko istih stvari...necu to iz principa, iako me pojedinci ovdje znaju iznervirati nekad...sa drugim navijacima koji pljuju po Želji to jest po meni jer pljuju po svetinji cu se svađati sigurno.
Navijat cu za Želju taman igrao u nekoj 10 kantonalnoj ligi tako da me bilo kakav poraz ne može udaljiti od njega, pa makar on bio i od Travnika,Posušja,Breze,Ugljevika itd.
Ovo danas zaboraviti, yebat ga nema ništa sad od neke dalje price, okrecemo se Slobodi i nadamo se najboljem.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 14 avg 2010, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 14 avg 2010, 23:38

Željovac je napisao/la:Ljudi, šta vam je, nismo ni mogli pobijediti, oni se udaraju! Džaba i crveni karton i toliki žuti kad igraju grubo!

druze nije problem izgubiliti problem je izgubiti ko picka bez muda ,kad vidis da nema fudbala da je vise kik boks tako se i postavi ,ubijedzen sam da su na terenu bili kerla ,culum ,i bajro da bi bolje prosli i rezultatski i da bi varupa i sarajcic na previjanju bili bez sansi za oporavak ,ovako colic ,visca ,svraka ,rovcanin,radovanovic su vise bjezali od lopte nego pokusavali doci do nje ,bekovi nam u 1 poluvremenu centar nisu presli ako jesu ja ih zaista nisam vidio

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 14 avg 2010, 23:45

Esii TM87 je napisao/la:
Blagoje Bratić je napisao/la:E ti mi reci za koga se navija i kako,ja nisam manijak ja sam navijač realan,i nisam pjandura ni drogiraš,pa da neznam šta pričam i galamim po utakmici,ej molim te izgubit od travnika ljudi imali 10 igrača,a pišete tu nebuloze,i još onaj komentator fino kaže bez imalo srčanosti mirna utakmica ko da nam rezultat odgovara,pa ko je tu lud boga ti :x
papak jedan nisi bio u mesari pa tako zacepi..ti naso suditi po komentatoru :roll: e blago nama s takvim kao sto si ti :twisted:
Šta je dečko s tobom,ne održavaš obečanje :oops: :oops: :oops:

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 avg 2010, 23:47

Ma nije to ništa bitno, bitno je samo vikati ŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Bio sam par puta u Travniku. Jednom smo uzeli 0:2, drugi put bilo 0:0, a suđenje nimalo strašno, a ni udaranje nimalo strašno. Nismo meda mogli igrom! Bekrić svaku griješio, Lazar nije mogao da hoda... A evo i sada čujem da igra nije bila nešto... Ali to nije bitno, jer su oni MESARI, a mi VOLIMO ŽELJU!!!!!!!!!!!!!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Shogun
Kontakt:

Post Postao/la Shogun » 14 avg 2010, 23:50

Pa najavio si odlazak. :mrgreen:

Sa foruma.
Ti si meni stvarno legenda :lol:

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 14 avg 2010, 23:52

KARL HAJNC je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:
Šta je dečko s tobom,ne održavaš obečanje :oops: :oops: :oops:
Rumuenige :D dokazati si trebao sinoc,a ne sad 24 h poslije nesto pricas :oops:
1921-2011

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 14 avg 2010, 23:53

Hoćemo Ligu 10, nećemo mesare :)

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 avg 2010, 23:54

Željezničar nije uspio ni sa igračem više doći do preokreta u susretu sa Travnikom u prekrasnom ambijentu na uljepšanoj Piroti.Imao je BiH šampion sve uslove da pokaže svoje znanje:sudiju koji je u potpunosti primjenjivao pravila nogometne igre , hiljadu navijača koji su svih 90 minuta navijali iz sveg glasa , igrača više cijelo drugo poluvrijeme ...Ali , nije imao srce i želju domaćih igrača!

Travnik je od prve minute krenuo ofanzivno ka golu Šehića i nakon nekoliko kornera Varupa u 7. Minuti izvrsno ubacuje a mladi BiH reprezentativac Mujakić rutinski pogađa za 1:0 ! Nakon primljenog gola gosti su više na polovici Travnika ali bez konkretnog učinka . Domaći nogometaši u ovom periodu prave nekoliko oštrijih startova pa su požutjeli Sarajčić , Mujakić i Ribić .U 20. minuti sudac Valić dosuđuje „minut odmora“ kako bi se nogometaši osvježili zbog nesnosne vrućine .

U 37. minuti dosuđen je penal za domaće nakon što je Ribić šutirao glavom a lopta pogodila u ruku nekog od gostujućih igrača. Siguran izvođač bio je Varupa i tada se činilo kako su plavi sa Grbavice pred sigurnim porazom .

Ipak, Željo je proigrao tek u finišu prvog dijela .Raspoloženi zeba idealno poslužuje Rovčanina koji dva puta u desetak sekundi šutira iz idealne pozicije a oba puta vratar Adilović brani! Kada su svi očekivali posljednji zvižduk jedan start Helvide nad Popovićem sudac Valić ocjenjuje kao penal a siguran realizator bio je Zeba za 2:1 .

Osim u nastavak kreće sa Višćom i Stanićem a na samom početku drugog poluvremena Travnik je ostao sa igračem manje. Midhat Sarajčić poput kakvog poletarca pred sucem zaustavlja Zebu rukom i dobija drugi žuti karton .

Zbog toga je trener domaćih Selimović prinuđen odmah zamijeniti raspoloženog Mujakića sa iskusnim Šiljkom .Ta izmjena se pokazala odličnom jer je Šiljak zajedno sa Pranjkovićem i Ćurićem uspio održavati ravnotežu na sredini terena i prilično umrtviti ritam igre .

Gosti su očigledno mislili da ima dovoljno vremena da barem dođu do boda ali jedinu pravu priliku imali su u posljednjim trenucima igre kada Popović izlazi sam pred Adilovića a najbolji pojedinac susreta brani njegov udarac pa je Travnik došao do velike pobjede i prvih bodova .

Visca el Višća!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 avg 2010, 23:55

drop je napisao/la:Izgubili jesmo i šta sad? :?: necemo se sad svađati između sebe radi toga u p.m. :twisted:
Sam sam sebi naredio da se ,od sad pa nadalje i ubuduce, necu svađati i raspravljati niti sa jednim željovcem :!: - necu da se svađam sa ljudima koji se nerviraju kao i ja oko istih stvari ili kad je dobro slavimo zajedno oko istih stvari...necu to iz principa, iako me pojedinci ovdje znaju iznervirati nekad...sa drugim navijacima koji pljuju po Želji to jest po meni jer pljuju po svetinji cu se svađati sigurno.
Navijat cu za Želju taman igrao u nekoj 10 kantonalnoj ligi tako da me bilo kakav poraz ne može udaljiti od njega, pa makar on bio i od Travnika,Posušja,Breze,Ugljevika itd.
Ovo danas zaboraviti, yebat ga nema ništa sad od neke dalje price, okrecemo se Slobodi i nadamo se najboljem.
ma bit ce jos poraza,vjerovatno i na grbavici,amar ce im tempirat formu na zimskim pripremama vidjet ces kad se pojave rumeni :) samo ko ce istrpit ove sto ocekuju da svima uvalimo 4 komada
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.