Sevilla U 3.5 @1.7arelinho je napisao/la:Šta mislite o Sevilli,Bilbau i Cityu?
Bilbao 1 @1.42 (moguc i hendi)
City - Manu X2 (cisti X)
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Sevilla U 3.5 @1.7arelinho je napisao/la:Šta mislite o Sevilli,Bilbau i Cityu?
odigrao tri kecaarelinho je napisao/la:Šta mislite o Sevilli,Bilbau i Cityu?
Znas sta je belaj. Evo sad poredim kvote u 78oj minuti moja kladionica U 0.5 daje 1.65 dok bet365 istovremeno daje za isto 1.44. Tako da prodajem de facto blago nepovoljnije!josipmusa je napisao/la:isplacuj, cigani su to, ko zna st a muckaju, ne bih se cudio da eibar azbije s crvenim, u zadnjih 5 min. bolji su
Okrenuce oni ba!badblueboylivno je napisao/la:Anderlecht. Hehe.
jbg pajdo, i ja gurnu zadnja 2 eura na pobjedu eibara kad ulovi apd kvote sa 23 u 78 minuti na 17 u 81 oj srce stade kad ugasise kvote u 86 al bi samo slobodnjak i karton alavesuEffenberg je napisao/la:Joj muda cu si odgristi, kako su rapidno sletile samo za nekoliko minuta kvote, tacno se smirili od divljanja nakon sto proda, jbg mogao sam jos 30-40 izvuci, nema ovdje gola do bajrama!
Okrenuce oni ba!badblueboylivno je napisao/la:Anderlecht. Hehe.
Ja sam iso sad 25 unita dok nije sletio X dok je 3.1 na manchesterski derbi, jbg slabo se pustaju X-evi po Engleskoj i Svabiji, ako ovi nemogu onda jbg!
Stoji kvota O 5.5 na ruskoj ligi danas Anzhi i Tomsk. 2:3 za Tomsk pada samo pola minute nakon sto kod 2:2 na keca uplati!josipmusa je napisao/la:o smrdljivih turaka, sad bi s e ranio, gledaj kasimpase , taman hocu d a uplatim koju marku na keca kod 2-2 oni ugasise kvote ;(((
Sjecam se dobro te tekme. Znao sam bice namjestalja cim sam vidio brzo 2 gola za 2:3, doduse tad je kec oko max 7 mogao biti. Jbg meni bankrol sav bio u opticaju nisam nista imao uloziti. Mislim ovako da covjek ima disciplinu koja je oklada najbolja kod Engleza i to svih od Premiera pa na nize. Igrati na outsidera da daje prvi go. Pogotovo u gostima. Da sad sitno nesto igras konsistentno i fino proberes nabralo bi se dosta. Fakat pustaju se olako golovi, ja mislim da je radi kladjenja radi losih odbrana i onda se sve to opravda nekako. Jbg. ne znam ako ne riktaju te stvari ne bi under 0.5 npr za 1.PV na live u 37oj minuti bio 1.65!!!josipmusa je napisao/la:ma tako me nedavno zavalio wimbledon u kupu nekom, okreno s 3-0 cini mi se, ja lovio keca na 1-0. hop bratko da dose ovi 5 do kraja ako s e dobro sjecam. e gledam sad live ponudu i mislio ove igrat oba go po 1.55 na pol sa seviljom 2+ i reko necu pa sam upratio par i hop 2-2 izbacuje, ja klikam kvotu da kec a zategnem, ono gasi, hop 3-2
Lave znas sta meni juce tiket za 70 unita dize? Igram Cehe i to Mladu Boleslav koja je favorit na PV igro 2:0 gube samo sl.go da daju. 5.5 kvota dolazi da nema nikako gola a ova nece. I kaze igraj over na Cehe, Poljake, Slovake, rinaka moja, kad god ga igram nidje gola!admir12345 je napisao/la:Nije djaba Anderlect bio na SP ,sto je najgore s,,,, ce mi dobar tiket,Sta njima treba da bi zabili gol ,u drugom 9 suteva 6 u okvir i ne mogu pogodit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.