FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
MJENJAJ VLADOOOO
Bogami Mujkic se dobro nagovori Senadu.
Sta kaze ljudi bliski upravi govorili mu da ce biti placeno ali da postoji princip da se prvo neko mora oblatiti....ko bi taj mogao biti haha
Dobro kaze puno ljudi tuzilo klub i traze novac i sada su u klubu ali oni nisu neprijatelji.....
Sta kaze ljudi bliski upravi govorili mu da ce biti placeno ali da postoji princip da se prvo neko mora oblatiti....ko bi taj mogao biti haha
Dobro kaze puno ljudi tuzilo klub i traze novac i sada su u klubu ali oni nisu neprijatelji.....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Taj čovjek je mene iskoristio za neki rat sa Azmirom Husićem, pa je nas etiketirao kao neprijatelje kluba. Pet-šest ljudi koje je tužilo klub trenutno obavlja visoke funkcije u klubu, ali mi smo za njih neprijatelji kluba", kazao je Mujkić.
Ovaj dio je najsmjesniji, kod nas su ljudi u klubu koji su tuzili klub ili uzimali novac da ne tuze..
Ovaj dio je najsmjesniji, kod nas su ljudi u klubu koji su tuzili klub ili uzimali novac da ne tuze..
Ljudi ba.vikend tekma
Sloboda zeljo.
Prosla prica.smrad je svoje dobio i namirio se.njegova se vise n3 pika nikad i ni u cemu.
Sloboda zeljo.
Sloboda zeljo.
Sloboda zeljo.
Sloboda zeljo.
Sloboda zeljo
Sloboda zeljo
Sloboda zeljo..
Ebem liga jel malo ukoci mi se prst.
Sloboda zeljo.
Prosla prica.smrad je svoje dobio i namirio se.njegova se vise n3 pika nikad i ni u cemu.
Sloboda zeljo.
Sloboda zeljo.
Sloboda zeljo.
Sloboda zeljo.
Sloboda zeljo
Sloboda zeljo
Sloboda zeljo..
Ebem liga jel malo ukoci mi se prst.

- zlatnakoka
- Kontakt:
Meni je smiješnije što traži izvinjenje, znači to mu je još 20tak hiljada u džepu, iz džepa našeg kluba :/tuzlak1987 je napisao/la:Taj čovjek je mene iskoristio za neki rat sa Azmirom Husićem, pa je nas etiketirao kao neprijatelje kluba. Pet-šest ljudi koje je tužilo klub trenutno obavlja visoke funkcije u klubu, ali mi smo za njih neprijatelji kluba", kazao je Mujkić.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma da mu je se placalo svaki mjesec po 2 hiljade kako je bilo dogovoreno prije ne bi ni culi za njega vise..zlatnakoka je napisao/la:Meni je smiješnije što traži izvinjenje, znači to mu je još 20tak hiljada u džepu, iz džepa našeg kluba :/tuzlak1987 je napisao/la:Taj čovjek je mene iskoristio za neki rat sa Azmirom Husićem, pa je nas etiketirao kao neprijatelje kluba. Pet-šest ljudi koje je tužilo klub trenutno obavlja visoke funkcije u klubu, ali mi smo za njih neprijatelji kluba", kazao je Mujkić.
Senad Mujkanović: "Denise Mujkiću, oprošteno ti je." 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
wobly92 je napisao/la:Senad Mujkanović: "Denise Mujkiću, oprošteno ti je."
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
smrad jedan razvlaci ko jufku po novinama,picka mu materina i sve najgore u zivotu..
picko jedna...smecarska..kad nidsmo imali za kifle,pa sad namiriso...
fuj fuj fuj
picko jedna...smecarska..kad nidsmo imali za kifle,pa sad namiriso...
fuj fuj fuj
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Nek'se Mujka napusi kakve debele k u r c i n e al kvalitetno je isprskao Macka za ove vizokopozicionirane uposlenike a tuzili i naplatili od kluba svaku marku dok je ovih par sto traze svoje pare ispalo najvecim neprijateljima
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Treba pobjedit u nedelju,kad se zavrsi sezonu podvuci crtu i vidjeti kako dalje,jer nas spasava samo izlazak na euro scenu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
moje misljenje,,,sto je u ugovoru treba postovat i platit...
al isto tako ovi igraci sto trazecifre trebaju se dogovorit sa klubom,nevezano za uprave...
kako igraci drugih ekipa oproste dugove? uzmi dio vidis da klub grca...
i ovi ugovori.
pod hitno prvo imat pravnika u klubu pa sve ostalo... pa rjesavanje dugova..i reprogram..
al isto tako ovi igraci sto trazecifre trebaju se dogovorit sa klubom,nevezano za uprave...
kako igraci drugih ekipa oproste dugove? uzmi dio vidis da klub grca...
i ovi ugovori.

pod hitno prvo imat pravnika u klubu pa sve ostalo... pa rjesavanje dugova..i reprogram..
Ajd što je đasmin prošlu upravu levatio i obećavao, što bolan ovoj, koju je on lično instalirao, ne pošalje pravni tim da se bore s ovim tužbama i čime sve ne???
Da mu je stvarno u cilju bolja i jača Sloboda uradio bi to kad i kad.
Da mu je stvarno u cilju bolja i jača Sloboda uradio bi to kad i kad.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
ma libo njeg za to ba.
al klub ko klub..predsjednik sekretar, ko sve ne.. sjednu i dogovore se,treba nam pravnik samo za ova pitanja...to je valjda internog karaktera...
ugovori, tuzbe zalbe,isplate, kontratuzbe... kako vec ide..
to moras imat... rezervni sorc ne moras,al pravnika dasnas moras imat vidis kako ljudi deru...
kud mi ne dobismo bevbu a basketbolasi kemu
...
al klub ko klub..predsjednik sekretar, ko sve ne.. sjednu i dogovore se,treba nam pravnik samo za ova pitanja...to je valjda internog karaktera...
ugovori, tuzbe zalbe,isplate, kontratuzbe... kako vec ide..
to moras imat... rezervni sorc ne moras,al pravnika dasnas moras imat vidis kako ljudi deru...

kud mi ne dobismo bevbu a basketbolasi kemu

- Probisvjet
- Kontakt:
Ej, treba biti zadovoljan i sa ovima. Eno gradonacelnik Zenice predlozio da Celik ide u stecaj.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
O cemu dupli sport pise, cuj euforija 

moj probisvjet politicari su to..kako raja ne konta...
nebitno je koji, imaju oni milion precih stvari...a fudbalrealno ne privlaci toliko glasova...
na pitanje sto onda obecavaju, pa miki to im je posao da obecavaju, svakako nemau kome polagat racune...
nebitno je koji, imaju oni milion precih stvari...a fudbalrealno ne privlaci toliko glasova...
na pitanje sto onda obecavaju, pa miki to im je posao da obecavaju, svakako nemau kome polagat racune...

I ja kontao napisati, ali znaš odmah da će te napasti ovdje. 

Ima sariel poentu, ne znam sto bi ga neko napao zbog tog postawobly92 je napisao/la:I ja kontao napisati, ali znaš odmah da će te napasti ovdje.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.