Ljudi, šta vam je, nismo ni mogli pobijediti, oni se udaraju! Džaba i crveni karton i toliki žuti kad igraju grubo!
Jeste da ovi što su bili kažu da ni naši nisu nešto odigrali, i da su igrali k'o p...., ali to nije bitno, oni su mesari i njima se ne uzimaju bodovi! Mislim, ono, zalomi se nekad da dole pobijedimo, i da uzme i Zrinjski, Široki, odigraju neriješeno i Leotar, Laktaši, pa opet mi... Ali to je slučajnost! U Travniku se bodovi ne mogu osvojiti!
Nije bitan ni način kako su izgubili, ali se sada vidi ko ne voli ŽELJU kada se kritikuje nakon ovakvog poraza! Porazi su sastavni dio igre, moja ljubav je neupitna, zaboravili smo kako je gubiti, nikad ranije ni nismo ništa uspjevali u Travniku, oni su nam donijeli titulu, gdje vam je zahvalnost, oni su nam toliko sreće donijeli, imaju pravo da se u jednoj utakmici ne zalažu! Varupa i Sarajčić imaju zajedno 74 godine i naše mlade supertalente uzimaju na iskustvo.
Ko išta dalje ružno kaže, NE VOLI ŽELJU!
ŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!