Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Nestadose Effe-ovi screenshotovi s dobitnim listicima. 

Ice Kiki u avatar!bvb je napisao/la:Nestadose Effe-ovi screenshotovi s dobitnim listicima.

Da ne bi Kiki gace bi na stapu visile!
Kad bi Ostapenko kako okrenula i 2:1 dobio Cuevas bas tim rezultatom bilo bi ludilo!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Moze ona na avatar.Effenberg je napisao/la:Ice Kiki u avatar!bvb je napisao/la:Nestadose Effe-ovi screenshotovi s dobitnim listicima.![]()
![]()
![]()
Da ne bi Kiki gace bi na stapu visile!
Kad bi Ostapenko kako okrenula i 2:1 dobio Cuevas bas tim rezultatom bilo bi ludilo!
A jarane, ti kao pravis pauzu od tri dana i onda pocnes "tovariti" opet, yebo takvu pauzu, bolje onda ne praviti je, samo dzaba cekas da bi kasnije opet bilo po starom.

Dobra je pauza pa makar i od par sati!bvb je napisao/la: A jarane, ti kao pravis pauzu od tri dana i onda pocnes "tovariti" opet, yebo takvu pauzu, bolje onda ne praviti je, samo dzaba cekas da bi kasnije opet bilo po starom.Ja evo od petka bez listica, a i tad je bio narodni.

Kako sam jutros usto frisak i kreno da ih mlatim a sinoc sanjiv s telefonom u rukama pred spavanje stavljam da ce Gladbah proci na penale.

Odmor je majka!

- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Koliko je bilo kornera na mecu zelje
Kako ide isplata preko starog wina. Jel ostao isti princip kao prije, pošto je tamo opcija dostava ?
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pogađam većinu pa mi je zato draže ovo. Previše sam se puta opekao na zbroju golova (recimo over 2,5, završi 1-1, over 3,5, završi 1-1, 2-1) i hendikepima pa sam uzeo ove odg. Ali ovo je baš gownarsko, četiri gola u drugom, sve gost... heeej.Effenberg je napisao/la:Ti su qurac od ovce ti Australci. Oni kad igraju AFC samo hendikepe protiv njih. Kakvi ti ps-ovi i bakraci, mogu oni tamo u svojim sabanijama golove davati, ovi Korejci i Japanci su Brazilci za njih! Ja vam uvijek govorim ljudi dragi klasiku igraj mislis bice puno golova igraj O 4.5 5.5 yebo to ba odg. ako ce golovi biti bice ako nece biti de facto ti je jedini rezultat sto te spasava 1:1 da bude odg i under, a kvote iste i ako nisu bolje na over. Zalosno jbg citati i gledati da neko padne sto neki rahljavi tim nije dao go. Tuga jbt!

Ali dobro, ulog mi je, i više, vratio tajlandski Muangthong, 1i3+ protiv Brisbanea. 3-0 FT, dva gola u zadnjih pet minuta.

Tko ima rezultate aplikaciju, šteka li zadnjih dana? Noćas sam čekao San Lorenzo, otišao spavati kod 1-0, trebalo mi 1i3+, ujutro se budim i samo jedna oznaka. Jedan gol, padam. Popizdim. Idem bacit oko na highlightse da vidim kako je to izgledalo kad ispod piše 2-1 i skužim da sam dobio.

Hayley <3

Under za 10 minuta porusio undere!

Sto se Over ne zvase!

Razmišljam da li Valencia over ili Leganes i znate šta sam odabrao

**** ti arsene nanu
arelinho je napisao/la:Razmišljam da li Valencia over ili Leganes i znate šta sam odabrao![]()
Evo ga

To ibro majstore. Hajmo navijati sada za Tottenham 3+.orbi je napisao/la:arelinho je napisao/la:Razmišljam da li Valencia over ili Leganes i znate šta sam odabrao![]()
Evo ga

Hajde Tottenham i Arsenal pobjeda. 

Hajdeeeee Totenhem za šaku unita. 

Yessssssssss.Willy je napisao/la:Hajdeeeee Totenhem za šaku unita.

-
- Kontakt:

10 x Gambling
@risingforce:
Eno imas na klixu o Joey Bartonu sto je dobio kaznu za kladjenje. I slazem se dosta s onim sto je rekao. Kaze meni udare kaznu od 2 godine i ne znam ti sad koliko desetina hiljada funti sto uplatim par listica a vamo pola klubova neometano potpisuje ugovore s kladionicama! Koji hipokriti! I skroz je u pravu.
Interesantno da u prvih top 5 klubova nema ni jednog od kladionica sponzorisanog sto jos jednom potvrdjuje moju tezu da ce ovi ispast iz lige i yesti do te mjere vnago samo da se kladionica spasi. Jezivo je kakvu kontrolu i utjecaj imaju. Nije ovo bilo ovako dok nije bilo live kladjenja radilo se svasta al ne u ovoj mjeri.
Mada i ovi su mraka isto sto im nisu sponzori kladare. Gledaj samo red bull timove. Ima ih svugdje po evropi usa brazilu nema gdje nema i svugdje imaju i sudjenje i sve bas sve kad im zatreba. Ne kaze se dzaba prije su fudbal igrali sirotinja za bogate da gledaju, a danas ga bogati igraju za sirotinju da gleda!
Zivcira me to svo navlacenje zesce i neko favorizovanje odredjenih timova igraca po ustaljenoj proceduri, cak i kad se ne kladim sve vise i vise primjecujem te stvsri i nikako nemam gusta od gledanja tekmi kao prije a sve radi tih gamadi sto su preuzeli kontrolu nad sportom. Nista ovo manje nije neposteno od Reala za vrijeme Franca, cak sta vise perfidnije je, tad si bar znao da te varaju, a sad ti laskaju dok ti ga mecu i prave se posteni a nema ih gorih.
Eno imas na klixu o Joey Bartonu sto je dobio kaznu za kladjenje. I slazem se dosta s onim sto je rekao. Kaze meni udare kaznu od 2 godine i ne znam ti sad koliko desetina hiljada funti sto uplatim par listica a vamo pola klubova neometano potpisuje ugovore s kladionicama! Koji hipokriti! I skroz je u pravu.
Interesantno da u prvih top 5 klubova nema ni jednog od kladionica sponzorisanog sto jos jednom potvrdjuje moju tezu da ce ovi ispast iz lige i yesti do te mjere vnago samo da se kladionica spasi. Jezivo je kakvu kontrolu i utjecaj imaju. Nije ovo bilo ovako dok nije bilo live kladjenja radilo se svasta al ne u ovoj mjeri.
Mada i ovi su mraka isto sto im nisu sponzori kladare. Gledaj samo red bull timove. Ima ih svugdje po evropi usa brazilu nema gdje nema i svugdje imaju i sudjenje i sve bas sve kad im zatreba. Ne kaze se dzaba prije su fudbal igrali sirotinja za bogate da gledaju, a danas ga bogati igraju za sirotinju da gleda!
Zivcira me to svo navlacenje zesce i neko favorizovanje odredjenih timova igraca po ustaljenoj proceduri, cak i kad se ne kladim sve vise i vise primjecujem te stvsri i nikako nemam gusta od gledanja tekmi kao prije a sve radi tih gamadi sto su preuzeli kontrolu nad sportom. Nista ovo manje nije neposteno od Reala za vrijeme Franca, cak sta vise perfidnije je, tad si bar znao da te varaju, a sad ti laskaju dok ti ga mecu i prave se posteni a nema ih gorih.
Effenberg je napisao/la:@risingforce:
uvijek je toga bilo,samo sto nije nikoga zanimalo

- badblueboylivno
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.