FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovo nam je mozda i trebalo da nas malo spusti na zemlju i da se ne opustamo previse.Prije pola godine u vrh glave smo bili na koljenima , a sad bi kao jurisali na duplu....
Step by step drugovi , instant rezultat smo imali u komsiliku pa vidite da to i ne vodi Bog zna cemu...

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- Neandertalac
- Kontakt:
Ne treba sada ulaziti u te stvari. Pred nama je finiš sezone, zbiti redove i probati osvojiti titulu. Nema nam druge. Sve ostalo je kontraproduktivno, nikakve koristi i sami sebi bi u stomak skočili. Jedino što je bitno je da na kraju sezone bude;plavousrcu je napisao/la:Pokazao za 90 minuta vise nego pojedinci za 90. Grehota je sto momka nismo izgurali ovu sezonu, za iducu bismo imali pravog dragulja jos nase dijete, zna sta je Zeljo. Izgubili smo indentitet, pogledaj samo sastava danas i u proslim utakmicama.Neandertalac je napisao/la:Žera danas solidno, definitivno se vidi da momak zna i da mu se trebala šansa i ranije dati.
FK Željezničar, šampion za sezonu 16/17!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
steta bio sam svim srcem uz vas, nazalost danas ste slabo odigrali
glavu gore nadam se da cete sezonu okoncati na prvom mjestu
pozz iz ze
glavu gore nadam se da cete sezonu okoncati na prvom mjestu
pozz iz ze
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
- invincible1921
- Kontakt:
Ma ne znam brate ako cemo po ovom danas sudit i niej neki sud...uso je kad je vec utakmica bila zavrsena. Znao je i beganovic odigrat dobro u ovako nebitnim minutama pa taraba klasicna. Daleko od toga da kritikujem zerica, ali terba ici polakoNeandertalac je napisao/la:Ne treba sada ulaziti u te stvari. Pred nama je finiš sezone, zbiti redove i probati osvojiti titulu. Nema nam druge. Sve ostalo je kontraproduktivno, nikakve koristi i sami sebi bi u stomak skočili. Jedino što je bitno je da na kraju sezone bude;plavousrcu je napisao/la:Pokazao za 90 minuta vise nego pojedinci za 90. Grehota je sto momka nismo izgurali ovu sezonu, za iducu bismo imali pravog dragulja jos nase dijete, zna sta je Zeljo. Izgubili smo indentitet, pogledaj samo sastava danas i u proslim utakmicama.Neandertalac je napisao/la:Žera danas solidno, definitivno se vidi da momak zna i da mu se trebala šansa i ranije dati.
FK Željezničar, šampion za sezonu 16/17!
=\_1921_/=
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Hvala braca za link danas.Virtu4l je napisao/la::
Ode mi Kup.Ponizise nas na Grbavici.Dva penala

Bolje da nista vise ne kazem.Ali mi ovaj dan nista ne moze pokvariti i ovaj poraz zasigurno necu nikada zaboraviti.Danas sam saznao da cu postati tata,pa eto,nasa plava porodica ce biti bogatija za jos jednog clana aBd a mozda i vise.Jos jedan mali plavi manijak ili dama.Kao da smo duplu uzeli

U srcu nosim te ja ! 1921
ČestitkePticaSelica1921 je napisao/la:Hvala braca za link danas.Virtu4l je napisao/la::
Ode mi Kup.Ponizise nas na Grbavici.Dva penala![]()
Bolje da nista vise ne kazem.Ali mi ovaj dan nista ne moze pokvariti i ovaj poraz zasigurno necu nikada zaboraviti.Danas sam saznao da cu postati tata,pa eto,nasa plava porodica ce biti bogatija za jos jednog clana aBd a mozda i vise.Jos jedan mali plavi manijak ili dama.Kao da smo duplu uzeli

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Odvesti komplet ekipu van Sarajeva do nedjelje vec sutra. Malo vise razgovora izmedju uprave i igraca. Pokusati prevazici ovo jer mi trenutno nemamo bolje igrace. Takvi su kakvi su.
Boli poraz i brukanje,ali nemamo vremena za tugu.
Boli poraz i brukanje,ali nemamo vremena za tugu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nek je sa srećom kralju 
Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Znači to što joj je kasnilo ipak...PticaSelica1921 je napisao/la:Hvala braca za link danas.Virtu4l je napisao/la::

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Neandertalac
- Kontakt:
Sretno. Da bude sve u najbolje redu abd!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Europu ćemo igrati ovo ljeto. Da li CL i LE još se ne zna, ali svi se nadamo da ćemo Ligu Šampiona igrati. Kako god završi mi u te tekme koje dolaze već krajem juna čini mi se ulazimo sa skroz novom ekipom. Očekujem veliki remont, a nije i da nam ne treba, za bilo kakve iskorake, i to ne samo za Europu, nego i za PL BiH. Iskreo sa ovom ili sličnom ekipom strah bi me bilo tih euro tekmi...moramo se unaprijediti na mnogim pozicijama definitivno.
¸Kao prvo kup ce sigurno uzeti Siroki,znaci 100%,Sarajevo ce pregaziti isto kao nas,mozda i gore...
Drugo,sto se mene tice Lendric je bivsi igrac Zelje,lik je konstatno provocirao raju na istoku,,smjeskao se,i onda kad je raja pocela da mu psuje on prijeti i sve to,drug ti si profesionalac si i treba da ne cujes publiku a ne da prijetis,i sl.Sto se mene tice cao iz svetinje ,a ne samo mene nego i pola Istoka....
Drugo,sto se mene tice Lendric je bivsi igrac Zelje,lik je konstatno provocirao raju na istoku,,smjeskao se,i onda kad je raja pocela da mu psuje on prijeti i sve to,drug ti si profesionalac si i treba da ne cujes publiku a ne da prijetis,i sl.Sto se mene tice cao iz svetinje ,a ne samo mene nego i pola Istoka....
- plavousrcu
- Kontakt:
Da mali bebac bude ziv i zdrav i da sve prodje kako treba. Vodimo ljubav, sirimo plavu porodicuPticaSelica1921 je napisao/la:Hvala braca za link danas.Virtu4l je napisao/la::

Sad već ulazimo u raznoraznu kombinatoriku, ali ovo je posljednja srijeda koju smo igrali i mnogo mi je drago zbog toga.
Naredni vikend je jedan od zanimljivijih ove sezone, tri vodeće ekipe gostuju, a domaćini imaju šansu za Evropu. To znači da još neće biti igrica i svakome od njih je svaki bod zlata vrijedan. Sarajevo mi u ovom trokutu djeluje najslabije i sve mi se čini da će oni uskoro početi igrati revijalne utakmice u prvenstvu. Jednostavno imaju finale kupa i pet utakmica u svega 14 dana (Sloboda, Široki, Zrinjski, Široki, Željezničar) tako da će vjerovatno sve snage usmjeriti na kup, što je i dobro i loše po nas. Loše je jer između dvije kup utakmice gostuju Zrinjskom gdje bi bili podređeni i u najjačem sastavu a kamoli sa drugom ili kombinovanom postavom. Tako da na njihovu pomoć pod Bijelim Brijegom ne možemo računati.
Dobro je što je derbi tri dana poslije finala kupa gdje ćemo mi biti svježi, a oni umorni i u ko zna kakvom raspoloženju nakon finalnog dvomeča.
Nakon finala kupa imamo još dva kola gdje će se definitivno znati da li se ovi bore za četvrto mjesto ili ne. To je bitno jer Zrinjski u predzadnjem kolu gostuje Radniku i ubijeđen sam da će kup diktirati ishod te utakmice.
Što se nas tiče, mi nakon ovog vikenda možemo otići na -2, -1, 0, +1, +2 +3 i +4 boda, znači sve je moguće. Ipak najbitnije je ne izgubiti u Tuzli, a mnogo je bitno u kakvom će se raspoloženju dočekati meč sa Zrinjskim. Bilo bi lijepo zadržati prvo mjesto pa da su oni pod pritiskom na Grbavici. Utakmica u Krupi će biti izuzetno važna, dobro bi bilo da Zrinjski ne pobijedi, ali mi ćemo svakako znati na čemu smo jer oni igraju u subotu.
Naredni vikend je jedan od zanimljivijih ove sezone, tri vodeće ekipe gostuju, a domaćini imaju šansu za Evropu. To znači da još neće biti igrica i svakome od njih je svaki bod zlata vrijedan. Sarajevo mi u ovom trokutu djeluje najslabije i sve mi se čini da će oni uskoro početi igrati revijalne utakmice u prvenstvu. Jednostavno imaju finale kupa i pet utakmica u svega 14 dana (Sloboda, Široki, Zrinjski, Široki, Željezničar) tako da će vjerovatno sve snage usmjeriti na kup, što je i dobro i loše po nas. Loše je jer između dvije kup utakmice gostuju Zrinjskom gdje bi bili podređeni i u najjačem sastavu a kamoli sa drugom ili kombinovanom postavom. Tako da na njihovu pomoć pod Bijelim Brijegom ne možemo računati.
Dobro je što je derbi tri dana poslije finala kupa gdje ćemo mi biti svježi, a oni umorni i u ko zna kakvom raspoloženju nakon finalnog dvomeča.
Nakon finala kupa imamo još dva kola gdje će se definitivno znati da li se ovi bore za četvrto mjesto ili ne. To je bitno jer Zrinjski u predzadnjem kolu gostuje Radniku i ubijeđen sam da će kup diktirati ishod te utakmice.
Što se nas tiče, mi nakon ovog vikenda možemo otići na -2, -1, 0, +1, +2 +3 i +4 boda, znači sve je moguće. Ipak najbitnije je ne izgubiti u Tuzli, a mnogo je bitno u kakvom će se raspoloženju dočekati meč sa Zrinjskim. Bilo bi lijepo zadržati prvo mjesto pa da su oni pod pritiskom na Grbavici. Utakmica u Krupi će biti izuzetno važna, dobro bi bilo da Zrinjski ne pobijedi, ali mi ćemo svakako znati na čemu smo jer oni igraju u subotu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Da vas ne citiram sve,ne znam ni kako bih to uradio,hvala svima iskreno,vi ste prvi koji ste saznali
A ako mi dragi Bog da zdravlja i vremena da dozivim,ja vam garantujem da ce prvo reci Zeljo pa tek onda Tata
@anonimni Eto sta je kasnilo zajedno s Lendricem danas
@Virto a sto se imena tice nisam vise pametan,najbolje da se ovaj zove Svabo
Svabo Nevenka,nek se zove Svabo

A ako mi dragi Bog da zdravlja i vremena da dozivim,ja vam garantujem da ce prvo reci Zeljo pa tek onda Tata

@anonimni Eto sta je kasnilo zajedno s Lendricem danas

@Virto a sto se imena tice nisam vise pametan,najbolje da se ovaj zove Svabo

Svabo Nevenka,nek se zove Svabo

U srcu nosim te ja ! 1921
Ima kombinatorike u ovih 5 tekmi pravo. Jedino kolega mislim da je dobro što komšije igraju kup, i da na derbi dođu umorni. Oni Zrinjskom u svakoj opciji ne mogu ništa. A ako ih mi ne uzmemo tako umorne, treba nas fakat yebat, nismo ni za titulu ni za Europu. Za racku smo goli onda.
Ne branim Lendrića ali.....vrijeđan je žestoko sa istoka cijelu tekmu, i to na najgori, najvulgarnji i najprimitivniji način. Takođe on je jedan od igrača od kojeg očekujemo da dobro napuni klupsku kasu, i nisam siguran da ga baš treba tjerati. A treće kako se situacija razvija, možda i popushimo tu prodaju, svašta je bilo večeras....ne ponovilo se...Damir05 je napisao/la:¸Kao prvo kup ce sigurno uzeti Siroki,znaci 100%,Sarajevo ce pregaziti isto kao nas,mozda i gore...
Mnogo je kombinacija, zaista mnogo i ovaj bod prednosti koji imamo je zlata vrijedan, uz onaj imaginarni bod iz međusobnog sa Zrinjskim. Ova Tuzla mi štrči u svim kombinacijama jer tu su moguća sva tri znaka, ali sve se nadam da Zrinjski neće savladati Krupu pa pritisak u Tuzli ne bi bio toliki. Najgora kombinacija je ona da nas preteknu pa da nam u međusobnom igra samo pobjeda.Monci je napisao/la:Ima kombinatorike u ovih 5 tekmi pravo. Jedino kolega mislim da je dobro što komšije igraju kup, i da na derbi dođu umorni. Oni Zrinjskom u svakoj opciji ne mogu ništa. A ako ih mi ne uzmemo tako umorne, treba nas fakat yebat, nismo ni za titulu ni za Europu. Za racku smo goli onda.
Mnogo toga nam ide u korist i nikako ne bi smjeli propustiti ovu šansu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Monci je napisao/la:Poruka za upravu....molim Vas dignite cijene karata Sjevera i Istoka na standardne.....ja šta je ono majko moja mila, od 3 minute, još prije gola yebavala se majka igračima....strašno. Lijepe 3 milje raje, Željovaca, navijača. Ovo večeras je bilo da Bog mili sačuva.
+1
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.