FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne mogu da vjerujem kakva nam je dva penala sudija svirao....i nek nismo dali nijedan go.....nismo ni zasluzili....mene je stid umjesto njih....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
- Neandertalac
- Kontakt:
Željo Mi te volimo kako god završilo!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
100% ni jedan nije bio.sekula je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kakva nam je dva penala sudija svirao....i nek nismo dali nijedan go.....nismo ni zasluzili....mene je stid umjesto njih....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Neandertalac
- Kontakt:
Čestitke za prolaz.mara1905 je napisao/la:dzaba kupujete suce, vi nemate blage veze, ovo je smijesno za gledati, pozz
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trebalo bi banovat neandertalca jer je nazvo slavku celavom ublehom

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
I fakat nemamo snage. Znaci trci Musa, Stevo, Zera , Tuce i naravno Miro...aki i on je rikno vec....
- Neandertalac
- Kontakt:
Ovako Milan igrairfo je napisao/la:Trebalo bi banovat neandertalca jer je nazvo slavku celavom ublehom![]()

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
HahahhahNeandertalac je napisao/la:Ovako Milan igrairfo je napisao/la:Trebalo bi banovat neandertalca jer je nazvo slavku celavom ublehom![]()
Sad ce press

"moje ekipe pucaju od snage"
Bogami je pukla nasa ekipa, upravu si bio slavko
Bogami je pukla nasa ekipa, upravu si bio slavko

- Neandertalac
- Kontakt:
Pa Markoviću sam ti Žera gurni mu. Takođe ubleha, velika. Prevara od igrača!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
Vaši igrali da ne daju gol, a sudija da dajete bar 1sekula je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kakva nam je dva penala sudija svirao....i nek nismo dali nijedan go.....nismo ni zasluzili....mene je stid umjesto njih....

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Sudija igrao oba daju golsviunapad1010 je napisao/la:Vaši igrali da ne daju gol, a sudija da dajete bar 1sekula je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kakva nam je dva penala sudija svirao....i nek nismo dali nijedan go.....nismo ni zasluzili....mene je stid umjesto njih....

Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
- Sandokan87
- Kontakt:
Haj izgubit, al na ovaj nacin i to kuci, pa bolje je i slavki i komplet ekipi da za 20 min na press konferenciji ne spomenu umor. U prvih 10 min smo gubili 0-2, znaci nema veze s umorom. Bolje da izadju i sutnjom isprate sva pitanja novinara! Sve sto izjave bice ravno uvredi za nas navijace!!! Fuj
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
A ništa drugovi, primili smo šamarčinu, nije baš tako bolna i sad idemo u Tuzlu na krilima ovog rezultata.
Vjerujem da svi u klubu znaju šta im je sad činiti, prije svega sutra ohladiti glave i onda u Tuzlu po bodove, biće teže nego danas.
Širokom čestitke naravno.
Vjerujem da svi u klubu znaju šta im je sad činiti, prije svega sutra ohladiti glave i onda u Tuzlu po bodove, biće teže nego danas.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zamolit cu navijace ostalih klubova da koriste temu Opste diskusije. Hvala!
-
- Kontakt:
Nije bolna?Virtu4l je napisao/la:A ništa drugovi, primili smo šamarčinu, nije baš tako bolna i sad idemo u Tuzlu na krilima ovog rezultata.
Možda ćemo sljedeći put igrati atraktivan i dobar fudbal kad se bude otvarala juzna tribina, do tad ovo je tanko, na guzove sve
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Adzem i odovic su za slavku guardiola i mourinho
Ma ljudi okrenut se Slobodi gdje nas ceka neugodno najteze gostovanje, zanadat se i podmaranje da se dobije utakmica gdje bi nam znacilo i osvajanje Titule.. Cestitke iskrene igracima i navijacima Sirokog na prolasku u Finale i neka je sasrecom da osvoje zasluzili su ! 
I DA GUBIS 10:0 s JUGA BI SE PJESMA CULA , MI TE VOLIMO MI TE VOLIMO !

I DA GUBIS 10:0 s JUGA BI SE PJESMA CULA , MI TE VOLIMO MI TE VOLIMO !
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.