FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 26 apr 2017, 11:10

Zašto nam se brišu postovi? Pričamo o medijskom partneru Željezničara?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 apr 2017, 11:20

Virtu4l je napisao/la:Zašto nam se brišu postovi? Pričamo o medijskom partneru Željezničara?
I o "velikim" Željovcima što pljuju i hajcaju na legende. Da nam nije njih propali bi.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 apr 2017, 11:23

Neandertalac je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Zašto nam se brišu postovi? Pričamo o medijskom partneru Željezničara?
I o "velikim" Željovcima što pljuju i hajcaju na legende. Da nam nije njih propali bi.
Samo ću reći da je taj medijski partner najveća sramota uprave FK Željezničar.
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 apr 2017, 11:36

Virtu4l je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
Samo ću reći da je taj medijski partner najveća sramota uprave FK Željezničar.
Pitarski portal! Uvijek bio i ostat će!

UPRAVA NAPOLJE!

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 26 apr 2017, 12:27

Ja vas dvojicu ne razumijem nikako zasto komentarisete nekog drugog koji vas kao ne zanima ovo ono. I to ciji je portal je isto smijesno, evo i na ovom portalu niko nije Željovac vise su pitari pa ih čitam svaki dan, dok je Zubanov portal kao željovski pa vala sam raznih bljuvotina procitao tamo. Postajete smijesni i jedan i drugi. Medijski partner nam je bio zubanov portal pa pisao bljuvotine i prestao da bude zasto tad niste slova rekli. Niste jer vi više volite pojedince nego Želju ;)
1921

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 26 apr 2017, 12:35

Gazi mali Uski!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 26 apr 2017, 12:54

PticaSelica1921 je napisao/la:Jutro plava nacijo :)
Danas igra Željo :D :opaopa: Samo jako i u kost
GrajI ljoŽe grajI i Pobidjeeeee
GrajI ljoŽe do jaKra riBooo seee :salut: :salut:
Kad je skoTe mojNe da se dasPreee
Dobro znaj da uvijek Jug je uz tebeeee :opaopa:

Imam sto zivotnih problema,rate,dugovi,posao, ovoj mojoj kasni haman mjesec :mrgreen: ali sve to nestaje danas ,danas igra Željo !
Graji ljoZe broHra riBo se ;) sta jakra?

1:0 Lendric
Prolazimo na penale :P
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 apr 2017, 13:15

Idemoplavi je napisao/la:Ja vas dvojicu ne razumijem nikako zasto komentarisete nekog drugog koji vas kao ne zanima ovo ono. I to ciji je portal je isto smijesno, evo i na ovom portalu niko nije Željovac vise su pitari pa ih čitam svaki dan, dok je Zubanov portal kao željovski pa vala sam raznih bljuvotina procitao tamo. Postajete smijesni i jedan i drugi. Medijski partner nam je bio zubanov portal pa pisao bljuvotine i prestao da bude zasto tad niste slova rekli. Niste jer vi više volite pojedince nego Želju ;)
Pa ne vidim nikakvu razliku između tvojih i ostalih bljuvotina. Kod mene idu u isti koš svi oni koji pričaju ružno o Amaru Osimu, a posebno oni koji to dozvoljavaju i nazivaju se nekim partnerima. Znači kada neko ko vodi forum napiše da je Amar Osim kupio sve titule i nakon toga ostane na forumu, nemamo mi šta više diskutovati.
Voli te tvoje Sarajevo.

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 26 apr 2017, 13:22

Virtu4l je napisao/la:
Idemoplavi je napisao/la:Ja vas dvojicu ne razumijem nikako zasto komentarisete nekog drugog koji vas kao ne zanima ovo ono. I to ciji je portal je isto smijesno, evo i na ovom portalu niko nije Željovac vise su pitari pa ih čitam svaki dan, dok je Zubanov portal kao željovski pa vala sam raznih bljuvotina procitao tamo. Postajete smijesni i jedan i drugi. Medijski partner nam je bio zubanov portal pa pisao bljuvotine i prestao da bude zasto tad niste slova rekli. Niste jer vi više volite pojedince nego Želju ;)
Pa ne vidim nikakvu razliku između tvojih i ostalih bljuvotina. Kod mene idu u isti koš svi oni koji pričaju ružno o Amaru Osimu, a posebno oni koji to dozvoljavaju i nazivaju se nekim partnerima. Znači kada neko ko vodi forum napiše da je Amar Osim kupio sve titule i nakon toga ostane na forumu, nemamo mi šta više diskutovati.
Druze ja ne znam ni ko si ni sta si, ono sto sam shvatio da nisi odavde, ne umanjujem tvoju ljubav prema klubu vec je to pohvalno ali isto tako tebi ne daje za pravo da ti 500 km udaljen više znaš od nas samih ovdje koji visimo na treninzima pripremama i krecemo se u krugu ljudi koji malo više znaju od pukih PR članka na bilo kojem portalu. Otidji sad na Zubanov portal i procitaj neki tekst i prepoznat ces da se tamo najvise hvale njegovi igrači, neki opravdano a neki i bas ne, to je moc kad imas medij i možeš da kreiras sliku onakvu kakvu ti želis. Ono sto je pohvalno za ovaj portal u posljednje vrijeme jeste da su se malo vise bazirali na objektivno novinarstvo nego na PR novinarstvo, moj neki sud koji ne mora ni biti tačan ali eto. Ja ipak imam malo vise u glavi pa mogu da stavim na tas i da sagledam realno a ne da pravim mit o nekome a daleko je od toga...
1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 apr 2017, 13:29

Tačnije 243 kilometra. E to vaše kretanje u 'krugu' ljudi i dovodi do problema jer mislite da nešto znate, a u suštini nemate pojma i na osnovu poluinformacija dolazite do zaključaka i kreirate mišljenje.
Voli te tvoje Sarajevo.

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 26 apr 2017, 13:33

Virtu4l je napisao/la:Tačnije 243 kilometra. E to vaše kretanje u 'krugu' ljudi i dovodi do problema jer mislite da nešto znate, a u suštini nemate pojma i na osnovu poluinformacija dolazite do zaključaka i kreirate mišljenje.
Pa dobro onda mi baratamo sa poluinforamcijama a ti možeš baratat sa inforamcijama koje pročitaš, isto kao kad ja čitam o informacijama sto mi servira CNN za Sjevernu Koreju, moje je da ih prihvatim ili odbacim( mogu biti 100% tačne ili pak netačne) tako da ipak bi povjerovao svojim poluinformacijama nego tvojim sazanjima udaljenim 243 km.
1921

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 26 apr 2017, 13:34

Apaurini spremni za utakmicu :cool:
valja izdrzat danas poigravanje bogija i kerla, ugljesinu kurcobolju ako bude igro, mirine fule iz sto postotnih sansi i na kraju prolazak u finale nakon rolerkostera i 90 minuta sekiracije :cool:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 26 apr 2017, 13:37

irfo je napisao/la:Apaurini spremni za utakmicu :cool:
valja izdrzat danas poigravanje bogija i kerla, ugljesinu kurcobolju ako bude igro, mirine fule iz sto postotnih sansi i na kraju prolazak u finale nakon rolerkostera i 90 minuta sekiracije :cool:
od a do ž. Ja se već spremio na jedno 4 lose procjene klizecih ugljese ako bude i igrao, kerline karate poteze i Mirin nedostatak muda za bilo sta konkretno. Tačno mi nekad dodje da kažem nek igra Žera mali imam nekad osjecaj da bi u šesnaestercu imao vise hrabrosti od Mire.
1921

PticaSelica1921
Kontakt:

Post Postao/la PticaSelica1921 » 26 apr 2017, 13:44

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:

Imam sto zivotnih problema,rate,dugovi,posao, ovoj mojoj kasni haman mjesec :mrgreen: ali sve to nestaje danas ,danas igra Željo !

1:0 Lendric
Prolazimo na penale :P
Znao sam da sam negdje pogrijesio...hvala u svakom slucaju na ispravci a tu pjesmu nisam cuo godinama...znam recimo kad je nastala ta pjesma i ko je poveo u raji,nije sa ograde,motali smo negdje na sredini tribine jednog gostovanja i moj drug je poceo pjevati a kasnije svi za njim.Do tada je nisam cuo,ne znam jel prepjev ili je stvarno izmislio ali kada ga budem vidio pitat cu ga jer sam vec dugo vani.
Jel to cijela pjesma i ima li jos ?
U srcu nosim te ja ! 1921

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 apr 2017, 13:52

Ljudi opušteno za danas, idemo jako od starta pa šta bude. Ako i ne prođemo nije šećer u vodu pao, liga je prioritet prioriteta.

Kako se poltron javlja i jatake opravdava. Cirkus :lol:
Upućen, zna on a smije pisati samo što mu se kaže :lol:

UPRAVA NAPOLJE!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 26 apr 2017, 13:58

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:

A jer sa gaju smapje rio se? :P

To je to @Selice, stih iznad je na kraju, čudo nisi upamtio od tad :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 apr 2017, 13:59

1,45 kvota na nas, što ovo potcjenjuju Široki :lol:
Voli te tvoje Sarajevo.

LAPAZ
Kontakt:

Post Postao/la LAPAZ » 26 apr 2017, 14:02

4:2 (Zeba,Kerla,Nikolic i Stevanovic) :D
Volim Zeljeznicar

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 26 apr 2017, 14:03

jok eto ti znas žetonu propali, sto načujes sa stolova Tuborga i od par onih tupoglavaca naivnih
1921

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 apr 2017, 14:08

Kakav nam je sastav, zna li se?

Bit će neke djece na klupi bar, Žerić je igrao sa prvotimcima. Ne znači da če igrat naravno.

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.