NK Zvijezda Gradačac

crvenobijeli
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la crvenobijeli » 23 apr 2017, 13:20

Combe imas moju podrasku,9o % sto si reko se ostvarilo,piska je ojebina ziva,ovamo pise na p.p a ni 1 % se nije ispostavilo tacnim,stoga ako ostanemo u prvoj ligi,sledece ispadamo sigurno,jer od prve postave ako ostane 3 igraca bit cemo na konju....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 23 apr 2017, 13:25

combe je napisao/la:
ludiloo je napisao/la:nezadovoljstvo je ocito, ja bi sad potpiso da ispanemo ako treba jos jedan rang al da se krene radit na povratku imidza kluba i na infrastrukturi...napravite plan funkcionisanja i razvijanja kluba za narednih 10 godina pa neka to ukljucuje reng nize pustite nasu djecu iz nase skole da igraju da se kale pare usmjerite ka infrastrukturi napravite djeci fenomenalne uslove za rad plastiku sredite pomocni(u dobra plan i dobru preznetaciju svaki normalan privrednik bi se ukljucio) itd itd...vratit cete povjerenje publike samo ako napravite neki plan kojeg cete se drzat ja mislim da bi i combe se s ovim slozio
Yebo drug combeta, combe je najmanje bitan. Al ako je iko imalo normalan i normalno razmislja vidi da ovo ne vodi nicemu. Mi imamo konstantan sunovrat. Redom ispadanje iz Premier lige, pa uzaludno protraceno pare i vrijeme u borbi za ulazak prosle, gola borba za opstanak ove, znaci sta mozemo ocekivat sljedecu. Ispadanje naravno ako ovo uspijemo ostat. Pa koje kriv za sve to. Sto neko gore napisa jel opstina koja daje kes ili mi koji dodemo gledati. Zna se brate krivac. Kod nas furaju pricu fol svi rade volonterski. Jest ku rca graha. Predsjednik bere platu a nesluzi ni za ku rac. A vam se ogrebo od drzave sto god je mogo. Od penzije pa do toga da je ugurao pola familije na budzetske pare. Propali bankari, kerovode. To su ljudi zlj kvalitete. Spiska je najmanji problem njemu je neko nesto obeco i on glumi dvorsku ludu. Al njega volim yebavat jer je retardinjo najbrze se pali. Ostali koji su dole pustili korov su problem. I radi njih nijedan iole normalan privrednik nece u klub. Sta bi neko trebo davat svoj kes a oni da mu odreduju pravila.
sve je to tako mi zadnje 3-4 godine stangiramo nigdje pomaka nema pogotovo na infrastrukturi mogli su skontat neku akciju makar za plastiku kao sto radi Tekstilac pricali su o crveno bijeloj noci i na prici ostalo...slozices se da dole nisu svi isti al jest vecina i tu je problem pisku nikad nisam ni shvato ozbiljno okrece se kako vjetar puse do jucer s tibina **** igracima mater kad odigrjau lose sad soli pamet kakva smo publika

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 23 apr 2017, 13:40

Svima mora biti jasno da niko nije zadovoljan stanjem u klubu zašto sad ne ganjaju po gradu direktore i upravu pod hitno se mora mijenjati stanje u klubu

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 23 apr 2017, 15:00

ludiloo je napisao/la:nezadovoljstvo je ocito, ja bi sad potpiso da ispanemo ako treba jos jedan rang al da se krene radit na povratku imidza kluba i na infrastrukturi...napravite plan funkcionisanja i razvijanja kluba za narednih 10 godina pa neka to ukljucuje reng nize pustite nasu djecu iz nase skole da igraju da se kale pare usmjerite ka infrastrukturi napravite djeci fenomenalne uslove za rad plastiku sredite pomocni(u dobra plan i dobru preznetaciju svaki normalan privrednik bi se ukljucio) itd itd...vratit cete povjerenje publike samo ako napravite neki plan kojeg cete se drzat ja mislim da bi i combe se s ovim slozio
Slozio bi se sa tobom u potpunosti narusen imidz kluba,mora se neki rez napravit,odgovorne smijenit ,pa zar da za djecu budu atraktivnije i takmicarsdruge neke skole fudbala od zvijezdine skole,da se sprdnja pravi od tih trenera,to klub nije zasluzio.

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 23 apr 2017, 20:05

Ljudi jeste li vi svjesni da se niko nece prihvatiti kluba nebitni su ljudi dole oni inekako pokusavaju da nesto urade i ja nisam zadovoljan ali ja nemogu da dam vise od karte za utakmicu i sta ja sad trebam da se pitam.
Uprave prije ostavili su velike dugove, uradilo se i posla doduse ali treba to sanirat, opstina se brine o svemu.
Od velikih sponzora tesko da se sta nadje. Jedino rjesenje da svi sjednu za stol i nurdo, fadil bele i... ali mislim da nema volje za tim vise kod ovih ljudi a teako ce bilo ko drugi krenut u bolju pricu.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 23 apr 2017, 21:14

batigol777 je napisao/la:Ljudi jeste li vi svjesni da se niko nece prihvatiti kluba nebitni su ljudi dole oni inekako pokusavaju da nesto urade i ja nisam zadovoljan ali ja nemogu da dam vise od karte za utakmicu i sta ja sad trebam da se pitam.
Uprave prije ostavili su velike dugove, uradilo se i posla doduse ali treba to sanirat, opstina se brine o svemu.
Od velikih sponzora tesko da se sta nadje. Jedino rjesenje da svi sjednu za stol i nurdo, fadil bele i... ali mislim da nema volje za tim vise kod ovih ljudi a teako ce bilo ko drugi krenut u bolju pricu.
Eto sam si napisao, ti nemozes dat vise od karte i to je pravo rjesenje, o tome ti combe pise. Svako treba radit i davat ono sto moze, od toga treba krenut.

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 24 apr 2017, 13:32

Al de combe i combici svatite da se i u ovakvoj ligi trosi 200.000- 300.000 KM. I da i te pare neko obezbijedi ili makar pola od toga. Nece se niko prihvatit kluba koji nema love.
Gledajte rukomet gdje je a to je konstantno lose vodjenje nije to godina dvije vec deset nema para za sport.

fender13
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la fender13 » 24 apr 2017, 14:00

batigol777 je napisao/la:Al de combe i combici svatite da se i u ovakvoj ligi trosi 200.000- 300.000 KM. I da i te pare neko obezbijedi ili makar pola od toga. Nece se niko prihvatit kluba koji nema love.
Gledajte rukomet gdje je a to je konstantno lose vodjenje nije to godina dvije vec deset nema para za sport.
Općina gradacac je glavni sponzor kluba cifra sigurno je oko 300.000km + isplaćuje se tribina klub nema generalnog sponzora ovo ostalo je sitno

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 24 apr 2017, 15:00

batigol777 je napisao/la:Al de combe i combici svatite da se i u ovakvoj ligi trosi 200.000- 300.000 KM. I da i te pare neko obezbijedi ili makar pola od toga. Nece se niko prihvatit kluba koji nema love.
druze niko nije nista reko ljudima iz opstine jer opstina i izdvaja najvca sredstva bez koji ja sam siguran klub ne bi mogo ni funkcionisat ali problem je taj sto ovi ljudi nisu nasli nijednog iole ozbiljnog sponzora a ako cemo iskreno nisu se ni trudili....predsjednik je taj sto bi trebo najvise radit a raspitaj se sta nas radi osim sto baca suplje po carsiji pa jbt spiska je naso vise sponzora od njega :oops:

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 24 apr 2017, 15:08

Holo bolan ovde su ljudi nezadovoljni trenerima,igracima,sportskim direktorima ljudima koji su placeni u klubu i od njih se trazi odgovornost,nije niko lud kritikovat ljude koji obezbjedjuju novac za funkcionisanje kluba.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 24 apr 2017, 15:38

Ti ga momcino ke njas al da valja. Ko je rekao rijec protiv opstine. Stavise uvijek sam govorio da nisu nikad ni davali ko ove zadnje dvije godine. Al je to neko uspio spiskat ni u sta. U dvije sezone tolko para a rezultati ko racku. Jel to tesko shvatit. Pa proslu sezonu kada smo se borili za ulazak su se i Spiska i ostali hvalili da nam je budzet izmedu 500 i 700 hiljada. Halo to nisam ja govorio nego oni i pricali i pisali. Neko bi sa tim parama prepisao federalnu. Pogotovo proslu sezonu kada niko osim nas i Jajca nije ni htio uci. Jel neko treba odgovarat za to? Ako po tebi niko nije kriv OK nije problem.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 24 apr 2017, 16:04

Pa ko nam je kriv kad svi od vas traze instant uspjeh, od prvog pa do zadnjeg. Pogledaj kako Velez radi. Nisu odmah ulozili kompletan budzet u kvazi igrace ocekujuci da ce svaki ispunit ocekivanja (koja su ionako uvijek previsoka, ako pogledas kakvi su igraci).

Kod nas je uvijek bila logika "Daj sve pare sto imamo, kupi 15 igraca i ajmo ganjat prvo mjesto". Oces klinac.

sidran
Kontakt:

Post Postao/la sidran » 24 apr 2017, 19:17

Ajmooo navijačići istjerajte pravdu, sad ili nikad ovako više ne može :nene:
Ranieri vam je tata..

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 25 apr 2017, 00:37

sidran je napisao/la:Ajmooo navijačići istjerajte pravdu, sad ili nikad ovako više ne može :nene:
A ti grickaj sjemenke i glumi iole pametnu osobu, kako na tribini tako i na forumu ;)

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 25 apr 2017, 17:30

ja bi rado dao priliku mladjoj populaciji npr. onog nekadasnjeg sekretara E. Novalic bi postavio za predsjednika kluba prepustio bi njemu da sabere upravni odbro licno vjerujem da bi doveo sposobnije ljude od ovih sad(izuzev predstavnika opcine jer oni tu moraju bit s obzirom kolko trenutno para opcina daje) zatim sam uvjeren da bi s manje para napravili bolje rezultate nego s ovim ljudima njemu bi doduse prepustio i imenovanje sportskog direktora vjerujem da Drugutovic ne bi bio izbor jer taj se je izgubio na toj poziciji Hamza koliku god platu imo to je bolje radio barem za mene...licno Esefa bi volio vidit da vodi juniore il kadete a ne one curice svaka cast curicama al pak mislim da je on dovoljno sturcan da sa juniorima ili kadetima napravi iskorak vise...Magazina i njegovog pomocnika bi volio vidit i iduce sezone na klupi Zvijezde covjek zna sta radi....ne bi volio da na kraju opet nas napusti veliki dio igraca jer ih je neko otjero zadrzat po mogucnosti sve i Glisu ostavit ako je moguce pojacat klupu i bili bi glavni kandidati za Pl sl sezone Velez me ne zanima i te glasine gluposti...za Fadila potrudi se covjece vise dok si na toj pozicji omoguci barem 10k mjesecno **** vise ta politicka opredjeljenja napravi Zvijezdu jaku ko sto si nekad imo plan

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 25 apr 2017, 19:50

Bez obzira na sve ja mislim da se sa Zvijezdom moze jos napraviti dobra prica. Na ovu ekipu koja je trenutno dodati jos 3-4 igraca maksimalno. Neke naravno i otpustit tipa Hadzije i sl. Probat nagovorit Darija da odigra jos jednu sezonu. Sa nim bi i ovo nase par djece lakse stasalo. Sa Brzim i maksimalno da se isforsiraju Anis, Himzo ako i Dolju raconamo ko naseg te Prle na golu mislim da je domacih i vise nego dovoljno. Moram i ovo reci kolko god mi nebio simpatican mislim da Cvis jedini od domaceg kadra moze bit sportski direktor. I da napravi nesto bar se nadam da moze. Sto se tice finansija sadasnji kes od opcine i eventualno da ga povecaju za 50 ak hiljada plus jos jedna inekcija od 200 hiljada. Dal to bio Nurdo, dal Fadil naso nekog(a moze jer otkako je premier sve je bilo tanko prema Zvijezdi), dal neko treci nebitno. Ovo sto sam nabrojao i nac spacnog predsjednika pa i volontere sto je Spisko govorio da rade odredene poslove mislim da bi se jos jednom mogla napravit lijepa prica. Pa i sama publika nas 2000 po petaka i eto 20 000 mjesecno. Sto se tice trenera probat sa ovim jos jednu sezonu al u toj sezoni neforsirat puno jer mislim da ce Velez zagrist nego vrebat iz prikrajka. I onda u narednoj bi vec imali bazu da udemo. Ovo sve sam sveo u neke realne okvire a neke nenormalne cifre. I jos nesto ovo sve uz uslov da se okane politickih prepucavanja.

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 25 apr 2017, 22:26

combe je napisao/la:Bez obzira na sve ja mislim da se sa Zvijezdom moze jos napraviti dobra prica. Na ovu ekipu koja je trenutno dodati jos 3-4 igraca maksimalno. Neke naravno i otpustit tipa Hadzije i sl. Probat nagovorit Darija da odigra jos jednu sezonu. Sa nim bi i ovo nase par djece lakse stasalo. Sa Brzim i maksimalno da se isforsiraju Anis, Himzo ako i Dolju raconamo ko naseg te Prle na golu mislim da je domacih i vise nego dovoljno. Moram i ovo reci kolko god mi nebio simpatican mislim da Cvis jedini od domaceg kadra moze bit sportski direktor. I da napravi nesto bar se nadam da moze. Sto se tice finansija sadasnji kes od opcine i eventualno da ga povecaju za 50 ak hiljada plus jos jedna inekcija od 200 hiljada. Dal to bio Nurdo, dal Fadil naso nekog(a moze jer otkako je premier sve je bilo tanko prema Zvijezdi), dal neko treci nebitno. Ovo sto sam nabrojao i nac spacnog predsjednika pa i volontere sto je Spisko govorio da rade odredene poslove mislim da bi se jos jednom mogla napravit lijepa prica. Pa i sama publika nas 2000 po petaka i eto 20 000 mjesecno. Sto se tice trenera probat sa ovim jos jednu sezonu al u toj sezoni neforsirat puno jer mislim da ce Velez zagrist nego vrebat iz prikrajka. I onda u narednoj bi vec imali bazu da udemo. Ovo sve sam sveo u neke realne okvire a neke nenormalne cifre. I jos nesto ovo sve uz uslov da se okane politickih prepucavanja.
nisam se s tobom slago zbog pljuvanja kad je nesto lose, a kad je dobro nisi pohvalio al za ovo se **** slazem. POTPIS od a do ž! i ostaje pri stavu da bi onaj Novalic bio daleko najbolji predsjednik :salut:

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 25 apr 2017, 22:57

Ja se ospem kad neko spomene Cvitkusica,pa Seo macan bi vise napravio u ona doba za Zvijzdu odnosno napravio bi manje stete. Taj lik nema veze sa fudbalom ali sa lopovlukom puno toga. A vjeruj te da znam sta pisem. Mada ja znam da se on nebi prihvatio Zvijezde sada zato sto nema love.
Ovo ostalo potpis.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 25 apr 2017, 23:17

Kako sam vec napisao Cvisa i sam Bog zna nesimpatisem. Ali opet ponavljam da je od nasih domacih najsposobniji. Od Durguta i slicnih. Ali kad imas dobrog trenera sa dobrim vezama i njuhom za igraca moze se i bez pozicije sportskog. Tu treba izvagat. Jos jednom cu ponovit nesto sto sam vec pisao jer se ovi mladi mozda toga nesjecaju. 1/3 ekipe koja je tada harala je dosla zaslugom tadasnjeg trenera Radeta Jovicica(Veca, Brka itd.) a ne sportskog direktora. Tako da u nekim slucajevima ta pozicija nije neophodna. Evo i sada se ispostavilo igrac kojeg sam ja prvi osporavao a doveo ga je sadasnji trener meni se pokazao kao najvece pojacanje. Cvijanovic jest da nekad ima potez vise ali sa boljim veznim redom bi jos vise dosao do izrazaja. Jer realno mi igramo bez pravog veznjaka. Darija tu neracunam jer on je klasican defanzivni vezni tokom citave karijere. I nemozes sad od njega u 37 godini ocekivat da kreira napade iako on to radi bolje od svih ostalih u nasoj ekipi.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 26 apr 2017, 12:26

Prljaca odlican u bihacu,covjek vadi 4,5 zicera,
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.