FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
i sutra se moze uplatiti za modricu...idemooooo naravno ko moze 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
upravo tako...uvijek je Željo bio najpopularniji klub u državi i imao navijace po citavoj BiH...i to je cinjenica...problem je uprava lopovska koja je srozala ugled kluba na najniže moguce grane...ovi ispodprosjecni igraci koje sam nabrojao (a koje je naša nesposobna uprava dovodila i tako nemilice gomilala igracki kadar i opterecivala budzet kluba ugovorima) su najmanje krivi i bitni u cijeloj toj prici.bistrikboy je napisao/la:jedina stvar koja je ostala od nase velicine su nasi navijaci pocevsi od sarajeva,preko mostara,livna,gradacca,zivinica,lukavca,brckog i bijeljine(pobrojao sam gradove u kojima ja licno ili preko maila poznajem nase navijace),a ostalo je nestalo sa bivsim upravama ali i sa ovom koja je na nasu zalost nesposobna,ona bi nesto i uradila ali nezna
VOLIM TE ŽELJO
Dzeko,Štilica,Dialibu,Jahica (dakle momke iz naše škole) prodajemo za bagatelu i male pare,a dovodimo po 15 neprovjerenih igraca u jednom prelaznom roku

Valja sve to placati,a niko ne placa iz svog dzepa...i još usput krasti za sebe...našim klubom vladaju sitne duše i pijacari koji bi rodjenu mater prodali za male pare.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
dok se ne skupi grupa ozbiljnih,sposobnih,skolovanih i prije svega ljudi sto vole ovaj klub nama nema napretka,to je definitivno...godinama klubom vladaju nesposobnjakovici a licni interes im je ispred svega...treba se vise stati u kraju takvim ljudima ali najvece je pitanje kako...mislim da bi privatizacija bila najbolje rijesenje ali nevjerujem da ce se to desiti u skorije vrijeme...preostaje nam samo da uz pozitivno razmisljanje cekamo bolje dane...
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
ma kaka privatizacija...samo dijonice ko hajduk...treba neko da kupi klub pa da radi sta hoce sa njim kad mu prigusti
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
e nemoze to tako jarane...bez obzira ko bi kupio klub i za koliko para nebi mogao da radi sta hoce,pa imaju neka pravila...kada bi neko uzeo klub 51% kluba bi bilo njegovo sto znaci da ostaje 49% kluba "slobodno",sto nikako nije zanemarljivo!nemoze ni abramovic u chelsea da radi sta hoce npr. da mjenja ime kluba,boju dresova itd....ovo je trenutno mozda i jedino rijesenje...19TM87 je napisao/la:ma kaka privatizacija...samo dijonice ko hajduk...treba neko da kupi klub pa da radi sta hoce sa njim kad mu prigusti
-
- Kontakt:
Slazem se sa ovim zadnjim postovima,ali bas zbog toga sto Zeljo ima toliko navijaca-nismo li i mi navijaci "nesposobni",tj."nemamo m..." da istjeramo ove uhljupe iz uprave ili u cemu je problem?sta rade vodje navijaca po ovom pitanju i ostali navijaci?pa ovi u upravi su obicne kukavice,samo ih treba malo jace pritisnuti,a zna se kako se primitivci i lopovi pritiskaju,oni samo poznaju jezik sile,treba skupiti navijace i zauzeti prostorije kluba i ne ici iz kluba dok ovi ne odstupe i dok se ne izaberu novi ljudi,neka zovu i zandare i koga god hoce,kada se skupi masa ljudi onda nece niko imati m... da nesto pokusa,sto mi sve to trpimo vise,kao tetke neke govorimo bit' ce bolje,nece dok nesto konkretno ne pokusamo,a krajnje vrijeme da se nesto pokusa promjeniti je kraj ove sezone,bojim se da sve poslije toga ce biti i suvise kasno,ni Abramovic nam poslije toga nece moci pomoci!!
Re: FK Željeznič�
Mi nismo kao ostali klubovi da nam je i 4. mjesto uspjeh. Mi svake godine trebamo biti prvi, a ako ne prvi onda uzeti kup. Takvo nešto se ne mož�postići�a dovođen�m bezveznih igraća k�i su gore iznad spomenuti. Hadžić m�e�gra� u Čeliku, �dić u Travn�u, Šešlija u �o�ru ili Sinanović u Slobodi,�li oni nisu kalibar za Želje jer Žel� mora uvi�k biti najbolji.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Eh,sutra ocekujem borbu na terenu,i samo to...rezltat ce doci mada ce biti jako tesko modrica ce SVE uraditi da dobije i ovjeri bod iz laktasa ali ko zna,vidjet cemo!!!
AMAR OSIM!!!
utakmica izmedju laktasa i modrice je bila prodana imao sam dojavu da ce biti x 2 ozbiljno a sad modrici nedostaje 2 dobra igraca tako da bi bio red da se uzme jedna 333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
silom se nista ne moze postici...uletices u klub,zauzet prostorije i nakon 10 min. doci ce specijalci,izbacit ce te i dobit ces krivicnu prijavu...treba se ljudskim putevima pokusati smijeniti aktuelno rukovodstvo kluba ali je problem sto kada odu ovi mogu samo doci isti ljudi ili cak gori....u poslijeratnom periodu promjenjen je ogroman broj prijedsjednika i direktora i sve je to tu negdje bilo,mali su pomaci ucinjeni...trebaju doci ljudi sa konkretnim planovima,da svoje ambicije i ostvaruju a ne da nam suplje prosipaju tipa:"slijedece sezone osvajamo titulu","napravit cemo stadion","doci ce extra pojacanja","vracamo dugove"....kod ovih ljudi najveci je problem sto ne drze do svoje rijeci...nesto obecaju i to ne ispune!zadaj ba normalne sebi ciljeve pred pocetak sezone,reci da cemo biti peti kad objektivno nemamo kvaliteta za veci plasman,a lazu samo da bi sebe izvukli,da bi mogi sto duze u klubu ostati...lopta je okrugla je napisao/la:Slazem se sa ovim zadnjim postovima,ali bas zbog toga sto Zeljo ima toliko navijaca-nismo li i mi navijaci "nesposobni",tj."nemamo m..." da istjeramo ove uhljupe iz uprave ili u cemu je problem?sta rade vodje navijaca po ovom pitanju i ostali navijaci?pa ovi u upravi su obicne kukavice,samo ih treba malo jace pritisnuti,a zna se kako se primitivci i lopovi pritiskaju,oni samo poznaju jezik sile,treba skupiti navijace i zauzeti prostorije kluba i ne ici iz kluba dok ovi ne odstupe i dok se ne izaberu novi ljudi,neka zovu i zandare i koga god hoce,kada se skupi masa ljudi onda nece niko imati m... da nesto pokusa,sto mi sve to trpimo vise,kao tetke neke govorimo bit' ce bolje,nece dok nesto konkretno ne pokusamo,a krajnje vrijeme da se nesto pokusa promjeniti je kraj ove sezone,bojim se da sve poslije toga ce biti i suvise kasno,ni Abramovic nam poslije toga nece moci pomoci!!
- RK Gradacac
- Kontakt:
tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo mirsade naprijed zeljo vodimo 0 1
- RK Gradacac
- Kontakt:
Nemoj da tako ostane, jer onda bi sviralo penal za Modricu u 88 minuti i opet nista, neka ZELJO da jos jedan i onda je sigurnije.RK Gradacac je napisao/la:samo da tako ostane...
Bravo Mirsade, samo tako
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
modrica ima inicijativu,imali su nekoliko 100% sansi ali zahvaljujuci sehicu rezultat je i dalje 1-0...modrica ce u drugom krenuti na sve ili nista,vazno nam je da se prvih 15-tak minuta odbranimo i moramo traziti sanse preko kontrih.....
2 2 zeljo gubio 2 1
rovčaninnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
to Mirsade legendo. Ja mislim da je ovaj go posvetio Mešanović��
[quote="mone"]to Mirsade legendo. Ja mislim da je ovaj go posvetio Mešanović���a br��d je 2 2
- RK Gradacac
- Kontakt: