FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
pozdravvv svima...
Samo jednu pitanje zna li neko možda hoće li Mirsad Dedić večeras za Sarajevo ići, pošto ga nije bilo zadnji put na Grbavici kada je Sloboda igrala protiv Olipmika??
Pozdravvv
Samo jednu pitanje zna li neko možda hoće li Mirsad Dedić večeras za Sarajevo ići, pošto ga nije bilo zadnji put na Grbavici kada je Sloboda igrala protiv Olipmika??
Pozdravvv
E pa ''fukare'' dobrodosli veceras u seher Sarajevo, nadam se da ce biti dobra utakmica (fer i postena), pa nek pobjedi bolji (Sarajevo
).
Sretno nam

Sretno nam
- Urban Batalion
- Kontakt:
Bravo kralju, apsolutno!! Sretnohilmo je napisao/la:E pa ''fukare'' dobrodosli veceras u seher Sarajevo, nadam se da ce biti dobra utakmica (fer i postena), pa nek pobjedi bolji (Sarajevo).
Sretno nam

Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
Vidjecemo ko ce pobjedit,al ne sumnjam da cete vi,imali ste kiks protiv Slavije,tako da ce te veceras na guzove dobithilmo je napisao/la:E pa ''fukare'' dobrodosli veceras u seher Sarajevo, nadam se da ce biti dobra utakmica (fer i postena), pa nek pobjedi bolji (Sarajevo).
Sretno nam

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trebao bi ici,jer on je trener golmana .delpiero je napisao/la:pozdravvv svima...
Pozdravvv
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Hvala puno!!!!!!!
- Urban Batalion
- Kontakt:
Koliko je otislo buseva iz Tz za Sa znal ko
Jos 45 minuta steta necu bit kod kuce slusat prenos al ima net na mobitelu 

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Urban Batalion
- Kontakt:
Koja stanica na radiu nece ovi prenosit sa BH Radio 1Frutek je napisao/la:Jos 45 minuta steta necu bit kod kuce slusat prenos al ima net na mobitelu

Konto sam gleat na SS.ba i vjerovatno ce biti na RSG, FBiH, Tuzla, ili nekom sarajevskomUrban Batalion je napisao/la:Koja stanica na radiu nece ovi prenosit sa BH Radio 1Frutek je napisao/la:Jos 45 minuta steta necu bit kod kuce slusat prenos al ima net na mobitelu

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- Urban Batalion
- Kontakt:
Moze biti.Hvala arane.Frutek je napisao/la:Konto sam gleat na SS.ba i vjerovatno ce biti na RSG, FBiH, Tuzla, ili nekom sarajevskomUrban Batalion je napisao/la:Koja stanica na radiu nece ovi prenosit sa BH Radio 1Frutek je napisao/la:Jos 45 minuta steta necu bit kod kuce slusat prenos al ima net na mobitelu
Bit ce gusto bit ce 0:2, bit ce 0:2, bit ce 0:2
. (al da Bog da
).

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- Urban Batalion
- Kontakt:
Daje 0-0 izvuci nada umire posljednja.guber90 je napisao/la:Bit ce gusto bit ce 0:2, bit ce 0:2, bit ce 0:2. (al da Bog da
).

Joj od sad kad glavas kaze da ide u totalnu ofanzivu najebali smo, citam ove komentare na sportsport, ubise hljeb ljudi u namaUrban Batalion je napisao/la:Daje 0-0 izvuci nada umire posljednja.guber90 je napisao/la:Bit ce gusto bit ce 0:2, bit ce 0:2, bit ce 0:2. (al da Bog da
).

- KB-TM87
- Kontakt:
Zasad vas golman drži na životu ! 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Urban Batalion
- Kontakt:
Bice dobro Mujkic je dobar zasad.guber90 je napisao/la:Joj od sad kad glavas kaze da ide u totalnu ofanzivu najebali smo, citam ove komentare na sportsport, ubise hljeb ljudi u namaUrban Batalion je napisao/la:Daje 0-0 izvuci nada umire posljednja.guber90 je napisao/la:Bit ce gusto bit ce 0:2, bit ce 0:2, bit ce 0:2. (al da Bog da
).
.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
daj gdje ovi slusaju prenose utakmica zna li neko?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Urban Batalion
- Kontakt:
Pratimo na sportsport.ba nema nigdje drugo ali i ovo je dobro live prenos.SaltCityAttack je napisao/la:daj gdje ovi slusaju prenose utakmica zna li neko?
Ma nas golman je lud struja, nekontam kako tako dobrog golmana nije niko kupio do sada, mada naravno nemam nista protiv toga, ali sigurno je jedan od najboljih u ligi, ako ne i najbolji.KB-TM87 je napisao/la:Zasad vas golman drži na životu !
- Urban Batalion
- Kontakt:
Evo ulaze i nasi navijaci oko 50 pretpostavljam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.