u tom slucaju bi se morala stavit Fazlina slika :rol:tuzlak1987 je napisao/la:Ako ga podrzava onda umjesto ove fraze treba pisati: neka vraca ko je ugovorio to :P
Fazla filozof!
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
u tom slucaju bi se morala stavit Fazlina slika :rol:tuzlak1987 je napisao/la:Ako ga podrzava onda umjesto ove fraze treba pisati: neka vraca ko je ugovorio to :P
Ovo je savez dostavio na adresu FK Sloboda.Probisvjet je napisao/la:Epizoda br.7
Oglasio se UO na izjavu Vlatka Glavasa: "Lazes lopove da ti ne dugujemo! Uzecemo advokatski tim i dokazati da ti dugujemo preko 14.000KM!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yebes drzavu koja Tuzle nema.![]()
Onda trebaju poslati savezu demant da ne sire lazi!075 je napisao/la:Ovo je savez dostavio na adresu FK Sloboda.Probisvjet je napisao/la:Epizoda br.7
Oglasio se UO na izjavu Vlatka Glavasa: "Lazes lopove da ti ne dugujemo! Uzecemo advokatski tim i dokazati da ti dugujemo preko 14.000KM!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lp
Procitaj malo priopcenje pomno,nemoj da te emocije vode !Probisvjet je napisao/la:Epizoda br.7
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije emocije, nego smajliji.Hitman22 je napisao/la:Procitaj malo priopcenje pomno,nemoj da te emocije vode !Probisvjet je napisao/la:Epizoda br.7
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i da plati kartu cenera molimProbisvjet je napisao/la:Pozivam gradonacelnika Jasmina Imamovica da u nedjelju dodje na utakmicu i podrzi FK Slobodu u borbi za Evropu. Treba biti primjer za sve tuzlake!
To se podrazumjeva. Kako je postavio NJUO nije dosao na utakmicu.zamorano1plus8 je napisao/la:i da plati kartu cenera molimProbisvjet je napisao/la:Pozivam gradonacelnika Jasmina Imamovica da u nedjelju dodje na utakmicu i podrzi FK Slobodu u borbi za Evropu. Treba biti primjer za sve tuzlake!
bgm ako je tako, previse rizikuje. Nije isto vratiti se u klub koji ima potpisan reprogram i koji servisira dugove i klub koji ima jos 5 miliona duga. Nema carobnog stapica da se ovo ista ocisti. To sam pokusavao objasniti neki dan @sloboda72, zasto je sad bitan kontinuitet. jedna neizmirena obaveza i hajmo jovo nanovo, jedna rata repograma i gotovo. Zato kazem da je ovo poslije BKC-a najtezi trenutak u novijoj histriji kluba.Slobodas je napisao/la:Ma Azmir kad se bude htio vratiti samo zatrazi povrat svojih sredstava 2-3 miliona sto je ulozio i eto raspad sistema svi ce dignuti ruke a on ce lagano preuzeti. Imam osjecaj da ih je malo pustio da se igraju da srede neke stvari da bi on mogao kasnije uci, nadam se sa dobrim namjerama !!!
Volio bi da ne bude vecih padova s rezultatima u narednoj sezoni, bas me zanima na sta bi licili u sezoni 18/19Želimo osvojiti četvrto mjesto, vodilo ili ne u Evropu. Nadalje, pripremat ćemo ekipu za narednu sezonu, odnosno i za šampionske ambicije za sezonu 2018/2019. Ljudi trenutno okupljeni oko kluba mnogo posla rade, vratili su i vraćaju mnoge dugove, na vrijeme izmiruju obaveze prema igračima, trenerima i ostalima. FK Sloboda je na pravom putu”, smatra Jagodić.
A po izjavama mi se ne cini da su neophodne pare od Europe da se odrzi klub, makar je to pozitivno. A vidi se sve ko hoce da vidi, napisao si vec sto sam i ja vise puta pisao, jedni su na strani Azmira i kontra svih ostalih, drugi na strani samo kontra Azmira a u sustini i jedni i drugi su isti.ultrasstyle_tz je napisao/la:zato je kljucno dobiti licencu, pomoci klubu da se dobije licenca. I onda napuniti stadion da se dobiju Zeljo,Radnik i Krupa. 7b odatle i to je to.
Krpic i prosla evropa vidjelo se da su otisli na pravo mjesto. Niko sebi nije uzeo kao sto se mislilo. Otislo je na ono sto smo prizeljkivali tu da ode, dugovi i tekuce poslovanje.
Ako Ordaga i druga evropa odu gdje treba, onda ce to biti odlicni potezi. To je nesto sto valjda svi zelimo. 2-3 godine prodavati i igrace ako treba ali da se oslobodimo tereta. e sad SAMO treba izboriti evropu i licencu. SAMO
To je to! Europa kontinuitet i vracanje dugova redovno. Grad mora preuzeti reprogram na sebe kako zna i umije. Neka smanji transu klubu ali da oni placaju redovno svakog 01 u mjesecu da se nebi vratili na 5 miliona za kratko vrijeme.ultrasstyle_tz je napisao/la:bgm ako je tako, previse rizikuje. Nije isto vratiti se u klub koji ima potpisan reprogram i koji servisira dugove i klub koji ima jos 5 miliona duga. Nema carobnog stapica da se ovo ista ocisti. To sam pokusavao objasniti neki dan @sloboda72, zasto je sad bitan kontinuitet. jedna neizmirena obaveza i hajmo jovo nanovo, jedna rata repograma i gotovo. Zato kazem da je ovo poslije BKC-a najtezi trenutak u novijoj histriji kluba.Slobodas je napisao/la:Ma Azmir kad se bude htio vratiti samo zatrazi povrat svojih sredstava 2-3 miliona sto je ulozio i eto raspad sistema svi ce dignuti ruke a on ce lagano preuzeti. Imam osjecaj da ih je malo pustio da se igraju da srede neke stvari da bi on mogao kasnije uci, nadam se sa dobrim namjerama !!!
Potrebna je podrska svih, a nazalost ovdje kako pojedinci likuju i omalovazavaju, sabotiraju-to smo mi. Najsmjesnije je sto su upravo oni najglasniji kriticari Fukara, a ustvari su isti kao i oni-samo za drugu stranu. Dvije strane iste medalje. Imamo transparentnost kakvu nikad nismo imali, nije dovoljno, jer sta god ljudi da urade nece im se vjerovati niti ce ih se podrzati iz istih razloga sto Fukare ne podrzavaju Azmira.
Nego da vidimo sta smo jos saznali iz ovog svega. Glavas kaze sve mu izmireno, i vjerujem mu jer nebi prosle god dobili licencu. Ali na onom papiru se ocigledno vidi glavas, to implicira da te savez namjerno zatrpava da moras dokazivati nesto dokazano od prije. Tipicna taktika kad hoces da zatrpas nekog. Nalazis sitnice koje znas da je dokazao, ali nabacis ih toliko i svaki dan po jednu novu da ga zatrpas. Dalje, grijanje zateze, grad zateze sto potvrdjuje ono sto znamo . Faraon je i dalje deklarativno uz Slobodu.
a ono je bilo jako neukusno na forumu, da se neko "igra predsjednika", a ljudi rijesili ovolike probleme. Onda se i Azmir igrao par godina jer je i on odstupio kad vise nije mogao,. A imao je podrsku UG-a, navijaca itd itd. Ovi nemaju nikog pa normalno da i oni trebaju odustati.
Samo nismo svjesni opasnosti odustajanja. Mi i dalje mislimo neko ce to carobnim stapicem rijesiti, a ustvari ako sad cucnemo to je to. Onda ni privatizacija ne pomaze. Jer ne vrijedi ovaj klub 7-8 miliona KM (to da ga azmir kupi, 11 da neko drugi)
ponavljam treba nam manje od 1/3 onog sto su zeljini navijaci uradili. Ali jbg oni su zeljo, mi nikom ne vjerujemo i nikom ne damo pare. cekamo s neba da neko dodje i rijesi to.
edit: dzasko nije dosao jer ga i ne zanimani NJUO ni FK, ali eto i dalje oni misle da su njegovi igraci, a ljudi ih izjebase gore nego azmira. On bar nije morao vracati pare gradu. U celiku moze i za plate i za sve, kod nas ti dlaku u jajetu traze samo da ti ne daju pare. Bas me zanima moze li transa OKK za plate????
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak i 1 gost.