1. HNL

SemirSema
Kontakt:

Re: 1. HNL

Post Postao/la SemirSema » 25 apr 2017, 20:50

Moglo bi tebi momčić biti teško, Zrinski bi mogao titulu ispušiti, Široki Brijeg kup, Dinamo titulu, odma ti naruči 5 komada aparata

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 25 apr 2017, 20:51

SemirSema je napisao/la:Moglo bi tebi momčić biti teško, Zrinski bi mogao titulu ispušiti, Široki Brijeg kup, Dinamo titulu, odma ti naruči 5 komada aparata
Kako je tebi onda, u tebe nema ništa. Dinamo 11 prvenstava zaredom, bolje da nije osvojio neka se resetira
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

SemirSema
Kontakt:

Post Postao/la SemirSema » 25 apr 2017, 20:52

:facepalm: :facepalm:

SemirSema
Kontakt:

Post Postao/la SemirSema » 25 apr 2017, 21:24

slika

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 25 apr 2017, 21:36

GNK-u, ne Dinamu, molit ću lijepo.
Hayley <3

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 25 apr 2017, 22:12

Kolko je još kola ostalo? 6?

Ajmo bijeli do drugog mjesta :D :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 25 apr 2017, 22:37

Zanimljivo je u drugoj ligi kao i u trećim ligama (istok, zapad i jug).

U 2. HNL nakon 29. kola vodeći je Rudeš sa 54, pa slijede Gorica i Solin sa 50 bodova. Još su 4 kola do kraja, bit će zanimljivo do kraja obzirom da vodeći trojac igra međusobno. Za ulazak prednost dajem Rudešu jer su manje više konstantni čitavo prvenstvo i imaju tih 4 boda prednosti, iako bih osobno volio vidjeti Goricu, a i Solin u prvoj ligi. Gorica u zadnjih par godina je uvijek tu negdje, a nikako da uđe.

U trećim ligama je isto zanimljivo.
U Trećoj Istok 7 kola prije kraja mrtvu trku vode Međimurje (45) i Varaždin (44). Osijek ima 40, a Marsonia 39.
Na jugu druga ekipa Hajduka dominira, ima 12 bodova prednosti pred drugom Croatiom i izvjesno je da će ući u drugu ligu, pa ćemo imati i novi derbi Dinamo II i Hajduk II :)
Na zapadu Vinogradar ima 50 bodova, Trnje 45. Nadam se da će Vinogradari ući u drugu...

Malo sam se zaletio sa trećim ligama.. Prvaci skupina Treće HNL igraju kvalifikacije po jednostrukom bod-sustavu na neutralnom terenu. Dva prvoplasirana kluba iz kvalifikacija ulaze u Drugu HNL. Bit će zanimljivo, al očekujem Hajduk II
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

SiamoNoi
Kontakt:

Re: RE: Re: 1. HNL

Post Postao/la SiamoNoi » 25 apr 2017, 23:22

zenica159 je napisao/la:Al kakvi se fauli za Dinamo sviraju, dovoljno samo pogledati faul iz kojeg su zabili. Mislim da ce Maminjo uzeti dobre pare za Corica, momak odskace od svih iz Dinama.
Da mi je vidjet koji klub ce za Corica dat ozbiljnije novce.Nema ovdje niceg za prodat,eventualno mogu dizat cijenu na prijasnjem "ugledu".

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 26 apr 2017, 00:02

dubrava je napisao/la:Zanimljivo je u drugoj ligi kao i u trećim ligama (istok, zapad i jug).

U 2. HNL nakon 29. kola vodeći je Rudeš sa 54, pa slijede Gorica i Solin sa 50 bodova. Još su 4 kola do kraja, bit će zanimljivo do kraja obzirom da vodeći trojac igra međusobno. Za ulazak prednost dajem Rudešu jer su manje više konstantni čitavo prvenstvo i imaju tih 4 boda prednosti, iako bih osobno volio vidjeti Goricu, a i Solin u prvoj ligi. Gorica u zadnjih par godina je uvijek tu negdje, a nikako da uđe.

U trećim ligama je isto zanimljivo.
U Trećoj Istok 7 kola prije kraja mrtvu trku vode Međimurje (45) i Varaždin (44). Osijek ima 40, a Marsonia 39.
Na jugu druga ekipa Hajduka dominira, ima 12 bodova prednosti pred drugom Croatiom i izvjesno je da će ući u drugu ligu, pa ćemo imati i novi derbi Dinamo II i Hajduk II :)
Na zapadu Vinogradar ima 50 bodova, Trnje 45. Nadam se da će Vinogradari ući u drugu...

Malo sam se zaletio sa trećim ligama.. Prvaci skupina Treće HNL igraju kvalifikacije po jednostrukom bod-sustavu na neutralnom terenu. Dva prvoplasirana kluba iz kvalifikacija ulaze u Drugu HNL. Bit će zanimljivo, al očekujem Hajduk II
Pratim i ja to malo :mrgreen: Ja imam neki osjecaj da nas ceka najveca bruka u povijesti HNL-a. Imam osjecaj da od vodeceg trojca u 2.HNL nitko nece htjeti u visi rang, a iz Prve lige netko mora ispasti i naredne sezone bi se igralo s devet klubova. Nekad u zadnjih 5-6 sezona pamtim da je jedna od prosjecnih europskih liga imala slican slucaj. Bio sam uvjeren da je Svicarska zavrsila sezonu s 9 klubova, ali sad provjerih i nije. Mrsko mi traziti tko je tocno bio. Dijelimo isto misljenje i iste zelje. Ocekujem Rudes, ali se nadam Gorici i Solinu.

U Trecoj ligi sam mislio da ce Varazdin izdominirati na istoku s Jertecom, Safaricem, Kresingerom i ostalom 'prvoligaskom' ekipom, ali u drugoj polusezoni bas muku muce i sve mi mirise na to da Medjimurje ide u visi rang, mada bih pored Varazdina njih svakako rado vidio u Drugoj ligi. Na tom istoku jos mi je Marsonija nekako draga i volio bih da dozive promociju, ali oni cesce ispadnu u cetvrti rang nego sto budu u vrhu treceg. Ovo proljece igraju dobro, ali nema sanse da osvoje. Nadam se da ce se dogodine boriti za ulazak, od svih klubova u toj regiji nekako su mi najgotivniji. Tu je bas steta sto samo jedan ide u visi rang, jer su po meni Varazdin, Marsa i Medjimurje definitivno klubovi kojima je mjesto u visem rangu.

Na jugu me Hajduk iskreno iznenadio, ali mi je drago s obzirom da ne vidim ni jedan klub koji bih rado vidio u visem rangu. Sa zapada zalim sto se Segesta ne bori za prvo mjesto, ostatak lige mi je totalno bezveze. Nadam se da Vinogradar na kraju nece dobiti licencu, kao ni drugi i treci na tabeli.

I nisi se ti nista zaletio. U visi rang ulaze svi prvaci, a iz Druge lige ispadaju tri kluba. Tako barem stoji u propozicijama natjecanja za tekucu sezonu.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 apr 2017, 00:38

Igra Marsa ko Barsa.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 26 apr 2017, 12:12

Rijeka do kraja:
H Inter, A Lokomotiva, H Hajduk, A Slaven Belupo, H Cibalia, A GNK

GNK do kraja:
H Cibalia, A Inter, A Split, H Istra, A Osijek, H Rijeka.

Rijeka sa tri domaće pobjede je prvak jer ne vjerujem da vani mogu izgubiti sve tri vani, a da ovaj užas :tokralju: koji je Zločesti Mamić okupio može do kraja uzeti 18 bodova. Pa čak ni uz brutalnu pomoć sudaca. Uzet će Cibaliju, ali predviđam zapinjanje već u Zaprešiću. To bi moglo rezultirati Rijekinom proslavom naslova protiv najmržeg rivala. :mrgreen:

Gotov je, stižu velike promjene i pušu novi vjetrovi, pogotovo jer nema love od Čempjonz lige koja je bila polovica proračuna najuspješnijeg kluba u Mliječnoj stazi :tokralju: . Još mi je želja da se oko Velike Gospe namjere na, recimo, Qarabag ili kakvog austrijskog/švicarskog/danskog predstavnika u playoffu za EL, ako se uopće dovuku dotamo jer ovo što se igra lopte na Ruglomiru nije favorit ni protiv nekakve Dunajske Strede ili Piasta Gliwice. :tokralju:

Što se tiče treće lige, nadam se da Varaždin Varaždin neće još par godina u drugu ligu, odnosno da će Varteks stići prije u treću nego oni u drugu. Potpuna podrška čistom nogometnom klubu, ne onom koji je pretrpio više registracija nego Golf II iz '87.
Hayley <3

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 26 apr 2017, 15:41

badblueboylivno je napisao/la:Stalno je tako, karte su po švicarskom standardu.
Evo sad gledam na njihovoj stranici, najjeftinija karta 60kn cirka 15KM. Ne znam kakav je standard u Rijeci al brate ovi ga lome momacki :D

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 26 apr 2017, 15:54

Na Rujevici se na istoku dosta ljudi nagura na dijelu gdje stoji Armada, stoji se i na stepenicama i zato tribina ne izgleda popunjeno. Oni puste tocan broj ulaznica koliko na tribini ima stolica. I jucer je stadion bio rasprodan iako je to izgledalo drugacije. Mislim da ne bi bilo lose da na tom dijelu skinu stolice, naprave stajanje i na taj nacin podignu kapacitet tribine. Vjerujem da bi i domaci navijaci bili sretniji. Tu svakako nitko ne sjedi. Dvije trecine istoka neka ostave za sjedenje i vjerojatno nitko tko je kupio ulaznicu za stolicu nece ici medju Armadu i sve ce stolice biti popunjene.

A od Armade ne shvacam zasto oni centriraju taj kop. Imaju tu 2-3 sektora i oni se drze sredine tog svog dijela. Mislim da bi bilo bolje da se pomjere skroz do kraja tribine. Na taj nacin bi se malo odmaknuli od obicnih gledatelja, a taj dio tribine bi bio dobro ispunjen i ne bi bilo praznih coskova kao obicno, bar ne na njihovoj strani tribine.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 26 apr 2017, 23:02

-4 :njanjanja:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

SemirSema
Kontakt:

Post Postao/la SemirSema » 27 apr 2017, 00:37

Nadam se da ce dinamo osvojiti, inace kingjamesa na aparate prikljuciti

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 27 apr 2017, 00:40

SemirSema je napisao/la:Nadam se da ce dinamo osvojiti, inace kingjamesa na aparate prikljuciti
Rijeka će osvojiti i to apsolutno zasluženo. Ne znam zašto aparate spominješ, idemo dalje. Život je takav
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 apr 2017, 11:15

Stadion Andjelko Herjavec na kraju ipak dobio licencu za 1.HNL i moci ce ugostiti finale Kupa izmedju Dinama i Rijeke. Finale ce se igrat 31.5.

Taj stadion je stadion koji su domacini najcesce napustili pognute glave nakon finala Kupa. Varteks je u finalima igrao cak sest puta i svih sest je izgubio. Pet puta bolji je bio Dinamo i jednom Rijeka. To finale s Rijekom je meni osobno najbolje finale ikad. I dan danas mi zao sto Varteks nije uspio nadoknaditi 4-0, tj. uspio je, ali 5-1 i gol Rijeke u gostima je bio odlucujuci.

Ovo je trece finale Kupa koje se igra na jednu utakmicu i prvo koje ce igrati klubovi s vecim brojem navijaca i koje ce biti pravi izazov za HNS i organizaciju. Bas me zanima kako ce to izvesti na stadionu koji prima oko 11.000 gledatelja i ima samo dvije tribine plus onu manju trecu s kojom sigurno ni jedna navijacka grupa ne bi bila zadovoljna. Sumnjam da ce vise od 7.000 ulaznica biti u ponudi, a BBB i Armada bi mogli biti smjesteni na istu tribinu.

Prije 2000. se dva puta igralo na jednu utakmicu, ali oba puta na Maksimiru. Jednom Dinamo i Zagreb, a drugi put Osijek i Cibalia pa s obzirom na velicinu stadiona organizacija nije bila veci problem.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 apr 2017, 11:55

Šta je ovo,presušila pipa za agencije?Sve manje plaćenih komentara se viđa ako je suditi po člancima koji izvještavaju sa suđenja.Srezali treškove izgleda.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 maj 2017, 23:32

Nogometni kamp Pampas, Osijek

slika
Ulaganje oko 8 milijuna eura
- Devet terena dio s umjetnom travom, a dio s kombinacijom prirodne i umjetne trave. Neki od terena bit će grijani
- Stadion do 3.500 mjesta
- Svi potrebni prateći objekti (Sjedište Škole nogometa NK Osijek, svlačionice, fizioterapija)
- Smještajni kapaciteti (mali hotel za igrače izvan Osijeka)
- Wellnes i fitness centar
- Ugostiteljski objekti
- 120 novih radnih mjesta
Izgradnja bi trebala poceti za oko pola godine, a gradnja trajati godinu dana. Gradnja bi mogla poceti sutra, ali je problem birokracija i u Osijeku strahuju da ce morati cekati i godinu dana, ali se nadaju da ce izgradnju poceti za pola godine sto znaci da ce kamp biti gotovo za godinu i pol, najkasnije za dvije godine. Inace, samo zemljiste su platili dva milijuna i jedanaest tisuca kuna.

Nakon sto se kamp zavrsi, NK Osijek ce imati manji, zamjenski stadion na kojem ce moci igrati svoje prvenstvene meceve i krenut ce rusecenje Gradskog vrta i na istom mjestu bi trebao niknuti novi stadion. Ja se nadam maloj izmjeni na ovom kampu, tj. da ce stadion primati 4.500 gledatelja i da ce biti cat4 sto znaci da bi NK Osijek mogao tu igrati sva pretkola eurotakmicenja izuzev play offa za LP. Mislim da ce to Mestrovic skontati i uciniti nesto povodom toga.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 06 maj 2017, 18:54

Hajduk nastavlja sa sjajnim igrama, na Poljudu pregazen Osijek sa 5:1.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.