Bio je zato Liverani kapiten Lacia,koji se inače proslavio prije toga sa mašući velikom zastavom Rome,slaveći Scudetto 2001 godine.
Da se tradicija nastavi pobrinuo se kapiten Candreva (koji navija za Romu) a ne smijemo zaboraviti pjevačko umijeće Parola koji pred derbi sa Romom pjeva himnu Rome (pred milionskim auditorijem,naravno pjeva himnu omiljenog kluba...koiliko to mora biti jaka ljubav prema Romi
A stari poznavaoci se sjećaju još jednog kapitena Lacia- Radua i njegove slike za ''registraciju u savezu'' u trenerci Rome (urbana legenda se vrti po Rumuniji da je mislio da je obukao trenerku Rumunije
btw. ja nikad kad sam bio u Rimu kad sam bio nisam vidio navijača Lacia, niti dres,niti zastavu,oni se odjednom stvore ispred Olimpika pred derbi izlete iz one šume ( k'o nekad Vandali da vandaliziraju Rim) i onda se vrate kasnije prigradskom linijom
Evidento je da ne poznaješ talijanski jezik što i nije neki ''bed'' ali haman i sa maternjim si k'o i sa japanskim...''Lotito nije u dilu s policijom (barem ne javno) navijači jesu, Lotito im je platio koreografiju..''
I sine, to ti priča babo koje navija za Romu još od prije Tottia, a prepostavljajući da nemaš više od 26 godina (ispravi me ako griješim) znači prije nego što si se rodio i koji je gledao Romu uživo više nego što ti imaš rekvizita od Lacia
sve najbolje- per la terza squadra di Milano
Haj ti dijete malo prilegni, nije ti dobro.
[/quote]Sine, de da ti Babo ispriča priču za laku noć.
STARIJI sam od Tottia
Roma nije ni prva, ni druga, ni treća rimska ekipa.
Roma je tim Rima.
Ona nosi ime, ona nosi simbol, ona nosi boje.
Ona utjelovljuje bit nastalu spajanjem tri kluba. Kluba aristokracije Roman FC, kluba klera Fortitudo i kluba naroda Alba Audace. Roma je aristrokratska i narodna, patricij i plebejac.
Ona je najuspješnija ekipa u gradu. Ona je najvoljenija ekipa u gradu.
Roma je Roma.
I Rim navija za nju.
Zauvijek.
A sad bambino obriše sline, istisni bubuljice i na spavanje.