FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel » 25 apr 2017, 08:50

Druze ja pricam o cijelom stadionu tj.obje tribine. :D
Mislim dzaba rasprava to je fakat.
I to ti nije bilo svaku tekmu.
I akd su derbiji ispostuje se par skandiranja i to je.**** zelje i sarajva i to je to..
Cisto s navijacke strane bez obzira ko je u upravi.
Mentalitet takav.daj litrenku o meze i malo **** sudiji i igracima do do.i teferic uspio ha ja...
Jah da ne zaborAVim

MI SMO FUKARE IZ TUZLE :opaopa:
bujrum...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 apr 2017, 09:09

Sariel je napisao/la:Druze ja pricam o cijelom stadionu tj.obje tribine. :D
Mislim dzaba rasprava to je fakat.
I to ti nije bilo svaku tekmu.
I akd su derbiji ispostuje se par skandiranja i to je.**** zelje i sarajva i to je to..
Cisto s navijacke strane bez obzira ko je u upravi.
Mentalitet takav.daj litrenku o meze i malo **** sudiji i igracima do do.i teferic uspio ha ja...
Jah da ne zaborAVim

MI SMO FUKARE IZ TUZLE :opaopa:
bujrum...
Prijatelju, brate, ja sam intelektualac, nazovimo, al' protiv litrenke i meze nemoj Alaha ti! :mrgreen: Za yebavanje sudija imaju oni koji su zaduzeni. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 25 apr 2017, 09:26

Na tribini smo svi navijaci i nista drugo.
Tuzno i zalosno je gledat kako se svaki put izmedju se glodjemo i vrijedjamo bogami.nem tekme bez drame.
A kad treba nigdje nikog.
Pogledajte sta jedan Suljo Krpic kaze.valjda njeg postujete.
Samo nalazite neke mane.jasno je da je raja nezadovljna ovim ili onim.al kad je utakmica tu nema dileme ni dvojbe.bar ne bi trebalo biti.
Platis kartu i navijas za svoj klub.e to je mentalitet.
Dal mi imamo brojeve drukcije bi bilo sve.al ih nemamo.
Al zato imamo pametologa i filozofa pun krac.
Niste uprava nije vase da vodite politiku kluba nego da dodjete i podrzite svoj klub.kupovinom karte i dlanovima i grlima.
Il se maknete u stranu.
Jednacina iz osnovne..
I onda se cudimo sto nam djeca prelaze u rivale.pa nisu bolje ni naucili.mentalitet nula.
Sami sebi najveci dusmani.
Tuzno i zalosno.
svi smo slobodasi valjda.isti nam je cilj.valjda.samo manje vrijedjanja.i malo vise ljubavi. I postovanja prema klubu.
Mi smo klub jeboga vi.navijaci.nema nas nema ni kluba.
:salut:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 25 apr 2017, 09:39

Ooo Sencooo moze li se do Bijeljine kada Zeljo igra.
Idemooo
Ooooooo mi smooo najgoriiiii niko nas nevoliii kur.ac nas zaboliiii Sloboda do smrtiii :opaopa:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 25 apr 2017, 10:01

Tako jeee al drugi dio :urnebes: :opaopa:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 apr 2017, 10:15

ovo je katastrofa, za dosta stvari sam znao ali ovo je KATASTROFA. Ne vidim nacin kako ovo ispostovati u ovim okolnostima. Pored reprograma , ako sam skontao mi moramo jos oko 23.000 DODATNE isplatiti svaki naredni mjesec. Pa to je 46.000 maraka mjesecno na dugove, pa gotov cijeli budzet tima iz sredine tabele. KAKO bez pomoci svih, a ocigledno neki ciljano ruse Slobodu.
Najtezi momenat kluba, jer pricao sam vam o omci reprograma. Jedan dan kasnjenja i sve se vraca na nulu. dzaba ovaj izvjestaj kad mi ocigledno jos nismo svjesni tezine svega toga.
Nazalost vecina nasih navijaca i ovdje ili ceka da neko da pare s neba, ili im je krivo sto se platilo. Dobili smo izvjestaj kakav NIKAD u historiji Slobode nismo dobili i opet je nekim krivo, koji potkopavaju i ismijavaju jer su u ovom momentu Azmirovi igraci. Prije su bili neciji drugi. Sve se sazna jbg.

A predsjednik sto ne proseta do bankomata, ustvari morat ce, morat cemo svi mi ovih dana, ako mislimo izgurati sve ovo. Neka akcija se mora pokrenuti. Nastavak ovog bojkota i pozivanje na isti je pozivanje na smrt FK Sloboda, jer to rade naivnici koji misle i da se sutra Azmir vrati da ce stvari ici tek tako. Nece bas, pricali smo neki dan. Eto Zoletic,isplatis mu 35.000 ali zakasnio Azmir jedan dan jer fizicki nije bio tu, dzaba sve ide na pocetak. Tako je za svaki ovaj dug , a valja isplatiti 46.000 mjesecno plus sve ono sto su naveli kao potrebe ekipe. Reprogram ako zakasni eto kamata nazad, to je ekonomski svakom jasno, i onda ni azmir ni bog alah ne pomaze kad se jos 5 miliona natakne, Onda ni privaztizacije nema.

Dalje, transa je bila i prosle god, nije opravdana sad se mora vracati. To isto potvrduje ono sto sam rekao da grad nije bas uz ove kao sto neki pokusavaju proturiti. Grad nije za FK Slobodu i to je to. Nebi im morali vracati pare, dalje u Zenici moze za plate kod nas ne moze. (ovdje branimc azmira i pravdanje). Prezvakano, sutra bi oni stali sa reprogramom i ugasili FK samo da mogu (ovdje mislim naravno na grad).

Nego sustina je svi se moramo pokrenuti, treba nam manje od 1/3 para koje su Zeljini navijaci "naprosili". Ajmo i mi svi na bankomat, UG stvarno mora da pokrene nesto, ili bilo ko legitiman.

Sto se tice ove uprave, za mene su svoj legitimitet i rad dokazali ovim izvjestajem i utakmicom u subotu. Zrinjski je nudio pare, a znamo kakav nam je momenat bio i kako je zavrsilo. Pametnom je dosta. Protiv Zelje napuniti stadion i pomoci ljudima. Mujkica se znalo da ce biti placeno, ali neka malo PR-a pa i negativnog, da se razdrma Sloboda. Mada cinjenica je da nas savez ubi.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 25 apr 2017, 10:18

Uplacenoooo jeee idemo u nedelju smrvit taj neki strasni seljeznicar

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 25 apr 2017, 10:31

ultrasstyle_tz je napisao/la:ovo je katastrofa, za dosta stvari sam znao ali ovo je KATASTROFA. Ne vidim nacin kako ovo ispostovati u ovim okolnostima. Pored reprograma , ako sam skontao mi moramo jos oko 23.000 DODATNE isplatiti svaki naredni mjesec. Pa to je 46.000 maraka mjesecno na dugove, pa gotov cijeli budzet tima iz sredine tabele. KAKO bez pomoci svih, a ocigledno neki ciljano ruse Slobodu.
Najtezi momenat kluba, jer pricao sam vam o omci reprograma. Jedan dan kasnjenja i sve se vraca na nulu. dzaba ovaj izvjestaj kad mi ocigledno jos nismo svjesni tezine svega toga.
Nazalost vecina nasih navijaca i ovdje ili ceka da neko da pare s neba, ili im je krivo sto se platilo. Dobili smo izvjestaj kakav NIKAD u historiji Slobode nismo dobili i opet je nekim krivo, koji potkopavaju i ismijavaju jer su u ovom momentu Azmirovi igraci. Prije su bili neciji drugi. Sve se sazna jbg.

A predsjednik sto ne proseta do bankomata, ustvari morat ce, morat cemo svi mi ovih dana, ako mislimo izgurati sve ovo. Neka akcija se mora pokrenuti. Nastavak ovog bojkota i pozivanje na isti je pozivanje na smrt FK Sloboda, jer to rade naivnici koji misle i da se sutra Azmir vrati da ce stvari ici tek tako. Nece bas, pricali smo neki dan. Eto Zoletic,isplatis mu 35.000 ali zakasnio Azmir jedan dan jer fizicki nije bio tu, dzaba sve ide na pocetak. Tako je za svaki ovaj dug , a valja isplatiti 46.000 mjesecno plus sve ono sto su naveli kao potrebe ekipe. Reprogram ako zakasni eto kamata nazad, to je ekonomski svakom jasno, i onda ni azmir ni bog alah ne pomaze kad se jos 5 miliona natakne, Onda ni privaztizacije nema.

Dalje, transa je bila i prosle god, nije opravdana sad se mora vracati. To isto potvrduje ono sto sam rekao da grad nije bas uz ove kao sto neki pokusavaju proturiti. Grad nije za FK Slobodu i to je to. Nebi im morali vracati pare, dalje u Zenici moze za plate kod nas ne moze. (ovdje branimc azmira i pravdanje). Prezvakano, sutra bi oni stali sa reprogramom i ugasili FK samo da mogu (ovdje mislim naravno na grad).

Nego sustina je svi se moramo pokrenuti, treba nam manje od 1/3 para koje su Zeljini navijaci "naprosili". Ajmo i mi svi na bankomat, UG stvarno mora da pokrene nesto, ili bilo ko legitiman.

Sto se tice ove uprave, za mene su svoj legitimitet i rad dokazali ovim izvjestajem i utakmicom u subotu. Zrinjski je nudio pare, a znamo kakav nam je momenat bio i kako je zavrsilo. Pametnom je dosta. Protiv Zelje napuniti stadion i pomoci ljudima. Mujkica se znalo da ce biti placeno, ali neka malo PR-a pa i negativnog, da se razdrma Sloboda. Mada cinjenica je da nas savez ubi.
Drug mislim da grijesis.rata duga je 23k.i to opstina placa.e sad da li ce do kraja ispostovat vidjecemo.
Za ovo dole se slazem.akcija i pomoc klubu..
Davacu svaki mjesec ..

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 apr 2017, 10:35

drug jest rata reprograma 23.000, ali vidio si listu ostalih dugovanja. To je mimo reprograma. Kad saberes kome treba jos isplatiti rate, po onom clanku njihovom, plus opstini sto se mora vratiti, dobijes jos oko 23.000. Jer vidis gotov svaki ima isplaceno toliko, za isplatiti jos toliko na toliko rata. To je isti problem ko i reprogram.

dalje zamjerali smo jesul pare od evrope i krpica uezli sebi, eto sad vidimo da nismo. Realno senad ima takvu facu-ne mozes ga volit, ali iskreni prvo prema sebi moramo biti, nije to toliko lose kao sto smo svi mislili da ce biti.Ukrali haman nisu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 25 apr 2017, 10:37

ultrasstyle_tz je napisao/la:drug jest rata reprograma 23.000, ali vidio si listu ostalih dugovanja. To je mimo reprograma. Kad saberes kome treba jos isplatiti rate, po onom clanku njihovom, plus opstini sto se mora vratiti, dobijes jos oko 23.000. Jer vidis gotov svaki ima isplaceno toliko, za isplatiti jos toliko na toliko rata. To je isti problem ko i reprogram.
Ja al to je kratkorocno.to se usput rjesava :D
Ovaj veliki je i najvazniji.na 10 god.

A uzeo ti je savez 110 + 75..
Inaj isti sto nam i ove suspenzije nabacuje.fakat je da se dugovanja moraju vratit.al jos jednom se pokazuje da nismo svi isti kad je vracanje u pitanju.i ovo nike kmecanje.ovo je surova realnost.a sta mi radimo ? Handrimo se izmedju se... :(

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 25 apr 2017, 10:52

tzmalisa je napisao/la:imal ko da predlozi da se ode na trening da se da podrska igracima za subotnju utakmicu, treba malo dignut atmosferu
U subotu na trening..
U nedelju je utkamica

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 25 apr 2017, 10:53

Pa neka pokrenu akciju otvore racun namjenski nesto....
Dajte da napunimo stadion ljudi apelujte eto pokrenimo nesto.
Mora biti 5000 makar i karte da se plate.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 25 apr 2017, 11:22

Chinaglia jel im vjeruješ sad poslije ovog izvještaja, hoćeš li dolaziti na utakmice? :think:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

slaniskojevska
Kontakt:

Post Postao/la slaniskojevska » 25 apr 2017, 11:27

Da li se zna u koliko je sati trening u subotu ?
Mostovi koji nikuda ne vode,fontane koje niko ne gleda.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 apr 2017, 11:42

Pa jesam ja govorio neka pokrenu nesto, zna se ko moze pokrenuti akciju, tj ko ima pravo da to pokrene. Ne moze pojedinac otvoriti racun vec legitimno registrovano udruzenje.
Ne mora se samo dolaziti na utakmicu, moze se pokrenuti dugorocna akcija i pare preusmjeriti na dugovanja.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 apr 2017, 11:54

A ovo je sramota sta se pise po internetu, ovi poznati govore Azmir je kriv za ovo oko Mujkica, sa njim je potpisao sto mu nije platio. Pa Azmir mu je placao sve dok je bio tu, nije Azmir nabio taj dug vec je se nabio od 2008-2012. Azmir mu je sve rate od pocetka spora isplatio i da je ova uprava to nastavila isplacivati kada su dosli na funkciju ne bi bilo ovog spora ovih dana.

A vodstvo Fukara porucuje svima koji se ne slazu sa njima da idu navijati za Slogu, stvarno sramota sto dijele grad i vrijedjaju svakog ko ima drugo misljenje. Momci koji to vode su se ili prodali ili teski kompleksasi i bezmozgasi. Oni zele da bude sto manje ljudi na stadionu ali da bude po njihovom pa makar bilo 5 ljudi i onda se prica o nekom jedinstvu? 20 ljudi vrijedja svakog zivog, niko im nije dobar samo oni pravi navijaci. Seru ljudima koji prate Slobodu po 30-40 godina ako nemaju misljenje kao oni. Hajde da je to argumentovano vec bas ismijavaju i klebare se, samo spominju Azmira , vrijedjaju ljude i td. Fuj fuj!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 apr 2017, 12:14

tuzlak1987 je napisao/la:A ovo je sramota sta se pise po internetu, ovi poznati govore Azmir je kriv za ovo oko Mujkica, sa njim je potpisao sto mu nije platio. Pa Azmir mu je placao sve dok je bio tu, nije Azmir nabio taj dug vec je se nabio od 2008-2012. Azmir mu je sve rate od pocetka spora isplatio i da je ova uprava to nastavila isplacivati kada su dosli na funkciju ne bi bilo ovog spora ovih dana.

A vodstvo Fukara porucuje svima koji se ne slazu sa njima da idu navijati za Slogu, stvarno sramota sto dijele grad i vrijedjaju svakog ko ima drugo misljenje. Momci koji to vode su se ili prodali ili teski kompleksasi i bezmozgasi. Oni zele da bude sto manje ljudi na stadionu ali da bude po njihovom pa makar bilo 5 ljudi i onda se prica o nekom jedinstvu? 20 ljudi vrijedja svakog zivog, niko im nije dobar samo oni pravi navijaci. Seru ljudima koji prate Slobodu po 30-40 godina ako nemaju misljenje kao oni. Hajde da je to argumentovano vec bas ismijavaju i klebare se, samo spominju Azmira , vrijedjaju ljude i td. Fuj fuj!
Ne treba se obazirati na sadasnje Fukare, cast pojedincima kojih jos ima, ali nisu aktivni. Mi koji mozemo nesto uraditi smo daleko bitniji. Cilj je zapad pun sa placenim ulaznicama. Ove sada tkz. fukare ne mogu pomoci ama bas nista. Sa njima ili bez njih isto je. Totalno su nebitni, toliko se srozali da ce biti gotov nemoguce vratiti ugled navijacke skupine.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 apr 2017, 12:31

wobly92 je napisao/la:Chinaglia jel im vjeruješ sad poslije ovog izvještaja, hoćeš li dolaziti na utakmice? :think:
vidjet cu sta ce se desavat na ljeto, sto se tice UO, ekipe i strucnog staba, a taman ce proci jos jedan kvartal, pa cemo vidjeti kako stvari stoje, ipak drzim do svoje rijeci :kafa:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 apr 2017, 12:34

Sta kaze, nece platiti..... :urnebes: :urnebes: :urnebes:
🔴⚫️

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 apr 2017, 12:37

wobly92 je napisao/la:Chinaglia jel im vjeruješ sad poslije ovog izvještaja, hoćeš li dolaziti na utakmice? :think:
jel im ti vjerujes, il bar smatras da situacija nije toliko grozna kakvom je predstavljate
na stranu "argumentacija" kako se blamiraju izjavama i slicno :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.