Postao/la ultrasstyle_tz » 25 apr 2017, 10:15
ovo je katastrofa, za dosta stvari sam znao ali ovo je KATASTROFA. Ne vidim nacin kako ovo ispostovati u ovim okolnostima. Pored reprograma , ako sam skontao mi moramo jos oko 23.000 DODATNE isplatiti svaki naredni mjesec. Pa to je 46.000 maraka mjesecno na dugove, pa gotov cijeli budzet tima iz sredine tabele. KAKO bez pomoci svih, a ocigledno neki ciljano ruse Slobodu.
Najtezi momenat kluba, jer pricao sam vam o omci reprograma. Jedan dan kasnjenja i sve se vraca na nulu. dzaba ovaj izvjestaj kad mi ocigledno jos nismo svjesni tezine svega toga.
Nazalost vecina nasih navijaca i ovdje ili ceka da neko da pare s neba, ili im je krivo sto se platilo. Dobili smo izvjestaj kakav NIKAD u historiji Slobode nismo dobili i opet je nekim krivo, koji potkopavaju i ismijavaju jer su u ovom momentu Azmirovi igraci. Prije su bili neciji drugi. Sve se sazna jbg.
A predsjednik sto ne proseta do bankomata, ustvari morat ce, morat cemo svi mi ovih dana, ako mislimo izgurati sve ovo. Neka akcija se mora pokrenuti. Nastavak ovog bojkota i pozivanje na isti je pozivanje na smrt FK Sloboda, jer to rade naivnici koji misle i da se sutra Azmir vrati da ce stvari ici tek tako. Nece bas, pricali smo neki dan. Eto Zoletic,isplatis mu 35.000 ali zakasnio Azmir jedan dan jer fizicki nije bio tu, dzaba sve ide na pocetak. Tako je za svaki ovaj dug , a valja isplatiti 46.000 mjesecno plus sve ono sto su naveli kao potrebe ekipe. Reprogram ako zakasni eto kamata nazad, to je ekonomski svakom jasno, i onda ni azmir ni bog alah ne pomaze kad se jos 5 miliona natakne, Onda ni privaztizacije nema.
Dalje, transa je bila i prosle god, nije opravdana sad se mora vracati. To isto potvrduje ono sto sam rekao da grad nije bas uz ove kao sto neki pokusavaju proturiti. Grad nije za FK Slobodu i to je to. Nebi im morali vracati pare, dalje u Zenici moze za plate kod nas ne moze. (ovdje branimc azmira i pravdanje). Prezvakano, sutra bi oni stali sa reprogramom i ugasili FK samo da mogu (ovdje mislim naravno na grad).
Nego sustina je svi se moramo pokrenuti, treba nam manje od 1/3 para koje su Zeljini navijaci "naprosili". Ajmo i mi svi na bankomat, UG stvarno mora da pokrene nesto, ili bilo ko legitiman.
Sto se tice ove uprave, za mene su svoj legitimitet i rad dokazali ovim izvjestajem i utakmicom u subotu. Zrinjski je nudio pare, a znamo kakav nam je momenat bio i kako je zavrsilo. Pametnom je dosta. Protiv Zelje napuniti stadion i pomoci ljudima. Mujkica se znalo da ce biti placeno, ali neka malo PR-a pa i negativnog, da se razdrma Sloboda. Mada cinjenica je da nas savez ubi.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!