Samo da provjerim ima li ko ovdje protiv Babuke. Izgleda da nema.wobly92 je napisao/la:Ali kakav prenos. U roku od dva sata dvije totalno kontra priče. Kakve su to radnje, šta se ovo dešava. Yebo lud zbunjenog.
Vidi probisvjeta

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Samo da provjerim ima li ko ovdje protiv Babuke. Izgleda da nema.wobly92 je napisao/la:Ali kakav prenos. U roku od dva sata dvije totalno kontra priče. Kakve su to radnje, šta se ovo dešava. Yebo lud zbunjenog.
Vidi probisvjeta
Mozda i ne bi bilo lose npr Azmir preCjednik uo, dovede jos svoja 2-3 clana u uo, ovi ostanu kako jesu i jasko bi bio zadovoljan jer ima i njegovih ljudi tu hahahaProbisvjet je napisao/la:Predlazem da se u Slobodu uvede troclano predsjednistvo. Rotacija obavezna. Azmir, Senad i Jasmin.
Problem je izgleda da kad uđeš u začarani krug, da iz njeg nema izlaza i da **** sebi sve po spisku sto si usaosolinas je napisao/la:Pa mozda zbog toga i nervira ovo sve......hocemo li vjecito biti seljacine per exelance...Uprave se medjusobno prozivaju i svaka svaljuje krivicu na onu prethodnu,a svaka,bas svaka radi isto potpuno...Hocemo li se ikada izdici iz tog zacaranog kruga.....zato sam i napisao da je mogao ispasti gospodin,a ispao veca seljacina od Husica....pinoglavi je napisao/la:I prosle godine smo bili putujuci seljakljuk preko Husrefa i njegovih izjava, blamiranja Vugdalica svake druge srijede na TV-u a skoro je izjavio da mu je Zeljeznicar na prvom mjestu, kmecanja Azmira svaka 3 mjeseca, **** familije Selimovicu pred kamerama, tako da je ovo nista novo i samo nastavak cirkusa. Eto ako cemo realno i ako cemo o seljakljuku treba sve napisati. Dok se radi za dobrobit Slobode nek se prozivaju **** ga
Svaka uprava od 1996,do danas,imala je ovakvih momenata,potpisanih reprograma,suludih obecanja,a mi navijaci snova......i svaka nam zacerala da valja.......Bilo je i prije javno obznanjenih revizija,i potrazioca......
I bas zbog toga,licno mene tesko je impresionirati ovim glupostima,jer sve sam to vec vidio,svaku izjavu cuo 100 puta.....Ali slabo da je i jedna uprava uradila nesto konkretno.......sve sama sminka...........i bacanje prasine u oci......Ne nam kako ne razumijete,ili bas ne zelite
Ljudi te ovako prozivaju po forumu,a kada im argumentovano ovako navedes neke stvari,sta i zasto,iskuliraju te,ali kada je prozivati za negativu,i jos neke stvari,prvi se nacrtaju.Tuzno je to.katarakta je napisao/la:Problem je izgleda da kad uđeš u začarani krug, da iz njeg nema izlaza i da **** sebi sve po spisku sto si usaosolinas je napisao/la:Pa mozda zbog toga i nervira ovo sve......hocemo li vjecito biti seljacine per exelance...Uprave se medjusobno prozivaju i svaka svaljuje krivicu na onu prethodnu,a svaka,bas svaka radi isto potpuno...Hocemo li se ikada izdici iz tog zacaranog kruga.....zato sam i napisao da je mogao ispasti gospodin,a ispao veca seljacina od Husica....pinoglavi je napisao/la:I prosle godine smo bili putujuci seljakljuk preko Husrefa i njegovih izjava, blamiranja Vugdalica svake druge srijede na TV-u a skoro je izjavio da mu je Zeljeznicar na prvom mjestu, kmecanja Azmira svaka 3 mjeseca, **** familije Selimovicu pred kamerama, tako da je ovo nista novo i samo nastavak cirkusa. Eto ako cemo realno i ako cemo o seljakljuku treba sve napisati. Dok se radi za dobrobit Slobode nek se prozivaju **** ga
Svaka uprava od 1996,do danas,imala je ovakvih momenata,potpisanih reprograma,suludih obecanja,a mi navijaci snova......i svaka nam zacerala da valja.......Bilo je i prije javno obznanjenih revizija,i potrazioca......
I bas zbog toga,licno mene tesko je impresionirati ovim glupostima,jer sve sam to vec vidio,svaku izjavu cuo 100 puta.....Ali slabo da je i jedna uprava uradila nesto konkretno.......sve sama sminka...........i bacanje prasine u oci......Ne nam kako ne razumijete,ili bas ne zelite![]()
Al i kad malo prokontas najjaca pjesma koju svi znaju je"*ebbemo vam mater u *icccku ,nije bitno kome.samo nek se to rokapinoglavi je napisao/la:Pravi i iskreni navijaci samo traze ulaz tricu, kospe i polovku na tribini i **** matere sudijama, nije punoChinaglia je napisao/la:moj pinoglavi pravi i iskreni navijaci Slobode ovdje se mogu na prste jedne ruke nabrojat
ovi ostali kao cuke odose za Azemicom
Pa 80% ljudi ne zna pjesme.il im se ne svidjau pjesme.dosadne.il su prestari.il nije doso da navija nego da gleda.to je bar prosto ustanes i pocnes navijat.al kod nas raja nece i bog.JustSayin je napisao/la:Al i kad malo prokontas najjaca pjesma koju svi znaju je"*ebbemo vam mater u *icccku ,nije bitno kome.samo nek se to rokapinoglavi je napisao/la:Pravi i iskreni navijaci samo traze ulaz tricu, kospe i polovku na tribini i **** matere sudijama, nije punoChinaglia je napisao/la:moj pinoglavi pravi i iskreni navijaci Slobode ovdje se mogu na prste jedne ruke nabrojat
ovi ostali kao cuke odose za Azemicom![]()
![]()
Nije da se ne zna navijati i nece. Grobari Slobode su to razyebali smisljeno! Dok je ovih Jasminovih placenika nama se ne pise dobro. Ono sto je neko u ime Fukara objavio nema veze sa pamecu. Prodao se za fukarastinju.Sariel je napisao/la: Pa 80% ljudi ne zna pjesme.il im se ne svidjau pjesme.dosadne.il su prestari.il nije doso da navija nego da gleda.to je bar prosto ustanes i pocnes navijat.al kod nas raja nece i bog.
Nema to veze sa upravama.igrom.podjelama.
To je stvar mentaliteta.
Da se ne lazemo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.