FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 24 apr 2017, 23:12

wobly92 je napisao/la:Ali kakav prenos. U roku od dva sata dvije totalno kontra priče. Kakve su to radnje, šta se ovo dešava. Yebo lud zbunjenog.
Vidi probisvjeta :lol:
Samo da provjerim ima li ko ovdje protiv Babuke. Izgleda da nema. ;)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 apr 2017, 23:13

Ovaj advokat kaže pojma nema jel uplaćeno, tek će sutra znati.
Moramo i mi čekat do ujutro da vidimo. :think:
Samo to je probijanje roka, al ako nema veze dobro je.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 apr 2017, 23:15

K´o da smo digli kredit u švicarcima,non stop nešto vraćamo a i dalje dužni.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 apr 2017, 23:16

sada ozbiljno, igraci ako odigraju kao protiv Sarajeva i Zrinje, treba im se ocitat lekcija, al od zapada, ne od one sake jada na sjeveru, obzirom da su im primanja redovna uz sve doprinose, oni moraju igrat bolje i mislim da se svi slazemo po tom pitanju, prema tome, ako ponove slabu igre, treba im se nagovorit, a UO im uvest sankcije

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 apr 2017, 23:18

Nagovori im se zbrda Ćinalja!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 24 apr 2017, 23:19

DENISE TI SI KAPITEN

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 apr 2017, 23:32

Predlazem da se u Slobodu uvede troclano predsjednistvo. Rotacija obavezna. Azmir, Senad i Jasmin.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 24 apr 2017, 23:34

Probisvjet je napisao/la:Predlazem da se u Slobodu uvede troclano predsjednistvo. Rotacija obavezna. Azmir, Senad i Jasmin.
Mozda i ne bi bilo lose npr Azmir preCjednik uo, dovede jos svoja 2-3 clana u uo, ovi ostanu kako jesu i jasko bi bio zadovoljan jer ima i njegovih ljudi tu hahaha
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 24 apr 2017, 23:50

imal ko da predlozi da se ode na trening da se da podrska igracima za subotnju utakmicu, treba malo dignut atmosferu

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 24 apr 2017, 23:55

Zadnje informacije pred ponoc kazu da su pare stigle do Visce,dakle do ujutro su u Banovicima!! 5 do 12 :shh:
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

katarakta

Post Postao/la katarakta » 25 apr 2017, 00:29

Pare idu na advokatov račun :P
Niko, niko, samo Sloboda

katarakta

Post Postao/la katarakta » 25 apr 2017, 00:32

solinas je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:I prosle godine smo bili putujuci seljakljuk preko Husrefa i njegovih izjava, blamiranja Vugdalica svake druge srijede na TV-u a skoro je izjavio da mu je Zeljeznicar na prvom mjestu, kmecanja Azmira svaka 3 mjeseca, **** familije Selimovicu pred kamerama, tako da je ovo nista novo i samo nastavak cirkusa. Eto ako cemo realno i ako cemo o seljakljuku treba sve napisati. Dok se radi za dobrobit Slobode nek se prozivaju **** ga :salut:
Pa mozda zbog toga i nervira ovo sve......hocemo li vjecito biti seljacine per exelance...Uprave se medjusobno prozivaju i svaka svaljuje krivicu na onu prethodnu,a svaka,bas svaka radi isto potpuno...Hocemo li se ikada izdici iz tog zacaranog kruga.....zato sam i napisao da je mogao ispasti gospodin,a ispao veca seljacina od Husica....
Svaka uprava od 1996,do danas,imala je ovakvih momenata,potpisanih reprograma,suludih obecanja,a mi navijaci snova......i svaka nam zacerala da valja.......Bilo je i prije javno obznanjenih revizija,i potrazioca......
I bas zbog toga,licno mene tesko je impresionirati ovim glupostima,jer sve sam to vec vidio,svaku izjavu cuo 100 puta.....Ali slabo da je i jedna uprava uradila nesto konkretno.......sve sama sminka...........i bacanje prasine u oci......Ne nam kako ne razumijete,ili bas ne zelite
Problem je izgleda da kad uđeš u začarani krug, da iz njeg nema izlaza i da **** sebi sve po spisku sto si usao :lol: :lol:
Niko, niko, samo Sloboda

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 25 apr 2017, 00:57

katarakta je napisao/la:
solinas je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:I prosle godine smo bili putujuci seljakljuk preko Husrefa i njegovih izjava, blamiranja Vugdalica svake druge srijede na TV-u a skoro je izjavio da mu je Zeljeznicar na prvom mjestu, kmecanja Azmira svaka 3 mjeseca, **** familije Selimovicu pred kamerama, tako da je ovo nista novo i samo nastavak cirkusa. Eto ako cemo realno i ako cemo o seljakljuku treba sve napisati. Dok se radi za dobrobit Slobode nek se prozivaju **** ga :salut:
Pa mozda zbog toga i nervira ovo sve......hocemo li vjecito biti seljacine per exelance...Uprave se medjusobno prozivaju i svaka svaljuje krivicu na onu prethodnu,a svaka,bas svaka radi isto potpuno...Hocemo li se ikada izdici iz tog zacaranog kruga.....zato sam i napisao da je mogao ispasti gospodin,a ispao veca seljacina od Husica....
Svaka uprava od 1996,do danas,imala je ovakvih momenata,potpisanih reprograma,suludih obecanja,a mi navijaci snova......i svaka nam zacerala da valja.......Bilo je i prije javno obznanjenih revizija,i potrazioca......
I bas zbog toga,licno mene tesko je impresionirati ovim glupostima,jer sve sam to vec vidio,svaku izjavu cuo 100 puta.....Ali slabo da je i jedna uprava uradila nesto konkretno.......sve sama sminka...........i bacanje prasine u oci......Ne nam kako ne razumijete,ili bas ne zelite
Problem je izgleda da kad uđeš u začarani krug, da iz njeg nema izlaza i da **** sebi sve po spisku sto si usao :lol: :lol:
Ljudi te ovako prozivaju po forumu,a kada im argumentovano ovako navedes neke stvari,sta i zasto,iskuliraju te,ali kada je prozivati za negativu,i jos neke stvari,prvi se nacrtaju.Tuzno je to.
Znamo mi svi,otprilike,kojim bi putem Sloboda trebala krenuti,i kako,ali ne dao bog uraditi sta po tom pitanju,i poremetiti postavljeni poredak...
Kada rabote i ove uprave kao i svih prethodnih,dodju na naplatu,i kada ispostave pozajmice,navodne,i budu ih potrazivali,onda ce se naci razlog da se to opravda,ali sada je bitno pljuvati covjeka koji ih i ne trazi,niti ce...Ali treba pljuvati,jer moze aktivirati pozajmice,privatizirati klub,treba animirati raju,da pljuje,da raji ogadi njega,a i njemu sve,pa ako moze,isprovocirati ga,da trazi pare,a onda,ehh onda ce sjesti na volej,yebace mu raja majku majcinu,i zauvjek otjerati sa Tusnja,mozda i Slobodu u pm,ali boze moj,mi cemo se snaci,uvjek i svugdje,OFK....
A ovi i svi prije,slicni njima,podanicima sistema,i vjecnog nacelnika,nema se sta reci,njihov posao je cist,iz ljubavi covjece,dali su,i neka traze svoje,zasluzeno...fina graCka raja...Njihove nebuloze,nebuloze nisu,nebuloze je pravio Azmir,prije njega svi,ali ovi,oni to rade za nase dobro,svih nas,njihove gluposti treba opravdati,jer one su nuzne,pobogu..Nesposobnost uprave,cirkus koji prave,treba opravdati na svim medijski dostupnim stranicama,slikom i likom drzavnog neprijatelja,i sultanata,iako covjek nema veze sa tim...
Tuzna je nasa realnost,moj prijatelju,tuzna i sudbina ovog naseg kluba,i grada u cjelini,na sta smo spali.......
Nasu ljubav ne kupuju titule,kako generalno istinito,ali u tuzlanskom slucaju i pateticno to zvuci...
Ovo je klub bez ijednog trofeja,naravno da hiljade nas,nisu trofeji privukli,a pogotovo ne uredjen klub,nego cista ljubav,ponos,i beskrajan prkos,svakom vremenu,i sistemu....ali sumorno to postaje,tuzno,deprimirajuce.....nasu ljubav ne kupuju titule,ali majku vam yebem nesposobnu,od Gorkog,preko Husica,do Mujkanovica,uzmite bar jednu,onako radi reda,makar je se odrekli,uzmite eto,neka se nadje za sjemena,ne treba ona nama,nasu ljubav ne kupuju titule,ali barem jednu....reda radi,i muske djece........
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 apr 2017, 01:33

Po izjavama Vlade i UO cini se da je sve podredjeno sezoni 18/19 kada cemo slaviti 100. rodjendan pa da se tada ganja titula. Do tad nek se rijese dugovi i dodatno stabilizuje klub, valjda i istok do te sezone zavrse, ovi mladi se mogu dovoljno poboljsati sa Vladom ako svi ostanu do te sezone. Realno **** ga i da se ne osvojimo za 100ti rodjendan ostaje klub bez dugova, sa stadionom, bez brige o licenci i o reprogramu.

Malo pozitive :D Ali ako nastave ovako mislim da nije nerealno
Nad tobom sunce najljepše sja

JustSayin
Kontakt:

Post Postao/la JustSayin » 25 apr 2017, 01:47

pinoglavi je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:moj pinoglavi pravi i iskreni navijaci Slobode ovdje se mogu na prste jedne ruke nabrojat
ovi ostali kao cuke odose za Azemicom :lol:
Pravi i iskreni navijaci samo traze ulaz tricu, kospe i polovku na tribini i **** matere sudijama, nije puno
Al i kad malo prokontas najjaca pjesma koju svi znaju je"*ebbemo vam mater u *icccku ,nije bitno kome.samo nek se to roka :urnebes: :urnebes: :opaopa:
Ukopa nas carsija !

katarakta

Post Postao/la katarakta » 25 apr 2017, 01:49

Nasu ljubav ne kupuju titule je istrcana komunisticka fraza. I to mi je dno dna.
Niko, niko, samo Sloboda

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 apr 2017, 07:12

Jel' stigla uplata? Da Azmir ne probudi inat u ovome smokljanu ne bi se nikada uplatilo.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 25 apr 2017, 07:15

JustSayin je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:moj pinoglavi pravi i iskreni navijaci Slobode ovdje se mogu na prste jedne ruke nabrojat
ovi ostali kao cuke odose za Azemicom :lol:
Pravi i iskreni navijaci samo traze ulaz tricu, kospe i polovku na tribini i **** matere sudijama, nije puno
Al i kad malo prokontas najjaca pjesma koju svi znaju je"*ebbemo vam mater u *icccku ,nije bitno kome.samo nek se to roka :urnebes: :urnebes: :opaopa:
Pa 80% ljudi ne zna pjesme.il im se ne svidjau pjesme.dosadne.il su prestari.il nije doso da navija nego da gleda.to je bar prosto ustanes i pocnes navijat.al kod nas raja nece i bog.
Nema to veze sa upravama.igrom.podjelama.

To je stvar mentaliteta.
Da se ne lazemo.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 25 apr 2017, 08:23

Cast izuzecima al pola one djece i momaka sto sere ne idu nikako na utakmice..
Ok dodjes na neku.nemas vremena od porodice posla.izleti. sve razumijem.
A tastatura huligane i e-mangupe nikad.
Al svi hoce pravo na misljenje.pa nije ovo udruzenje izvidzaca bog te.
lijepa diktatura.
Stvar je jasna stalo ti je do kluba? Platis kartu i dodjes na tekmu.i navijas za svoj klub.
ohladio si se nije to to vise?ok posteno.maknes se onda u stranu.
Mislis da se u klubu ne radi kako treba? Imas drukciju viziju? Pa poduzmi nesto.
A pod poduzimanjem ne mislim lelemudanje po internetu i forumima.
I onda se cudite sto nam je ovako kako je.
Kad se svi mrdaju u stranu.nemoj samo mene matereti.pravicu ja klipove.sherovat po fejsbuku lajkacu majke mi .i tako.
A ima i toga.dosta raje je otislo vani .koji su bili redovni.a nema ko popunit od juventusovaca i realovaca iz nove generacije.internet i prenosi svih mogucih tekmi sjebase sve.nije samo kod nas posjeta drama.
Skoro delije pisase javno pismo svojim tzv derbi navijacima.
**** svega se udrobi.
I jos nas javasluk i nerad i to je to...
Ima nas svakakvih. **** hehe :salut:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 apr 2017, 08:30

Sariel je napisao/la: Pa 80% ljudi ne zna pjesme.il im se ne svidjau pjesme.dosadne.il su prestari.il nije doso da navija nego da gleda.to je bar prosto ustanes i pocnes navijat.al kod nas raja nece i bog.
Nema to veze sa upravama.igrom.podjelama.

To je stvar mentaliteta.
Da se ne lazemo.
Nije da se ne zna navijati i nece. Grobari Slobode su to razyebali smisljeno! Dok je ovih Jasminovih placenika nama se ne pise dobro. Ono sto je neko u ime Fukara objavio nema veze sa pamecu. Prodao se za fukarastinju.
Evo dokaza da se navijalo, itekako. Brojnost na stadionu je pokazatelj koliko se postovao Azmir i koliko se bojkotuju ovi sada. O fukarama ne treba ni pricati jer ono na sjeveru sto je ostalo nisu Fukare. Ono su funjare!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.