FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

juveboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la juveboy » 14 avg 2010, 18:55

Sa la la la la laaaaaaaaaaa Zeljeznicarrrrrrr Sa la la la la laaaaaaaaa Zeljeznicar ! ! !

Normala
Kontakt:

Post Postao/la Normala » 14 avg 2010, 19:05

slika

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 14 avg 2010, 19:07

Haj'mo sad malo pljuvat'. Ko će prvi? Ja se kladim na Željovca
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 14 avg 2010, 19:07

Nista, tek je pocetak sezone. Ima jos puno utakmica!!

IDEMO DALJE!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 14 avg 2010, 19:09

Normala je napisao/la:slika
[youtube][/youtube]
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 14 avg 2010, 19:09

tako zeljo uvijek igra, kad protivnik dobije crveni, mi losije igramo. al eto...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 avg 2010, 19:09

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 14 avg 2010, 19:11

Ma njesra do bola...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 14 avg 2010, 19:12

Normalno da ce pljuvat.Ako hocemo da budemo veliki tim kako se prica i silna pojacanja nesmije se gubit od Travnika.Dakle nismo jos velik tim i ove godine kosto sam i reko Evropa mila majka.Plafon.Dakle izjavljujem nakon 3 kola da ove godine nema nista od titule i da nam je plafon Evropa.Vozdra.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 avg 2010, 19:13

Stvarno je smiješno kad se mi nešto dižemo da imamo neke opasne igrače. Sve je to još uvijek smiješno. Vjerovatno dovoljno za titulu, ali cijela liga je smiješna i mi uopšte ne odudaramo. Ako stvarno nisu imali želje, to je onda još veća katastrofa! Takva podrška i cijelo poluvrijeme igrač više. A još zabili na samom kraju prvog za psihološku neku prednost. Ma sramota! I sve fol neki igrači i navučem se na tu priču i nakon Hapoela :roll: Nismo svjesni koliko je to jadan fudbal i koliko su daleko od igrača. A imaju medijsku podršku k'o Chelsea. Džaba sve.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 14 avg 2010, 19:13

mamaSmurf je napisao/la:Haj'mo sad malo pljuvat'. Ko će prvi? Ja se kladim na Željovca
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Steta,ovo smo mogli uz malo vise srece da preokrenemo...iskreno nisam ljut na ovaj poraz,malo smo se navikli na dobre rezultate,pa nam sad poraz izgleda totalno neobicno,ja se ne sjecam kada smo zadnji put izgubili,protiv slobode u proslom prvenstvu ako se dobro sjecam...u zadnjih 20-tak utakmica ovo je drugi poraz...ceka nas jos jedna izuzetno teska utakmica u tuzli...tek poslije nje,ocekujem ponovno podizanje plave masine...treba nam ipak jedan pravi kvalitetan napadac,ni popovic ni rovcanin nisu strijelci,ceka se samo ko ce od veznjaka(beslija,visca,zeba)imati raspolozen dan...idemo dalje
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

njonjo3717
Kontakt:

Post Postao/la njonjo3717 » 14 avg 2010, 19:14

edotm87 je napisao/la:1:0
1:0
1:0
2:1 koji rezultati, nije nasa liga ni malo domacinska jock... :o mesari... ;)
Čim Željo izgubi u gostima,odma' je liga domaćinska... :roll:
Ne **** lep,nego uporan ! :)

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 14 avg 2010, 19:15

Alipašinac prvi prošao kroz cilj

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 14 avg 2010, 19:15

Al' ne mogu da vjerujem, gubimo 2:0 damo gol u finisu prvog poluvremena i smanjimo na 2:1 i to u odlicno vrijeme smanjimo rezultat i imamo citavo 2. poluvrijeme da prekorenemo. Igrac Travnika dobija crveni karton na pocetku 2. poluvremena i cijelo skoro 2. poluvrijeme imamo igraca vise da damo taj 1 gol, a oni nasi ko manekeni ni trunke zelje da se da taj gol, a vise od pola sata je bilo vremena da se da 1 gol Travniku sa igracem vise i to se ne moze, cak sta vise i Travnik je i sa igracem manje imao svoji sansi, pa to je fkt jadno.... Osime, trening po dolasku u Sarajevo, obavezno!!!
Zadnja izmjena: nedaTM87, dana/u 14 avg 2010, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 14 avg 2010, 19:17

Pa hebiga, sami ste se zalili da na onim oranicama Piroti i Tusnju nemoze niko pobijediti.Osvetilo vam se.Ali cestitam za dobru podrsku sa tribina, cestito bih i za igru ali stvarno da se ne lazemo bila je losa.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 14 avg 2010, 19:17

nedaTM87 je napisao/la:Al' ne mogu da vjeruje, gubimo 2:0 damo gol u finisu prvog poluvremena i smanjimo na 2:1 i to u odlicno vrijeme smanjimo rezultat i imamo citavo 2. poluvrijeme da prekorenemo. Igrac Travnika dobija crveni karton na pocetku 2. poluvremena i cijelo skoro 2. poluvrijeme imamo igraca vise da damo taj 1 gol, a oni nasi ko manekeni ni trunke zelje da se da taj gol, a vise od pola sata je bilo vremena da se da 1 gol Travniku sa igracem vise i to se ne moze, cak sta vise i Travnik je i sa igracem manje imao svoji sansi, pa to je fkt jadno.... Osime, trening po dolasku u Sarajevo, obavezno!!!
Sudija nas oštetio, dao Travniku crveni.I prošle sezone smo se patili sa igračem više

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 avg 2010, 19:19

Urban Batalion je napisao/la:Pa hebiga, sami ste se zalili da na onim oranicama Piroti i Tusnju nemoze niko pobijediti.Osvetilo vam se.Ali cestitam za dobru podrsku sa tribina, cestito bih i za igru ali stvarno da se ne lazemo bila je losa.
jesili gledo utakmicu
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Jesam ša'e
Kontakt:

Post Postao/la Jesam ša'e » 14 avg 2010, 19:20

Premijer liga BiH sezona 2009/2010

1.kolo Čelik-Zeljo 0:1
2.kolo Zeljo-Široki 1:0
3.kolo Zvijezda-Željo 2:1

4.kolo Željo-Zrinjski 1:1

pa šta? Osvojili smo titulu na kraju

Alipasino ne seri, pod broj jedan nisi uopste Manijak, ideš tamo po temi pitara pišeš kako im želiš sreću i kako će biti prvi za tri kola,sigurno ispred nas. Znači mani mi se ovdje pretvarat.
Od Željovca odnosno Rookie-a smo navikli da serenda po cijeli bogovi dan po forumu, sigurno ima zivot :roll:

Ne serite, tesko gostovanje, kao i ovo sljedece, ne moze se sve pobjedit, sreca, razni drugi faktori, nije jos uigrana ekipa itd.
Idite malo prosetaje, taj vam ekran ispra mozak

Naprijed Željo ljubavi moja
Zadnja izmjena: Jesam ša'e, dana/u 14 avg 2010, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 14 avg 2010, 19:22

nick je napisao/la:
Urban Batalion je napisao/la:Pa hebiga, sami ste se zalili da na onim oranicama Piroti i Tusnju nemoze niko pobijediti.Osvetilo vam se.Ali cestitam za dobru podrsku sa tribina, cestito bih i za igru ali stvarno da se ne lazemo bila je losa.
jesili gledo utakmicu
Pratio na radiu, ali je dovoljno cuti da Travnik ima igraca manje i da ima terensku inicijativu. :roll:
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 avg 2010, 19:22

boccaccio je napisao/la:
mamaSmurf je napisao/la:Haj'mo sad malo pljuvat'. Ko će prvi? Ja se kladim na Željovca
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Steta,ovo smo mogli uz malo vise srece da preokrenemo...iskreno nisam ljut na ovaj poraz,malo smo se navikli na dobre rezultate,pa nam sad poraz izgleda totalno neobicno,ja se ne sjecam kada smo zadnji put izgubili,protiv slobode u proslom prvenstvu ako se dobro sjecam...u zadnjih 20-tak utakmica ovo je drugi poraz...ceka nas jos jedna izuzetno teska utakmica u tuzli...tek poslije nje,ocekujem ponovno podizanje plave masine...treba nam ipak jedan pravi kvalitetan napadac,ni popovic ni rovcanin nisu strijelci,ceka se samo ko ce od veznjaka(beslija,visca,zeba)imati raspolozen dan...idemo dalje
idemo dalje, ali previse prilika fulamo...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.