Bravo effe

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Atlanta kp1 na sva 3Effenberg je napisao/la:Sastavite za 3 unita castim zajednicki al na 1xbet razaberite ponudu ima i na nasim jezicima.
Ide jedan samo tiket na sva 3 nema labavo!Vasilije je napisao/la:Atlanta kp1 na sva 3Effenberg je napisao/la:Sastavite za 3 unita castim zajednicki al na 1xbet razaberite ponudu ima i na nasim jezicima.
Cory Joseph Total Points Under (7.5) 1,72Effenberg je napisao/la:Sastavite za 3 unita castim zajednicki al na 1xbet razaberite ponudu ima i na nasim jezicima.
Povuko sav plus necu da se pomamim otece mi ameri pola unita! Toronto kp eto! Moze i under moraju jednom i ispod otici. Al pojma nemam.KingJamesMVP je napisao/la:Effe aj jedan dobitni sastavi za raju
Jel to over?badblueboylivno je napisao/la:Jedan kontra logike kad logično neće:
Patronato - Olimpo pm3 @ 3,02.
Daj i ti jedan:96BadBoy je napisao/la:Pm3-oba daju i 3+
samo sekund da proucim ponuduEffenberg je napisao/la:Daj i ti jedan:96BadBoy je napisao/la:Pm3-oba daju i 3+
Imamo:
Colon 1 @Civa
Atlanta kp @vasilije
Over2.5 patronato bblivno
Nekakav ohl hokej od @Fearless
Ja cu jos nesto naci GSW kp sigurnije nesto tako ili mali hendi
Nek prouci jasinarelinho je napisao/la:Da prouči ponudu hahahahahahaha
Evo za par minuta da vidim i ja ponudu hahaEffenberg je napisao/la:Nek prouci jasinarelinho je napisao/la:Da prouči ponudu hahahahahahaha
Daj i ti nesto ti bb96 i ja i gaston cemo zasebno isto na 3 da povecamo sansu svima onaj je vec 27 kvota
Neki igrac ako ces a da nije iz istog tima ko onaj gore. Samo jedanput ovi mamlazi faju po mecu igraca!arelinho je napisao/la:Evo za par minuta da vidim i ja ponudu hahaEffenberg je napisao/la:Nek prouci jasinarelinho je napisao/la:Da prouči ponudu hahahahahahaha
Daj i ti nesto ti bb96 i ja i gaston cemo zasebno isto na 3 da povecamo sansu svima onaj je vec 27 kvota
gaston je napisao/la:Nipošto Joseph under. Lowry nije siguran 100% za meč, ako on ne bude igrao, Joseph je over kao kuća.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.