FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 24 apr 2017, 22:02

kad bi bogdom dosli na stadion svi koji pisete bio bi pun stadion pa sa pravom da skidamo upravu lako je od kuce pisati i kriti profil
dobro vam je rekao Suljo, sve bi vi pokretali neke akcije i smjenjivali UO preko interneta, hajte na stadion, pa pokrecite akcije, smjenjujte UO itd.. misevi obicni, Suljo se ispisao po vama s ovim komentarom

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 apr 2017, 22:02

Chinaglia je napisao/la:solinas ajde malo posmatrajte tu Asmirovu izjavu kroz prizmu Senada Mujkanovica, to je cisto podjebavanje i provokacija, jel ti stvarno mislis da oni ne bi platili dug i da bi pustili da Sloboda bude suspendovana.. ako mislite da bi, onda ste vi stvarno neinteligentna bica

zbog toga je Senad i rekao da je cekao da Asmir uplati i da nije uplatio, u prevodu, vratio mu je milo za drago!

ps znam ja da bi Asmir platio, al problem je izjava kao takva, provokacija i podjebavanje
U tome i jeste stvar,znamo svi da ce platiti,ali je ovo je ofiranje zesce,ti ako kazes da nije ovo sramocenje kluba u javnosti,onda jbg....
A opet ti kazem,nista on njemu nije suknuo,samo je seljacina ispao.....
Mogao je fino zahvaliti se,i reci mu ne treba Husicu,vama hvala na ponudi...ispasti gospodin,a ne jos veci seljacina od ovog drugog.....pa nije im ovo seoski vaser yebem im mater obojici..........
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 24 apr 2017, 22:03

Ma navijači Slobode su očigledno podijeljeni na neke struje. Trpi klub i posjeta.
Niko, niko, samo Sloboda

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 apr 2017, 22:05

katarakta je napisao/la:Ma navijači Slobode su očigledno podijeljeni na neke struje. Trpi klub i posjeta.
Jednostavno ljudi su protiv ove uprave sta god da urade, zato jer ih podrzavaju oni koji su bili protiv Azmira, pa cisto da se njima sad kontrira. A Sloboda nebitna u svemu tome. Bas nikako ne mogu shvatiti to razmisljanje i sve ove smatram istim, samo kontra strane
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 24 apr 2017, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 apr 2017, 22:05

jbg navikli smo da budemo kao seljacka zadruga, nista novo i iznenadjujuce
meni su izjave i ofiranje u medijima najmanji problem, iako to ne smije da se desava

posvetimo se onim bitnim stvarima za klub, ofiranje i brukanje u medijima to sigurno nisu

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 apr 2017, 22:05

Nije Husic rekao da ce platiti kao platiti vec da bi kada bi situacija bila kriticna i ne bi bilo drugog osim toga, tj klub bio na koljenima on to platio.
Zato je i rekao "pa makar i ja platio".

Mujkanovic je sam ovu stvar pokrenuo u medije i onda logicno da ce novinari zvati Azmira na mobitel, nije Azmir nista pricao dok ga neko ne zovne niti se nudi novinarima da prica price.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 apr 2017, 22:06

katarakta je napisao/la:Ma navijači Slobode su očigledno podijeljeni na neke struje. Trpi klub i posjeta.
tvrda jezgra navijanja na tusnju su bile i ostale fukare..
nemojte dzaba..

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 apr 2017, 22:09

E, mili predcednice zavrsit ces ti ovako ako nastavis. :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 apr 2017, 22:11

Probisvjet je napisao/la:E, mili predcednice zavrsit ces ti ovako ako nastavis. :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
to majstore :urnebes:
i ti ono jedan od osnivaca fukara? da nas ne lozis ko i za ksupstinu :rol: :rol:

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 24 apr 2017, 22:12

Probisvjet je napisao/la:
tinaslafkr je napisao/la:Sloboda je iznad svih nas i utakmice se moraju igati bez obzira na razne opstrukcije u posljednjih nekoliko mjeseci. Čekali smo da bivši predsjednik prošeta do bankomata kako je obećao ali to se nije dogodilo. Želimo prvo da pobijedimo Željezničar, a onda i izborimo plasman u Evropu u inat svim dušmanima.” – kazao je za **** predsjednik UO FK Sloboda Senad Mujkanović | Preuzeto sa: http://****/sport/nogomet/sloboda-ce-igrati-utakmicu-protiv-zeljeznicara-mujkicu-isplacena-dugovanja-uo-porucio-nista-nas-nece-zaustaviti/
Ti opet prozva Senada macka na utakmici. Sta si pitao jesi li jos bolestan?
On izadje iza zida i pita: "ko zove?" :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:

Joj imamo najljaksa predsjenika u povijesti FIFA! :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Joj mene stamota. Drago mi samo sto mu Amir zadaje psihicke boli. Ovaj kaze treba ih pomoci i shavtiti, ovaj celavi daje najtokmastiju izjavu sto je moguce. Glup ko noga. :urnebes: :urnebes:
Ma joj suti... dosao mamuran citavo jutro radio nikakav i hajde po navici iz ljubavi dodjem na utakmicu kazem necu progovorit ni rijeci nemam snage umoran al et nesto je jace od mene moro sam ga jednom prozvat makar crko... hahaha idemo u nedelju pobjedit melju necu stic prozvat mackaaa odo da prozivam ove iz okoline tz sto navijaju za melju kosto sam do sad hordiceeee

katarakta

Post Postao/la katarakta » 24 apr 2017, 22:13

Medijski cirkus je nekad dobar da se razdrmaju malo ljudi. I ovaj je iz nekog razloga napravljen. Nije bezveze u to budite sigurni. Znaju da moraju platiti , nisu budale. Nego dobar ovaj danas izvještaj, niko ga ne pohvali. A svi traže transparentnost :D
Niko, niko, samo Sloboda

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 apr 2017, 22:14

tinaslafkr je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
tinaslafkr je napisao/la:Sloboda je iznad svih nas i utakmice se moraju igati bez obzira na razne opstrukcije u posljednjih nekoliko mjeseci. Čekali smo da bivši predsjednik prošeta do bankomata kako je obećao ali to se nije dogodilo. Želimo prvo da pobijedimo Željezničar, a onda i izborimo plasman u Evropu u inat svim dušmanima.” – kazao je za **** predsjednik UO FK Sloboda Senad Mujkanović | Preuzeto sa: http://****/sport/nogomet/sloboda-ce-igrati-utakmicu-protiv-zeljeznicara-mujkicu-isplacena-dugovanja-uo-porucio-nista-nas-nece-zaustaviti/
Ti opet prozva Senada macka na utakmici. Sta si pitao jesi li jos bolestan?
On izadje iza zida i pita: "ko zove?" :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:

Joj imamo najljaksa predsjenika u povijesti FIFA! :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Joj mene stamota. Drago mi samo sto mu Amir zadaje psihicke boli. Ovaj kaze treba ih pomoci i shavtiti, ovaj celavi daje najtokmastiju izjavu sto je moguce. Glup ko noga. :urnebes: :urnebes:
Ma joj suti... dosao mamuran citavo jutro radio nikakav i hajde po navici iz ljubavi dodjem na utakmicu kazem necu progovorit ni rijeci nemam snage umoran al et nesto je jace od mene moro sam ga jednom prozvat makar crko... hahaha idemo u nedelju pobjedit melju necu stic prozvat mackaaa odo da prozivam ove iz okoline tz sto navijaju za melju kosto sam do sad hordiceeee
pitanje druze ako dozvolis, jel ti ides na tekmu da prozivas ljude il da bodris svoj klub??
mislim druze tvoja volja radi sta hos naravno..
:)

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 apr 2017, 22:14

katarakta je napisao/la:Medijski cirkus je nekad dobar da se razdrmaju malo ljudi. I ovaj je iz nekog razloga napravljen. Nije bezveze u to budite sigurni. Znaju da moraju platiti , nisu budale. Nego dobar ovaj danas izvještaj, niko ga ne pohvali. A svi traže transparentnost :D
Kako nije,u sta gledas.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 apr 2017, 22:16

par Asmirovaca je pohvalilo ovaj dobar potez, al ostali nisu, pogodite ko su oni :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 apr 2017, 22:17

Ali se Mujka provaljuje,jucer i do prije sat vremena necemo platit,nek igraju advoka,Mujkic i ostatak ekipe,a sad platio i najavljuje Europu :tokralju: :urnebes:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 apr 2017, 22:18

I prosle godine smo bili putujuci seljakljuk preko Husrefa i njegovih izjava, blamiranja Vugdalica svake druge srijede na TV-u a skoro je izjavio da mu je Zeljeznicar na prvom mjestu, kmecanja Azmira svaka 3 mjeseca, **** familije Selimovicu pred kamerama, tako da je ovo nista novo i samo nastavak cirkusa. Eto ako cemo realno i ako cemo o seljakljuku treba sve napisati. Dok se radi za dobrobit Slobode nek se prozivaju **** ga :salut:
Nad tobom sunce najljepše sja

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 apr 2017, 22:19

onoga trenutka kada poraz zaboli..

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 24 apr 2017, 22:20

Sta sad bi? Vracanje dugova i reprograma nije vise vazno? Isplacene plate i moguci plasman Uefa ligu nista.
Sad daj da deveramo sta je koji portal i kada prenosio. Pa novinari vole malo pikanterija nema sta. Igra se utakmica evo i sad barem znamo da je u nedelju a ne subotu,nek se Zeljo malo odmori ipak su oni umorni jer igraju na dva fronta. Mi da igramo kup dali bi nam petak odmah.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 24 apr 2017, 22:20

Svakim oglašavanjem predsjednika UO ispadamo sve smješniji i banana klub!Imal neko da mu zabrani istupe u medijima?Pa sta on i kako razmislja u svojoj glavi.Bože daj mu pameti i sabura da ne valja nebuloze i skače u stomak klubu na čijem je čelu!!
Pohvala za ovaj izvještaj danas.To je pravi način borbe protiv Slobodnih legendi,naše djece.Usput bih se sjetio najmilijih Mujezinović Nihadu i Fuadu Mulahasanoviću
DRŽAVA TUZLA!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 apr 2017, 22:21

Bolje citati ovu nasu temu nego Alan Forda! :urnebes: :urnebes: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.