FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Tuzlak04
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Tuzlak04 » 24 apr 2017, 21:28

. .Senco je neki dan naletio na Husica i srdacno su se pozdravili, a sad ga opet preko medija pljuje . . .

katarakta

Post Postao/la katarakta » 24 apr 2017, 21:29

Kaže predsjednik da ima i da ne zna kako će potrošit, da mu je malo da odmori :D
Niko, niko, samo Sloboda

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 apr 2017, 21:29

Tuzlak04 je napisao/la:. .Senco je neki dan naletio na Husica i srdacno su se pozdravili, a sad ga opet preko medija pljuje . . .
ti vidio??? svojim ocima?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 apr 2017, 21:29

tinaslafkr je napisao/la:Sloboda je iznad svih nas i utakmice se moraju igati bez obzira na razne opstrukcije u posljednjih nekoliko mjeseci. Čekali smo da bivši predsjednik prošeta do bankomata kako je obećao ali to se nije dogodilo. Želimo prvo da pobijedimo Željezničar, a onda i izborimo plasman u Evropu u inat svim dušmanima.” – kazao je za **** predsjednik UO FK Sloboda Senad Mujkanović | Preuzeto sa: http://****/sport/nogomet/sloboda-ce-igrati-utakmicu-protiv-zeljeznicara-mujkicu-isplacena-dugovanja-uo-porucio-nista-nas-nece-zaustaviti/
Ti opet prozva Senada macka na utakmici. Sta si pitao jesi li jos bolestan?
On izadje iza zida i pita: "ko zove?" :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:

Joj imamo najljaksa predsjenika u povijesti FIFA! :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Joj mene stamota. Drago mi samo sto mu Amir zadaje psihicke boli. Ovaj kaze treba ih pomoci i shavtiti, ovaj celavi daje najtokmastiju izjavu sto je moguce. Glup ko noga. :urnebes: :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 apr 2017, 21:31

inace je azmir ispo ajnstajn... :D u nasoj ligi...naravno.. ne sporec i ne ulazec u prajvt lajf.. to me ne interesuje da je ne znam sta...

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 24 apr 2017, 21:36

pa sta je onda ovo od toničnog prešjednika prije min
Predsjednik Fudbalskog kluba Sloboda Senad Mujkanović, večeras je za “****” potvrdio da Sloboda nije izmirila dugovanja prema bivšem kapitenu kluba Denisu Mujkiću te samim time nije dostavila u NS BiH dokaz o dogovoru sa igračem.

“Nismo platili Mujkiću, a to nećemo ni učiniti. On je u ovom momentu najveći neprijatelj Slobode. Nećemo igrati utakmicu protiv Željezničara, ne moramo ni igrati do kraja prvenstva. NS BiH bi trebao da bude servis za klubove, a oni to nisu. Igrač prosliejdi tužbu Savezu, a Savez samo dostavi papir klubu. Zar mi trebamo da igrača tražimo na kućnoj adresi. Baš me zanima šta će uraditi kada nas suspenduju, kako će prvenstvo biti regularno. Kako će se podijeliti bodovi”, pita se Mujkanović.

On se osvrnuo i na komentar Azmira Husića da neće dozvoliti da Sloboda ne igra protiv Željezničara te “da je spreman prošetati do bankomata”.

“Pročitao sam i ja tu izjavu Husića sinoć. Očito da nije prošetao, ili mu je bankomat progutao karticu”, odgovorio je Senad Mujkanović na izjavu Azmira Husića.

Zasto gospodin ne kaze da je zavrsio da neodigraju utakmicu protv zelje i registruju sa 3:0 a zeljo ce platit mujkiću to dugovanje normalno preko kluba.
Mujkić nije neprijatelj Slobode istao kao i Nihad Mujezinović, Lica, Sok i Direktor koga niste stavili na spisak a izmirili dugovanja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 apr 2017, 21:41

Sportske samo zakuhavaju, vidi se da ih vodi bjelosvjetska lopina.

20:48 vijest Husicevu karticu progutao bankomat, necemo igrati-Mujkanovic
21:31 vijest Mujkanovic porucuje pobjedjujemo Zelju i idemo u Evropu

43 minute razmaka, ebes senzacionalisticko novinarstvo i nafuravanje naroda.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 24 apr 2017, 21:41

katarakta je napisao/la:- Sloboda će igrati utakmicu protiv Željezničara. Dug prema Mujkiću (28.000 KM) je uplaćen. Razmišljamo i o kontratužbama, jer postoje slučajevi Slomić i Zolotić, a sve se kuha u režiji advokata Salkanovića iz Živinica - rekao je Mujkanović.

- Ništa nije preče od Slobode. Ja nisam tu zbog sebe, ja sam u Slobodi zbog Slobode . Davao sam sve od sebe u ratu i za Tuzlu i za državu, tako sada sebe dajem za Slobodu. Utakmica se definitivno igra i naravno mi pobjeđujemo Želju- dodao je Mujkanović.

Cilj Slobode ove sezone je četvrta pozicija, koja bi u konačnici mogla voditi u Evropu.

- Naš cilj je Evropa i niko nas ne može omesti - kaže predsjednik tuzlanskog premijerligaša.

On ima poruku i za navijače Slobode.

- Poručujem im da povećaju podršku Slobodi, da dođu na stadion. Sloboda se voli sa tribina Tušnja, a ne iz bašta, preko interneta. Dođite na Tušanj i budite naš 12. igrač - zaključio je u razgovoru za Faktor prvi čovjek Crveno-crnih.
sad ce navijači napuniti Tušanj :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DRŽAVA TUZLA!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 apr 2017, 21:43

Seljacina ba,koliko se dusebriznika i velikih Slobodasa ponudilo uopste da pomogne......
Trebo si se fino zahvaliti i reci,ne treba Husicu.
A ne ko najveci seljacina mjesecima proziva covjeka......Zasto to radi u pm.........
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 apr 2017, 21:43

solinas podrzi precjednika, a ne bivseg precjednika
sve dok se ovaj ne pokaze kao zlo, treba imat podrsku navijaca

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 apr 2017, 21:44

sinan piso??pa **** majku ne kasnimo mi za evropoom. mi kasnimo za svojom drzavom par godina..
ebo vas on sta god napise..
isto ko i faktor...

navijaci su na tusnju svaku utakmicu...
ostali, **** ima fejsbuk enter tacka ba... dboro je graha reko. hehe

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 apr 2017, 21:46

Vijest dana je da je Senad rekao nesto lose kontra Husica a ne vijest o dugovima na zvanicnoj i vijest da se i ovaj dug platio :mrgreen:
Casa nije ni polupuna nego ne postoji uopste :D
Nad tobom sunce najljepše sja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 apr 2017, 21:48

moj pinoglavi pravi i iskreni navijaci Slobode ovdje se mogu na prste jedne ruke nabrojat
ovi ostali kao cuke odose za Azemicom :lol:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 apr 2017, 21:50

Chinaglia je napisao/la:moj pinoglavi pravi i iskreni navijaci Slobode ovdje se mogu na prste jedne ruke nabrojat
ovi ostali kao cuke odose za Azemicom :lol:
Pravi i iskreni navijaci samo traze ulaz tricu, kospe i polovku na tribini i **** matere sudijama, nije puno

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 apr 2017, 21:50

Chinaglia je napisao/la:solinas podrzi precjednika, a ne bivseg precjednika
sve dok se ovaj ne pokaze kao zlo, treba imat podrsku navijaca
Ja ne podrzavam osobe,nego klub.........
A ako osoba radi kontra kluba,ja je yebem....
Mjesecima senad nas bruka ovim glupostima po javnosti,a yebe mi se za husica ba,ali je li fer ovo.....covjek ponudio pomoc,umjesto da pokaze trunku ljudskosti,pljuje covjeka,pa sta je trebao,doci mu na noge...ma daj
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 apr 2017, 21:50

A realno ovo Mujkica su razapeli, a isti su svi ovi koji su dobili pare kao i on. Neki su dobili pare odmah cim se nasao novac, uredno sve i za njih niko ne kaze da su neprijatelji kluba, a traze svoja dugovanja isto kao sto i ovaj trazi. Jel neko oprostio od ovih koji su godinama u Slobodi, a neki su od njih i sada tu?

Ako je Mujkic neprijatelj kluba, onda je i Sok, aka radi za 800 KM.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 apr 2017, 21:51

Jel' realno da nam ovakav lik vodi Kluba.... Mislim na stranu zezanje al frajer izvaljuje strasne nebuloze.... izofira Husica nestvarno...STA je sa covjeka....Jel' dobar on....Kakve su ovo izjave necemo igra-igrat cemo..... Pobijedit cemo....znam da mu Vec mu je ranije skrenuta paznja da pazi STA izjavljuje o da bude odmjereniji al covjek uzima nesto i prenosi ga opasno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 apr 2017, 21:57

solinas ajde malo posmatrajte tu Asmirovu izjavu kroz prizmu Senada Mujkanovica, to je cisto podjebavanje i provokacija, jel ti stvarno mislis da oni ne bi platili dug i da bi pustili da Sloboda bude suspendovana.. ako mislite da bi, onda ste vi stvarno neinteligentna bica

zbog toga je Senad i rekao da je cekao da Asmir uplati i da nije uplatio, u prevodu, vratio mu je milo za drago!

ps znam ja da bi Asmir platio, al problem je izjava kao takva, provokacija i podjebavanje

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 apr 2017, 21:59

maebes ba i azmira i senada...
nikad normalna predsjednika docekat,bez nekih ispada :crazy: :lolno:
samo tribina...
onoga trenutka kada napuste te svi... :opaopa:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 apr 2017, 21:59

Chinaglia je napisao/la:solinas ajde malo posmatrajte tu Asmirovu izjavu kroz prizmu Senada Mujkanovica, to je cisto podjebavanje i provokacija, jel ti stvarno mislis da oni ne bi platili dug i da bi pustili da Sloboda bude suspendovana.. ako mislite da bi, onda ste vi stvarno neinteligentna bica

zbog toga je Senad i rekao da je cekao da Asmir uplati i da nije uplatio, u prevodu, vratio mu je milo za drago!

ps znam ja da bi Asmir platio, al problem je izjava kao takva, provokacija i podjebavanje
ma ne smije nista kontra naseg azemice, treba to u statut Slobode uvesti. **** ove dugove sto se bore s njima, **** reprogram i ostale zajebancije, dje ce sta protiv Azmira

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Slobodas i 21 gost.