Browser igra: Football identity

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

elninho_resTO
Kontakt:

Re: Browser igra: Football identity

Post Postao/la elninho_resTO » 14 avg 2010, 11:01

Italia je napisao/la:ko je sampion? zmajevi? hah, tek cemo da vidimo.. ;)
svaka cast samiru,al jedan igrtac nemoze okrenut stanje toliko u cartonsima,mozda moze krenut nabolje al tolka promjena se nemoze dogodit,pa da od nase tekme se tolko okrenu,al mozda me uvjere u suprotno,daffi nenadaj se :mrgreen: sve se zna ;)
nama je sad pitanje 4 mjesto na tabeli,jer cartonsi imaju 3 boda vise,al igraju sa zmajevima i tu gube prednost a do kraja imaju lagan raspored i imaace max bodove,a mi isto imamo lagano do zadnje gdje igramo s walterom,ako tu pobjedimo biccemo poravnati al imamo ubjedljivo bolju gol razliku,al valja ce pobjedit walter,2 ekipe koje su u najvecem usponu za kraj sezone :)
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 14 avg 2010, 13:05

pazite se vi Juveta.. imaju jos dvije lagane tekme, a vidjet cemo sta ce uraditi Walteru.. ja sam siguran da bodove mogu uzeti..

cuj kraj, pa kraj je za pesimiste, i za navijace zmajeva ;) .. Cartoonsi im mogu uzeti bodove, pazi sta ti kazem.. a zadnje kolo igraju sa Juvetom..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 14 avg 2010, 13:15

Italia je napisao/la:pazite se vi Juveta.. imaju jos dvije lagane tekme, a vidjet cemo sta ce uraditi Walteru.. ja sam siguran da bodove mogu uzeti..

cuj kraj, pa kraj je za pesimiste, i za navijace zmajeva ;) .. Cartoonsi im mogu uzeti bodove, pazi sta ti kazem.. a zadnje kolo igraju sa Juvetom..

moj cojk :D

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 14 avg 2010, 13:17

Daaaaaaaaj odvadite malo . Pa zar stvarno mislite da smo toliki baksuzi da izgubimo bodove kod Cartoonsa :lol: Ili kod Juveta :lol:

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 14 avg 2010, 13:18

Italia je napisao/la:pazite se vi Juveta.. imaju jos dvije lagane tekme, a vidjet cemo sta ce uraditi Walteru.. ja sam siguran da bodove mogu uzeti..

pa imamo imi dvije,tako da nas nemogu stic oni,a tesko da e moc s walterom,fali malo skilova njima sad kad nema derija,buduci da su ijedni i drugi aktivni skilovi bi mogli presudit,a ja cu morat navijat za zmajeve jer je neophodna pobjeda protiv cartonsa da pomognu nama,elita pomaze eliti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,i ja pazim sta ti kazes ;)
ja nemislim da ste baksuzi ocekujem vase pobjede do kraja
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 14 avg 2010, 13:53

vidjet cemo sta ce Juve napraviti.. Derry ce ostati, nesporazum i pogresne informacije su izletile iz zmajeva..

Ovo_Malo_Duse
Kontakt:

Post Postao/la Ovo_Malo_Duse » 14 avg 2010, 14:01

treba znati da cartoonsi i nisu losi, samo ih nekativnost unisti. bit ce oni bolji najesen, nadam se

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 14 avg 2010, 14:04

oovo malo duse slazem se,nisu losi,al neaktivnost spada u jedan vid kvalitet
italia,al imamo ligu ko niko,ovakvih obrata i preokreta nema nigdje,ovaj vamo omnaj tamo,pa opet tamo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"BEEN THERE WON THAT"

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 14 avg 2010, 14:06

elninho_resTO je napisao/la:oovo malo duse slazem se,nisu losi,al neaktivnost spada u jedan vid kvalitet
italia,al imamo ligu ko niko,ovakvih obrata i preokreta nema nigdje,ovaj vamo omnaj tamo,pa opet tamo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jest nam liga ko bosanski lonac sarena :D, ali nema veze fino je to :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 14 avg 2010, 15:08

elninho_resTO je napisao/la:
svaka cast samiru,al jedan igrtac nemoze okrenut stanje toliko u cartonsima,mozda moze krenut nabolje al tolka promjena se nemoze dogodit,pa da od nase tekme se tolko okrenu,al mozda me uvjere u suprotno,daffi nenadaj se :mrgreen: sve se zna ;)
nama je sad pitanje 4 mjesto na tabeli,jer cartonsi imaju 3 boda vise,al igraju sa zmajevima i tu gube prednost a do kraja imaju lagan raspored i imaace max bodove,a mi isto imamo lagano do zadnje gdje igramo s walterom,ako tu pobjedimo biccemo poravnati al imamo ubjedljivo bolju gol razliku,al valja ce pobjedit walter,2 ekipe koje su u najvecem usponu za kraj sezone :)

ja bgm zavrsio sa jos jednim bivsim stoperom zmajeva da dodje u kartone :D idemo dalje :P

stoperom koji ej takodjer protjeran :)

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 14 avg 2010, 16:07

meni najljepsa situacija u bih ligi

Bosnia -> 56 miliona TTV
Zmajevi -> 54 miliona
Cartoons -> 53 miliona
Wlater -> 54 miliona
Kamikaze -> 55 miliona
Ljiljani -> 40 miliona ( ali 18 miliona transfera, juce imali 54 miliona )
Juve -> 30 miliona

milion manje/vise.. a 90% transfera domacih igraca ostaje u ligi..

6 klubova, sve ravnopravno.. to se cijeni.. a pogledajte ostale lige.. prva ekiap 160, druga 120, treca 11, cetvrta, peta i sesta po 60.. **** to

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 14 avg 2010, 18:00

milim da nam cartonsi nemogu uzeti bodove:D

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 14 avg 2010, 18:01

Micron je napisao/la:milim da nam cartonsi nemogu uzeti bodove:D

ja mislim da mogu

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 14 avg 2010, 18:03

samir_tm87 je napisao/la:
elninho_resTO je napisao/la:

ja bgm zavrsio sa jos jednim bivsim stoperom zmajeva da dodje u kartone :D idemo dalje :P

stoperom koji ej takodjer protjeran :)
ti se bgm nameracio da pomognes daffiju ,a odna cete svi lagano kad dobijete zmajeve u svoj rodni klub :mrgreen:
daffi,sljedece godine ce bit lomm u ligi
"BEEN THERE WON THAT"

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 14 avg 2010, 18:06

ko ce , ako necu ja :)

Ovo_Malo_Duse
Kontakt:

Post Postao/la Ovo_Malo_Duse » 14 avg 2010, 18:10

ako svi budu aktivni, zasto da ne. U prvoj utakmici protiv kamikaza ste igrali 2-2, kamikazama falila 3 igraca, a znamo u kako su lose tada kamikaze bile ;)

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 14 avg 2010, 18:24

Ovo_Malo_Duse je napisao/la:
ako svi budu aktivni, zasto da ne. U prvoj utakmici protiv kamikaza ste igrali 2-2, kamikazama falila 3 igraca, a znamo u kako su lose tada kamikaze bile ;)
bitno je kakve su kamikaze sad tj kakve ce bit sljedece sezone,pomeni ovi transferi mjenjaju stvari,ako e 2 iz zmajeva prec u cartonse,to nije tolki hendikep u smilsu igrackog kadra,kolki je da su obadva igrali u odbrani i to da nece moc igrati odbranu kao do sada,a jos dok se micron uklopi,i propade odbrana,sad bi moglo vec bit zanimljivo,jel se mnogo stvari mjenja iz trena u tren ;) ,al ja htjeo nehtjeo moram navijati za elitu :mrgreen: ili ti ga zmajeve
"BEEN THERE WON THAT"

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 14 avg 2010, 18:31

pa zar samir nije rekao bivsi stoper kako ja znam sad su nam stoperi aktivni a ja cu se nadam brzo uklopiti :D :D :D

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 14 avg 2010, 18:32

Micron je napisao/la:pa zar samir nije rekao bivsi stoper kako ja znam sad su nam stoperi aktivni a ja cu se nadam brzo uklopiti :D :D :D

da bivsi , koji je protjeran :) od strane istih.....

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 14 avg 2010, 21:03

sto se kamikaze i zmajevi maze..

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.