FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ma neka cvajte, kakva je tamo atmosfera bila :tokralju:
Mozda jazavac sam sebi pravi sut kartu.pinoglavi je napisao/la:Nek mu neko javi da ovo vodi izbacivanju iz lige cisto da znaAko ne odigramo sljedeću utakmicu, nećemo igrati ni naredne, pa ćemo vidjeti čemu sve ovo vodiImam osjecaj da misle da su stavili savez u nekakvu nezgodnu poziciju sada kao da oni od nas ovise
Ja sam siguran da ce biti uplacene pare do utakmice i da ce se igrati ali ne kontam ovakvo razmisljanje
Ko veli izgura princip.izgubimo bodEve .on rahat podnese otavku i to je to.suhveli mi je ko husref prosle godine

A mozda nas i kolektivna pa pa paranoja hvata.

Sariel ne glumi budalu ovdje ! Prvo sinoc si mi pisao nesto za grupi da sam pi*ka itd , pun je meni kur*c vase bahatosti imam svoje misljenje i za mene su se oni prodali pred izbore i jasno stali u odbranu samo jedne politicke partije i skontaj sto sve vise ljudi izbjegava sjever !!!
Druga stvar vezana za ovu izjavu o neigranja , pa ljudi moji bili smo u 100x tezim situacijama pa su se uvijek utakmice igrale , sta sad ako se ne odigra mogu i ja traziti da mi se vrate pare od sezonske karte koju sam platio za sve utakmice msm da je ovo krajnje nepotrebno i moze samo izazvati vece probleme !!!
Druga stvar vezana za ovu izjavu o neigranja , pa ljudi moji bili smo u 100x tezim situacijama pa su se uvijek utakmice igrale , sta sad ako se ne odigra mogu i ja traziti da mi se vrate pare od sezonske karte koju sam platio za sve utakmice msm da je ovo krajnje nepotrebno i moze samo izazvati vece probleme !!!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
Ništa se nije promijenilo, nećemo igrati protiv Željezničara. Bh. savez glumi utjerivača dugova, a mi ne želimo da nas neko ucjenjuje", započeo je Mujkanović za SportSport.ba, te dodao: "Fudbalski savez jednostavno ne smije tako djelovati. Oni ne rade transparentno sa klubovima i odluke donose sami bez znanja klubova, a mi ne želimo takav odnos. Ako ne odigramo sljedeću utakmicu, nećemo igrati ni naredne, pa ćemo vidjeti čemu sve ovo vodi i hoće li do kraja sve biti regularno. Vidjet ćemo šta će se dalje dešavati".
– U potpunosti izmiren dug u iznosu od 114.000,00 KM prema Gradu Tuzla zbog neopravdanih budžetskih sredstava koji datira iz 2016. godine
Molio bi da neko ovo objasni, ako zna.
Ne dirajte Sariela, jedina pozitiva ovdje.

– U potpunosti izmiren dug u iznosu od 114.000,00 KM prema Gradu Tuzla zbog neopravdanih budžetskih sredstava koji datira iz 2016. godine
Molio bi da neko ovo objasni, ako zna.
Ne dirajte Sariela, jedina pozitiva ovdje.
Sta je bilo?momak?imas nekih problema?Slobodas je napisao/la:Sariel ne glumi budalu ovdje ! Prvo sinoc si mi pisao nesto za grupi da sam pi*ka itd , pun je meni kur*c vase bahatosti imam svoje misljenje i za mene su se oni prodali pred izbore i jasno stali u odbranu samo jedne politicke partije i skontaj sto sve vise ljudi izbjegava sjever !!!
Ako iams problem u gacama idi urologu nabijrm i tebe u tvoju stvarku i svecpolticike partije na onu stvarku.
Jasno?
Samo anarhija.nikad nacionalija!
Jebote uspio je nemoguce.okreno je i fiseka protiv sebe 

Debil će nas istjerati iz lige ako ovako nastavi, k'o da je briga savez što tamo neka Sloboda neće igrati ligu, ima ko hoće jarane.. jest frajer umišljen, eto oni strahuju od toga što si im ti zaprijetio neigranjem 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- RollingPaper
- Kontakt:
a daj ne seri, zato je sunceSariel je napisao/la:Jebote uspio je nemoguce.okreno je i fiseka protiv sebe

Chinaglia je napisao/la:ma neka cvajte, kakva je tamo atmosfera bila![]()

Nad tobom sunce najljepše sja

Ma teoretski.nes ti ispast iz lige.da se uplati i u petak navece.igracemo.Aerials je napisao/la:Debil će nas istjerati iz lige ako ovako nastavi, k'o da je briga savez što tamo neka Sloboda neće igrati ligu, ima ko hoće jarane.. jest frajer umišljen, eto oni strahuju od toga što si im ti zaprijetio neigranjem
Al kako misli da ce ovo dobra donjet?pritisak na savez trzanje protivnika?buducih potrazioca??
Bice to sve ok do vikenda.eto vidicete..

-
- Kontakt:
Eto s kim mi posla imamo.
Lika interesuje Sloboda koliko i Frantu Islam.
Lika interesuje Sloboda koliko i Frantu Islam.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma kod nas predsjednici na bezvezne stvari izgube povjerenje, odrade dosta dobrih stvari ali ljudi vide samo lose. To je jer ljudi neki nisu po drustvenim mrezama, ne citaju vijesti, citaju samo naslove i td. Ne prati svako to sve kao ovi mladji, pa mu je onda i tesko objasniti. Kod tih starohana u sekundi dobijes losu ocjenu i onda smorise i kada uradis dobru stvar sa nekom losom koju si uradio nekada.
Ono nama je jasno ovdje na forumu da ce se utakmica odigrati i da je ovaj izvjestaj od danas dobra stvar ali vecini nece biti. Ono tako je i sa Azmirom bilo, pljuje se covjek koji je uradio 100 puta vise dobrih stvari nego losih. Tako i kod Mujkanovica danas, ovo sa Mujkicem je zasjenilo izvjestaj i sve dobre stvari koje je radio ili koje ce uraditi u narednom roku, ne kod nas vec kod mase. Bezveze negativna reklama..
Ono nama je jasno ovdje na forumu da ce se utakmica odigrati i da je ovaj izvjestaj od danas dobra stvar ali vecini nece biti. Ono tako je i sa Azmirom bilo, pljuje se covjek koji je uradio 100 puta vise dobrih stvari nego losih. Tako i kod Mujkanovica danas, ovo sa Mujkicem je zasjenilo izvjestaj i sve dobre stvari koje je radio ili koje ce uraditi u narednom roku, ne kod nas vec kod mase. Bezveze negativna reklama..
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja sam hvala dragom Allahu ove skinuo sa fejsa i ne pratim ih vise....Ovo nisu istine sta rade i kako sami sebi u stomak skacu.... Sjever je mjerilo svega a znamo kako sjever izgledakatarakta je napisao/la:Fukare su i danas u potpunosti opravdale svoj naziv. Čestitam.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Majke mi moje ako ovaj nije 1000% ubijedzen da su mu ovo Kikaci....Daj covjece ako vec blamiras sebe ne spominji klub,evo molim tetuzlak1987 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/nista-se ... lje/234327
Ono nidje veze, cuj necemo igrati. Pa jesmol seoska ekipa ili Sloboda? To ne smijes Mujkanovicu niti pomisljati, a kamoli provesti u djelo.
Starohani kad udare besu **** si jeza u ledja.tuzlak1987 je napisao/la:Ma kod nas predsjednici na bezvezne stvari izgube povjerenje, odrade dosta dobrih stvari ali ljudi vide samo lose. To je jer ljudi neki nisu po drustvenim mrezama, ne citaju vijesti, citaju samo naslove i td. Ne prati svako to sve kao ovi mladji, pa mu je onda i tesko objasniti. Kod tih starohana u sekundi dobijes losu ocjenu i onda smorise i kada uradis dobru stvar sa nekom losom koju si uradio nekada.

Al da ovoliko autogolova zabijemo .nevjereovatno

DAL JE MOGUĆE DA JE STOKA OVOLIKO TVRDOGLAVA?! Nisi bolan na svom selu gdje si glavni baja i gdje se ko paun pušeš šumarkom! ŠTA nećeš platit, odbijaš platit, čak i Azmirovu pomoć odbijaš, i to baš kao slučajno, pred Želju!
Nije ti ovo amaterski klub bolan u tvom vlasništvu da ti vedriš i oblačiš kako ti se ćefne halooo...i ti svojim bahaćenjem da zaprijetiš klubu da bude suspendovan iz takmičenja, po prvi puta, što nije bio slučaj ni kad je ključ bio pred bravom prije Azmira...

Fukare su smiješne već godinama, na njih ne treba poseban komentar. JAD I ČEMER su godinama. Zar nije očigledno što se sve više raje sklanja od njih.
Nije ti ovo amaterski klub bolan u tvom vlasništvu da ti vedriš i oblačiš kako ti se ćefne halooo...i ti svojim bahaćenjem da zaprijetiš klubu da bude suspendovan iz takmičenja, po prvi puta, što nije bio slučaj ni kad je ključ bio pred bravom prije Azmira...

Fukare su smiješne već godinama, na njih ne treba poseban komentar. JAD I ČEMER su godinama. Zar nije očigledno što se sve više raje sklanja od njih.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Mi ako se plasiramo u Evropu sa ovom budalom od predsjednika cemo imati ozbiljne probleme.
Vec ga vidim kako daje interjvu:
" Sloboda je veliki klub, i necemo dopustiti Uefi da nas ucjenjuje".
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
-
- Kontakt:
Yebat cemo onom janezu kevu
-
- Interni moderator
- Kontakt:
carapa je napisao/la:Mi ako se plasiramo u Evropu sa ovom budalom od predsjednika cemo imati ozbiljne probleme.

- Probisvjet
- Kontakt:
Ljudi problem neplacanja ovoga duga je sto ne mogu naci novac, a racun je gotov pa prazan. 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.