FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

RollingPaper
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la RollingPaper » 24 apr 2017, 15:36

Kontaktirati wwin i naći dvije fine studentice neka dijele po gradu letke za dnevnicu :D

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 24 apr 2017, 15:43

Dobar potez uprave sa ovim izvještajem.
Još bolje bi bilo kada bi objavili i dugovanja koja nisu izmirena.
Vrijeme je da znamo koliki su stvarni dugovi Slobode.
Što se tiče akcija od prikupljanja novca prisustvom na utakmici, u ovom momentu to je već osuđeno na neuspijeh, jer posjete su mizerne i tu ne treba očekivati ništa značajno.
Ono što se treba insistirati jeste da se objavi pravi dug po stavkama i imenom i prezimenom, te da Prijatelji pokrenu akciju kojoj će zadati rok od recimo 2-3 mejseca i da se konstantno radi sa dnevnim updatom koliko je tog dana uplaćeno. Bez obzira da li je danas prikupljna 1KM ili 1000, bez srama i stida ali da se napravi euforija.
to bi mogla biti velika akcija kao skup manjih (od doniranja za Slobodu u kutije, preko prodaje suvenira, organizovanja turnira u malom fudbalu, velikom fudbalu, odbojci košarci i slično. uključiti i poznate osobe itd.), a da cilj bude stvaranje jake i stabilne Slobode....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 24 apr 2017, 15:44

solinas je napisao/la:Preko sto hiljada NEOPRAVDANIH sretstava od grada Tuzle....sta se podrazumijeva pod tim....Nisu prilagali uplatnice ili....
Azmir je vodio Klub vise od pola godine,koliko tog novca podpada zbog njega,koliko zbog ove uprave.....
Ako je ovo tacno,znaci i da je Husic lagao,jer imamo nekoliko njegovih izjava,da se gradu podnosi mjesecni izvjestaj gdje su utrosena sretstva od grada i transi....
Volio bi dakle da se objasni sta se podrazumijeva pod neopravdana sretstva,...
Inace,sto se tice ovih informacija,skrto,dosta sa informacijama,ali opet,svaki napredak,i pocetak nekog transparentnog rada,treba pozdraviti.
Pozdravljam i smanjenje ulaznica,i cijene,i za vrijeme Husica,bio sam najveci kriticar trenutnih cijena,jer uzevsi u obzir standard u bih,puno je...
Novac se treba namiriti sponzorima,i iz drugih oblika,a ne od ulaznica...
Najbolje napraviti kategorizaciju,hlupam,Sarajevo i Zeljo,Zrinjski 7,Krupa,Mladost,Vitez 5 i td......
Moj prijedlog je za sledecu sezonu,sto se tice sezonaca,neka kosta 50 km,i neka budu ukljucene i kup utakmice,a ukoliko bude evrope,neka ne vaze,jbg..Placacemo ulaz.....Ukoliko bude tako,opet bi uzeo barem 10....
Sanjam i uclanjenje u klub,8 clanova moje najuze porodice,sigurno se uclanjuje,stim da ja kupujem vip,jbg :mrgreen:
Sjecas li se,ja ti napisa Djole papirici...ti me ubjedjujes da ima Azmir sve,nema sve pokriveno sto mu je grad dao...zato ovi nisu dobili jos transu...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 apr 2017, 15:44

solinas je napisao/la:Eto sada se otprilike zna barem malo stanje u klubu,ako je ikada,bilo vrijeme da se pomogne klubu,ono je sada....
Ukupan dug koji ovdje treba isplatiti je 217 500 km....
Hajde,spominjali ste akcije,neke stvari,kada pogledas na ovaj iznos,i velicinu grada,ovo je smijesno......Hocemo li pokrenuti sta da se skupi,organizovati se.....Hocemo li pokusati animirati raju da se napuni zapadna tribina protiv Zelje,da se pomogne klubu,ako nas ne suspenduju haha
Ako bude barem 5000 ljudi,to je otprilike 45-50 ooo km od samo jedne utakmice.....hocemo skupiti za ono auto makar da trubi kroz grad,nesto :lol:
Ovih 217 hiljade je nista spram ostalih dugovanja koja imaju,a koja se jos uvijek nisu pokrenula ili ce ubrzo..sve je ovo sica,vidjecemo probleme kad dodju veci racuni za isplatit.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 apr 2017, 15:44

Mjesecno nas 100 iz Tuzle da dajemo po 100KM mozemo neki dug otplacivati svaki mjesec, s tim da se javno obznanjuje gdje i kome se uplatilo i da se dug smanjuje, a ne povecava na drugoj strani.
Tad bi i vise od 100 ljudi davalo, cista obraza bi se mogla j dijaspora animirati, crveno-crna noc van granica nase zemlje... samo trebaju pametni ljudi, cista obraza i cvrste volje i uticaja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 24 apr 2017, 15:47

Pa eto treba smislit nesto i slati mejlove UG. Ljudi su voljni saslušati sve

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 apr 2017, 15:48

Ako fukare vole svoj klub zasto ne odu zajedno sa NJUO kao onomad kod svog mentora faraona i ne traze od njega da pomogne gradski klub....i naprave opet zajednicku fotografiju i da nam opet poruce kako je je ovo NJUO.
🔴⚫️

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 24 apr 2017, 15:48

Samo treba transparentno to odraditi, a moglo bi se :) sve crno na bijelo, napraviti račun u banci ili nešto, ljudima kakve takve priznanice davati za uplate, sve se to može samo malo se potruditi, ima u ovoj Tuzli ljudi koji bi to podržali. Jedino pitanje je koliko dugo bi to trajalo, neko bi davao dva tri mjeseca, neko malo više i prestalo bi vremenom nažalost, ali bi pomoglo u svakom slučaju.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 apr 2017, 15:50

Pa svaki clan UO neka da po 10 000 bespovratno,svaki clan skupstine po 2000,i eto vise od pola duga koji smo vidjeli u izvjestaju...
Podrzavam svaki oblik akcije,ali moram naglasiti,mora se biti jako oprezan,mi od UG jos nismo vidjeli izvjestaj za prikupljenu pomoc onom momku iz mosnika,prilikom uplate nikakve priznanice,ili uplatnice nisu davane,i td...
Ljudi u svim stvarima moramo biti tolerantniji,u svim,samo tako cemo steci povjerenje gradjana ovog grada,i navijaca,vratiti ih na tribine...
Predlazem da klub otvori namjenski racun,za pomoc Slobodi,i prikupljanje sretstava.....za dug.
Kada je racun namjenski,nemogu trositi novac za druge svrhe.....i da pokrenu akciju hlupam,do 31 novembra,a do kraja decembra isplate dio duga od tih sretstava....pokrenucemo se,napraviti cemo nesto.....UG jedino moze,vec sada,vrsiti pripremu za forsiranje sezonskih karata,i da pokusamo prodati 1000......velike su to pare ljudi.........i da se zauzmu.........A davati njima neki novac,pa oprostite,ja nedam......
Cak i sa ovim UO ako odrade transparentno,i namjenski,dacu,zasto ne,za bolje sutra.......
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 apr 2017, 15:53

emirzlaTu je napisao/la:
solinas je napisao/la:Preko sto hiljada NEOPRAVDANIH sretstava od grada Tuzle....sta se podrazumijeva pod tim....Nisu prilagali uplatnice ili....
Azmir je vodio Klub vise od pola godine,koliko tog novca podpada zbog njega,koliko zbog ove uprave.....
Ako je ovo tacno,znaci i da je Husic lagao,jer imamo nekoliko njegovih izjava,da se gradu podnosi mjesecni izvjestaj gdje su utrosena sretstva od grada i transi....
Volio bi dakle da se objasni sta se podrazumijeva pod neopravdana sretstva,...
Inace,sto se tice ovih informacija,skrto,dosta sa informacijama,ali opet,svaki napredak,i pocetak nekog transparentnog rada,treba pozdraviti.
Pozdravljam i smanjenje ulaznica,i cijene,i za vrijeme Husica,bio sam najveci kriticar trenutnih cijena,jer uzevsi u obzir standard u bih,puno je...
Novac se treba namiriti sponzorima,i iz drugih oblika,a ne od ulaznica...
Najbolje napraviti kategorizaciju,hlupam,Sarajevo i Zeljo,Zrinjski 7,Krupa,Mladost,Vitez 5 i td......
Moj prijedlog je za sledecu sezonu,sto se tice sezonaca,neka kosta 50 km,i neka budu ukljucene i kup utakmice,a ukoliko bude evrope,neka ne vaze,jbg..Placacemo ulaz.....Ukoliko bude tako,opet bi uzeo barem 10....
Sanjam i uclanjenje u klub,8 clanova moje najuze porodice,sigurno se uclanjuje,stim da ja kupujem vip,jbg :mrgreen:
Sjecas li se,ja ti napisa Djole papirici...ti me ubjedjujes da ima Azmir sve,nema sve pokriveno sto mu je grad dao...zato ovi nisu dobili jos transu...
Druze,ja sam vidio svojim ocima dio tih,nazovimo izvjestaja,vecinom je gradska para,koristena za isplate tekucih obaveza kluba,za plate malo,ili nimalo.
Ali ovo za 2016 me je iznenadilo,bas zbog toga....i ko tu koga yebe,vidjecemo uskoro,nadam se.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 24 apr 2017, 16:21

Ima naravno,grad trazi za sve...a ne dio...ima tu repova od Patrika,tocenja alkohola itd
Zlatan Nalić sin tuzlanski

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 apr 2017, 16:23

Pa sta cemo,hocemo uraditi sta povodom toga

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 apr 2017, 16:34

A sto se sramote :facepalm: Sve kontas dotakli su dno, a oni tonu sve dublje.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 apr 2017, 16:40

tuzlak1987 je napisao/la:A sto se sramote :facepalm: Sve kontas dotakli su dno, a oni tonu sve dublje.
sta je bilo momcino :kafa:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 apr 2017, 16:47

Godina 2078.

FK Sloboda je isplatila dug prema "legendama" Soku, Lici i Mujezinovicu od neisplacenih obaveza iz 2069/70.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 apr 2017, 16:49

gospodin Fule nije nas tuzio, a njega smo ovdje napadali, to je pravi gospodin i navijac FK Sloboda Tuzla!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 apr 2017, 16:52

Ljudi nije moguce da se toliko duga ima,nemoze prijaviti igraca na svoju firmu,isplacivati mu,a onda tuziti Slobodu kao da marke nije dobio za svo vrijeme ispada igrao za klikere,trznite se malo...
Treba uraditi kompletnu reviziju poslovanja,ispitati ulazak,i izlazak novca iz kluba i tokove.Angazovati pravnike,i da onda vidimo kome se duzno,a ko pljacka klub.....
Chinaglija,de ba malo ohladi brate,nije za zayebanciju bogami......

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 apr 2017, 16:52

Chinaglia je napisao/la:gospodin Fule nije nas tuzio, a njega smo ovdje napadali, to je pravi gospodin i navijac FK Sloboda Tuzla!
Nepravedno odbacen iz Slobode, stici ce nas njegove suze :P

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 apr 2017, 16:59

Sumarum dana:
-Fukare se provalile opet bez da ih je neko tjerao, bez ikakve potrebe. Najpametnije bi bilo da ugase FB jer prave sebi antireklamu cesto.
-UO odradio dobar posao sa dugovima i vracanjem tako da nije jasno sto su sebi jucer napravili negativnu reklamu kada je ocito da moraju covjeku isplatiti 28k jer nece da prica. A mi tu utakmicu moramo igrati i oni znaju to, opcija da je ne igramo ne postoji.
-Tuze nas ljudi koji rade u klubu ili na Tusnju.

I sve je to okej ako sve ovo sto je odradjeno se nece morati isplacivati ovoj upravi kada ode, ako oni izvade pozajmice i ako je novac samo kruzio onda nismo u konacnici nista postigli.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 apr 2017, 17:00

solinas, morate (nije persiranje) se opustit, ovo nije nesto cime navijaci treba da se bave, vec UO FK Sloboda Tuzla, mi tu ne mozemo nista napravit, nit mi pada na pamet da radim bilo sta, moje je da podrzim ekipu i zdravo djaci!

Sloboda je prezivjela i gore stvari, odnosno nadzivjela mnoge ublehe i klosare, prema tome, prevazici ce i ovo, apsolutno najbitnija stvar u svemu ovome jeste reprogram i da se to redovno servisira

mogu nas suspendovat za narednu tekmu, al do pocetka iste, dug ce sigurno biti isplacen, ne budite djeca!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.