PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
sto ce im azine pare..pa znas li ti koliko kostaju vitrine stare 100 godina a nekoristene, izgledaju ko nove. takvi antikviteti vrijede citavo bogatstvo.
- MocMahale444
Vidis imas point, nisam mislio na toTobeYarabi je napisao/la:sto ce im azine pare..pa znas li ti koliko kostaju vitrine stare 100 godina a nekoristene, izgledaju ko nove. takvi antikviteti vrijede citavo bogatstvo.
Edit: pitarbordo odma mi je to zapelo za oko
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 24 apr 2017, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- PitarBordo
- Kontakt:
- escobarpablo
- Kontakt:
ybgTobeYarabi je napisao/la:slab ti je to pokusaj..smisli nesto bolje.Neandertalac je napisao/la:Opet Ćala napadnut. Fuj šta čovjeku rade
nego jesu li zbog ovog svabi psovali mrtve na otvaranju istoka, ili je to bilo zbot tuzbe?![]()
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Koliko je ono puta popušila Sloboda u finalu kupa?
Pa jbt koji je to isfur pjevati stalno kup je naš i na kraju izvisiti..
Meni ih nekad žao bude stvarno
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Neandertalac
- Kontakt:
Što se ljutiš piqkice, je li zbog toga što vas kao grupu gradski rivali degeneče a seoski klaunovi prozivaju ili što vam u klubu lopovi i kriminalci vode glavnu riječ?TobeYarabi je napisao/la:ako napises jos jednu glupost, pusticemo @hrasno na tebeNeandertalac je napisao/la:![]()
p.s. operi te pepeljare da ih nebi polizao
Ili što sam te ugasio opkladom, godinu dana avatar. Gasi acc piqkice
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- TobeYarabi
- Kontakt:
Neandertalac je napisao/la:Što se ljutiš piqkice, je li zbog toga što vas kao grupu gradski rivali degeneče a seoski klaunovi prozivaju ili što vam u klubu lopovi i kriminalci vode glavnu riječ?TobeYarabi je napisao/la:ako napises jos jednu glupost, pusticemo @hrasno na tebeNeandertalac je napisao/la:![]()
Ili što sam te ugasio opkladom, godinu dana avatar. Gasi acc piqkice

kad ćete naučiti da poštujete privatnost drugih forumaša, znamo da ste stoka, ali ne morate se toliko truditi da to ističete
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Kao UN ove teme velim vam relax. Tobe nije to zonfa.
Gdje god ode pravi prepucavanja
Gdje god ode pravi prepucavanja
Rigoletto je napisao/la: gdje ide titula je totalno nebitno u ovom trenutku. Svi moramo raditi zajedno da pošaljemo Čelik u federalnu i da iduće godine dožive sudbinu Đerzeleza. To je prioritet
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Neandertalac
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Što se ljutiš piqkice, je li zbog toga što vas kao grupu gradski rivali degeneče a seoski klaunovi prozivaju ili što vam u klubu lopovi i kriminalci vode glavnu riječ?TobeYarabi je napisao/la: ako napises jos jednu glupost, pusticemo @hrasno na tebe![]()
Ili što sam te ugasio opkladom, godinu dana avatar. Gasi acc piqkice![]()
![]()
Gasi acc futavac
Ispao si najveći debil, opklada na godinu dana. Naravno uvijek imaš opciju da ne ispoštuješ kao i sve male piqkice.
Nisi mi odgovorio; smeta li ti što vas degeneče gradski rivali i skidaju do gaća? I dalje, kako se takvom velikanu može desiti da bivši uposlenici preko kriminalaca daju ultimatume i prijete treneru? Je li neki igrač možda u pitanju?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
sedam puta... 1971,1995,1996,2000,2008,2009,2016Rokoko87 je napisao/la:Koliko je ono puta popušila Sloboda u finalu kupa?
45515
- TobeYarabi
- Kontakt:
operi ovo dok su ti jos prsti citavi. kad dodje hrasno, moraces lizatiNeandertalac je napisao/la:
Gasi acc futavac![]()
Ispao si najveći debil, opklada na godinu dana. Naravno uvijek imaš opciju da ne ispoštuješ kao i sve male piqkice.![]()
Nisi mi odgovorio; smeta li ti što vas degeneče gradski rivali i skidaju do gaća? I dalje, kako se takvom velikanu može desiti da bivši uposlenici preko kriminalaca daju ultimatume i prijete treneru? Je li neki igrač možda u pitanju?

Medikament je napisao/la:svaka čast pravim navijačima slobode koji su jasno i glasno pokazali da ne žele da njihov klub postane azmirova igračka kojoj može ime mijenjati... ljudi ne žele da se najnetrofejniji klub u državi proda za neku siću ko što torpedo prodaše za kontejner i veš mašinu.![]()
![]()
![]()
Gospodski potez Fukara, bravo za Indira, Sulju Dorica ikone bh navijacke scene tako se to radi.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- Neandertalac
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:
operi ovo dok su ti jos prsti citavi. kad dodje hrasno, moraces lizati
Samo se malo igram sa tobom, ne moraš se ljutiti. Baš si prava piqkica, ne smiješ odgovoriti na pitanja a posebno jer te mora neko drugi braniti, Isti onaj što vam je mrtve legende hebavao. Pardon, Pišao vam se na mrtve legende.
Kako možeš tako nisko pasti, kujice
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Jesi ovo guglao "prljava pepeljara" svega ti?TobeYarabi je napisao/la:operi ovo dok su ti jos prsti citavi. kad dodje hrasno, moraces lizatiNeandertalac je napisao/la:
Gasi acc futavac![]()
Ispao si najveći debil, opklada na godinu dana. Naravno uvijek imaš opciju da ne ispoštuješ kao i sve male piqkice.![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- TobeYarabi
- Kontakt:
Mjesecima mu pisete o nekim lokalima i konobarisanju, a sad kad sam se ja nasalio da opere pepeljaru vi meni moraliste o nekoj privatnosti.
Uceram vam ja prvo u paksu pa onda u usta dvolicna
- Neandertalac
- Kontakt:
Ne moraš se vaditi, budi vagina do kraja.TobeYarabi je napisao/la:Mjesecima mu pisete o nekim lokalima i konobarisanju, a sad kad sam se ja nasalio da opere pepeljaru vi meni moraliste o nekoj privatnosti.
I dalje, hoćeš li ugasiti acc
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- TobeYarabi
- Kontakt:
Jesam al nije bilo slika, pa sam moro prevesti na engleskiRaonffa je napisao/la:Jesi ovo guglao "prljava pepeljara" svega ti?TobeYarabi je napisao/la:operi ovo dok su ti jos prsti citavi. kad dodje hrasno, moraces lizatiNeandertalac je napisao/la:
Gasi acc futavac![]()
grbavicka je napisao/la:sedam puta... 1971,1995,1996,2000,2008,2009,2016Rokoko87 je napisao/la:Koliko je ono puta popušila Sloboda u finalu kupa?
Meni ih nekad žao bude stvarno![]()
![]()
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- TobeYarabi
- Kontakt:
PRESTANI LIZATI KARMIN SA OPUSAKA-RASTJERUJES GOSTENeandertalac je napisao/la:Ne moraš se vaditi, budi vagina do kraja.TobeYarabi je napisao/la:Mjesecima mu pisete o nekim lokalima i konobarisanju, a sad kad sam se ja nasalio da opere pepeljaru vi meni moraliste o nekoj privatnosti.
Uceram vam ja prvo u paksu pa onda u usta dvolicna![]()
I dalje, hoćeš li ugasiti acc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.