Ne znam, znas li ti brojat?TobeYarabi je napisao/la:snas li ti engleski?cala je napisao/la:Pa dobro, jest Sarajevo poznato. I da za mene zna 1500 ljudi i ja bi se kurcio da sam celebrity.
Opet, Mehmede **** ti sve sto mi blatis nadimak!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne znam, znas li ti brojat?TobeYarabi je napisao/la:snas li ti engleski?cala je napisao/la:Pa dobro, jest Sarajevo poznato. I da za mene zna 1500 ljudi i ja bi se kurcio da sam celebrity.
slab ti je to pokusaj..smisli nesto bolje.Neandertalac je napisao/la:Opet Ćala napadnut. Fuj šta čovjeku rade

Biće oni na kraju bh Artmedia PetržalkaRokoko87 je napisao/la:Kome smeta bh Dinamo?
bh lokomotiviRokoko87 je napisao/la:Kome smeta bh Dinamo?
to one pistoljdzije sto su rastjerale raju sa juga?Neandertalac je napisao/la:Ćala izdrži!
Nemoj da te pištoljdžije prepadnu
Joj Edise kako fališ ovoj ligisve naše kosilice i automatsko navodnjavanje funkcionišu besprijekorno
naš fanatični Sjever, i naš analitični Istok, i naš mudri Zapad,

Jok, ti tuku vas po gradu, gdje god vas nađu. Ono, hebu vam mater, brutalno. Do gola vas skidaju.TobeYarabi je napisao/la:to one pistoljdzije sto su rastjerale raju sa juga?Neandertalac je napisao/la:Ćala izdrži!
Nemoj da te pištoljdžije prepadnu
sta oni imaju sa calom??
rasprodaju stvari i skupljaju pare..najvise su zaradili prodajom vitrine sa trofejimaMocMahale444 je napisao/la:Jesu platili Mujkicu?
Sta nece pare od Aze kamikaze
ako napises jos jednu glupost, pusticemo @hrasno na tebeNeandertalac je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:rasprodaju stvari i skupljaju pare..najvise su zaradili prodajom vitrine sa trofejimaMocMahale444 je napisao/la:Jesu platili Mujkicu?
Hajde valjda skupe dovoljnoTobeYarabi je napisao/la:rasprodaju stvari i skupljaju pare..najvise su zaradili prodajom vitrine sa trofejimaMocMahale444 je napisao/la:Jesu platili Mujkicu?

grbavicka je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:rasprodaju stvari i skupljaju pare..najvise su zaradili prodajom vitrine sa trofejimaMocMahale444 je napisao/la:Jesu platili Mujkicu?
Sta nece pare od Aze kamikaze![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.