PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Jao majko draga , u nedostatku bodova i svega ostalog oni pocinju nake kvizove iz Amerike postavljat hahahahahaha dobro eto vi ste najaci haj zdraooooo
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
nivo iq-a pitara na ovom portalu pada na nivo koefcijenta amerikanaca... kako simbolicno 
45515
Sve je dobro dok se ne krenu spominjati Bajramski i Hasetov turnirMerhaba je napisao/la:Jao majko draga , u nedostatku bodova i svega ostalog oni pocinju nake kvizove iz Amerike postavljat hahahahahaha dobro eto vi ste najaci haj zdraooooo
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sta vam ljudi pa pitari u akademiji imaju tri igraca tipa Vukotica ako ne i boljih. 
- Zeljeznicar -
- TobeYarabi
- Kontakt:
posto ste vi tako pametni, sigurno znate engleski. pomozite mi da prevedem ovo pitanje koje je bilo na americkoj nacionalnoj televiziji:
The biggest derby of Bosnia is played between FAMOUS FC SARAJEVO and wich OTHER LESS KNOWN TEAM?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta ce ono biti najbolje, 10+ godina staza u drugoj ligi a Priština imala vise navijaca, bjezi ba, neozbiljno totalno. 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- TobeYarabi
- Kontakt:
nemoj tako..pa ti navijaci pristine su bili njihove vodjeMortemHz je napisao/la:Sta ce ono biti najbolje, 10+ godina staza u drugoj ligi a Priština imala vise navijaca, bjezi ba, neozbiljno totalno.
- TobeYarabi
- Kontakt:
savez laze..bilo nas je najmanje 8000grbavicka je napisao/la:1500 protiv krupe, pa sloboda skupi vise navijaca, strasne horde zla
nego, znas li ti engleski, da mi nesto prevedes
Azmir viđen kod bankomata NLB banke!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Evo i Mark Zuckerberg kaže da su iz RS

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
jel carape navuko na noge ili na glavusu?Virtu4l je napisao/la:Azmir viđen kod bankomata NLB banke!
brojke saveza su mi uvijek presmjesne...
ali u ovom slucaju su po prvi put pogodili... svaka vam cast na brojnom gledalistu...
a bgt, sta ameri znaju o fudbalu... kod njih se to jos uvijek zove soccer
a timovi mjenjaju gradova ko ja gace... de uozbilji se tobe... kad pitas amere o fudbalu, isto kao da pitas kineza o demokratiji 
a bgt, sta ameri znaju o fudbalu... kod njih se to jos uvijek zove soccer
45515
- TobeYarabi
- Kontakt:
pa uce ljudi yebo ga ti, kod njih je fudbal u velikoj ekspanziji.. kod njih raja zna samo za famous klubove: real, barselonu, mancester, arsenal, bajern, juventus i sarajevogrbavicka je napisao/la:brojke saveza su mi uvijek presmjesne...ali u ovom slucaju su po prvi put pogodili... svaka vam cast na brojnom gledalistu...
a bgt, sta ameri znaju o fudbalu... kod njih se to jos uvijek zove soccera timovi mjenjaju gradova ko ja gace... de uozbilji se tobe... kad pitas amere o fudbalu, isto kao da pitas kineza o demokratiji
Pa dobro, jest Sarajevo poznato. I da za mene zna 1500 ljudi i ja bi se kurcio da sam celebrity.
- TobeYarabi
- Kontakt:
snas li ti engleski?cala je napisao/la:Pa dobro, jest Sarajevo poznato. I da za mene zna 1500 ljudi i ja bi se kurcio da sam celebrity.
- Neandertalac
- Kontakt:
Opet Ćala napadnut. Fuj šta čovjeku rade 
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Rece neko ko ce prvi ganjati debelog kad vas Siroki oguli.Neandertalac je napisao/la:Opet Ćala napadnut. Fuj šta čovjeku rade
Da ne bude zabune volio bih derbi u finalu kupa, ali da bi igrao finale kupa moras zabiti vise od jednog gola.
expanzija?!TobeYarabi je napisao/la:pa uce ljudi yebo ga ti, kod njih je fudbal u velikoj ekspanziji.. kod njih raja zna samo za famous klubove: real, barselonu, mancester, arsenal, bajern, juventus i sarajevogrbavicka je napisao/la:brojke saveza su mi uvijek presmjesne...ali u ovom slucaju su po prvi put pogodili... svaka vam cast na brojnom gledalistu...
a bgt, sta ameri znaju o fudbalu... kod njih se to jos uvijek zove soccera timovi mjenjaju gradova ko ja gace... de uozbilji se tobe... kad pitas amere o fudbalu, isto kao da pitas kineza o demokratiji
45515
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.