FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
sta sam vam reko....sacemo se im vratiti...uvalit im jos 3 aBd...hehe
tad je sasvim nesto drugo biloIsnar je napisao/la:Zeljo je prije tri sezone (ako se ne varam) vodio 0:2 u Travniku i "uspio" da izgubi tu utakmicu sa 3:2... sad se nadamo istom raspletu sa obrnutim ulogama...

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Ekipa kao sto je Zeljeznicar mora uvijek na pobjedu ici, s obzirom kako je ovdje pocela utakmica vjerujem da bi svi bili zadovoljni remijem, mada negdje u pozadini ocekujem i potpuni preokret, jednostavno Zeljo je kvalitetniji i to mora doc' do izrazaja u 90' ! ! !
Pa posvadjo si se sa pola foruma radi rowe i ta prica kako je Lazo kloc 50 vas je ovdje pisalo kako treba dati rovcaninu priliku pa evo mu je **** nas onŽeljovac je napisao/la:Drop, slažem se. Gubitnička ofirna vadiona. Ovo danas NE SMIJEMO izgubiti! Od ovog trenutka prestajem hvaliti Rovčanina. Izgleda da nije sposoban da zabije važan gol u gostima. Nadam se demantu, naravno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nije to pesimizam, već je bitno znati koliko ti ekipa može. Da se bezveze ne desi Hapoel i razbije sve iluzije. Bolje znati svoje granice, a mi ih izgleda ne znamo. Ima još dosta do kraja, ali prvo poluvrijeme govori da mi nismo ni blizu neke dominacije u ovoj ligi. A mnogi tako misle.Artur Rembo je napisao/la: pasa moj, to ti neki strucnjak, pa znas sta smo trebali... male su razlike medju klubovima, to da smo kvalitetniji stoji... ali kao sto vidis igra se taktika koja se nikad nije igrala, pokusali, ne ide... sad opet visca i opet ista ekipa koja je lekciju dala i olimpiku i zvijezdi..... a i ako izgubimo, pa sta... gubi i barca, gubili smo i prosle godine...pa opet prvaci.... nemojte biti toliko pesimisticni....malo vedrine!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Moze link za radio prenos molim vas, da udjem dok je poluvremena . . .
bit ce dobro ba polahko ljudi sa euforijom..u svakom slucaju analize utakmice i samih igraca treba ostaviti za kraj a ne fore tipa jesam ja rekao da ovaj nema pojma i slicno..gubili smo 2-0 i ovim golom smo se malo vratili..ja se iskreno nadam da ce nasa fizicka sprema doci do izrazaja jer travnik ima dosta starih igraca koji ce tesko izdrzat taj tempo..ocekujem ulazak edina visce na pocetku drugog i uz jaku fizicku spremu i manijake na tribinama ako bogda do bodova..i u slucaju poraza nije smak svijeta i treba nastaviti dalje..
-PAJA Fan Club!!
- Drugi način
- Kontakt:
Na osnovu radio prenosa ne moze se komentarisati utakmica. Zato bih molio ove "kriticare" da popuste malo, jer ne znamo sta se tacno dogadja i kakvu partiju pružaju pojedinci. Primili smo izgleda oba kola nakon kontranapada (prvi gol, drugi penal posle kontre) - svako ko iole zna nesšto o fudbalu treba znati da to nije nista sto se rijetko vidja, cak naprotiv - slabije ekipe i igraju na te taktike...
PS: Naadam se da je istina to da su se izmorili travnicani...
NAPRIJED ŽELJO, LJUBAVI MOJA
PS: Naadam se da je istina to da su se izmorili travnicani...

NAPRIJED ŽELJO, LJUBAVI MOJA
Joj, što mrzim ove kvazi navijače. Pa jel to svaku utakmicu moramo dobit ? Jel ijedna ekipa u svijetu u 30-tak utakmica upisala sve pobjede ?
Inače, fizička sprema će pokazati i sigurno ćemo doći do boda, potajno se nadam punom plijenu
Inače, fizička sprema će pokazati i sigurno ćemo doći do boda, potajno se nadam punom plijenu

-
- Kontakt:
daleko od toga da dominiramo, ovo je PL, ali uz ova pojacanja eventualna mislim da se moze i na taj stepe. za sad smo kvalitetniji, ili ne toliko da nas ne moze pobijediti neki travnik ako se dovoljno nalozi, i ako se nasi dovoljno opuste.... nista vise...a to da uz dvije izmjene, po amarovom receptu mozemo do preokreta, jos uvijek je realno!Željovac je napisao/la:Nije to pesimizam, već je bitno znati koliko ti ekipa može. Da se bezveze ne desi Hapoel i razbije sve iluzije. Bolje znati svoje granice, a mi ih izgleda ne znamo. Ima još dosta do kraja, ali prvo poluvrijeme govori da mi nismo ni blizu neke dominacije u ovoj ligi. A mnogi tako misle.Artur Rembo je napisao/la: pasa moj, to ti neki strucnjak, pa znas sta smo trebali... male su razlike medju klubovima, to da smo kvalitetniji stoji... ali kao sto vidis igra se taktika koja se nikad nije igrala, pokusali, ne ide... sad opet visca i opet ista ekipa koja je lekciju dala i olimpiku i zvijezdi..... a i ako izgubimo, pa sta... gubi i barca, gubili smo i prosle godine...pa opet prvaci.... nemojte biti toliko pesimisticni....malo vedrine!
- fanatic1991
- Kontakt:
ja sam i dalje ubijedjen u bodove
aBd naravno AJMO ZELJOOOOOOO

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Pa ovo ne govori da je gori od Lazara. I Lazar je navodno fulio zicer i danas, a znamo inače kako realizira. Još uvijek mislim da je dosta bolji Rovčanin, ali vjerovatno ne toliko koliko sam mislio. Treba to vidjeti sve fino, ovako je teško komentarisati. I nisam nikada za Lazara koristio riječ kloc.pile87 je napisao/la:Pa posvadjo si se sa pola foruma radi rowe i ta prica kako je Lazo kloc 50 vas je ovdje pisalo kako treba dati rovcaninu priliku pa evo mu je **** nas onŽeljovac je napisao/la:Drop, slažem se. Gubitnička ofirna vadiona. Ovo danas NE SMIJEMO izgubiti! Od ovog trenutka prestajem hvaliti Rovčanina. Izgleda da nije sposoban da zabije važan gol u gostima. Nadam se demantu, naravno.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 14 avg 2010, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
dominacija u ovoj ligi je strana rijec,nema to veze sa sastavom ni sa igrom,nego bezobrazlukom i sudijama sad da travnik dobije crveni pola foruma bi doslo i reklo nastimana tekma a sudiju bi ganjali po terenu i to je to,domacin pobjedi mirna Bosna...Željovac je napisao/la:Nije to pesimizam, već je bitno znati koliko ti ekipa može. Da se bezveze ne desi Hapoel i razbije sve iluzije. Bolje znati svoje granice, a mi ih izgleda ne znamo. Ima još dosta do kraja, ali prvo poluvrijeme govori da mi nismo ni blizu neke dominacije u ovoj ligi. A mnogi tako misle.Artur Rembo je napisao/la: pasa moj, to ti neki strucnjak, pa znas sta smo trebali... male su razlike medju klubovima, to da smo kvalitetniji stoji... ali kao sto vidis igra se taktika koja se nikad nije igrala, pokusali, ne ide... sad opet visca i opet ista ekipa koja je lekciju dala i olimpiku i zvijezdi..... a i ako izgubimo, pa sta... gubi i barca, gubili smo i prosle godine...pa opet prvaci.... nemojte biti toliko pesimisticni....malo vedrine!
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
sa stadiona:
Imamo vise loptu, ali moramo biti konkretniji u napadu. Oni igraju kontre i iz tri ozbiljna prilaza golu su dosli do dva gola prednosti. Sta ja znam, mogli bi do pobjede, ali moramo biti konkretniji.
Imamo vise loptu, ali moramo biti konkretniji u napadu. Oni igraju kontre i iz tri ozbiljna prilaza golu su dosli do dva gola prednosti. Sta ja znam, mogli bi do pobjede, ali moramo biti konkretniji.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Hajd dobro, treba iskulirati i osaburiti....ali mislim da Željo ne bi trebao da ganja Travnika rezultatski, vec sasvim obrnuto - da mi vodimo 2-0 pa nek oni nas sustižu...ali dobro,odbrana tu i tamo izletila primila dvicu i sad stiži krkane koji lome kosti i to na njihovom terenu.
Neka bude šta bude, ne mogu da se nerviram.
Neka bude šta bude, ne mogu da se nerviram.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
ne bi sad ulazio u vasu raspravu,ali me pravo nerviraju ove kompjuteraske furke ispravljanja i lekotrisanja.nemate pojma o dijalogu,pa se hvatate velikog slova i zareza č i ć.Željovac je napisao/la:make je napisao/la:Željovac je napisao/la:Mi izgleda samo želimo da imamo ekstra ekipu. Ovo je jadno.
ajd sad ti pocni laprdati, ne znas dvije recenice kako treba sastaviti...
samo postove nabijas![]()
![]()
![]()
dobro te viseKako misliš ne znam? Ne znam da se rečenica počinje velikim slovom, kada se apostrof koristi, da se stavlja tača na kraju izjavne rečenice, da su ti tvoji "vražići" dječija furka?
Treba proučavati "mozgove" ovog foruma. Ima materijala!
onda jos kaze kako je neko nepismen.izvini,ali ovdje se ne pise nego kuca,a mozda neko nece da se zamara glupostima.i sta ti se nasao sad da nekog lektorises.Evo ja cu,recimo sad kucati ispravno nadalje.Sta bi sad imao reci ? Bilo bi Vam bolje da imate sta pametno za reci,nego baviti se glupostima,kada Vam ponestane argumenata za raspravu.Tebe sam citirao slucajno,jer me dugo nervira to furanje po forumima.Znaci,nije usmjereno protiv tebe,nego govorim za sve,sto pametuju i prave se lektori.
VOLIM TE ŽELJO
juveboy je napisao/la:Moze link za radio prenos molim vas, da udjem dok je poluvremena . . .
http://www.internetradioitv.com/bih/bh-radio-1
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
http://delicast.com/radio/Bosnia-Herz./Federalni_Radiojuveboy je napisao/la:Moze link za radio prenos molim vas, da udjem dok je poluvremena . . .
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
A sta to Pile, Zeljovac i Seyo rade na forumu??? zar niste na utakmici...a ovamo palamude i pametuju, pa nije travnik daleko...ccc...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
I prosle godine smo protiv Zvijezde gubili 2-0 i dali gol iz penala, mozda ovaj put budemo pametniji i izjednacimo 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan