FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 24 apr 2017, 08:39

FrantoBauzek je napisao/la:Lijepo bi bilo da se Husic vrati, jer realno jedini je financijski dovoljno jak da iznese ovo. Bilo bi lijepo kada bi svi zajedno radili na istom projektu.

Za postovanje je da je stao u odbranu sadasnjeg UO. AH se apsolutno suosjeca sa njima, jer je i sam prolazio ovo. Nema potrebe za razdvajanjem i animozitetom prema sadasnje UO, kada AH ga nema, jer to doprinosi samo daljim kontraproduktivim podjelama. Za nas moram nadovezati post od druga Beduin-a, jer ni sam ga bolje ne bi srocio:
Beduin je napisao/la:Za razliku od vecine vas, ja sam misljenja da smo mi najveci krivci u svemu ovome. Mozemo mi kriviti gradonacelnika za qurcobolju za sportom, mozemo kriviti Uprave sto ne zele da ulazu velike pare jer od naseg sporta nema nekog jakog biznisa (zato se zadovolje nekim sitnijim licnim interesom, ako naprave za mandata sta dobro za klub to je to...), ali mi smo ti koji biramo gradsku vlast, mi smo ti koji ne vrse pritisak na Uprave (pa i samog gradonacelnika), mi smo ti koji ne uticemo udruzenim snagama i brojnoscu i ne doprinosimo punjenju klubske kase direktnim dolaskom na stadion, nema nas brojcano i kao takvi ne stojimo uz klub i stitimo ga od svakog ko radi protiv njega.
Sve dok je tako, dok nema mase koja ce stati u gard protiv svakoga ko radi protiv Slobode, mi cemo kriviti sve ostale osim samih nas. A cifre kojima bismo mogli doprinjeti jacanju kluba samim dolaskom na stadion, te s' pravom braniti interese kluba i nase pare koje izdvajamo za isti, sve je to nemoguce dok nas je malo i dok smo razjedinjeni. Kad shvatimo nas sport, nas klub ozbiljno i minimnalno 5000 ljudi bude na svakoj utakmici i kao takvi ne zagalamimo i protiv Jasmina, i Uprave i svakog treceg, tad ce nas i drugi shvatati ozbiljno i promislit ce, kao sto je slucaj u mnogim drugim klubovima iza kojih stoji armija navijaca, armija ljubitelja svog kluba.
Mi smo ti koji mozemo sve promijeniti, da hocemo.
:stop: Franto Bauzek se sada prevrce u grobu kada vidi ko mu nosi nick. Pa Franto bolan, carsijo stara, komunisto zakleta, zar da hvalis kapitalistu Asmira?
Ne suosjeca Azmir nista prema njima nego prema Slobodi. Jos ce se i Jasmin javiti kako je zamolio Azmira da ode do bankomata.
Da ti nisi mozda podyebavao nas forumase sa hvalospjevima o NJUO i faraoncetu? :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Ej Franto, kvislinze stari. Carsijo nad carsijom! Radnico proleterski izdajnice. Brani svoje stavove, a nemoj pisati po internacionali. :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 24 apr 2017, 08:42, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 apr 2017, 08:40

drug moj znam ja to,ali ako postoji presuda, nemas ti tu sta radit i trazit nego izvrsit svoju obavezu..
jer je u interesu kluba,koliko god se to svima nama ne svidjalo.
mozemo se mi ovdje i kofrcit i psovat i ne znam sta sve radit, ali ispred kluba druga prica ba.
totalno neozibljno, od izjave do samog nacina nerjesavanja ovakvih problema.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 24 apr 2017, 09:06

Freedom Televisa PRESENTA

Zayebali smo sve zive zadnjih godina :tokralju:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 apr 2017, 09:15

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Freedom Televisa PRESENTA

:salut: :lol: :lol: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 apr 2017, 09:42

a ja cu biti covek iz senke koji te cuva jer jos si mlada... :mrgreen:

slika
Nad tobom sunce najljepše sja

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rimes87 » 24 apr 2017, 10:07

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Freedom Televisa PRESENTA

Hahaha, stancamo sapunice ko na traci :mrgreen:

Mi Azmira nismo zasluzili, stvarno nismo. Mjesto da nas sve odhebe redom, covjek trci da pomogne.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 apr 2017, 10:16

bar nikad nije dosadno.. :lol:

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 24 apr 2017, 10:55

Probisvjet je napisao/la: :stop: Franto Bauzek se sada prevrce u grobu kada vidi ko mu nosi nick. Pa Franto bolan, carsijo stara, komunisto zakleta, zar da hvalis kapitalistu Asmira?
Ne suosjeca Azmir nista prema njima nego prema Slobodi. Jos ce se i Jasmin javiti kako je zamolio Azmira da ode do bankomata.
Da ti nisi mozda podyebavao nas forumase sa hvalospjevima o NJUO i faraoncetu? :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Ej Franto, kvislinze stari. Carsijo nad carsijom! Radnico proleterski izdajnice. Brani svoje stavove, a nemoj pisati po internacionali. :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:
Ma ja, AH je rekao da ne moze razumjeti ljude, koji su trenutno na celu kluba :think:
"Ne znam ni sam šta da vam kažem osim da mogu razumjeti ljude koji su trenutno na čelu kluba. I mi smo se mnogo puta susretali sa sličnim problemima. Dajete sve od sebe, mislite da je sve u najboljem redu i odjednom se iz ničega pojavi neki problem. Imao sam priliku susretati se sa ovim advokatom i znam da je težak u pregovorima, no takvi su većinom svi", kazao je Husić za SportSport.ba.
:kafa:

Nikoga Franto nije podyebavao, niti likovao ili slicno. Hvalospjeve nisam pisao, mislim da sam cak pisao kako bi bilo dobro da Bingo i AH rade zajedno u klubu, kada je bila vijest o novom UO :!:
To je pak razlika izmedju ljudi koji istinski vole ovaj klub zbog kluba. Tebi je vrhunac "ljubavi" da pises ovakve stvari i da polarizujes navijace jos vise, dok ja pisem i podrzavam pisanje drugih forumasa za sto manje podjela medju nama.

To je i jedini razlog zasto dosada nikome nisam jos brutalno odgovorio na licnom nivou :!: Kapitalizam je kod nas odavno stigao i klub jedino funkcionira na pare. Kroz moje pisanje se lako da shvatiti, da jedini interes ciji branim, je interes FK Slobode.

Tesko je objasniti kako je voditi klub, kada te konstantno proganjaju duhovi proslosti. Ako poznajes AH malo bolje, onda bi znao o cemu pricam :kafa:

PS: Ne dozvoljavam da budem dio sarade, tako da zaobidji moj komentar ubuduce :arrow:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 apr 2017, 10:59

"Vratite Azmira dok jos nije kasno za klub!Jer sl sezona je upitna!"
E kad Husara kaže...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 apr 2017, 11:46

Epizoda br.2
Nece Senco da se javi Azmiru na telefon. :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 apr 2017, 11:48

Epizoda br.3
Prosetao bi i ja do bankomata, al' sam prekoracio limit - Senco kuknjava kuknjava

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 apr 2017, 11:50

Epizoda br.4
Bato nagovorio Hazmira da ide na bankomat :mrgreen: :mrgreen:

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 24 apr 2017, 11:53

Probisvjet je napisao/la:Epizoda br.4
:mrgreen: :mrgreen:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 apr 2017, 11:53

sve neke epizode i nagovaranjaa niko se za novcanik ne hvata...
ko u kafani.. jebte..

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 24 apr 2017, 11:56

Sariel je napisao/la:sve neke epizode i nagovaranjaa niko se za novcanik ne hvata...
ko u kafani.. jebte..
Jel te strah za opkladu od sinoc? :P
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 apr 2017, 11:56

Epizoda br.5
Veterani izdali saopstenje. "Nedamo pare, uzmite ostalo sta hocete."

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 apr 2017, 11:58

Epizoda br.6
Alaha mi lakse bi mi bilo da je Hazmir tu. - Vlado Jagodic

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 apr 2017, 12:00

Probisvjet je napisao/la:Epizoda br.4
ŠOKANTNO! AZMIR HUSIĆ VIĐEN NA BANKOMATU SBERBANKE KOD SAGITARIUSA SA BATOM H.EFENDIĆEM!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 apr 2017, 12:04

DoeTz je napisao/la:
Sariel je napisao/la:sve neke epizode i nagovaranjaa niko se za novcanik ne hvata...
ko u kafani.. jebte..
Jel te strah za opkladu od sinoc? :P
kakvu opkladu inace se ne kladim? sta sam se kladio?
**** ti opet sam precero :urnebes:
okej ,ispostovacu ako nije sta za noza :o :rol:

kod nas sve neki duznici, eno ga i onaj poceraj, poceo sa duznicima :o :wtf: :rol:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 apr 2017, 12:07

pinoglavi je napisao/la:a ja cu biti covek iz senke koji te cuva jer jos si mlada... :mrgreen:

slika
Iiiiiiiiiii duzna do bolaaa :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 10 gostiju.