Pa evo ja bih sad pristao da im Željo doda tih 18.000 KM pa nek vrate nekad kad budu imali, ma koliko to išlo na našu štetu.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:A nije brato vjeruj. Nisam ja jazavac ko oni. Vise mi je zao i osjecam neko sazaljenje jer ima tu par momaka koji stvarno zive Slobodu. Ovi ostali su tu samo kad ima rezultata. Steta ali pisao sam davno da oni nisu taj fudbalski mentalitet. Mi bi za Velez to skupili u kafani dok pijemo ako vec uprava nema. Eto ih tamo suzdrzat cu se uvreda
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Nerealno mi je da nemaju 28k da isplate tom igraču. Ovo je mislim više neki inat predsjednika Slobode. Da on kaže da nemaju te pare i da to nekako pokrije dokazima, vjerujem bi do sutra te pare već bile na računu Mujkića, sakupili bi pare nekako.Addict je napisao/la: Zamislite kako bi bilo gospodski da Željo sutra uplati tih pisljivih 28K KM za Slobodu? Kao što je Bayern ono pomogao Borusiji. Mislim da bi to bio vrhunski gest, ali pošto mi živimo u nekoj drugoj dimenziji ništa od toga.
I ako je neko krivac za ovo, onda je to on, odnosno čelni ljudi Slobode.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Na stranu ovo sa Mujkićem, meni je ovaj drugi dio mnogo zanimljiviji,
Kakvog su čovjeka oni otjerali, ovo nije normalno."Kada su ljudi nesposobni, onda je to tako. Napravio sam dogovor sa Azmirom Husićem i dobio sam presudu na 54.000 KM, te sa zateznom kamatom koja onda iznosi 70.000 KM. On je mene zvao i zamolio me da se dogovorimo, te sam mu oprostio 22.000 KM, a d dogovor je bio da se onda isplati 50.000 KM. Napravili smo sporazum ja i FK Sloboda da će oni meni plaćati po 2.000 KM svaki mjesec. Azmir je izvršavao svoje obaveze i zahvalio mi se što sam oprostio toliki novac. Od kada su ovi došli, nisu uplatili nijednu ratu, a ja sam poslao sve na Savez. Niko me nije nazvao do večeras, a sada ću tražiti i ono što sam bio oprostio. Večeras me prvi put zvanično zvao predsjednik Mujkanović i nisam mu se htio javiti, a ranije su me zvali neki zajednički prijatelji. Oni su imali mjesec dana roka i nazvali su me 23., a to što su nesposobni to nije moj problem. Azmir Husić mi je rekao da sam bio najkorektniji, zvao me čak da se vratim u Slobodu, a ovi što sada vode klub pune sve nekim lažima", kazao je Mujkić.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da je Sloboda kupila jednu desetogodisnju, trazio bi da im damo pozajmnicu za ovaj dug
iako sam uvjeren da dovoljno novca imaju no ovo je vec borba izmedju dvije strane gdje je u mojim ocima igrac kao zaposlenik u pravu. Da hoce barem svaki zaposlenik u ovoj drzavi ovako se boriti za svoja prava i sta mu pripada te ne pristajati na robovlasnicke ugovore i odnose svima bi nam bilo ljepse.

Bilo bi lijepo uplatiti, ali nije da nemaju pare a opet kako ces im dat pozajmicu pred utakmicu sa njima, pa to je bas da te izbaci uefa iz svih takmicenja
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Miske posudi im 28 tisuca naravno uz kamatu 7 posto...JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI
1.
Interesantno da je danas 3 mjeseca od kad je lazni babo pogodio precku i tada najavio "uriniranje" po mnogima

Interesantno da je danas 3 mjeseca od kad je lazni babo pogodio precku i tada najavio "uriniranje" po mnogima

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Samo je ovaj Janjoš veliki gospodin, vidiš mu po ovim izjavama i konferencijama
Pa čak je, ukoliko sam dobro vidio, sad na derbiju prije utakmice otišao do klupe Želje i pozdravio se sa svima na klupi. A i Zeba kad je izlazio grlili su se, to sam sto posto siguran

Pa čak je, ukoliko sam dobro vidio, sad na derbiju prije utakmice otišao do klupe Želje i pozdravio se sa svima na klupi. A i Zeba kad je izlazio grlili su se, to sam sto posto siguran

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ako je sredisnja linija sastavni dio jedne polovice terena onda dva dijela terena nisu jednaka
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Sad ce Azmir da im dadne novac, a onda ce mu Sloboda biti dozivotni duznik, nece Sloga niti jednu utakmicu izgubit od Slobode kada uđe u PL (ako ovi do tada prezive). A inace su mu dozivotni duznik, jednom kad kap prelije cas on ce traziti svoje sto je ulzio i on ce ih ugasiti.
Raspali se da Bog da, jedva cekam da se u PL vrate Borac i Velez.
Raspali se da Bog da, jedva cekam da se u PL vrate Borac i Velez.
- Zeljeznicar -
- akisarajevo92
- Kontakt:
ko god gostuje na Kosevu, nakon utakmice se uputi pravo prema RTV domu u ovu eminentnu emisiju
Vukotic

Vukotic

Don't believe the hype.
Bez daljnjeg, gospodin i sa pravim sarajevskim manirima. I u radosnim, a i u teškim trenucima poput onih u ŠB, vazda se gospodski ponašao.Raonffa je napisao/la:Samo je ovaj Janjoš veliki gospodin, vidiš mu po ovim izjavama i konferencijama![]()
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ima li gdje izvjestaja koliko ste ovog mjeseca bakra i alminija sabrali i prodali?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:A nije brato vjeruj. Nisam ja jazavac ko oni. Vise mi je zao i osjecam neko sazaljenje jer ima tu par momaka koji stvarno zive Slobodu. Ovi ostali su tu samo kad ima rezultata. Steta ali pisao sam davno da oni nisu taj fudbalski mentalitet. Mi bi za Velez to skupili u kafani dok pijemo ako vec uprava nema. Eto ih tamo suzdrzat cu se uvredaVirtu4l je napisao/la:Jel' ti dragoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nemaju. Imaju samo 10 milja. Komsija zivio
Vidiš mu na faci da je dobar čovjek, kao navijač Želje kažem da mi ga je čak istinski žao.uNbx je napisao/la:Bez daljnjeg, gospodin i sa pravim sarajevskim manirima. I u radosnim, a i u teškim trenucima poput onih u ŠB, vazda se gospodski ponašao.Raonffa je napisao/la:Samo je ovaj Janjoš veliki gospodin, vidiš mu po ovim izjavama i konferencijama![]()
-
- Kontakt:
"Sudija je ovdje dobro postavljen"
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- BatistutA19
- Kontakt:
Jesi ti momak nagrajiso tebe treba dobrom hodzi poslat da ti skinee sihire ..U INAT CELIK OSTAJE I UVJEK CE OSTAT,DOCI CE SVE NASVOJE POLAHKO **** CE VAS VELEZ ZA PAR GODINA DOK PRESUSI MALO I KOD VAS A TVOJ JE KLUB MOSTARSKI VELEZ ZA KOGA TI JE OBITELJ NAVIJALA I TATA I DEDO ISVI ....TO JE ISTINA .....I STO JE NAJGORE CELIK OSTAJE U LIGI I ZELJO CE BIT SHAMPION...ti vise pises o Celiku nego neki navijac Celika ....crkni od muke sto ce Celik ostat ...CELIK JE IME POZNATO U BIVSOJ JUGI I KAD JE CELZIIL FIORENTINA DOLAZILI NA BILINO POLJE TVOJI SU ZA VELEZ NAVIJALI...Alban je napisao/la:Uzmi maramice i obrisi nos balavce, iduce godine vi ste nam glavne musterije, trpat cemo vam do jajca.Rigoletto je napisao/la:gdje ide titula je totalno nebitno u ovom trenutku. Svi moramo raditi zajedno da pošaljemo Čelik u federalnu i da iduće godine dožive sudbinu Đerzeleza. To je prioritet
- BatistutA19
- Kontakt:
Kad ostanemo u ligi samo ce mo RIGOLETU pisat hahahahahhaha ..ima da dobijes dnevno po 100 inboxa i replika ......CITIRAJ ME ZA OPSTANAK ...CELIK OSTAJE U LIGI a ti stvarno nisi ok momak ne razumijem ljudi pisi o Zelji i Zrinjskom o derbi prvenstva o tituli a i pises o Celiku..Nidje veze a CELIK JE BIO I IVJEK BIT VECI KLUB I POZNATIJI OD ZRINJSKOG .Marsal je napisao/la:Što si toliko protiv Čelika? Jeo nekad govedji gulas u Zenici pa ti nije sjeo?Rigoletto je napisao/la:gdje ide titula je totalno nebitno u ovom trenutku. Svi moramo raditi zajedno da pošaljemo Čelik u federalnu i da iduće godine dožive sudbinu Đerzeleza. To je prioritet
Batistuta ovo govedo rigoleto se zaj.ebaje pokusava biti sarkastican zbog nasi sumnji u ishod pojedini utakmica. Ne ide mu lose, samo kvari temu o premijer ligi a ima tamo temu za karindjanje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pišel Dofu pisma još uvijek, jarane entiteti se ujedinili da ih ostave u ligi onaj mazlum od načelnika piše pisma.Eto ostadose, sreća pa je u Vitezu raspad teško bi ovo izveli da nije tako u Vitezu
-
- Kontakt:
trn u oku još mnogo mnogo godinalisander je napisao/la:Pišel Dofu pisma još uvijek, jarane entiteti se ujedinili da ih ostave u ligi onaj mazlum od načelnika piše pisma.Eto ostadose, sreća pa je u Vitezu raspad teško bi ovo izveli da nije tako u Vitezu

Mi smo giganti, entiteti se ujedinjuju da se prvom sampionu nezavine Bosne i Hercegovine i prvom trostrukom sampionu Bosne I Hercegovine i prvom osvajacu Kupa nezavisne Bosne i Hercegovine obezbjedi opstanak.Sto prije shvatite da nismo nikad i da ne mozemo nikad ispast bice vam lakse.
Znam da je tesko **** i u ovakvoj situaciji kakva je bila niste uspjeli pobjediti u Zenici dok ste neki nadigrani i istjerani iz Evropskih takmicenja.
Bolje u Vitez po bodove nego u Zenicu gdje nikad ih nece biti.
Skupljajte jos sadake ne bi li se mogli porediti sa Bilinim Poljem najljepsim stadionom u Bosni i Hercegovini.
Znam da je tesko **** i u ovakvoj situaciji kakva je bila niste uspjeli pobjediti u Zenici dok ste neki nadigrani i istjerani iz Evropskih takmicenja.
Bolje u Vitez po bodove nego u Zenicu gdje nikad ih nece biti.
Skupljajte jos sadake ne bi li se mogli porediti sa Bilinim Poljem najljepsim stadionom u Bosni i Hercegovini.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.