Hoće to kad se nalaziš na pogrešnom istoku u graduMaroonSquad je napisao/la:
Hahaaaha ma i ne procitah do kraja, vjeruj mi imam trenutno sljepilo od krupe, udarilo me sunce danas na istoku.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Hoće to kad se nalaziš na pogrešnom istoku u graduMaroonSquad je napisao/la:
Hahaaaha ma i ne procitah do kraja, vjeruj mi imam trenutno sljepilo od krupe, udarilo me sunce danas na istoku.
javi se na pp Imam dobrog hodzu ,a ako ti on ne pomognré Imam dobrog psihijatra da dodzes malo sebiRigoletto je napisao/la:gdje ide titula je totalno nebitno u ovom trenutku. Svi moramo raditi zajedno da pošaljemo Čelik u federalnu i da iduće godine dožive sudbinu Đerzeleza. To je prioritet
Objasni čovjeku da sihir nije sirtareizo je napisao/la:javi se na pp Imam dobrog hodzu ,a ako ti on ne pomognré Imam dobrog psihijatra da dodzes malo sebiRigoletto je napisao/la:gdje ide titula je totalno nebitno u ovom trenutku. Svi moramo raditi zajedno da pošaljemo Čelik u federalnu i da iduće godine dožive sudbinu Đerzeleza. To je prioritet
izgleda da si se hebeni sihira najeo
Nije suspendovana a sutra je zadnji rok da se isplati Mujkicu pare, ovi nasi mu nece dati pare i vrlo je moguce da ce se desit svasta sutra i u narednim danima...LjoZee je napisao/la:Je li Sloboda stvarno suspendovana ?
stvarno al stvrano nisi PRISEBAN da ne koristim drugu rijec jel u tvom podneblju jos uvjek ima normalni ljudiRigoletto je napisao/la:Nakon posljednjeg upozorenja zelio bih se ispricati navijacima celika ukoliko su se nasli uvrijedjeni i zao mi je sto nece biti prisutni na ovoj temi iduce godine jer ima stvarno ok momaka. Sve najbolje i da nam se sto prije vratite
Rigoletto je napisao/la:Nakon posljednjeg upozorenja zelio bih se ispricati navijacima celika ukoliko su se nasli uvrijedjeni i zao mi je sto nece biti prisutni na ovoj temi iduce godine jer ima stvarno ok momaka. Sve najbolje i da nam se sto prije vratite
Imatareizo je napisao/la:stvarno al stvrano nisi PRISEBAN da ne koristim drugu rijec jel u tvom podneblju jos uvjek ima normalni ljudiRigoletto je napisao/la:Nakon posljednjeg upozorenja zelio bih se ispricati navijacima celika ukoliko su se nasli uvrijedjeni i zao mi je sto nece biti prisutni na ovoj temi iduce godine jer ima stvarno ok momaka. Sve najbolje i da nam se sto prije vratite
Zamislite kako bi bilo gospodski da Željo sutra uplati tih pisljivih 28K KM za Slobodu? Kao što je Bayern ono pomogao Borusiji. Mislim da bi to bio vrhunski gest, ali pošto mi živimo u nekoj drugoj dimenziji ništa od toga.fukara87 je napisao/la:Nije suspendovana a sutra je zadnji rok da se isplati Mujkicu pare, ovi nasi mu nece dati pare i vrlo je moguce da ce se desit svasta sutra i u narednim danima...LjoZee je napisao/la:Je li Sloboda stvarno suspendovana ?
I mene zanima kakav je stav navijača Slobode?Zenzo je napisao/la:Bas me zanima ko ce tuzlacima ovaj put biti krivac. Ako zaista postoje ugovori, papiri gdje pisu cife i imena, zasto se to ne postuje, ne isplacuju igraci...itd. Ako ih igrac ima u tome svemu, ako je sud rekao svoje, ne znam sta je problem.
Nemaju. Imaju samo 10 milja. Komsija zivioLjoZee je napisao/la:Vjerujem da ce Sloboda isplatiti sutra ovaj dug. Glupa je izjava ovog Senada ili kako vec,ali nisu valjda toliko udareni u glavu da ne daju pare i po cijenu suspenzije.
Jel' ti dragoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nemaju. Imaju samo 10 milja. Komsija zivio
Jest da i Zeljo ne otplacuje svoj dug. Jos im samo treba da placaju i tudjiAddict je napisao/la:Zamislite kako bi bilo gospodski da Željo sutra uplati tih pisljivih 28K KM za Slobodu? Kao što je Bayern ono pomogao Borusiji. Mislim da bi to bio vrhunski gest, ali pošto mi živimo u nekoj drugoj dimenziji ništa od toga.fukara87 je napisao/la:Nije suspendovana a sutra je zadnji rok da se isplati Mujkicu pare, ovi nasi mu nece dati pare i vrlo je moguce da ce se desit svasta sutra i u narednim danima...LjoZee je napisao/la:Je li Sloboda stvarno suspendovana ?
A nije brato vjeruj. Nisam ja jazavac ko oni. Vise mi je zao i osjecam neko sazaljenje jer ima tu par momaka koji stvarno zive Slobodu. Ovi ostali su tu samo kad ima rezultata. Steta ali pisao sam davno da oni nisu taj fudbalski mentalitet. Mi bi za Velez to skupili u kafani dok pijemo ako vec uprava nema. Eto ih tamo suzdrzat cu se uvredaVirtu4l je napisao/la:Jel' ti dragoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nemaju. Imaju samo 10 milja. Komsija zivio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.