Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Dokle je s Tušnjem, hocel se moci koristiti taj dio sto je napravljen, u 4.tom kolu? 
Lijepo je biti Manijak!!!
- Barca u srcu
- Kontakt:
Za te pare bi se od Bilinog mogao napraviti stadion evropskih standarda.Omar500 je napisao/la:Za repku ipak treba veći stadion. Na Bilinom nije loša atmosfera, ali pobogu malo je 15 milja. Grbavica bi bila najbolja za repku, uz financijsku injekciju od nekih 20-tak miliona KM, ali te pare se ne mogu naći na pola puta
Izvinite što citiram stari post, ali zapelo mi za oko.
fino nema staBaOrT je napisao/la:pirota u novom ruhu
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Pravo , je mocno bio sam neki dan i divno jeBaOrT je napisao/la:pirota u novom ruhu
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
bas sam sada brojao i po mojoj racunici ima 406 novih stolica na ovoj tribini !
Uzduz ima po 7 stolica i u širinu dvije strane po 29 znaci da ukupno ima 406 a kada se podijeli 203
Uzduz ima po 7 stolica i u širinu dvije strane po 29 znaci da ukupno ima 406 a kada se podijeli 203
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- badblueboylivno
- Kontakt:
Koja je ovo tribina? Jel to ono na onoj "livadici" ili ono nasuprot one pokrivene? Čini mi se da je potpuno nova?
Lijepo izgleda, i samo neka se gradi.
Hayley <3
[quote="BaOrT"]pirota u novom ruhu
I AKO IKAKO MOZE DAJ SKLONITE ONAJ PLASTIC SIJENA IZA GOLA
I AKO IKAKO MOZE DAJ SKLONITE ONAJ PLASTIC SIJENA IZA GOLA
izgleda ona suprotna od natkrivenebadblueboylivno je napisao/la:Koja je ovo tribina? Jel to ono na onoj "livadici" ili ono nasuprot one pokrivene? Čini mi se da je potpuno nova?
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Pa rade ljudi....dnevno 1 sarafjuznjak> je napisao/la:oni su davno poceli pa nije valjda samo ovo napravljeno do sada ?hercegovac_nino je napisao/la:Stadion u Tuzli:
počeli su ovaj jos jedan segment postavljati 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
pa imaju 4 godine da rade 1 tribinu.. hahah... za 4,5 miliona... hahah.. xD
ali et nadamo se završetku ovog finog stadiona 2030 aBd Hidž. god
ali et nadamo se završetku ovog finog stadiona 2030 aBd Hidž. god
Ovako bi trebao izgledati stadion "Podno Borica" u Bihaću. Postoji ovakav plan za rekonstrukciju i realno se moze samo ocekivati nesto ovako, ali jos uvijek nista od rekonstukcije. Znaci potpuno uredjenje zapada i povecanje kapaciteta istoka, te natkrivanje istoka. Moja zelja i zelja navijaca je da se na ovo sve izgradi jos tribina iza gola za Silu Nebesku, jer su oni to zasluzili. Ovakav stadion bi bio sasvim dovoljan za NK Jedinstvo i neke utakmice reprezenatacije BiH.

Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
jeli moguce ikako sklonit ove atletske staze jer je stvarno bezze gledat tekmu na takvom stadionu...
- marseille_unique
- Kontakt:
imam ja slike i snimak sa tusnja sad kad sam bio u svojoj tuzli snimio sam da imam od tribine , ali zelja koju sam ceko godinu dana nije mi se ispunila do kraja mislio sam da ce biti dobro vrijeme na utakmici jedinoj koju sam mogo gledati uzivo i ono bi kisa protiv travnika i to nezapamcena kisa, imam slike i snimke tribine sjeverne pa cu staviti za nekoliko dana
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Jel ono postavljen veliki ekran na kosevu? 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
sad da je ogroman nije al je postavljen ekranjuznjak> je napisao/la:Jel ono postavljen veliki ekran na kosevu?
1946
Najbolje bi bilo da postoje one pokretne tribine za stadione koji imaju atletsku stazu
Nesto kao one pokretne tribine u sportskim salama 
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- badblueboylivno
- Kontakt:
Misliš nešto ovako?
U Parisu, na stadionu SAINT DENIS, su ovakve tribine. Kad je atletika, donji dio tribina se uvuče pod gornji (ne puno, nekoliko metara - 15 ja mislim), a istovremeno se ispod donjeg dijela spusti jedan dio loža, i ispod toga se nalazi staza. Fantastično.
Tako je taj stadion domaćin nogometnim i ragbi utakmicama sa tribinama desetak metara od terena, a kad je atletika ima se dojam da je to pravi atletski stadion.

U Parisu, na stadionu SAINT DENIS, su ovakve tribine. Kad je atletika, donji dio tribina se uvuče pod gornji (ne puno, nekoliko metara - 15 ja mislim), a istovremeno se ispod donjeg dijela spusti jedan dio loža, i ispod toga se nalazi staza. Fantastično.
Tako je taj stadion domaćin nogometnim i ragbi utakmicama sa tribinama desetak metara od terena, a kad je atletika ima se dojam da je to pravi atletski stadion.

Hayley <3
Na Bilinom polju mijenjaju stolice a neki stadioni nisu u stanju gostujućim navijačima obezbjediti malu tribinu u vidu 5 stepenica izlivenih od betona dužine 25 metara.
Luksuz naspram javašluka
Luksuz naspram javašluka
zna li neko šta o gradnji stadiona u Brčkom? Čuo sam da se tamo gradi veći stadion i da su radovi u toku ali slike ne mogu naći 
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.