FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 23 apr 2017, 20:14

mensur55 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
fico je napisao/la:Koga ćemo dovesti umjesto Čale? Mirzu Varešanovića?
@Zukanovicu hoćemo li vratiti Kramara???

Husrefa? Kodru?
S obzorom da smo svugdje zatvarali vrata .uzicom tesko da mozemo dovesti iole boljeg trenera, nece niko da bude smijenjen kod prvog loseg rezultata.
Gospodina Kodru smo izgubili zauvijek, kako je otjeran tesko da dode u Sarajevo i na odmor. Jedino Hurefa mozemo dovesti od kvalitetnijih trenera ali i njega samo zbog ljubavi prema Sarajevu. Nama nikad trener nije valjao ali zato jesu pinokio i Sabrina. Cala je veoma dobar trener za nasu ligu ali mi se tjesimo da je do njega sto mrtvi Ahmetovic fuli dva zicera, sto Bekici ne znaju osnovu fudbalske igre, sto je Dulja ogranicen mentalno. Da su zabili Ahmetovic i Bekic niko nebi spomenuo ni Calu ni ss, imali smo 23 udarca prema golu, nije ih Cala promasio nego Ahmetovic i Duljevic.
Naravno da je do trenera. Svi ziceri su bili ho-ruk, nemamo jedne uigrane akcije - a da igrači mogu sami da se uigravaju i dogovaraju i postavku mjenjaju po potrebi i situaciji ne bi treneri nigdje u svijetu bili potrebni.

Zašto im nije na poluvremenu rekao da prestanu igrati na centaršuteve jer ne možemo ništa? Zašto ne zna da postavi igru tako da se razbije ta dupla linija, pa koji god trener dođe na koševo stavit će ti 8 igrača u dvije linije i Čala to neće znati riješiti, jednostavno ne može da odgovori taktički tome, izuzetak je utakmica u Tuzli gdje je Vlado jagodić porazio Slobodu, a ne FKS (a i tu su imali kod 1:0 u zadnjoj minuti mrtvi zicer za 1:1, promašiše i mi damo iz sl. akcije gol)

Dajte da se prestanemo lagati, ako Čala kao trener nije uopčio nedostatke ove ekipe koje su forumaši uočili na ljeto, onda o čemu pričamo? Taktika nepromjeljiva je samo jedan od slojeva kolača, a amaterizam igrača je samo šlag na tortu.
Samo Saraj'vo.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 23 apr 2017, 20:14

Ne znam koji **** dozivate Husrefa kad bi i njemu mater **** nakon 2 lose odigrane utakmice.
Amer Dupovac!

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 23 apr 2017, 20:14

joker90 je napisao/la:@PitarBordo, nemoj brate praviti više nagradne igre, čuvaj pare. Svi trebamo štediti da platimo kakvog plaćenog ubicu, da zatuče ovu pogan! :urnebes:

slika
:urnebes: :urnebes:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 apr 2017, 20:15

joker90 je napisao/la:@PitarBordo, nemoj brate praviti više nagradne igre, čuvaj pare. Svi trebamo štediti da platimo kakvog plaćenog ubicu, da zatuče ovu pogan! :urnebes:

slika
PoprAvi mi dan, kakav si ti brat hahahah
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 23 apr 2017, 20:16

Ne treba njega tuci, nego njegov audi. Vise bi ga to pogodilo.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 apr 2017, 20:16

Rahma je napisao/la:Ne znam koji **** dozivate Husrefa kad bi i njemu mater **** nakon 2 lose odigrane utakmice.
Tom logikom Čala je odradio samo dvije loše utakmice i neko mu ovdje psuje mater? Dozovi se.
Samo Saraj'vo.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 23 apr 2017, 20:19

pitic je napisao/la:Nastavi niz X-eva :kafa:
pitic je napisao/la:Probiti ovu barijeru sa kojom nismo na Koševu pobjedili preko mjesec dana. :beba:

Bilo bi lijepo da i selfijevci i derbijaši dođu. :kafa:
pitic je napisao/la:Danas oko 3000 standardnih ovisnika. Nadam se da se neće stvarati pritisak. :kafa:
pitic je napisao/la:Bila bi mjera zbog neatraktivnosti protivnika i naograisanosti na Koševu. :kafa:
pitic je napisao/la:Današnjom pobjedom euforija još više raste poslije kupa. Bez pritiska sa Istoka :kafa:
pitic je napisao/la:Zadnja pobjeda na Koševu 11.03.2017. :kafa:
pitic je napisao/la:
pitic je napisao/la:Na Koševu će smjeti svirati penal.
Napišem prije 5 dana na Prepucavanjima i onda skontam bolje da i ne svira :urnebes:
pitic je napisao/la:
kengur je napisao/la:Smije li iko da zamisli sta bi se dogodilo ako pobijedimo iduce 3 prvenstvene tekme u nizu :mrgreen:
Da smo u gostima odmah bi zamislio :urnebes:
pitic je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Neka se dogovore, na Koševu ne mogu igrati sa navijačima, a na Grbavici kažu pobjedili bi da su imali navijače. Ne može i jedno i drugo drugari.
:lol:

Domaće gledati preko streama kao Joker, a na gostujuće SVI, SVI, SVI, ako hoćemo pobjede. :kafa:
pitic je napisao/la:Nemojte stvarati pritisak na Koševu i onda ćemo početi pobjeđivati i domaće utakmice. :kafa:
pitic je napisao/la:I ako je kasno već svima je sada jasno da Sarić više neće nikada izvoditi penale za Sarajevo.
pitic je napisao/la:I ova utakmica je pokazatelj koliko bolju igru imamo u gostima.
pitic je napisao/la:Dobro je da se igra u gostima revanš da je domaća već bi ispali. :kafa:
pitic je napisao/la:
High je napisao/la:Svi u Doboj, da se časno oprostimo od Kupa.
Zaboravio si da imamo bolju igru u gostima. :beba:
Janjoš:

Nakon toga, Janjoš kaže da mu nije jasno kako Sarajevo igra puno bolje na strani nego na Koševu.

“Pitam se kako je moguće da bolje igramo na strani nego kući. Da li je to veći pritisak kod igrača jer smo u gostima slobodniji i komotniji. Ovdje se mučimo da zabijemo pogodak i promašimo puno šansi. Taj pritisak je glavni razlog za sve.”

Ivetić: Demantovati ćemo sve koji tvrde da igramo loše na Koševu

Sve sam ja ovo već ranije govorio. :(
SRETAN BROJ - 1725

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 apr 2017, 20:20

Cala ima mana ali je najmanji problem.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 apr 2017, 20:20

Bolan 3 sata ja sjedio u bari bukvalno na Zapadu, tene se raspale, noge otapao fenom kući kad sam stigao... I onda mi se javi lik na pp da brani Čalu nazor i kaže mi "stream navijač," tačno treba legalizovati eutanaziju i to da društvo može da glasa koga treba uspavati. :kafa:

@pitico brate ko želi da vidi samo oči otvori... ali eto lakše je žmuriti haman...
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 23 apr 2017, 20:22

Istok ne pamtim mirnije, osim jednog bradonje. On je davno puko. Ubili su sve u raji. Amer Bekic ako od slijedece sezone bude nosio dres Sarajeva mene Kosevo nece nikad vise vidjeti!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 23 apr 2017, 20:22

Imam osjecaj da kada bi i zeljo i zrinjski svaku kiksali do kraja, da mi opet ne bi osvojili titulu... Nadati se da ce Listica izbaciti komsije. Da se bar mozemo nadati trofeju kupa, mada je i on , trenutno, kilometrima daleko.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 apr 2017, 20:22

MortemHz je napisao/la:Cala ima mana ali je najmanji problem.
Svugdje u svijetu kada nema rezultata prvi krivac je trener. Ranieri uze titulu sa je8enim Leicesterom, sl. sezone slabi rezultati (tj. u rangu Leicestera inače) i noga braca... Jedino kod nas je kad nema rezultata šef struke "najmanji problem" - a on šef, glavni i odgovorni, njegova zadnja.
Samo Saraj'vo.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 23 apr 2017, 20:23

Čak sam pogodio i za penal na Koševu :urnebes: Hebem ti krv i vidovit sam postao :urnebes:
SRETAN BROJ - 1725

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 apr 2017, 20:25

pitic je napisao/la:Čak sam pogodio i za penal na Koševu :urnebes: Hebem ti krv i vidovit sam postao :urnebes:
Prešlo ti od Evandera. :kafa:
Samo Saraj'vo.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 23 apr 2017, 20:26

MortemHz je napisao/la:Cala ima mana ali je najmanji problem.
+1
SARAJEVO

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 23 apr 2017, 20:26

Cala je najmanji problem, svaka njemu cast sa ovom ekipom doci do finala kupa. Najveci krivci su ljudi u upravi. Katastrofalan prelazni rok.
Pa j.eb.ote mi ovakvi kakvi smo bili smo blizu titule, samo pokazatelj da u ovoj ligi ti trebaju dva tri prava igraca sto nazalost mi nemamo.

Probati osvojiti kup i to je to, odmarati neke igrace
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 apr 2017, 20:27

Sve bi ja ovo halalio i prebolio vrlo lahko da ima ilakve nade u bolje sutra. Da znamo da klub ima strategiju,viziju,plan za nekakv napredak,medutim koliko se da primjetiti sve je ovo ad-hoc. I neko priziva nekakav remont,davanje sanse akademcima itd.
O cemu mi pricamo vise kad je jasno da ovaj klub vode ljudi bez ikakve vizije i fudbalskog znanja,kojima je glavna misija da se ne napravi neki finansijski minus.
Treba ovo sve bojkotovati i vise u pm poslati sve redom!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 23 apr 2017, 20:28

Kako je ba Cala najmanji problem, kad evo u 27. kolu nismo u stanju dvije smislene akcije da odigramo. Sve nam je izbij, nabij pa sta bude. Ok, razumijem da nije on kriv sto hebibovic na proljece fula 120 sansi, sto ahmetovic fula nemoguce, sto saric promasuje penale, ali je njegovo bilo da prije svega ekipu fizicki spremi, a i da im utuvi u glavu makar dvije akcije.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 apr 2017, 20:28

"... žao mi je što je danas ispalo kako je ispalo, jer veliki klub kakav je Sarajevo, Željezničar i Zrinjski trebaju da pobjeđuju manje"

Lol, je l' nam se ovo trener Krupe sad nabacuje? Čuj žao mu što nije izgubio od Sarajeva... :lol:

Sve dok je vama Čala "najmanji problem," a ne "jednak dio problema" jer je bio svjestan saučesnik ovom zločinu, nećemo nigdje maknuti. :salut:
Samo Saraj'vo.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 23 apr 2017, 20:30

Jbg ne znamo, al i nemamo sreće. Ahmet fuli garsonjeru glavom dan ga hebo. Neću da se osvrćem na igru i kadar svi već sve znamo prežvakana tema. Samo da vas pitam jesam jedini ja primjetio da su ona djeca što dohvaćaju lopte retardirana ? Oni iza gola čekaju da im golman priđe ko da vodimo 3:0, onaj na zapadu ponjeo kanticu i lopaticu čeprka po pjesku onom. Jel nemaju hebenog trenera da odvoji 5 minuta i kaže im kako da dodaju hebene lopte. Okrenut se kupu, zadržat treće mjesto i na kraju šta bog da.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 34 gosta.