Zeljo ima jos jednu tekmu u hefti prije nas.igraju za finale.morace se osjetit umor.ono sto ne raduje je sprema nasih igraca i nicim izazvan optimizam jagodice bobice

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Samo da Sarajevo ne bude jednako ocajno naredno kolo u Bijeljini kao sto je danas bilo protiv Krupe ..pinoglavi je napisao/la:Zeljeznicar je ocajan i moramo ici na pobjedu protiv njih. Ako tu pobjedimo na pragu smo 4. mjesta
Pa tako je i kod nas bilo. Svi procjenu napravili da ne dodju na utakmicu, 10 KM ulaz, ono Drina krs, ma dobiti ce to Sloboda pa cu onda doci na neku drugu protiv jace ekipe.RollingPaper je napisao/la:Nesto se žalimo za posjetu a ništa bolja na Kosevu gdje se bore za titulu
Jbg do uprave je da napravi procjenu. Zadnja koja je bila besplatna je mozda protiv Mladost Velika Obarska, bila bas jaka atmosferaSariel je napisao/la:Jos i hot dog pride na ulazu.
Mozda i jajca poceskat besplatno???
1. Slažem se da smo ovce, ali neću nikad glasati za SDA, nisam sad ni za SDP ali jeste većina očigledno. I što nema nekih protesta koji bi išli do kraja, ne samo za FK Slobodu, klub, sport, nego za život.Beduin je napisao/la:1. Za razliku od vecine vas, ja sam misljenja da smo mi najveci krivci u svemu ovome. Mozemo mi kriviti gradonacelnika za qurcobolju za sportom, mozemo kriviti Uprave sto ne zele da ulazu velike pare jer od naseg sporta nema nekog jakog biznisa (zato se zadovolje nekim sitnijim licnim interesom, ako naprave za mandata sta dobro za klub to je to...), ali mi smo ti koji biramo gradsku vlast, mi smo ti koji ne vrse pritisak na Uprave (pa i samog gradonacelnika),
2. mi smo ti koji ne uticemo udruzenim snagama i brojnoscu i ne doprinosimo punjenju klubske kase direktnim dolaskom na stadion, nema nas brojcano i kao takvi ne stojimo uz klub i stitimo ga od svakog ko radi protiv njega.
Sve dok je tako, dok nema mase koja ce stati u gard protiv svakoga ko radi protiv Slobode, mi cemo kriviti sve ostale osim samih nas. A cifre kojima bismo mogli doprinjeti jacanju kluba samim dolaskom na stadion, te s' pravom braniti interese kluba i nase pare koje izdvajamo za isti, sve je to nemoguce dok nas je malo i dok smo razjedinjeni. Kad shvatimo nas sport, nas klub ozbiljno i minimnalno 5000 ljudi bude na svakoj utakmici i kao takvi ne zagalamimo i protiv Jasmina, i Uprave i svakog treceg, tad ce nas i drugi shvatati ozbiljno i promislit ce, kao sto je slucaj u mnogim drugim klubovima iza kojih stoji armija navijaca, armija ljubitelja svog kluba.
Mi smo ti koji mozemo sve promijeniti, da hocemo.
Zadnja utakmica, gdje je ulaz bio slobodan je prosle polusezone protiv Krupetuzlak1987 je napisao/la:Jbg do uprave je da napravi procjenu. Zadnja koja je bila besplatna je mozda protiv Mladost Velika Obarska, bila bas jaka atmosferaSariel je napisao/la:Jos i hot dog pride na ulazu.
Bio sam na tome, ali se ne sjecamGuest007 je napisao/la:Zadnja utakmica, gdje je ulaz bio slobodan je prosle polusezone protiv Krupetuzlak1987 je napisao/la:Jbg do uprave je da napravi procjenu. Zadnja koja je bila besplatna je mozda protiv Mladost Velika Obarska, bila bas jaka atmosferaSariel je napisao/la:Jos i hot dog pride na ulazu.
Kao Cinestar kino i kospee na 3,5 KMSariel je napisao/la:Treba dignut kartu na cvaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.