FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

belosevic28
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic28 » 23 apr 2017, 19:28

Mi da s Ozrenom igramo, Cala bi rekao ''Igrali smo dobro, stvarali sanse, ALI Ozren je organizovana ekipa koja se dobro postavila bla bla bla
De probaj nesto promijeniti jbt. Gdje je Hadzic???Mora se udebljati 27 kg, pa da bi dobio sansuk'o sveti Said, yebo vas on vise, lig se gega po terenu ko patka.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 23 apr 2017, 19:28

ma i ovo treće mjesto sa ovim invalidima je ogroman uspjeh,hvale vrijedan,kup me ne interesuje,iduće sezone vrlo vjerovatno igramo ligu za opstanak,to je realnost

VVVBK

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 23 apr 2017, 19:29

To bi bilo to u borbi za titulu, zali Boze nas koji smo svaku tekmu na Kosevu, sta mi gledamo, od Saida prekucavaca tekmi, do Almira audia centarsuta Bekica. Nadam se da su svi uvidjeli kakvom ekipom raspolazemo i da nije uvijek do Rustema (ne branim ga, samo kazem :D ) i tako to. Ova ekipa ako osvoji Kup to ce realno biti senzacija, u poredjenju sa kakvim smo ekipama prije osvajali trofeje. Sreca je samo pa je konkurencija losa, a i Cala je uspio ostvariti onaj rekord ligaskih pobjeda i time nam vjerovatno obezbjediti evropu.
Sad ide ona standardna cekamo ljeto prelazni rok itd.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 23 apr 2017, 19:30

BernardBarnjak je napisao/la:Prvenstvo zaboravljeno. Nego, sta cemo za kup? :shock:
Sa ovakvom igrom, tesko...
Zaboraviti i to
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 23 apr 2017, 19:31

MOŽE MI NEKO ODGOVORITI, KOJI ĆE NAM **** AKADEMIJA !?!?!?!? Bolje da neko iz akademije dobija svoje minute nego **** Bekici i kurci palci....
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 23 apr 2017, 19:32

Kaze Cala evo do pritiska je, ne mogu igraci da se nose s tim. Koja smijurija, pa ono sebe sami spustaju u fazonu "Mi smo mala ekipa, ne znamo mi s pritiskom pred 2 ili 3 milje navijaca. Vidite da su to sve goli amateri, pa nismo vrbanjusa jbt. Niko tu nema onu dozu profesionalnosti. Nikada onog Kodru necu prezaliti.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 23 apr 2017, 19:32

Brzonogi24 je napisao/la: Zeljo je za vas IDEJNO RESENJE...... **** vas punac i Ibrakovic jos i dalje.. svaku sezonu bi na remont pa niste FAP jbt
Promasio si temu! A mogao bi pripaziti malo i na vokabular!!!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 apr 2017, 19:33

Hajmo po taj kup, trece mjesto i osvajanje kupa sam svakako prognozirao.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Unknown16
Kontakt:

Post Postao/la Unknown16 » 23 apr 2017, 19:33

Ne znam koliko vas to zna,ali Cala ne voli mlade igrace gurati toliko,to je sasvim jasno iz vise pravaca,tako da dzaba prizivamo sve omladince
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 23 apr 2017, 19:33

Motaj mješalicu, gasi kablove! :puke:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 23 apr 2017, 19:34

U meni gori želja sva. :yawn:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 23 apr 2017, 19:34

Zagor je napisao/la:MOŽE MI NEKO ODGOVORITI, KOJI ĆE NAM **** AKADEMIJA !?!?!?!? Bolje da neko iz akademije dobija svoje minute nego **** Bekici i kurci palci....
Da se proda sto se prodati moze sto prije, da adzo sto prije povrati ulezeno i mozda malo vise, sroza nas i napusti.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 apr 2017, 19:36

Valjda izguramo ovaj kup, nadam se Širokom.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 23 apr 2017, 19:36

Mi smo vece budale sto bilo sta ocekujemo od skuoine manekena. Libo njih tuki za Sarajevom... Pa lik profesionalni fudbaler i ku.rac, a ima 25 kg viska. I onda mi dodje neko moralisati i braniti ga. MAAAAAARSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS iz svetinje ublehe !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 23 apr 2017, 19:38

Cim se pomirite sa cinjenicom da je cilj bio Evropa, bice vam lakse :)
Amer Dupovac!

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 23 apr 2017, 19:38

Zamislite kakva je nasa liga kad smo mi ovakvi nikakvi do danas bili u utrci za duplu krunu. Svaka utakmica ove sezone jad i cemer, sto je najtuznije nista se nece promijeniti na ljeto, ostace 80 % ekipe i onda ce govoriti nasa je prednost sto se dugo znamo. TK odlazite!
M.Delac 2

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 apr 2017, 19:38

Amatercine bog ih **** vise

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 23 apr 2017, 19:40

Rahma je napisao/la:Cim se pomirite sa cinjenicom da je cilj bio Evropa, bice vam lakse :)
Nemozes ciljati europu, a da ne ciljaljas da uzmes 3 bobo protiv krupe na afh.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 apr 2017, 19:40

Pavlović - danas imao dobrih intervencija i spasio nas poraza, kod gola mu ne zamjerim.

Mihojević danas možda i najgoru utakmicu odigrao, koliko izgubljenosti, loših duela, pogrešnih pasova, nesigurnosti...

Kovačević malo bolja verzija Mihojevića

Dušan kljucao nešto, danas možda jedan od rijetkih, ali je imao idiotskih grešaka koje mu sve dobro izbrišu sve u svemu 0

Ivetić totalno neprimjetan, ni tamo ni vamo

Sarić imbecil pravi prekršaj totalno nepotreban i nakon toga korner i gol... A i da nije bio gol, onakav prekršaj se ne pravi, alo ide štoper na igrača u foru on iza njega i kliže... Za manje su se crveni davali ocam

Almir Bekić najveći kloc koji je ikada nosio dres FK Sarajevo, znači za njega je Rustemović izmislio nogometnu igru, lik već u 4 minute još na početku imao 3 retardirana gubljenja lopti na našoj polovici i namjerno igranje rukom za koje haman nije ni sankcionisan

Hebibović imao prodora, ali nikakvog produkta nismo značajnog imali, strašno neinteligentan igrač, al' eto haman boljeg nemamo

Crnkić prvo poluvrijeme amater, drugo donio penal, imao onaj šut nakon kojeg je Ahmetović promašio Zetru, kad se sve to pokrati 0 danas opet, vazda pravi one prekršaje gdje se uvaljuje ili kod skoka ili prijema lopte i vazda kartoniran će biti, baš neinteligentan kao osoba

Dulja kvalitetom odskače 10 klasa, ali mozgom je negdje u rangu Almira Bekića... Haman je tačna ona "s kim se družiš, takav si..." Imao je bruku dobrih prodora i dijagonala... Ali je bespotrebno 3-4 puta htio da šutira sa 30+ kroz 4-5 igrača svaki put bio izblokiran, a uvijek imao desno ili lijevo nekoga da je odloži

Ahmetović ako ništa pokazao je kako se izvode penali, ostalo sve nula bodova, mislim da smo učinili Slobodi uslugu što smo ga skinuli s platnog spiska, jer ni gore se ne bi naigrao,a morali bi ga plaćati...

Guza višak kilograma, totalno uništena motorika, pa kad zijani loptu na centru oni 3:2 sreća haman se bojali dati gol u nekoliko navrata...

Lelić naravno, kao što smo i pretpostavili, ubleha, pa lik je uspio napraviti više grešaka i navući veći gnijev za 20 minuta nego Bekić za gotovo cijelu tekmu...

Amer Bekić ništa nije pokazao, plus fulao zicer...

Čala pročitan, plus kako bolan barem nakon prvog poluvremena nisi dragi Čala skontao da ne idu centaršutevi likovi imaju dva jablana u odbrani, a mi jedva raspalog Ahmetovića, koliko je akcija završeno nekim pokušajem centaršuta...

Sve u svemu utakmica dokala ono što se govori već duže vrijeme, a što su neki pokušavali da kamufliraju kao pljuvanje - ova ekipa je poluamaterska, a Čala možda u ovoj Ligi za prvaka iza svih šefova stručnih štabova što se tiče taktičke postavke i pripreme utakmice. Ne može ba se odigrati 30 utakmica na motivaciju, to prođe nakon 5-6.
Samo Saraj'vo.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 23 apr 2017, 19:41

Nicemu se ne nadam vise.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bordo10, BungaBum, HZbec, Morgen19, teamnorth1989, ubipara, Vanja8 i 98 gostiju.