FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako bude vremena svratite u cevabdzinicu Ajla,pravo brado cevap u starom djelu Travnika. Danas pada Pirota kao i prosle godine Zenica i Siroki.Vrjeme je za novo rusenje tradicija.
Izvini ali meni su cevapi kod Harija betonski i najbolji, kad god dodjem do Travnika obavezno svratimAlipasino je napisao/la:Ako bude vremena svratite u cevabdzinicu Ajla,pravo brado cevap u starom djelu Travnika. Danas pada Pirota kao i prosle godine Zenica i Siroki.Vrjeme je za novo rusenje tradicija.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Imamo katastrofalan ucinak u Travniku.
Od 11 utakmica na Piroti samo 2 pobjede!!!!
jedna 1953. a druga 2005.
Nadam se pobjedi sada, ali bice tesko.
Naprijed Zeljo!!!
Naprijed Zeljo!!!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
-
- Kontakt:
zna li neko koliko zeba ima asistencija do sad, u ova prva dva kola? 3, ako se ne varam...odnosno sve golove iz igre asistirao je on?
Ponoviti igru i postavku kao protiv Olimpika i nema zime. A Travnik je cak i slabiji od onakvog Olimpika.Bice nasih navijaca tako da imamo sve uslove da se vratimo neporazeni, izuzmemo li eventualno domacinsko sudjenje a i to nebi trebao biti problem zbog razlike u klasi
Ma u Travniku bi i Barcelona imala katastrofalan učinak, to ništa ne znači. Kad ti uleti klizeći sa 4 noge, poslije ne smiješ ni potrčati. Treba Ćulumu dat da ih udara, k'o prošle godine.tm84 je napisao/la:Imamo katastrofalan ucinak u Travniku.
Naprijed Zeljo!!!

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Kod Harija i Bajre, najjaci cevapi, po prvi put da se slozim sa piletompile87 je napisao/la:Izvini ali meni su cevapi kod Harija betonski i najbolji, kad god dodjem do Travnika obavezno svratimAlipasino je napisao/la:Ako bude vremena svratite u cevabdzinicu Ajla,pravo brado cevap u starom djelu Travnika. Danas pada Pirota kao i prosle godine Zenica i Siroki.Vrjeme je za novo rusenje tradicija.

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Halo to ti je isti gazda samo se ova zove Ajla sve ti je to jedna do druge.Probajte nece te se izradit.Sretno Zeljo.
Da, ima 3 asistencije.Artur Rembo je napisao/la:zna li neko koliko zeba ima asistencija do sad, u ova prva dva kola? 3, ako se ne varam...odnosno sve golove iz igre asistirao je on?
Amar ima 2 gostovanja u Travniku i 2 remija(1:1 i 0:0). Neka tako nastavi danas i biće odlično.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Prema riječima sekretara NK Travnik Smaje Hodžića u klub je stigla zvanična najava dolaska 500 Željinih fanova . Oni će biti smješteni kao i prethodnih sezona , u dio posebno ograđene zapadne tribine ."Manijaci" će organizovano krenuti sa dva autobusa iz Sarajeva u 14,30 .
Imaju i novu tribinu

Imaju i novu tribinu

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Adilović – Badrov (Terzić) , Varupa , Ribić , Helvida – Sarajčić , Šiljak (Karađoz ) , Ćurić , Pranjković – Fajić , Mujakić ( Džafić).
Selimović: "Težak teren u Tuzli rezultirao je povredom Erića na kojeg ne mogu računati u ovom meču."
Selimović: "Težak teren u Tuzli rezultirao je povredom Erića na kojeg ne mogu računati u ovom meču."
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
"Imamo najkvalitetniji tim u Premijer ligi i moramo opravdati očekivanja navijača i uprave kluba. Protiv Veleža nemamo alternativu, već moramo osvojiti tri boda", rekao je golman Borca Asmir Avdukić.
i neko kaze da BL nije zaostala

Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
-
- Kontakt:
Momak nije ništa slagao,po imenima imaju daleko najjači tim u pl,što ne mora značiti da če biti prvacieLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:"Imamo najkvalitetniji tim u Premijer ligi i moramo opravdati očekivanja navijača i uprave kluba. Protiv Veleža nemamo alternativu, već moramo osvojiti tri boda", rekao je golman Borca Asmir Avdukić.
Jao sastava Travnika.Bod minimala,protiv ovakvih ekipa se uzima titula
nadam se padanju servera portala ss
(zna se sta to znaci
)
(zna se sta to znaci

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Ovako to radi Milan Ćulum!

Visca el Višća!
Visca el Višća!
Raja vamo stiže lagano ludnica pocine, igraci su na zagrijavanju čovječe hočemoli moči stat pjeva se ŽELJENIČAR LEEEE ŽELJEZNIČAR LEEEE ŽELJEZNIČAR LE ŽELJEZNIČAR LE ŽELJEZNIČAR LEEEE NA NA NA NA NAAAA A NA NA NA A NAAA......
- fanatic1991
- Kontakt:
Evo i od mene kraj portala daleko od vas al u srcu zauvjek pjesma Zeljeznicar ale.
-
- Kontakt:
pao je server bhradia 1..... pretrpano...
Trenutno korisnika/ca: bablaz1, PointBlank, Sommersby i 42 gosta.