West Ham FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Hoće li West Ham izboriti opstanak?

1. Da
73
86%
2. Ne
12
14%

Ukupno glasova: 85

hammers
Moderator
Kontakt:

Re: West Ham FC

Post Postao/la hammers » 13 avg 2010, 23:21

slika
Terence Brown je postao po drugi put pocasni dozivotni predsjednik kluba.slika
Pocetkom devedesetih godina je sa pozajmljenih 2 miliona funti dosao na celo kluba, da bi 2006. prodao svoj vlasnicki udeo za 85 miliona funti. Prvi put je odlucio da povuce titulu dozivotnog predsjednika jer se spekulisalo da bi njegovi nasljednici mogli da ga tuze zbog afere sa Tevezom. Smrad se ponovo vratio :evil:
slika
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 13 avg 2010, 23:27

joj , sta je ovo problemi s nekom upravom i to sa igrace .
ma da i to sto kazes ali sutra cemo dobiti A . WILLU imam neki predosjecaj :)):

Gse Gse ..
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 14 avg 2010, 10:37

Konacno dodje i 14-tiiiiiiiiiiiiii :D

Danas otvaranje sezone igramo sa Aston Villom u gostima od 16 sati uz prijenos na BHT 1. Nadam se minimalno bodu, Villa u zadnje vrijeme ne bas u najboljoj situaciji, znamo za ostavku O'neilla te nagovjestaj odlazka najboljeg im igraca Younga. West Ham zadnje tri utakmice protiv Ville je ostao ne porazen, dva puta u gostima remi (i danas bi mog'o biti lako) i kod kuce pobijeda prosle godine kada je Hines pogodio u 90+ min. kojeg danas nece biti radi povrede.

Ovo ce biti ujedno i debi za Avrama Granta na klupi West Ham-a sto se tice Premier Lige. Jos bi mogli debitovati Thomas Hitzlsperger koji je lakse povrijedjen, zaradio laksu povredu na zadnjoj utakmici protiv Deportiva, Pablo Barrera, Frederic Piquionne, Tal Ben Haim i Winston Reid.
West Ham i Aston VIlla do sada odigrali 91 medjusobni duel, West Ham uspijesniji sa 32 pobijede,Villa 30 i 28 utakmica su zavrsile nerijeseno.
Zadnjih 6 utakmica :
17 January 2010 - Aston Villa 0-0 West Ham United
4 November 2009 - West Ham United 2-1 Aston Villa
18 April 2009 - Aston Vila 1-1 West Ham United
20 December 2008 - West Ham United 0-1 Aston Villa
11 May 2008 - West Ham United 2-2 Aston Villa
6 October 2007 - Aston Villa 1-0 West Ham United

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

pompey9<
Kontakt:

Post Postao/la pompey9< » 14 avg 2010, 10:42

hammers je napisao/la:Konacno dodje i 14-tiiiiiiiiiiiiii :D

Danas otvaranje sezone igramo sa Aston Villom u gostima od 16 sati uz prijenos na BHT 1. Nadam se minimalno bodu, Villa u zadnje vrijeme ne bas u najboljoj situaciji, znamo za ostavku O'neilla te nagovjestaj odlazka najboljeg im igraca Younga. West Ham zadnje tri utakmice protiv Ville je ostao ne porazen, dva puta u gostima remi (i danas bi mog'o biti lako) i kod kuce pobijeda prosle godine kada je Hines pogodio u 90+ min. kojeg danas nece biti radi povrede.

Ovo ce biti ujedno i debi za Avrama Granta na klupi West Ham-a sto se tice Premier Lige. Jos bi mogli debitovati Thomas Hitzlsperger koji je lakse povrijedjen, zaradio laksu povredu na zadnjoj utakmici protiv Deportiva, Pablo Barrera, Frederic Piquionne, Tal Ben Haim i Winston Reid.
West Ham i Aston VIlla do sada odigrali 91 medjusobni duel, West Ham uspijesniji sa 32 pobijede,Villa 30 i 28 utakmica su zavrsile nerijeseno.
Zadnjih 6 utakmica :
17 January 2010 - Aston Villa 0-0 West Ham United
4 November 2009 - West Ham United 2-1 Aston Villa
18 April 2009 - Aston Vila 1-1 West Ham United
20 December 2008 - West Ham United 0-1 Aston Villa
11 May 2008 - West Ham United 2-2 Aston Villa
6 October 2007 - Aston Villa 1-0 West Ham United
Naš trener ce vas voditi ove sezone.Avram je extra trener i ove sezone cu slabije pratiti Premier Ligu pošto nema
Pompeya,ali cu pratiti WHUFC samo radi Granta!
You are my Portsmouth, my only Portsmouth! You make me happy when skys are gray! I never noticed how much I loved you,until you take my Portsmouth away!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 14 avg 2010, 10:48

WHU je se odlično pojačao i danas očekujem dobru utakmicu i volio bih da pobjedite ih :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 avg 2010, 12:54

@Hammers zelim da vam pozelim srecu u predstojecoj sezoni i da izborite opstanak.Mislim da ce to biti mnogo lakse nego predhodne sezone kada ste se skoro do kraja borili za zivot u eliti.Sada je tu Avram Grant jedan od trenera koji odlicno poznaje sustinu fudbalske igre i taktiku i koji vas moze dovesti u mirnije vode.Koliko sam upoznat od boljih igraca samo su otisli Ilan i Franco,a dosli su tu i Barrera,Hitzlsperger,Reid,Piquionne,ben Haim sve odlicni igraci za koje sam uveren da mogu doneti dosta dobrog.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 14 avg 2010, 13:18

Devil je napisao/la:@Hammers zelim da vam pozelim srecu u predstojecoj sezoni i da izborite opstanak.Mislim da ce to biti mnogo lakse nego predhodne sezone kada ste se skoro do kraja borili za zivot u eliti.Sada je tu Avram Grant jedan od trenera koji odlicno poznaje sustinu fudbalske igre i taktiku i koji vas moze dovesti u mirnije vode.Koliko sam upoznat od boljih igraca samo su otisli Ilan i Franco,a dosli su tu i Barrera,Hitzlsperger,Reid,Piquionne,ben Haim sve odlicni igraci za koje sam uveren da mogu doneti dosta dobrog.
Hvala :) Borba za opstanak je proslost, sada sa novim trenerom i sa ovim novim pojacanjima realno ekipa bi trebala zavrsit medju top 10 :P

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 avg 2010, 13:24

S obzirom da A. Villa ima ogromnih problema, odlazak trenera, pa spekulacije o odlascima najboljih igraca, ni malo nece cuditi ako West Ham dodje do pobjede.

Cekicari su se dobro poslozili ove godine, nekoliko pojacanja je stiglo i samim tim najavljuju borbu za Europu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 14 avg 2010, 15:53

West Ham United: Green, Reid, Tomkins, Upson, Ilunga, Parker, Kovac, Noble, Faubert, Boa Morte, Cole
Subs: Stech, Gabbidon, Spector, Barrera, Piquionne, Sears, Diamanti

Aston Villa: Friedel, L Young, Dunne, Clark, Warnock, Albrighton, Petrov, Milner, Downing, A Young, Carew
Subs: Guzan, Weimann, Lichaj, Bannan, Reo-Coker, Beye, Heskey

[youtube][/youtube]
slika slika

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 14 avg 2010, 16:00

Odoh gle´at tekmu, puno sreće West Hamu
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 14 avg 2010, 16:39

2:0 :(
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 avg 2010, 16:42

Sretno u Championshipu. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 14 avg 2010, 20:57

Monolog:

Lako je biti gloryhunter...
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 avg 2010, 20:59

D1n0 je napisao/la:Monolog:

A on je GH sto navija za svrake koje se ne mogu sastaviti sa trofejom u novije doba. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 14 avg 2010, 22:54

Koja bruka, realno trebali smo minimalno peticu primiti danas. Odma kad sam sastav vidio, znao sam da nam se ne pise dobro. Isti sastav ko i prosle godine samo sto je danas debitovao od prve minute Reid, i jos jedna promjena sto je Grant pomakao Fauberta sa desnog beka na krilnog napadaca sto je igrao u Bordeaxu u najboljim danima ali danas se nije sastavio sa loptom ko ni citava ekipa. Odbrana LOSA dramaa, Ilunga ni nalik od onog lijevog beka kada je dosao prvu sezonu na pozajmicu, od kako smo ga otkupili svake sezone sve gori i gori, Upson los takodje danas, Tomkins najgori danas ubijedljivo, sve je pocelo od one greske kada je htio vratiti loptu Greenu pa zatim se odbila lopta od njega u stativu, poslije toga citavu utakmicu ispadao smijesan, sljedeca utakmica pod hitno Ben Haima gurnuti u vatru vidjeti kako bi se on snalazio sa Upson-om, Reid po meni najbolje danas djelovao sto se tice odbrane, vidi se da momak zna igrati samo sa danas onako "raspolozenim" suigracima nije se ni moglo vise :/ Grant odlucio danas sa tri vezna poceti utakmicu, Parker, Noble i kovac :twisted: Noblica i nekako solidan, borio se, uklizavo ali nedovoljno. Kovac reetttarrrddd, izveo ga Grant u 45 min. nije se sastavio sa loptom kao i inace. Jedva cekam da se oporave Behrami, Thomas i Collison da ovaj retard ne bude ni na klupi vise :evil: Napad Faubert neprimjetan, Boa Moarte od kako je dosao iz Fulhama nije covjek odigrao tri utakmice da valjaju, sto prije ispisnicu uruciti i onako je usao i u godine, C.Cole :twisted:

Nadam se da uprava nece stati na ovim pojacanjima, jos minimalno dva pojacanja trebaju (Bek i Napadac) i rijesiti se ovih par kloceva koji imaju strasne plate dok na terenu ne pokazuju nista. Sada slijedi tekma protiv Boltona na Upton Parku nadam se da ce uz pomoc navijaca uspijeti upisati prvu pobijedu u novoj sezoni te otici na Old Traford sa dosta vecim samopuzdanjem.

COYI

LudLo
Kontakt:

Post Postao/la LudLo » 15 avg 2010, 00:11

[quote="hammers"]
Hvala :) Borba za opstanak je proslost, sada sa novim trenerom i sa ovim novim pojacanjima realno ekipa bi trebala zavrsit medju top 10 :P[ /quote]

jezik pregriz'o :mrgreen:
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 avg 2010, 00:32

D1n0 je napisao/la:Monolog:

Ja, čovjek bi rekao da je Newcastle osvojio 1000 trofeja, u pravu si. Btw, izgleda da niko ne smije navijati za neki jači tim jer je odmah etiketiran kao GH. Odlično razmišljanje momčino. Odlično.
Devil je napisao/la:A on je GH sto navija za svrake koje se ne mogu sastaviti sa trofejom u novije doba.
Ma nemoj? A prvo mjesto u Championshipu? :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 21 avg 2010, 02:05

Sutra prva utakmica na Upton Parku sto se tice nove sezone. Dolazi ekipa Boltona koja je proslo kolo odigrala mrsavih 0-0 protiv Fulhama. Ova utakmica se mora dobiti pogotov sto poslije ove utakmice slijedi veoma tezak raspored, da ne bi opet kuburili na samom dnu tabele a tek sezona pocela :/

Glavni sudija ce biti Andre Marriner.

slika slika

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 21 avg 2010, 02:21

Sutra nam sretno i vjerujem da cemo uzetri BOLTON u i da cemo upisati prva tri boda .
Nadam , se da nece biti lose kao protiv Ville i zato :

http://www.fileden.com/files/2009/3/13/ ... /8cool.gif
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 22 avg 2010, 00:14

Nisam danas gledao utakmicu, izlista sad malo forume i sagleda Highlits-e. Kako vidim igra i nije bila toliko losa i bili smo bolja ekipa danas ali nedostatak srece :evil: Prvo poluvrijeme odlicna igra i pravo cudo sto WH nije otisao na poluvrijeme sa barem jednim golom prednosti, treba napomenuti i najbolju sansu tj. penal C.Cole-a koji Jaaskelainen brani. Drugo poluvrijeme veoma lose otvaranje tj. odma pogodak za Bolton. Duga lopta na Elmandera koji spusta za Davies-a, Upson stize prije njega i u padu sad ne znam sta je tacno pokusao izbiti loptu u korner ili vratiti Greenu svejedno salje je u vlastitu mrezu. Mada mislim da je komotno mogao i Mariner svirati prekrsaj na Upsonu koji je u tom duelu sa Davies-om dobio od istog kopacku u glavu sto Mariner nije vidio :roll:
Do kraja utakmice incijativa West Hama, stvarale su se prilike medjutim odbrana retardirana je opet bila na nivou :twisted: Kad od ovog Boltona prime tri gola, sta tek ocekivati sljedece kolo protiv Manche u gostima :evil:

Najgore moguce nam se desava, veoma los start, moral ekipe opada, par bitnih igraca povrijedjeni, slijedi tezak raspored :evil: Bio sam veoma optimistican sto se tice ove sezone medjutim demantovase me na samom pocetku, slijedi li jos jedna borba za opstanak :evil:

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.