E **** ih nedelja.tad se narod kupa i prirpema za ponedeljak!emirzlaTu je napisao/la:U nedelju sa Zeljom od 17:00
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Jučer je SVINJSKI u hotelu Tuzla naručio večeru DA PROSLAVE POBJEDU za stožer 10 miješanih mesa a igračima biftek večera je koštala 40 km po igračuHitman22 je napisao/la:Ova dva boda ce Zrinjski kostati titule zato Baka polemise zalaganje

Sariel je napisao/la:E **** ih nedelja.tad se narod kupa i prirpema za ponedeljak!emirzlaTu je napisao/la:U nedelju sa Zeljom od 17:00

Zlatan Nalić sin tuzlanski
A grah???emirzlaTu je napisao/la:Sariel je napisao/la:E **** ih nedelja.tad se narod kupa i prirpema za ponedeljak!emirzlaTu je napisao/la:U nedelju sa Zeljom od 17:00bitan je razlog...

Ekipa "Slobodine" djece bi trebala da izgleda otprilike ovako :
Piric
Efe Memisevic Gojkovic Al Bekic
Am Bekic Jaganjac Rahmanovic Suljic
Mesanovic Ahmetovic
........
Piric
Efe Memisevic Gojkovic Al Bekic
Am Bekic Jaganjac Rahmanovic Suljic
Mesanovic Ahmetovic
........
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
Pa on je gasi evo tri godine, ne gasim je ja....pisao je milion puta da trebamo kljuc u bravu, on o posjeti mi o upravi, mi o posjeti on igrackom kadru i tako u nedogled....jos cu pomisliti da je protiv upraveSariel je napisao/la:Sreca nasa pa ne misli tako cestoultrasstyle_tz je napisao/la:a dok se ne stvore zakonski i politicki uslovi da je privatizujemo ugasit je ko KK Ditu, pa kad dodje neko sa 8 miliona nek odmrzne. I ja se slazem s tim apsolutno.Skver je napisao/la:Ja mislim da nama trebaju novi bekovi, halfovi, krila, napadaci i dojica u sredini da svi mogu igrati sa Ordagicem i Skahicem...e sad da bi to sve imao, neko mora dovesti i platiti, tako je bilo od pamtivjeka. Da bi to platio moras imati pare i ne smijes biti kokuz. Naravno to se nece desiti, jer oni koji imaju para nece sebi dozvoliti da ih yebe u mozak neka lujka iz vladajuse strukture grada Tuzle.....tako da ce do nekih drugih vremenaa ne znam da li ce to biti bolja vremena Slobodu ce voditi kokuzi koje ce postavljati lujka iz vladajuce strukture grada Tuzle.
P.S. Zakljucak: Jedna i jedina nada za Slobodu je privatizacija, po stoti put.![]()
![]()
Sala sala skver.budi drug i prihvati je ko takvu

🔴⚫️
- Beduin
- Kontakt:
Za razliku od vecine vas, ja sam misljenja da smo mi najveci krivci u svemu ovome. Mozemo mi kriviti gradonacelnika za qurcobolju za sportom, mozemo kriviti Uprave sto ne zele da ulazu velike pare jer od naseg sporta nema nekog jakog biznisa (zato se zadovolje nekim sitnijim licnim interesom, ako naprave za mandata sta dobro za klub to je to...), ali mi smo ti koji biramo gradsku vlast, mi smo ti koji ne vrse pritisak na Uprave (pa i samog gradonacelnika), mi smo ti koji ne uticemo udruzenim snagama i brojnoscu i ne doprinosimo punjenju klubske kase direktnim dolaskom na stadion, nema nas brojcano i kao takvi ne stojimo uz klub i stitimo ga od svakog ko radi protiv njega.
Sve dok je tako, dok nema mase koja ce stati u gard protiv svakoga ko radi protiv Slobode, mi cemo kriviti sve ostale osim samih nas. A cifre kojima bismo mogli doprinjeti jacanju kluba samim dolaskom na stadion, te s' pravom braniti interese kluba i nase pare koje izdvajamo za isti, sve je to nemoguce dok nas je malo i dok smo razjedinjeni. Kad shvatimo nas sport, nas klub ozbiljno i minimnalno 5000 ljudi bude na svakoj utakmici i kao takvi ne zagalamimo i protiv Jasmina, i Uprave i svakog treceg, tad ce nas i drugi shvatati ozbiljno i promislit ce, kao sto je slucaj u mnogim drugim klubovima iza kojih stoji armija navijaca, armija ljubitelja svog kluba.
Mi smo ti koji mozemo sve promijeniti, da hocemo.
Sve dok je tako, dok nema mase koja ce stati u gard protiv svakoga ko radi protiv Slobode, mi cemo kriviti sve ostale osim samih nas. A cifre kojima bismo mogli doprinjeti jacanju kluba samim dolaskom na stadion, te s' pravom braniti interese kluba i nase pare koje izdvajamo za isti, sve je to nemoguce dok nas je malo i dok smo razjedinjeni. Kad shvatimo nas sport, nas klub ozbiljno i minimnalno 5000 ljudi bude na svakoj utakmici i kao takvi ne zagalamimo i protiv Jasmina, i Uprave i svakog treceg, tad ce nas i drugi shvatati ozbiljno i promislit ce, kao sto je slucaj u mnogim drugim klubovima iza kojih stoji armija navijaca, armija ljubitelja svog kluba.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Beduin je napisao/la:Za razliku od vecine vas, ja sam misljenja da smo mi najveci krivci u svemu ovome. Mozemo mi kriviti gradonacelnika za qurcobolju za sportom, mozemo kriviti Uprave sto ne zele da ulazu velike pare jer od naseg sporta nema nekog jakog biznisa (zato se zadovolje nekim sitnijim licnim interesom, ako naprave za mandata sta dobro za klub to je to...), ali mi smo ti koji biramo gradsku vlast, mi smo ti koji ne vrse pritisak na Uprave (pa i samog gradonacelnika), mi smo ti koji ne uticemo udruzenim snagama i brojnoscu i ne doprinosimo punjenju klubske kase direktnim dolaskom na stadion, nema nas brojcano i kao takvi ne stojimo uz klub i stitimo ga od svakog ko radi protiv njega.

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Covjek objasnio sve zivo.Beduin je napisao/la:Za razliku od vecine vas, ja sam misljenja da smo mi najveci krivci u svemu ovome. Mozemo mi kriviti gradonacelnika za qurcobolju za sportom, mozemo kriviti Uprave sto ne zele da ulazu velike pare jer od naseg sporta nema nekog jakog biznisa (zato se zadovolje nekim sitnijim licnim interesom, ako naprave za mandata sta dobro za klub to je to...), ali mi smo ti koji biramo gradsku vlast, mi smo ti koji ne vrse pritisak na Uprave (pa i samog gradonacelnika), mi smo ti koji ne uticemo udruzenim snagama i brojnoscu i ne doprinosimo punjenju klubske kase direktnim dolaskom na stadion, nema nas brojcano i kao takvi ne stojimo uz klub i stitimo ga od svakog ko radi protiv njega.
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- tuzlak1987
- Kontakt:
@Beduin
Nema nas ko organizovati, razjedinjeni smo, pola hoce ovo, pola hoce ono, pola kaze ovaj je u pravu, pola kaze onaj je. Tako da ja ne znam protiv koga bi mi zagrmili uopste kada je medju nas ubacena koska.
U biti sta je nas zajednicki cilj? Jel ga mi imamo?
Nema nas ko organizovati, razjedinjeni smo, pola hoce ovo, pola hoce ono, pola kaze ovaj je u pravu, pola kaze onaj je. Tako da ja ne znam protiv koga bi mi zagrmili uopste kada je medju nas ubacena koska.
U biti sta je nas zajednicki cilj? Jel ga mi imamo?
Netacno,bolje da neko drugi uradi za nas nestoSariel je napisao/la:Beduin je napisao/la:Za razliku od vecine vas, ja sam misljenja da smo mi najveci krivci u svemu ovome. Mozemo mi kriviti gradonacelnika za qurcobolju za sportom, mozemo kriviti Uprave sto ne zele da ulazu velike pare jer od naseg sporta nema nekog jakog biznisa (zato se zadovolje nekim sitnijim licnim interesom, ako naprave za mandata sta dobro za klub to je to...), ali mi smo ti koji biramo gradsku vlast, mi smo ti koji ne vrse pritisak na Uprave (pa i samog gradonacelnika), mi smo ti koji ne uticemo udruzenim snagama i brojnoscu i ne doprinosimo punjenju klubske kase direktnim dolaskom na stadion, nema nas brojcano i kao takvi ne stojimo uz klub i stitimo ga od svakog ko radi protiv njega.

@sarijel sa rebarcima

Zlatan Nalić sin tuzlanski
- tuzlak1987
- Kontakt:
Radnik tamo bolji od Zeljeznicara. Dobra stvar moze se protiv ovog Zeljeznicara igrati, pali su malo zbog puno utakmica. Losa stvar sto bi Radnik vrlo lako danas mogso uzeti im bodove..
Dobili smo VELIKO pojacanje
Adnan Mujkic se vraca u Slobodu
Hej tugo
Adnan Mujkic se vraca u Slobodu
Hej tugo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Izgleda da kod nas u BiH posjete diktira protivnik. Posto se uvijek vracamo na Drinu nije cudo sto je bilo malo ljudi kada je dolazila 15. ekipa prvenstva tada.
Sarajevo u finalu kupa, bori se za titulu i na tribinama protiv Krupe koja je 6. ocajna posjeta za toliki grad.
Treba uprava razmisliti da se napravi neka skala za cijenu ulaznica. Npr kada dolazi Radnil 7 KM, Zeljeznicar 10, Metalleghe 5.
Sarajevo u finalu kupa, bori se za titulu i na tribinama protiv Krupe koja je 6. ocajna posjeta za toliki grad.
Treba uprava razmisliti da se napravi neka skala za cijenu ulaznica. Npr kada dolazi Radnil 7 KM, Zeljeznicar 10, Metalleghe 5.
-
- Kontakt:
Vodi meljo u bijeljini, radnik dosta bolji protivnik ali sarajlijice srece imaju treba iskoristit umor njihov nadam se pozitivnom rezultatu
Tako je.u tri stavke.privatizacija.jeftinije karte.a za trecu ja cu grahce na tacve pristavit.emirzlaTu je napisao/la:Netacno,bolje da neko drugi uradi za nas nestoSariel je napisao/la:Beduin je napisao/la:Za razliku od vecine vas, ja sam misljenja da smo mi najveci krivci u svemu ovome. Mozemo mi kriviti gradonacelnika za qurcobolju za sportom, mozemo kriviti Uprave sto ne zele da ulazu velike pare jer od naseg sporta nema nekog jakog biznisa (zato se zadovolje nekim sitnijim licnim interesom, ako naprave za mandata sta dobro za klub to je to...), ali mi smo ti koji biramo gradsku vlast, mi smo ti koji ne vrse pritisak na Uprave (pa i samog gradonacelnika), mi smo ti koji ne uticemo udruzenim snagama i brojnoscu i ne doprinosimo punjenju klubske kase direktnim dolaskom na stadion, nema nas brojcano i kao takvi ne stojimo uz klub i stitimo ga od svakog ko radi protiv njega.
Mi smo ti koji mozemo sve promijeniti, da hocemo.![]()
@sarijel sa rebarcima

Najveci gubitak od svih ovih odlazaka je zeba.
Igrac prevage za ovu kokuruz ligu.
To je sposobnost sportskog direktora denisa karića( ja neznam jel okončan taj konkurs za tu funkciju koji je tajnovitiji nego u BH Telecomu) koji je istom dao slobodne papire da opsoti jednu kisriju od 200 KM klubu i da da izjavu kako ga je AH z... za neki novac.
- Probisvjet
- Kontakt:
Slazem se. Sa Zebom i Krpicem bi bili jaci bar 70%.Sariel je napisao/la:Najveci gubitak od svih ovih odlazaka je zeba.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Evo mi npr sada nismo uopste svjesni sta mozemo dobiti u ovih 5 kola isto kao sto nismo bili svjesni prosle godine. Umjesto da protiv Zeljeznicara u subotu gori da uzmemo bodove za Evropu mi cemo se uspavati i doci ce nas 2000.
A Evropa nije samo 200 hiljada, 210 hiljada je prvo pretkolo, a prvo pretkolo se moze proci ako izvuces protivnika kakvog su dobili Radnik i Siroki prosle sezone.
A Evropa nije samo 200 hiljada, 210 hiljada je prvo pretkolo, a prvo pretkolo se moze proci ako izvuces protivnika kakvog su dobili Radnik i Siroki prosle sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.