FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo naseg Sisoja.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ajde Saideeeeee
Kad smo zadnju dobili na Kosevu sjecali se ko?
E nek sam i ovo docekao od Cale..
Sad mogu i umrijeti
Sad mogu i umrijeti
Zadnja izmjena: MartinSco, dana/u 23 apr 2017, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
IDEMO PONOVO!
Ima ti i ta mjesta al ima vecih krivaca od Cale samo sto se dobro kriju...dundee je napisao/la:zato sto ponavlja da su igraci umorni..3 utakmice na kosevu ne mozemo pobijediti a on ne smije ni jedne izmjene u timu napraviti..ako si doveo 2 igraca red je da im das nekad priliku, a ne da govoris da su igraci umorni a konstanto forsiras jedne te iste iz utakmice u utakmicu..ahmetovic meda ne moze citavo proljece ni pomislio nije da ga zamijeni...crnkica isto...na derbiju imamo igraca vise on cuva bod..eto zato je cala outsimidobar je napisao/la:Zasto Cala out ? jel on kriv sto mu one hijene nisu nista obezbijedile ?dundee je napisao/la:cala out..samo ne cekati 5 kola sljedece sezone za to..nego cim ova ende..hvala mu i svaka cast sta je napravio..al remont cijele ekipe i strucnog staba ako mislimo nesto napraviti
Trazio je previse za razliku od onog celavog smrada
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Koji jadnici.
Poslano sa mog ZTE Blade A452 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog ZTE Blade A452 koristeći Tapatalk
"Sa prkosne Majevice, legenda se Bosnom širi, Teočanska prva gazi na slobodu zemlja miri. Sa prkosne Majevice, vjetrovi mu ime zbore, gdje njegova noga kroči slobodarske sviću zore..."
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Yebem li im majku pa sta je ovo
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Nema vise vremena...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Na sta je spalo Sarajevo da na kosevu nemogu poluekipe pobjedii,pucaju se reklame,Sarajevo te treba,Sarajevo je tvoja porodic,e pa Sarajevo netreba takvu upravu mrs svi,bolje se igralo kad su virsle bile,mora se napraviti pritisak da se nasa djeca viraju od Hadzica,pa malog Sadikua,koji ce bar iz ljubavi igrati,ove propale igrce prestati dovoditi.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ja bi ovaj klub ugasio godinu dana, istjero od Duljevica do Cale sve od reda u pm, ostavio Marka, Hodzica i Kadusica i godinu dana pravio novu ekipu, iz temelja sve promjeniti i opet nesto probati, nismo imali nikad goru ekipu 20 godina unazad sunce ti ****, zali boze ovo sake raje sto nas je doslo, nisu ni ovo zasluzili amateri jedni amaterski, ma zgadili su mi se, majku im **** retardiranu, na Kosevo cu doc jos jednom ove sezone na finale kupa i vozdrica dok se nesto ne promjeni mene vise nema, do naredne sezone, fuj fuj fuj
Da stvar bude gora gurbeti ni krivi ni duzni uzese titulu
Da stvar bude gora gurbeti ni krivi ni duzni uzese titulu
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Odoh ja da izbjegnem guzvu
Yebite vise mater invalidi.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Je.bem od čistačice do Tana sve.
- Sarajevo29
- Kontakt:
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Hahahahaha pa yebem li im sve invalidi jedni
- FrancescoTotti
- Kontakt:
I jesmo negdje na nivou ove krupe. Realan rezultat.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
De ako ima koji klub da vodi Duljevića, samo da nam ne je.e živce i slj. sezonee..
Bordo bijeli za život cijeli!!
E pa yebem vise i Calu i Ihtijarevica i Valentina i Sabrinu i kompletan igracki kadar mrsssssss 
- Evolution87
- Kontakt:
**** li vam majke svima. Mrs u picku materinu svi od bekica bogaljice duljevixa reprezentstivca ahmetovica panjine i saida invalida. **** vam svima sve.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- LegendKiller
- Kontakt:
Jedan stoper Krupe je visok 201 cm drugi 195 cm, i naši ćitavu tekmu nabijaju loptu na Ahmetovića. Bez ikakve taktike i ideje u igri. Nije samo do igrača već i do samog trenera. Mi akcije uigrane nemamo. Izbi nabi i ako Dulja šta sam uradi uradi. Sramota!!!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], boki86, casual033, DzemoSmjecanin, gh0stHZ, JavierBosnia, mosarajvosa83, OzmoodPinglewood, Pantelija, trunks1946, tuitamo i 77 gostiju.