Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Kawhi Leonard sinoc sam se opklonio covjeku 3 puta dok sam gledao, kakva je to igracina. Kompletan covjek kakav Harden, Westrbrook ovaj u odbrani tata u napadau da ne pricam, sto je najjace lik se ne kurci ni sekunde smiren i skroman. Volio bi ga vidjeti u nekom drugom timu sigurno bi gurao viae od Westrbrooka poena.
Jest vala, najgore mi kad nesto krenu cupati obruc pa se nesto u prsa busati. Slabo gledam SA jer igraju sve kasno, ali eto fino da imaju nekoga da je gospodin a ne "bad ass nigga!"Struya je napisao/la:Kawhi Leonard sinoc sam se opklonio covjeku 3 puta dok sam gledao, kakva je to igracina. Kompletan covjek kakav Harden, Westrbrook ovaj u odbrani tata u napadau da ne pricam, sto je najjace lik se ne kurci ni sekunde smiren i skroman. Volio bi ga vidjeti u nekom drugom timu sigurno bi gurao viae od Westrbrooka poena.

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
ajde boysii vi jedan golcic 
Aebischer

Aebischer

Ne mogu vjerovat da nica nije stavila bar dva gola cccc
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
- badblueboylivno
- Kontakt:
Effenberg je napisao/la:@Sella 13 pa gdje si bio lave sve ove godine???!!!
Takvi nam trebaju hebote trazimo vas ko vodu u pustinji!
Elem sta je bilo, bilo da sam liku dao 3 tipa od kojih su 2 prosla i jos jedan njegov i pao NBA mada to smo stavili u kategoriju rulet jer evo u nedostatku NBA experata ovdje na chatu u te sitne sate pred tekmu kad je trebalo covjeku da sastavi listic nismo uspjeli skontat ko ce dobit.
Hajde eto vidimo pametan si reci veceras sta ce biti i koliko poena i koje margine hendija i sta! Ne treba ni objasnjenje samo tip jer velis da znas!
Ko zna zna, ko ne zna dva!

Joj kralju ti na jutro nadrkan haman, sto napade covjeka bez potrebe.

A sto se tice NBA, ja isto mislim da je rulet tj. jako blizu. Mozes ti nekad nesto skinuti, u playoffu naprimjer (mozda

- transandino
- Kontakt:
- badblueboylivno
- Kontakt:
Uvaljat će nešto, nadam se i primiti. Imam ps1.
Hayley <3
@bvb ma nisam bio nadrkan majke mi, bas fino odspavo evo 2 dana se ne kladim, zivci zacjeljuju! 
Samo ga motivisao da napise sta misli, jer ne volim inace kad neko tako upadne nakon bitke, pa eto dao je prijedloge a veceras dolazi ocjena znanja!
A i to sto kazea da najboljeg tipstera pratis pa bi u minusu bio jedino da nekad gurnes 1000 unita kad ti dodje i kad trefis a ove padove igras na 5-10 unita. Niko u ovoj raboti na duzi rok nije prezivio a da nije jake uloge pogodio kad je trebalo!

Samo ga motivisao da napise sta misli, jer ne volim inace kad neko tako upadne nakon bitke, pa eto dao je prijedloge a veceras dolazi ocjena znanja!

A i to sto kazea da najboljeg tipstera pratis pa bi u minusu bio jedino da nekad gurnes 1000 unita kad ti dodje i kad trefis a ove padove igras na 5-10 unita. Niko u ovoj raboti na duzi rok nije prezivio a da nije jake uloge pogodio kad je trebalo!
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 23 apr 2017, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Stativa pogodjena, promaseno 1 na 1 i nije im sviran penal, valjda uvaljaju sad statransandino je napisao/la:kakve su sanse da nica da go ??
- transandino
- Kontakt:
ebo ga freiburg igro sam da ne daju u oba poluvremena go na fine pare sam stavio i jos par sigurica al kako gledam cekaju drugo pol za jos jedan.. na drugom tiketu nica šmrca .. haman los dan
AVANTI LIBERTA 1919
sve igre 50-50 su rulet
igranje par nepar poena u kosarci nije nist a manje sigurno nego igrati igraca d a ce prebaciti ili ne granicu. POrez na budale, uvijek bio i uvijek ce bit
igranje par nepar poena u kosarci nije nist a manje sigurno nego igrati igraca d a ce prebaciti ili ne granicu. POrez na budale, uvijek bio i uvijek ce bit
- transandino
- Kontakt:

Imal ovo ikakvih sansi cuvajte mi finge zadnje pare iz novcanika ..

AVANTI LIBERTA 1919
Je li po tebi rulet ako se znalo da ce Kanter game 2 igrati par min (7min igrao) igrati ga under 12,5 ? Mislim da je to bio cisti zicerjosipmusa je napisao/la:sve igre 50-50 su rulet

- badblueboylivno
- Kontakt:
Kako i najavih. Ajmo, Milane i APOEL-e!badblueboylivno je napisao/la:Uvaljat će nešto, nadam se i primiti. Imam ps1.
Hayley <3
Evo dada ga Nica 

Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
- transandino
- Kontakt:
Dade Niza fala Bogu al zato Leverkuzen zastopo
AVANTI LIBERTA 1919
- transandino
- Kontakt:
Lazio 5-2 Italijani zadnjih dana koda na Spidu igraju

AVANTI LIBERTA 1919
Par/nepar sto postoji okladaSella13 je napisao/la:Je li po tebi rulet ako se znalo da ce Kanter game 2 igrati par min (7min igrao) igrati ga under 12,5 ? Mislim da je to bio cisti zicerjosipmusa je napisao/la:sve igre 50-50 su rulet
igranje par nepar poena u kosarci nije nist a manje sigurno nego igrati igraca d a ce prebaciti ili ne granicu. POrez na budale, uvijek bio i uvijek ce bitBitno se informisati ne samo lupat over under
definitivno jeste rulet ali o/u ne bi trebala biti.
Samo reci mi bgt kako se to "znalo" da nece igrati duze od 7 minuta? Sta puta tako kazu pa poreknu, sve je to manje vise spekulacija, kao i kvote i kladjenje sto su. Spekulacija je doduse nesto potpuno drugacije od ruleta, ima i ona element sanse i nagrade/rizika, a provjerena informacija spekulaciju ucini takoreci "izvjeznoscu" i onda je to igra na sigurno.
Ne znam kako se to znalo u vezi ovog igraca eto bas radi ovog aspekta sto neko zna (ne znam jel sad tebi trener ovo u uho sanuo) nije rulet vec kladjenje. Zapravo rulet jeste onima koji nisu informisani kao sto ti prije navede!
Juce ja reko poredajte sve zabare over i zivio! Ako ne bude golova pustice nazor!transandino je napisao/la:Lazio 5-2 Italijani zadnjih dana koda na Spidu igraju![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.