FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hrn
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hrn » 23 apr 2017, 12:18

hilmo je napisao/la:Poklonite mi nju (pobjedu) za rođendan..
Sve najboljee

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 23 apr 2017, 12:25

danas radnik nece sigurno pustiti ganjaju evropu i oni

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 apr 2017, 12:52

Logicno **** ga
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 23 apr 2017, 12:53

Hilmo nek je sretan.

Imal ko kakvu insajdersku o terenu, gledaj ove kisurine u pm, u kakvom je stanju Hase

Radnik ce danas poginut, i radi kupa i radi Evrope koju ganjaju, pa ako kone uspiju sve to prevazici i odnijeti 3 boda jbg treba im cestitati
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 apr 2017, 13:12

SVI NAD VRBAS!
Samo Saraj'vo.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 23 apr 2017, 13:18

Svaki igrac pa i Marko treba da ide jer je ovo 101 liga na svijetu sto znaci zadnja. Ovdje nema sistema nikakvog da se pravi i ceka mladi igrac nego se samo cuva dupe trenersko. Mladi igrac ako jos ima neke ponude i ako ne ode do svoje 22-23god pada mu samopouzdanje i psihicki jos vise pada.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 apr 2017, 13:21

Ljudi dragi sta je ovo mrtav dan ovako
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 apr 2017, 13:23

Duljeviću predviđam izlet u neki tipa Češki tim i onda povratak i relacija Zrinjski, rekao bih Olimpik, ali oni se već raspadaju. Najdalje za 3 sezone Dulja će igrati u Zrinjskom. Kvotajte me.
Samo Saraj'vo.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 23 apr 2017, 13:24

Hilmo prijatelju sretan rođendan.

Pokloniti će ti pobjedu. :salut:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 23 apr 2017, 13:30

PitarBordo je napisao/la:Duljeviću predviđam izlet u neki tipa Češki tim i onda povratak i relacija Zrinjski, rekao bih Olimpik, ali oni se već raspadaju. Najdalje za 3 sezone Dulja će igrati u Zrinjskom. Kvotajte me.
Mi nemamo igraca iz omladinske skole vec dugo vremena. Kad kazem omladinske onda mislim na nekog ko je prosao sve selekcije od pionira do prvog tima. Kadusic i Radovac su to al su izgleda propali kao kauc. Nema kod nas strpljenja kod mladog igraca i zato ako neko slucajno i iskoci tipa Marka gledaju da ga utope sto prije i uzmu ono malo crkavice.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 apr 2017, 13:34

ado-hz je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Duljeviću predviđam izlet u neki tipa Češki tim i onda povratak i relacija Zrinjski, rekao bih Olimpik, ali oni se već raspadaju. Najdalje za 3 sezone Dulja će igrati u Zrinjskom. Kvotajte me.
Mi nemamo igraca iz omladinske skole vec dugo vremena. Kad kazem omladinske onda mislim na nekog ko je prosao sve selekcije od pionira do prvog tima. Kadusic i Radovac su to al su izgleda propali kao kauc. Nema kod nas strpljenja kod mladog igraca i zato ako neko slucajno i iskoci tipa Marka gledaju da ga utope sto prije i uzmu ono malo crkavice.
Nije da nema strpljenja, nego pogledaj ko ti radi u omladinskim selekcijama. A tek onda na to sve i kad neko ispliva iz svog tog neznanja tipa Hamza ili Nedim, samo se čeka gdje da se tušne, bez obzira na sve. Ali prije svega nestručnost i akutna nesposobnost trening sekcije u mlađim sekcijama je prvo mjesto.
Samo Saraj'vo.

MaroonSquad
Kontakt:

Post Postao/la MaroonSquad » 23 apr 2017, 13:39

MortemHz je napisao/la:Ljudi dragi sta je ovo mrtav dan ovako
Pa brate tekma na kosevu, ne moze drugacije. Kakvo nama vrijeme bude kad igramo domace utakmice to nigdje nema. :cry:
Bogu plakati samo.

Sretan rodjendan Hilmo.
Kad navecer oci sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 apr 2017, 13:43

Da imamo barem jednu natkrivenu tribinu niko se ne bi brinuo oko vremena. :kafa:
Samo Saraj'vo.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 23 apr 2017, 13:44

Mi nemamo igraca iz omladinske skole vec dugo vremena. Kad kazem omladinske onda mislim na nekog ko je prosao sve selekcije od pionira do prvog tima. Kadusic i Radovac su to al su izgleda propali kao kauc. Nema kod nas strpljenja kod mladog igraca i zato ako neko slucajno i iskoci tipa Marka gledaju da ga utope sto prije i uzmu ono malo crkavice.[/quote]

Nije da nema strpljenja, nego pogledaj ko ti radi u omladinskim selekcijama. A tek onda na to sve i kad neko ispliva iz svog tog neznanja tipa Hamza ili Nedim, samo se čeka gdje da se tušne, bez obzira na sve. Ali prije svega nestručnost i akutna nesposobnost trening sekcije u mlađim sekcijama je prvo mjesto.[/quote]

Pisao sam ja neki dan o tome kako se to radi u Evropi...primjer Ajax. Prvo moras imati strucne trenere u omladinskom pogonu koji su ostvareni ljudi i nisu gladni para nego su spremni za rad i posao. Naravno da svako radi za platu i zato tim trenerima treba dati platu 10.000km i nece mu pasti na pamet da uzima nekoj djeci pare da bi taj momak igrao, kao sto se radi kod nas. Svako trener od pionira do juniora ima u svom ugovoru odredjeni procenat koji dobija kada se taj mladi igrac jednog dana proda. E onda dodjemo do tog kljucnog momenta da svaki trener zna za sta radi, a radi za to da napravi sto boljeg igraca da bi klub tog istog kasnije prodao za sto vecu cijenu. Tada nece igrati tatini i mamini sinovi nego samo najbolji. Niko nije lud da gura nekog od kojeg nema koristi i da sam sebi skace u dzep. Pitam se zasto je to tesko napraviti kod nas, da li je to neka nuklearna fizika ili mi to necemo i ne znamo. Skaiting igraca je posebna prica i o tome bi mogao pisati danima a sve sve svodi na takvu jednostavnost od koje mi zmamo napraviti toliku komplikaciju sa je to bogu plakati. Postoje urneci po kojima se to sve radi al ni to mi ne znamo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 apr 2017, 13:45

Ne bi trebalo da bude padavina tokom utakmice tho...

slika
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 apr 2017, 13:47

ado-hz je napisao/la: Pisao sam ja neki dan o tome kako se to radi u Evropi...primjer Ajax. Prvo moras imati strucne trenere u omladinskom pogonu koji su ostvareni ljudi i nisu gladni para nego su spremni za rad i posao. Naravno da svako radi za platu i zato tim trenerima treba dati platu 10.000km i nece mu pasti na pamet da uzima nekoj djeci pare da bi taj momak igrao, kao sto se radi kod nas. Svako trener od pionira do juniora ima u svom ugovoru odredjeni procenat koji dobija kada se taj mladi igrac jednog dana proda. E onda dodjemo do tog kljucnog momenta da svaki trener zna za sta radi, a radi za to da napravi sto boljeg igraca da bi klub tog istog kasnije prodao za sto vecu cijenu. Tada nece igrati tatini i mamini sinovi nego samo najbolji. Niko nije lud da gura nekog od kojeg nema koristi i da sam sebi skace u dzep. Pitam se zasto je to tesko napraviti kod nas, da li je to neka nuklearna fizika ili mi to necemo i ne znamo. Skaiting igraca je posebna prica i o tome bi mogao pisati danima a sve sve svodi na takvu jednostavnost od koje mi zmamo napraviti toliku komplikaciju sa je to bogu plakati. Postoje urneci po kojima se to sve radi al ni to mi ne znamo.
Da li je mentalitet ili je do nečeg u vodi za piće, ali tako je... Možda nekada i krene na bolje, za 20-30... decenija.
Samo Saraj'vo.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 apr 2017, 13:48

slika

:kafa:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 apr 2017, 13:52

FrancescoTotti je napisao/la:
slika

:kafa:
Ali nije dobro prevedeno, pitanje je bilo: "... između slavnog FK Sarajevo i kojeg manjeg poznatog kluba?" :lol:
Samo Saraj'vo.

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 23 apr 2017, 13:54

bodi123 je napisao/la:Hilmo nek je sretan.

Imal ko kakvu insajdersku o terenu, gledaj ove kisurine u pm, u kakvom je stanju Hase

Radnik ce danas poginut, i radi kupa i radi Evrope koju ganjaju, pa ako kone uspiju sve to prevazici i odnijeti 3 boda jbg treba im cestitati
Treba ih nabit na qrac..

Hilmo sretan rodjendan

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 apr 2017, 13:54

Al' "Celebici United".... AZMIR HUSIĆ TRIGGERED
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, N3R3D, Samba71, sekac, WeekendOffender i 45 gostiju.