Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Hajde Milvoki
Kakav je ovo rezultat sunce ti kalaysano pa ni u hokeju nema 5:4. Nemaju mi kud notifikacije na displej stati od flashscorea! 

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Effenberg je napisao/la:Nadam se da me ko posluso za Intera. Nije gotovo doduse, ali zelim biti malo arogantan i reci 'ta ce Fiorentina!

Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Mamu im ped.ersku nisam se kladio al zivcira me ovo pustanje golova nazor. Stice nam Dzeku Icardi samo zato sto se svako svakom sklanja da ulaze golovi!bvb je napisao/la:Effenberg je napisao/la:Nadam se da me ko posluso za Intera. Nije gotovo doduse, ali zelim biti malo arogantan i reci 'ta ce Fiorentina!

Ero vam sva 3 gauchosa kecevi sto sam reko! Ispusi i ona Haddad Maia!

Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 22 apr 2017, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Namučiće se Švedova sa ovom tamnoputom Fransoaz. 

Posljednji tiket od danas koji ide fino i naravno zezaju Buksi.
Valjda mogu nekako da se vrate i dobiju meč.

Jel pomogo Racing sta?arelinho je napisao/la:Posljednji tiket od danas koji ide fino i naravno zezaju Buksi.![]()
Došao je na kraju.Effenberg je napisao/la:Jel pomogo Racing sta?arelinho je napisao/la:Posljednji tiket od danas koji ide fino i naravno zezaju Buksi.![]()

Hajde valjda bude! Newells ovaj fina ekipa tradicionalna jedna od najstarijih nisu me ni oni rezultatom iznenadili. Vidim dobro se primakli Boci Juniorsu. Njih je dal neki Englez ili Velsan Newell sto se prezivao osnovao kao fudbalsku akademiju i po tome su poznati. Uvijek sam cijenio takve ekipe. Al posteno su me izyebali na pocetku sezone sve X kuci pravili haman su se sad zaletiti. Utefterite ih sebi!
moze se svasta ocekivati ali ne razumijem zasto je kvota na toronto 2 i zasto ste igrali 1 ? Toronto jedna od jacih ekipa na istoku i da ispadne od baksa tek tako ? Jer ovdje ak opuknu 3 1 gotovo je ...arelinho je napisao/la:Došao je na kraju.Effenberg je napisao/la:Jel pomogo Racing sta?arelinho je napisao/la:Posljednji tiket od danas koji ide fino i naravno zezaju Buksi.![]()
Sada čekam Milvoki i još dva para. Teško da će ovi dobiti tako da se ne nadam previše.
Ma gledao ih prošlu i tako su ih izdominirali da nije normalno. Nisam očekivao da danas lagano dobiju već da bude obična pobjeda bez razvaljivanja. Toronto je dobra ekipa ali van PO jer njihovi bekovi ciglare uvijek u PO.Struya je napisao/la:arelinho je napisao/la:
moze se svasta ocekivati ali ne razumijem zasto je kvota na toronto 2 i zasto ste igrali 1 ? Toronto jedna od jacih ekipa na istoku i da ispadne od baksa tek tako ? Jer ovdje ak opuknu 3 1 gotovo je ...
ovo bi moglo u 6 7 serija ici, ako bude sad 2 na toronto, po meni najgora utakmica za tipovanje od svih ovakve ekipe sugave, evo ne mozes igrace poskidati nikako znaci vec 3 tekme i 4 evo uzas, jedino Monroe stvarno mu odgovara i gazi a granica ista stalnoarelinho je napisao/la:Ma gledao ih prošlu i tako su ih izdominirali da nije normalno. Nisam očekivao da danas lagano dobiju već da bude obična pobjeda bez razvaljivanja. Toronto je dobra ekipa ali van PO jer njihovi bekovi ciglare uvijek u PO.Struya je napisao/la:arelinho je napisao/la:
moze se svasta ocekivati ali ne razumijem zasto je kvota na toronto 2 i zasto ste igrali 1 ? Toronto jedna od jacih ekipa na istoku i da ispadne od baksa tek tako ? Jer ovdje ak opuknu 3 1 gotovo je ...
Najpostenije bi bilo da oboje kako mogu ispast!
Eto na jednom Milvoki kp1, a na drugom rahljavi Middleton. (asistencije, fali jedna) Bolje je igrao dok je šepao yebo mu pas mater.
Najodvratnija 2 tima ne pomaze ni sto je Tele u Bucksima. Nisu ni pobjedili ni izgubili kad treba sve naopako. I Toronto isto hamelj ekipa. To ce Cavs sve da odbrane jedina ekipa s karakterom! Nadam se da Houston proba sta uciniti na zapadu!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nisam vidio kad si rekao, ali sam igrao dva. Srce mi je ispreskakalo na Racingu. Još Houston Dynamo za lovu.Effenberg je napisao/la:Ero vam sva 3 gauchosa kecevi sto sam reko
Gooooool! 2-0, tako!

Hayley <3
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ako je istina...krmpotich je napisao/la:Kuyac mjeseca, gol godine po meniWilly je napisao/la:Gol mjeseca.![]()
![]()
Odlican igrac, mada se cesto pljuje po njemu. Ono sto me fasciniralo kod ovog momka je prica da je on sa nekog sela sa juga srbije. Kaze, sidjes sa asfalta i ides makadamom par kilometara do centra sela koji ima 50ak kuca i jednu zadrugu. Kazu da svoj dzip ostavi na pocetku makadama jer mu je crnilo ici u selo sa strojem od 100.00K tako da siba pjeske do te zadruge. Pozdravi gazdu, uzme teku sa zaduzenjem plati sav ceh i ostavi par hiljada eura da upise u svesku da imaju za daljnja zaduzenja
![]()
![]()

Ako ova dva para dođu definitno pravim stanku 7-10 dana bez kladionice. Dosta je više da se svaki put razočaram.
Vidjeli ste i danas onaj tiket sa Englezima kako je pao.

Re: RE: Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Cudan rezultat 4:3 u Argentini. Normalno je trebo 1:0 da se zavrsava bez infarkta. Tako igraju 80% tekmi!badblueboylivno je napisao/la:Nisam vidio kad si rekao, ali sam igrao dva. Srce mi je ispreskakalo na Racingu. Još Houston Dynamo za lovu.Effenberg je napisao/la:Ero vam sva 3 gauchosa kecevi sto sam reko
Gooooool! 2-0, tako!

MLS tu nek ti je Bog na pomoci!

Mrtvi Inter
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.